تصاویر جدید از بازی Killzone 2

rezaigi2004

کاربر سایت
اولین تصویر رسمی از گیم پلی Killzone 2

Guerrilla Games این تصویر را رسمی تایید کرد و اعلام کرد این تصویر واقعی از گیم پلی Killzone 2 میباشد.
Confirmed : New Gameplay Trailer will be on PSN

به زودی گیم پلی بازی نیز در PSN قرار خواهد گرفت.

50695_med.jpg

آخرین ویرایش:
:eek:
احيانا اين تصاوير CG نيست؟:eek:
Guerilla چه كرده.
در مقابل گرافيك اين بازي سر تعظيم فرود ميارم. :praying:
فقط عکس ها یه جوریه احساس میکنم یه لایه روش کشیده شده منظورم رو میفهمی؟!
یه جورایی شبیه ارت ورک ولی نه به اون شدت!
فكر كنم همين لايه هست كه گرافيك اين بازي رو وحشتناك طبيعي جلوه ميده! چون تو هر تريلري كه ديدم يه همچين چيزي بود توش.

نه اتفاقا تو عکس ها هست تو تریلرهاش نیست:)
امين با سرعت نور جواب دادي!:eek::biggrin1:

همين الان رفتم دوباره تريلرهاشو ديدم. اين لايه بود توش. البته يه ذره از اين عكسا خفيفتره. شايدم جديدا لايه هه رو ضخيمتر كردن.:biggrin1:
شايدم مانيتور من ايراد داره.:biggrin1:

امین این عکس که کنار عکس جدید گذاشتم برای E3-08 هست. فرق خاصی بینشون وجود نداره به جز نورپردازی که توی یکی نورش خاکستری هست و توی یکی قهوه ای :
afsa.JPG

آريا خواستي با اين تصاوير بگي gears of war2 ....:biggrin1:
نميتوني :biggrin1: قبول دارم كه killzone2 گرافيك فوق العاده اي داره .
اينا را سوني به خاطر جواب به gears2 منتشر كرده :biggrin1:
ولي يه رقابت قشنگ بين gears2 و killzone2 هست . بالاخره جنگ كنسولهاست .
در مورد تصاوير هم سايزشون كوچيكه و نميشه نظر كامل داد .

امین این عکس که کنار عکس جدید گذاشتم برای E3-08 هست. فرق خاصی بینشون وجود نداره به جز نورپردازی که توی یکی نورش خاکستری هست و توی یکی قهوه ای :
afsa.JPG

اگه فرق خاصي نداره پس چرا تعجب ؟:biggrin1:
ولي جدا همينكه كمي رنگش فرق كرده خيلي خوبه بنظرم كمي رنگي تر شده اگه اينوطور بشه بهتره چون قبلا به نظرم كمي محيط مرده تر بنظر ميومد .

آخرین ویرایش:
ROFL_MAO

چرا قراره همه چیز به "گاو 2" ربط پیدا کنه؟ یک دلیل مکتوب برای این‌که گرافیک روی دست گاو 2 نیومده ارائه بدید، یک دلیل برای این‌که باید این پستها رو تحمل کنیم هم ارائه کنید ممنون میشم ! شباهت Killzone و GeOW درست به اندازه شباهت آفتابه با گل سرخه... علاقه وافرتون به یک بازی باعث توجیه خیلی چیزا نمیشه

به نظر من مقایسه GeOW2 با KZ 2 غلطه ولی اجتناب ناپذیره درسته که سبک متفاوتی دارن ولی هر دو به نوعی هم معرف توانایی های کنسولهای میزبانشونم هستن.
KZ2 هم که تا اینجا هنوز یه گیم پلی درست حسابی 720P که Direct Feed هم باشه ازش منتشر نشده که بشه درست نظر داد.
البته گرافیک بازی توی همون گیم پلی های off-screen هم فوق العاده به نظر میومده.

آريا خواستي با اين تصاوير بگي gears of war2 ....:biggrin1:
نميتوني :biggrin1: قبول دارم كه killzone2 گرافيك فوق العاده اي داره .
اينا را سوني به خاطر جواب به gears2 منتشر كرده :biggrin1:
ولي يه رقابت قشنگ بين gears2 و killzone2 هست . بالاخره جنگ كنسولهاست .
در مورد تصاوير هم سايزشون كوچيكه و نميشه نظر كامل داد .
فرخ من که نظرم رو راجع به GeOW 2 گفتم ! چه برسه بخوام با بهترین گرافیک کنسولی مقایسه ـش کنم ! :دی

KZ2 هم که تا اینجا هنوز یه گیم پلی درست حسابی 720P که Direct Feed هم باشه ازش منتشر نشده که بشه درست نظر داد.
خب الآن یه هفته ای میشه Beta ی بازی اومده بیرون و خیلی ها دارن بازی میکنن ! (ویدئوهاش توی Youtube پُره) دیگه چه نیازی هست به Direct Feed ؟! :دی

تنها چیزی که یه کم ناراحتم کرده (میدونم این حرف شاید عجیب به نظر بیاد) بالا رفتن FPS بازی هست. درسته که از نظر تکنیکی ارزش کار رو خیلی بالاتر میبره ولی به نظر من اون حس سینمایی رو ازش میگیره !

فرخ من که نظرم رو راجع به GeOW 2 گفتم ! چه برسه بخوام با بهترین گرافیک کنسولی مقایسه ـش کنم ! :دی

اره ميدونم نظرت را دادي ! ولي خيال كردي :biggrin1:
آره جون خودت تو فكر كن بهترين گرافيك كنسولي killzone2 هست :biggrin1:ما كه بخيل نيستيم .

اره ميدونم نظرت را دادي ! ولي خيال كردي :biggrin1:
آره جون خودت تو فكر كن بهترين گرافيك كنسولي killzone2 هست :biggrin1:ما كه بخيل نيستيم .

شما باید تشخیص بدی بهترین گرافیک کنسولی و غیر کنسولی چیه ... به تشخیصت ادامه بده ، حتما نظرت رو زودتر بگو ، چون میخوایم تابلو کنیم بزنیم سر در سایت

شما باید تشخیص بدی بهترین گرافیک کنسولی و غیر کنسولی چیه ... به تشخیصت ادامه بده ، حتما نظرت رو زودتر بگو ، چون میخوایم تابلو کنیم بزنیم سر در سایت

نه شماها تشخيص بدين بهتره!چون شماها با تجربه تر هستيد و....................
چون به قول خودت گرافيك سليقه اي هست :smile:

چون به قول خودت گرافيك سليقه اي هست :smile:

اگه اینو قبول کنی خیلی خوبه ، هیچ دلیلی نداره که همه GeOW 2 رو بهترین گرافیک بدونن ، هیچ دلیلی نداره همه Killzone 2 رو بهترین گرافیک بدونن و ...

این بازیها همگی گرافیک خیلی خوبی دارن و اینکه کدومش بهتره % زیادی به سلیقه هر شخص برمیگرده .

این عکسهای جدید در یک کلام فوق العادست
گرافیک realtime بازی از اون CG 2005 هم بهتر شده
به راحتی میشه به این بازی لقب بهترین گرافیک کنسولی رو داد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or