تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
فرزاد جان ببخشید میدونم جاش اینجا نیست اما مگه doom 4 برای ps3 هم تایید شده قبلا گفته شده بود pc و x360 :eek: .

بله تایید شده ... از اول هم حرفی از انحصاری بودن این بازی برای کنسول خاصی نبود ..حداقل تا این لحظه

اما جان کارمک پیرامون Doom 4 گفته که این بازی با وجود اینکه بر روی کنسول ها در 30 فریم اجرا میشه اما در نسخه ی PC با توجه به پیشرفت روز افزون این پلتفرم ممکنه بازی بالای 60 فریم هم اجرا بشه ضمن اینکه همانطور که در پست قبلم هم اشاره شد تفاوت گرافیک نسخه ها ی کنسولی و PC در بازی Doom 4 قابل توجه خواهد بود ...

همچینین Tim Willits هم اشاره کرده که با وجود اینکه از قسمت چهارم بازی Doom در همه جا با عنوان Doom 4 نام برده میشه اما در این بازی احتمالا به جای عدد 4 از یک اسم استفاده خواهد شد ...

جزییاتی هم در مورد Rage گفته شد که جمع بندیش را میتونید بخونید

* The world in Rage contains multiple cities. In each of these you can acquire corporate sponsorship, customize your vehicle with unique insignias, and participate in regional races.
* Rage is not a racing game per se. Weapons and armor won on the track work in the wilds where the vehicle becomes an extension of yourself and can be entered or exited on command.
* In some instances, stepping out of the vehicle amounts to suicide in the face of overwhelming force. In others, though, you need to leave the safety of the vehicle to search various locations.
* Hooper says "The vehicle [in Rage] is your horse in Zelda, it's you in DOOM," to relate the importance they place on making the driving feel every bit as natural as controlling yourself in other games.
* Vehicular combat is not at all like that in Quake IV. Nor is it comparable to the design of Half-Life 2's driving levels. Rage is not a version of Borderlands, in so far as id is aware of Gearbox's forthcoming game.
* Rage is the first id shooter to feature an economy of sorts. Players purchase and presumably trade items with NPCs. The game features fewer items than Borderlands, but id is determined to ensure that each and every upgrade is significant. Hooper compares item acquisition to previous id titles in that picking up a pulse rifle or BFG is momentous.
* Rage, Hooper suggests, should support online cooperative play, perhaps on a grand scale. He sees players sharing vehicles, with one sitting shotgun and operating its weapons as the other drives.
* Id wants to create memorable and lifelike characters that we will interact with over the course of the story. On a technological level, the Id Tech 5 engine's facial animation appears up to the task.
* Hooper feels that Rage might amount to a franchise as important and lasting as DOOM​
.

اما جان کارمک پیرامون Doom 4 گفته که این بازی با وجود اینکه بر روی کنسول ها در 30 فریم اجرا میشه اما در نسخه ی PC با توجه به پیشرفت روز افزون این پلتفرم ممکنه بازی بالای 60 فریم هم اجرا بشه ضمن اینکه همانطور که در پست قبلم هم اشاره شد تفاوت گرافیک نسخه ها ی کنسولی و PC در بازی Doom 4 قابل توجه خواهد بود ...

اگه قرار باشه بعد گذشت اینهمه سال که میخواد doom4 بیاد حتی خود rage که مدتی از عمر کنسولها میگذره تفاوتی بینشون نباشه باید pc بره رسما درش را تخته کنه .این دیگه گفتن نمیخواد .
حالا مثلا تا اون زمان چه سیستمی برای doom4 لازمه خدا داند . ادم از الان هم خیالش راحت نیست که دوباره بره سیستمش را بروز کنه تا جوابگوی doom4 باشه چون کلا معلوم نیست که doom4 چه سخت افزاری را نیاز داره .
فکر کنم تا عرضه doom4 که حدس میزنم سال 2010 باشه یواش یواش سر و صدای کنسولهای نسل جدید هم به گوش برسه .

آخرین ویرایش:
اگه قرار باشه بعد گذشت اینهمه سال که میخواد doom4 بیاد حتی خود rage که مدتی از عمر کنسولها میگذره تفاوتی بینشون نباشه باید pc بره رسما درش را تخته کنه .این دیگه گفتن نمیخواد .
حالا مثلا تا اون زمان چه سیستمی برای doom4 لازمه خدا داند . ادم از الان هم خیالش راحت نیست که دوباره بره سیستمش را بروز کنه تا جوابگوی doom4 باشه چون کلا معلوم نیست که doom4 چه سخت افزاری را نیاز داره .
فکر کنم تا عرضه doom4 که حدس میزنم سال 2010 باشه یواش یواش سر و صدای کنسولهای نسل جدید هم به گوش برسه .

حتما نیاز بوده که کارمک این صحبتو کرده

ضمن اینکه همین الانشم از نظر قدرت اختلاف بین PC و کنسول انقدر هست که اگر Developer یک بازی بخواد تفاوت گرافیک بین کنسول ها و PC فاحش باشه اما تفاوت در اینجاست که الان برای مشاهده ی این تفاوت به یک کامپیوتر نسبتا قدرتمند یا High End نیاز هست اما ظرف دو سه سال آینده یک کامپیوتر معمولی هم قدرت به مراتب بیشتری از کنسول های این نسل خواهد داشت که البته با توجه به سرعت رشد فناوری یک امر طبیعیه .... فقط فرقش همینه

کنسول های نسل بعد هم خیلی بعیده که زود تر از سال 2012 به بازار بیاند ...

حتما نیاز بوده که کارمک این صحبتو کرده
ضمن اینکه همین الانشم از نظر قدرت اختلاف بین PC و کنسول انقدر هست که اگر Developer یک بازی بخواد تفاوت گرافیک بین کنسول ها و PC فاحش باشه اما تفاوت در اینجاست که الان برای مشاهده ی این تفاوت به یک کامپیوتر نسبتا قدرتمند یا High End نیاز هست اما ظرف دو سه سال آینده یک کامپیوتر معمولی هم قدرت به مراتب بیشتری از کنسول های این نسل خواهد داشت که البته با توجه به سرعت رشد فناوری یک امر طبیعیه .... فقط فرقش همینه

خوب من که خودم این حرفها را گفتم . گفتم اگه قرار باشه تا اون زمان تفاوتی بینشون نباشه باید pc درش را تخته کنه و اگه ادم بخواد با گذشت این مدت این پیشرفت را ملاک بر برتری بدونه کمی خنده دار هست .
حتی گفتم این شرایط باید در بازی rage هم صدق داشته باشه چون تا عرضه rage دنیای pc باز پیشرفت میکنه . ولی با این حال کارمک میگه تفاوتی بینشون نیست .
تا doom4 بیاد که مدتی زیادی طول میکشه خوب این پیشرفت هم که کلا مشخصه و طبیعی است .
پس نیازی به گفتن نداره چون به قول خودت یه امر طبیعیه .

فقط کار کرمک روی بازیهاش یه جور معنی میده که نیاز به یه سخت افزار مشخص داره و اگه اون سخت افزار جواب گوش باشه بازی کیفت خودش را به نمایش میزاره و فرقی نمیکنه که یه سخت افزار دیگه وجود داشته باشه که از این قویتر باشه .
مثل قفل کردن فریم بازی روی سخت افزار که میگه روی pc و کنسول 60 فریم ثابت میده .
و حالا در مورد doom4 میگه که pc تا اون زمان میتونه 60 فریم داشته باشه و اشاره ای به فریم بیشتر نمیکنه .

در مورد کنسولها هم من نگفتم که سال 2010 میان بازار . گفتم که سر و صداشون در میاد و یه خبرهایی میشه ازشون .

آخرین ویرایش:
تا اون موقع کارت گرافیک سری 10 یا 11 اومده انواع و اقسام رم ها cpu ها با این پیشرفت که سخت افزار ها میکنن بعضی وقت ها دعا میکنم که هیچ وقت علم پیشرفت نکنه:biggrin1:کلی خرج سیستم میکنی دو هفته بعد میبینی ضرر کردی قیمت اومده پایین تر یه چیز جدیدتر هم اومده تو بازار:biggrin1:

کنسول های نسل بعد هم که تا اون موقع سر و کله شون پیدا نمیشه حد اقل ps4 :biggrin1:

ولی اینا هم اصلا یه تریلر درست حسابی یا حد اقل چند تا عکس از گیم پلی نمیزارن که مارو از خماری در بیارن:(

گرافیک بازیه crysis هم چیزی از این بازی کم نداره ولی قدرت این موتور در این هست که بتونه این حجم جزئیات رو در کنسولها نشون بده وگرنه تفاوت زیادی در جزئیات نیست
من در مقایسه ی تکسچر های این بازی با بازیه کرایسیس به این نکته پی بردم
در این بازی اجسام دور تر وضوح خیلی پایین تری دارند نسبت به اجسام نزدیک تر برای همین کیفیت تکسچر هاشون به شدت کاهش میکنه و قدرت سخت افزار در رندر اجسام نزدیک تر متمرکز میشه و کیفیت اون فوق العاده با لا میره ولی در کرایسیس تفاوت اجسام در و نزدیک به این شدت نیست
یک مطلب هم اینه که در این بازی مانند بازیه کیل زون 2 در مراحل پایانیه رندر یک ***** به کل تصویر اضافه میشه و تصاویر سینمایی به نظر میان مثلا کنتراست تصاویر رو افزایش میده

خوب کسانی که گرافیک بازی میخواستن با کیفت بالا ببینن همون دو عکس که توسط محمد جان گذاشته شده کافیه .
مقایسه هر بازی با rage غیر منطقی و نا عادلانه هست . چون امروز هم تریلر جدید بازی را دیدم که نمیتنوم توضیحی بدم دربارش.
فقط باید ببینی تا بدونی چی میگم .
بدون شرح !
کلا از نظر من RAGE می تونه خیلی از صحبت های سازندگان کرایسیس رو زیر سوال ببره :)

پ.ن : بافت هایی که در تصاویر مشاهده می شه دیوانه کنندست :cheesygri

گرافیک بازیه crysis هم چیزی از این بازی کم نداره ولی قدرت این موتور در این هست که بتونه این حجم جزئیات رو در کنسولها نشون بده وگرنه تفاوت زیادی در جزئیات نیست
من در مقایسه ی تکسچر های این بازی با بازیه کرایسیس به این نکته پی بردم
در این بازی اجسام دور تر وضوح خیلی پایین تری دارند نسبت به اجسام نزدیک تر برای همین کیفیت تکسچر هاشون به شدت کاهش میکنه و قدرت سخت افزار در رندر اجسام نزدیک تر متمرکز میشه و کیفیت اون فوق العاده با لا میره ولی در کرایسیس تفاوت اجسام در و نزدیک به این شدت نیست
یک مطلب هم اینه که در این بازی مانند بازیه کیل زون 2 در مراحل پایانیه رندر یک ***** به کل تصویر اضافه میشه و تصاویر سینمایی به نظر میان مثلا کنتراست تصاویر رو افزایش میده

شما که کلا نظر ندیدی خوبه فکر کنم :laughing:
از نظر جزئیات میای کرایسیس را با rage یکی میکنی ؟! مثل اینکه نمیخوای بعضی از واقعیت ها را قبول کنی .
تکسچر بازی حداقل 10 برابر کرایسیس بهتره میاد از تکسچر بازی ایراد میگیره:laughing:.

شما اگه درک گرافیکی داشته باشی که بدونید چرا بعضی از بازی ها حال و هوای خاکستری یا تیره مانند داره .و چرا محیط دور تار هیستند که همین محیط دور را هم میگی از کرایسیس واضحتره :laughing:
شما میگم اصلا مقایسه گرافیکی را بیخیال شو بهتره .
چند روز پیش هم بحثم بود با شما .
میخوای ثابت کنی که بازی با گرافیک کرایسیس نمیتونه بیاد روی کنسول ولی همین RAGE برای شما ها و خیلی کافیه .
ولی شما چه بگم چه نگم نمیخوای قبول کنی .

همون دو عکس بالا را لنگش را برای من تو کرایسیس پیدا کن یه جایزه پیش من داری اگه بتونی اون جزئیات فوق تصور را ببینی .

آخرین ویرایش:
شما که کلا نظر ندیدی خوبه فکر کنم
از نظر جزئیات میای کرایسیس را با rage یکی میکنی ؟! مثل اینکه نمیخوای بعضی از واقعیت ها را قبول کنی .
تکسچر بازی حداقل 10 برابر کرایسیس بهتره میاد از تکسچر بازی ایراد میگیره.

شما اگه درک گرافیکی داشته باشی که بدونید چرا بعضی از بازی ها حال و هوای خاکستری یا تیره مانند داره . و چرا محیط دور تار هیستند که همین محیط دور را هم میگی از کرایسیس واضحتره
شما میگم لاصلا مقایسه گرافیکی را بیخیال شو بهتره .
میخوای ثابت کنی که بازی با گرافیک کرایسیس نمیتونه بیاد روی کنسول ولی همین RAGE برای شما ها و خیلی کافیه .

همون دو عکس بالا را لنگش را برای من تو کرایسیس پیدا کن یه جایزه پیش من داری اگه بتونی اون جزئیات فوق تصور را ببینی
ببین دوست عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت رو بگم
در مورد این بازی هم فرق چندانی بین این دو بازی نیست ولی شاهکار کارمک بیشتر در این هست که تونسته از قدرت سخت افزاریه کنسول ها نهایت استفاده رو ببره ولی من هنوز هم شک دارم که نسخه های کنسولی مانند نسخه ی پی سی بشه
لااقل کارمک و تیمش برای اینکه قدرت موتورشون رو به رخ سوات یرلی بکشن باید نسخه ی پی سی از گرافیک بهتری بهره ببره تازه محیط های بازی کرایسیس همگی بزرگ هستن و اون جزئیات در او ن محیط بزرگ واقا تحسین بر انگیزه ولی بازی کارمک نیز بخش کمی داره که در محیط باز انجام میشه و تازه اون محیط باز هم یک پنجم محیط کرایسیس نیست
اینم چنتا عکس از کرایسیس
http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Outdoor-Action-02.jpg

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Outdoor-Action-05.jpg

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/first_level_01.jpg

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Beach-01-Very-High.jpg

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/3D-Waves-DX10.jpg

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Sunshafts-DX10.jpg

ببین دوست عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت رو بگم
در این مورد اشتباه میکنی چون داری از واقعیت دور میشی !
در مورد این بازی هم فرق چندانی بین این دو بازی نیست
اره شاید با استدلال و منطق شما فرقه چندانی نداشته باشه ولی در واقعیت یک سروگردن از crysis بهتره .
انمیشن بازی که دیگه جای صحبتی نداره . تکون خوردن هرچیز در بازی به صورت خیلی واقعی .
تکسچر بازی که چندین برابر بهتره و نیاز به گفتن نیست . وجود جزئیات خارق العده در بازی .
طراحی محیطی و شخصیتها که در اوج قرار داره که استثنایی هست .
جزئیات از قبیل تکون خوردن لباس ها به بهترین نحو ممکن که یک شخصیت داره حرکت میکنه . تکون خوردن اعضلات در بدن به صورت باور نکردنی . مثلا وقتی کسی نفس میکشه به زیبایی هر چه تمامتر سینه ها باد میشه . تکون خوردن مثلا uqghj بازو در پایین و بالا اوردن دست .
وجود حس واقعی وزن در موجودات مثل بازیهای دیگه که ادم فکر میکنه کاغذ داره حرکت میکنه نیست !
وجود جزئیات بسیار بسیار ریز مثلا عرق کردن کردن کسی که اون قطره اب عرق به زیبایی در بدن شخص داره جاری میشه (البته شاید در بازی های دیگه بود ولی به صورت خیلی مسخره :laughing:) وجود لکه های روغنی که کارمک خودش گفته بود میتونید در بدنه هرچیز عینا مشاهده کنید . قابل مشاهده بودن و خاندن کوچکترین حتی کلمات روی در و دیوار که تو تریلر بازی به خوبی نشون داده شده بود .
نمایش گرد و غبار در بازی که به مدد تکسچر محشر بازی به هرچه طبیعیتر شدن این پدیده کمک میکنه . رنگ بندی فوق العاده با یک ترکیبندی استثنایی در بازی که لنگه نداره . وجود حالت سینمایی در بازی که باز لنگه نداره . وجود یک حاله نرم و روبایی در بازی که تا حالا نمونه نداشته . رعایت قانون فزیک در بازی که بازم لنگه نداره .
وجود نور پردازی استثنایی در بازی با تاثیر پذیری شگفت انگیز و........................
اگه بخوام همش را بگم راحت میتونم این صفحه را پر کنم .
ولی شاهکار کارمک بیشتر در این هست که تونسته از قدرت سخت افزاریه کنسول ها نهایت استفاده رو ببره ولی من هنوز هم شک دارم که نسخه های کنسولی مانند نسخه ی پی سی بشه
شاهکار کارمک اصلا به خاطر این نیست که این بازی را با این گرافیک روی کنسول اورده بلکه شاهکارش خلق چنین بازی با چنین گرافیک و جزئیات هست که قراره روی هر پلتفرمی که باشه بیادو چند نسلی جلوتره!
لااقل کارمک و تیمش برای اینکه قدرت موتورشون رو به رخ سوات یرلی بکشن باید نسخه ی پی سی از گرافیک بهتری بهره ببره
اصلا نیاز به این کار ها نیست که روی pc ثابت کنه . چون کارمک خیلی راحت روی کنسولها هم قدرت موتورش را به یرلی و همکارانش نشون میده:laughing: که بنابه گفته خود کارمک تمام پلتفرمها گرافیک یکسانی دارند خیلی سرتر از کرایسیس قرار داره .
کرایسیس که نمیتونه بازیش را روی pc در 30 فریم ثابت هم پیاده کنه و اونوقت id tech 5 میاد با گرافیک به مراتب بالاتر روی کنسولها و در 60 فریم و روی pc شاید در میزان بالاتر فریم بده .
جانکارمک باشه و بخواد حالا قدرت موتورش را به یرلی نشون بده ؟!:laughing:
کارمک دیگه با doom3 نشون داد که وقتی موتور میسازه یعنی همه برن سر کار و زندگیشون .
تازه محیط های بازی کرایسیس همگی بزرگ هستن و اون جزئیات در او ن محیط بزرگ واقا تحسین بر انگیزه ولی بازی کارمک نیز بخش کمی داره که در محیط باز انجام میشه و تازه اون محیط باز هم یک پنجم محیط کرایسیس نیست
تازه شما که حتی هیچی هنوز از بازی ندیدی و فقط یک تریلر کوچیک از بازی دیدی چه زود به نتیجه رسیدی که محیط بزرگ توش نیست و حالا یک پنجم کرایسیس باشه .
تازه اینم بدون وقتی یه موتور مثل cryengine2 در هر شرایطی نمیتونه جزئات و تکسچر موتور idtech5 را داشته باشه یعنی در محیطهای دور هم نمیتونه جزئیاتی در حد id tech5 داشته باشه .
ما محیطهای indoor هم در کرایسیس داشتیم ولی قابل قیاس با rage نیست از نظر تکسچر هم که دیگه..............
فوقش با تکسچری که id tech5 میتونه روی محیط پیاده کنه در محیطهای بزرگ میاد تکسچر را نصف میکنه که باز در این شرایط خیلی بهتر از کرایسیس به نظر میرسه .
با یه حساب کتاب کوچیک میتونی این چیزی که گفتم بهش پی ببری .
--------------------------------------------------------------------------------------
در اخر چند تصویر میزارم که بازم خیلی ها درک گرافیکی ندارند اینا را هم ببینند . به همه عکسها یه کنتراست خیلی جزئی دادم تا از حالت پرده گی در بیاد چون تصاویر از روی پرده انداخته شده . حالا باید این تصاویر را مثل دو عکسس که بالا گذاشته شده تصور کرد .
میخوام بدونم کدوم بازی جرات داره از نظر جزئیات حتی نزدیک این بازی بشه :
واقعا مقایسه غیر منظقیه . فقط میخوامنمونه تصاویر hd این بازی یکی دوتا دیگه بیاد تا همه بیشتر متوجه بشن.

جزئیات خار قالعاده شخصیتها و دوربرشون را ببینیدخراشیدگی بدن شخصیتها ورگهای رو دست و بازو . جزئیات چهره . تکسچر به کار رفته و.......................
20q1axc.jpg

29llhec.jpg

2djz0xc.jpg

fz94ww.jpg

اینم 2 عکس از محیط تقریبا بزرگ بازی که میخوام بر ادعایی دوستمون میکنن جزئات را ببینید. خودتون قضاوت کنید .
fuay36.jpg

16c59ae.jpg

اینم که یه عکس دیگه .بدون شرح !
2555idc.jpg

آخرین ویرایش:
یه سوال...
چرا اکثر موقع ها وقتی یه موتور گرافیکی خفن میاد با یه بازی با محیط بی روح و خشک کارشو شروع میکنه؟
ولی خداییش چه گرافیکی داره؟
گرافیک 64 onboard که میتونه این بازی رو بیاره؟!!!ها!!!:cheesygri

یه سوال...
چرا اکثر موقع ها وقتی یه موتور گرافیکی خفن میاد با یه بازی با محیط بی روح و خشک کارشو شروع میکنه؟

خب داری اشتباه میکنی اصلا این بازی را با بازی های دیگه اشتباه نگیر . اگه تریلر بازی را ببینی دقیقا برعکس این چیزی که میگی شاهد خواهی بود . اگه حرکات موجودات و شخصیت های داخل بازی را نگاه و تاثیر پذیری محیط را به این نتیجه میرسی .
ادم وقتی تریلر را میبینه رزسما فکر میکنه داره فیلم نگاه میکنه .
اشتباهت اینجاست که از رو تصویر قضاوت میکنی .

یه سوال...
ولی خداییش چه گرافیکی داره؟
گرافیک 64 onboard که میتونه این بازی رو بیاره؟!!!ها!!!:cheesygri
فارکرای و کرایسیس نمونه ی بارزی هستن.

شما که کلا نظر ندیدی خوبه فکر کنم :laughing:
تکسچر بازی حداقل 10 برابر کرایسیس بهتره میاد از تکسچر بازی ایراد میگیره:laughing:.

شما اگه درک گرافیکی داشته باشی که بدونید چرا بعضی از بازی ها حال و هوای خاکستری یا تیره مانند داره .و چرا محیط دور تار هیستند که همین محیط دور را هم میگی از کرایسیس واضحتره :laughing:
شما میگم اصلا مقایسه گرافیکی را بیخیال شو بهتره .

همون دو عکس بالا را لنگش را برای من تو کرایسیس پیدا کن یه جایزه پیش من داری اگه بتونی اون جزئیات فوق تصور را ببینی .

اول به اسکرین شاتهای Crysis خوب نگاه بنداز بعد تند برو Crysis از لحاظ گرافیک از تمامی بازها سرتره هدفش طبیعی بودن محیطه که تونسته بهش دست پیدا کنه برو تو لینکها بالا ببین
در ضمن CryEngine 2 کار ساختش تو 2005 تموم شده و این گرافیک تو اون سال یعنی رویا و ساخت کرایسیس از 2006 شروع شده در حالی که IdTech 5 واسه 2008 ته در ضمن اینقدر هم << ی ا ه د ق ع >> نباش و معقولانه حرف بزن بعقیه هم نوشته هاتو میخونن برداشت بد میکنن

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or