تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
تنها مشکل این انجین سنگین اجرا شدنشه
من نميدونم منظور شما از سنگين اجرا شدن چيه !!! ميشه بيشتر توضيح بدی منظورت چی بوده؟ نکنه به خاطر حجم بافتهای سنگينش ميگی؟

منظور از سنگین اجرا شدن اینه که بخاطر حجم پردازشی واقعا بالای CE2.0 که مربوط به مسائل زیادی مثل نیاز به پردازش بالای بافتهای حجیم و افکتهای volumetric (حجم دار) مثل ابرها و افکتهای گرد و غبار حجم دار و همچنین particle effectهای واقعا سنگین و مدل سازی های واقعا قوی و حجم پردازشی هوش مصنوعی و خصوصا فیزیک با توجه به وسعت محیط و غیره باعث شدن که فشار واقعا بالایی به ram و cpu و vga و کل سخت افزار بیاد و از همین رو هم بود که CRYSIS نتونست برای کنسولها بیاد چون خصوصا میزان نیازش به رم بالا و عدم بهینه سازی انجین مانع این کار میشد.
دلیل این امر هم فشارهای EA ناشر بازی بود که دست اخر هم این فشارها کار دست CRYSIS داد و بازی نهایی نه از نظر گجیمپلی اونی شد که برادران یرلی و تیم CRYTEK قولشو داده بودن و نه اونطور که گفته شده بود بازی روی سخت افزارهای ضعیف راحت اجرا شد!
نمونه بارزش هم تلاشهای مکرر CRYTEK و عرضه پچهای 100MB به بالا برای بهبود PERFORMANCE و بدست اوردن چند فریم بیشتر با سخت افزارهای موجود بود.البته فکر میکنم با WARHEAD اوضاع به مراتب بهتر خواهد شد ولیکن هنوز اونقدر از این نظر موفق نبودن که بتونن اون حجم از اطلاعات رو روی کنسولها هم اجرا کنن ولی ایکاش میشد!
دقیقا این همون نگرانیی هستش که من در مورد نسخه های کنسولی FARCRY2 دارم ولی خوب هنوز برای نظر دادن زوده اما بنظرم یا باید برای این بازی روی کنسولها معجزه ای بشه یا تفاوت دو نسخه PC و کنسولی از زمین تا زیرزمین باشه!

بهینه سازی یا بالا بردن راندمان انجین (PERFORMANCE) در اصل رسیدن به نتیجه مورد نظر با کمترین میزان پردازشی هستش.برای مثال میتونیم بیایم و طوری سایه زنی رو در بازی بگنجونیم که هم تا حد بسیار خوبی بحث realistic بودن اون سر جاش باشه و هم کمتر به سخت افزار فشار بیاد و همین کار رو هم برای باقی افکتهای سنگین و حجیم بکار ببریم.
دقیقا این کاریه که کارمک با idtech5 کرده.برای مثال بحث mega texture که در این انجین قدرتمند بکار رفته نکته ای رو که در خودش داره اینه که میتونه بازیساز حجم بینهایت بالایی از بافتهارو که تا الان سابقه نداشته رو با کمترین بار ممکن پردازش کنه.مثلا اون مگس کوچیک توی یکی از تریلرهای بازی RAGE که در عین کوچکی جزئیاتی باور نکردنی داره!
ذکر همین نکته و اختراع این تکنیک توسط کارمک خودش کم ز انقلاب نداره حالا لیست بلند بالایی از برترین افکتهای تصویری رو تصور کنید که قرار هستش پیش روی شما اون هم روی یک کنسول قرار بگیره!

آخرین ویرایش:
حالا لیست بلند بالایی از برترین افکتهای تصویری رو تصور کنید که قرار هستش پیش روی شما اون هم روی یک کنسول قرار بگیره!

حالا میگن که هیچ تفاوتی از لحاظ گرافیکی بین پلتفرمها نیست ( کنسول و pc )
حتی این حرف را تو جدیدترین مصاحبه ای که شده بود دوباره جان کارمک این حرف را تکرار کرد .
فکر کنم با این شرایط به جان کارمک جادوگر هم بشه گفت :biggrin1:

بله دوست عزیز
درسته که نوع API و خاص بودن اون و سخت افزار یه کنسول خودش مدد بزرگی به سازنده ها برای هماهنگ کردن انجینها با اون کنسول هستش.یعنی نوشتن یک انجین و بهینه کردن اوئن برای یه سخت افزار مشخص مثل یک کنسول بازی خیلی راحت تر از optimize کردن اون بازی برای بستر سخت افزاری پیچیده و با مدلهای متفاوتی مثل pc هستش ولی از طرفی باید قبول کرد در بهترین شرایط کنسولهای فعلی 256MB رم گرافیکی و همین مقدار هم رم اصلی دارن که روی هم 512MB رم رو بعلاوه یک VGA حالا دیگه معمولی (هم RSX و هم XENOS) بهمراه CPUیی هرچند قدرتمند (هم CELL و هم XENON) رو شامل میشه که طبیعتا محدودیت هایی رو برای سازنده بوجود میاره که خودش سختیهای خودش رو داره.
همین محدودیت رم و ضعف نسبی VGA خودش بزرگترین مشکلات رو پیش روی بازیساز میزاره.البته این به معنای ناممکن بودن چیزی نیست همینطور که الان بازی هایی نظیر KILLZONE2 و Geow2 و همین Rage دارن ساخته میشن ولیکن همه ما میدونیم خلق این حد از گرافیک و زیبایی خیلی سخت هستش و حتی بارها لفظ معجزه رو براش بکار بردیم وگرنه علیرقم مشکلاتی که داشت CRYSIS دیگه مدتی هستش که از زمان عرضه شدنش میگزره و در هر صورت تونسته باب تازه ای رو در گرافیک بازی ها باز کنه.(به مشکلاتش اشاره نمیکنم) و فقط جنجال سر بهترینهای کنسولی هستش!
این حقیقتیه که نمیشه انکارش کرد.....

در اخر باید بگم کار روی هر پلتفرمی مشکلات خاص خودشو داره ولی بخاطر مسائلی که ذکر کردم عرضه عنوانی مثل Rage با اون سطح از گرافیک روی یک کنسول واقعا کم از معجزه نداره.
امیدوارم اینهمه که نوشتم بدرد کسی بخوره نه اینکه بگردن و از متنی که نوشتم یه برداشت مسخره دیگه بکنن تا یه جنجال مسخره دیگه راه بیفته!

گويا جديداً جان کارمک اعلام کرده احتمال اين هست بازی رو xbox360 رو 3 ديسک عرضه بشه.

به نظر من حق با kindman عزیزه.
کرایسیس معجزه نبود. خیلی از شرکتای دیگه میتونستن این گرافیکو بوجود بیارن. چون سخت افزار pc خیلی قدرتمنده و دست بازیسازها تا آخرین حد بازه. ولی هر کی بتونه مثل کارمک با محدودیت سخت افزاریه کنسولها همچین گرافیکی بسازه اون شاهکار کرده.

ما که تو کف مو ندیم اصلا عکس ها باز نمی شه منظورم پست اول تاپیکه
می شه اپ کنین ما هم ببینیم این گرافیکی که می گین چیه!!!!

ولی هر کی بتونه مثل کارمک با محدودیت سخت افزاریه کنسولها همچین گرافیکی بسازه اون شاهکار کرده.

شاهکار بودن کار جان کارمک فقط اوردن چنین گرافیکی روی pc نیست بلکه کسی بتونه چنین گرافیکی با چنین جزئیاتی را روی هر سخت افزاری بیاره شاهکار به حساب میاد .
گرافیک بازی چند نسلی بالاتره . حالا قدرت کار کارمک با doom4 هم که بیشتر به رخ کشیده میشه که همه بازیسازها را به شرمندگی فرو میبره !

اینجا تاپیک برای عکس هست و نظرات راجع به عکسها .

اگه حرفی راجع به مقایسه نسخه ها و DVD و BD دارید توی همون تایپک بخش اخبار ادامه بدید ...

کارمک در مصاحبه ی اخیرش گفته که گرافیک دو نسخه ی کنسولی و PC بازی Rage کمابیش یکسان خواهد بود اما در بازی Doom 4 گرافیک نسخه ی PC در مقایسه با PS3 و Xbox 360 به طور قابل ملاحظه ای بهتر خواهد بود.

the PC version of the new Doom should look significantly better than on the Xbox 360 or PlayStation 3, whereas the console ports of Rage will be more or less the same visually​

کارمک همچنین گفته Doom 4 همزمان با Rage در حال ساخته یعنی اینکه این بازی احتمالا زودتر از چیزی که قبلا تصور میشد عرضه خواهد شد شاید سال 2010 یا 2011
کارمک هنوز اعتقاد داره که ماوس و کیبورد بهترین شیوه ی کنترل یک بازی FPS هست

آخرین ویرایش:
عجب عکسایی. آخر گرافیکه. مخصوصا اون زامبیه.
جزییاتو نگاه!:eek:

خوب کسانی که گرافیک بازی میخواستن با کیفت بالا ببینن همون دو عکس که توسط محمد جان گذاشته شده کافیه .
مقایسه هر بازی با rage غیر منطقی و نا عادلانه هست . چون امروز هم تریلر جدید بازی را دیدم که نمیتنوم توضیحی بدم دربارش.
فقط باید ببینی تا بدونی چی میگم .
بدون شرح !

کارمک در مصاحبه ی اخیرش گفته که گرافیک دو نسخه ی کنسولی و PC بازی Rage کمابیش یکسان خواهد بود اما در بازی Doom 4 گرافیک نسخه ی PC در مقایسه با PS3 و Xbox 360 به طور قابل ملاحظه ای بهتر خواهد بود.

the PC version of the new Doom should look significantly better than on the Xbox 360 or PlayStation 3, whereas the console ports of Rage will be more or less the same visually​

کارمک همچنین گفته Doom 4 همزمان با Rage در حال ساخته یعنی اینکه این بازی احتمالا زودتر از چیزی که قبلا تصور میشد عرضه خواهد شد شاید سال 2010 یا 2011
کارمک هنوز اعتقاد داره که ماوس و کیبورد بهترین شیوه ی کنترل یک بازی FPS هست

فرزاد جان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما مگه doom 4 برای ps3 هم تایید شده قبلا گفته شده بود pc و x360 :eek: .

دوست عزیز مدیر انجمن.
شما اگر ایرادی در پستهای من دیدی باید بهم گوشزد کنی نه اینکه برای خودت پستی رو که من روش زحمت کشیدم پاک کنی.
فوقش میتونستی پست رو انتقال بدی.
هرکسی رو مدیر کنن همین میشه دیگه.دفعه بد که اینکارو انجام بدید قول میدم این مسئولیتو ازتون سلب کنن.
فقط قد یه سر سوزن هم که شده انصاف داشته باش.کسی اینجا نکته منفیی تو پستهای من دیده؟
توهینی؟ ناسزایی یا چیز دیگه ای که لیاقت پاک شدن رو داشته باشه.
اگر براتون سخته که یک نوشته رو انتقال بدید یا تذکر بدین یا مدیریت انجمن رو بزارید کنار....

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or