ببین دوست عزیز من همیشه سعی میکنم واقعیت رو بگم
در این مورد اشتباه میکنی چون داری از واقعیت دور میشی !
در مورد این بازی هم فرق چندانی بین این دو بازی نیست
اره شاید با استدلال و منطق شما فرقه چندانی نداشته باشه ولی در واقعیت یک سروگردن از crysis بهتره .
انمیشن بازی که دیگه جای صحبتی نداره . تکون خوردن هرچیز در بازی به صورت خیلی واقعی .
تکسچر بازی که چندین برابر بهتره و نیاز به گفتن نیست . وجود جزئیات خارق العده در بازی .
طراحی محیطی و شخصیتها که در اوج قرار داره که استثنایی هست .
جزئیات از قبیل تکون خوردن لباس ها به بهترین نحو ممکن که یک شخصیت داره حرکت میکنه . تکون خوردن اعضلات در بدن به صورت باور نکردنی . مثلا وقتی کسی نفس میکشه به زیبایی هر چه تمامتر سینه ها باد میشه . تکون خوردن مثلا uqghj بازو در پایین و بالا اوردن دست .
وجود حس واقعی وزن در موجودات مثل بازیهای دیگه که ادم فکر میکنه کاغذ داره حرکت میکنه نیست !
وجود جزئیات بسیار بسیار ریز مثلا عرق کردن کردن کسی که اون قطره اب عرق به زیبایی در بدن شخص داره جاری میشه (البته شاید در بازی های دیگه بود ولی به صورت خیلی مسخره :laughing

وجود لکه های روغنی که کارمک خودش گفته بود میتونید در بدنه هرچیز عینا مشاهده کنید . قابل مشاهده بودن و خاندن کوچکترین حتی کلمات روی در و دیوار که تو تریلر بازی به خوبی نشون داده شده بود .
نمایش گرد و غبار در بازی که به مدد تکسچر محشر بازی به هرچه طبیعیتر شدن این پدیده کمک میکنه . رنگ بندی فوق العاده با یک ترکیبندی استثنایی در بازی که لنگه نداره . وجود حالت سینمایی در بازی که باز لنگه نداره . وجود یک حاله نرم و روبایی در بازی که تا حالا نمونه نداشته . رعایت قانون فزیک در بازی که بازم لنگه نداره .
وجود نور پردازی استثنایی در بازی با تاثیر پذیری شگفت انگیز و........................
اگه بخوام همش را بگم راحت میتونم این صفحه را پر کنم .
ولی شاهکار کارمک بیشتر در این هست که تونسته از قدرت سخت افزاریه کنسول ها نهایت استفاده رو ببره ولی من هنوز هم شک دارم که نسخه های کنسولی مانند نسخه ی پی سی بشه
شاهکار کارمک اصلا به خاطر این نیست که این بازی را با این گرافیک روی کنسول اورده بلکه شاهکارش خلق چنین بازی با چنین گرافیک و جزئیات هست که قراره روی هر پلتفرمی که باشه بیادو چند نسلی جلوتره!
لااقل کارمک و تیمش برای اینکه قدرت موتورشون رو به رخ سوات یرلی بکشن باید نسخه ی پی سی از گرافیک بهتری بهره ببره
اصلا نیاز به این کار ها نیست که روی pc ثابت کنه . چون کارمک خیلی راحت روی کنسولها هم قدرت موتورش را به یرلی و همکارانش نشون میده:laughing: که بنابه گفته خود کارمک تمام پلتفرمها گرافیک یکسانی دارند خیلی سرتر از کرایسیس قرار داره .
کرایسیس که نمیتونه بازیش را روی pc در 30 فریم ثابت هم پیاده کنه و اونوقت id tech 5 میاد با گرافیک به مراتب بالاتر روی کنسولها و در 60 فریم و روی pc شاید در میزان بالاتر فریم بده .
جانکارمک باشه و بخواد حالا قدرت موتورش را به یرلی نشون بده ؟!:laughing:
کارمک دیگه با doom3 نشون داد که وقتی موتور میسازه یعنی همه برن سر کار و زندگیشون .
تازه محیط های بازی کرایسیس همگی بزرگ هستن و اون جزئیات در او ن محیط بزرگ واقا تحسین بر انگیزه ولی بازی کارمک نیز بخش کمی داره که در محیط باز انجام میشه و تازه اون محیط باز هم یک پنجم محیط کرایسیس نیست
تازه شما که حتی هیچی هنوز از بازی ندیدی و فقط یک تریلر کوچیک از بازی دیدی چه زود به نتیجه رسیدی که محیط بزرگ توش نیست و حالا یک پنجم کرایسیس باشه .
تازه اینم بدون وقتی یه موتور مثل cryengine2 در هر شرایطی نمیتونه جزئات و تکسچر موتور idtech5 را داشته باشه یعنی در محیطهای دور هم نمیتونه جزئیاتی در حد id tech5 داشته باشه .
ما محیطهای indoor هم در کرایسیس داشتیم ولی قابل قیاس با rage نیست از نظر تکسچر هم که دیگه..............
فوقش با تکسچری که id tech5 میتونه روی محیط پیاده کنه در محیطهای بزرگ میاد تکسچر را نصف میکنه که باز در این شرایط خیلی بهتر از کرایسیس به نظر میرسه .
با یه حساب کتاب کوچیک میتونی این چیزی که گفتم بهش پی ببری .
--------------------------------------------------------------------------------------
در اخر چند تصویر میزارم که بازم خیلی ها درک گرافیکی ندارند اینا را هم ببینند . به همه عکسها یه کنتراست خیلی جزئی دادم تا از حالت پرده گی در بیاد چون تصاویر از روی پرده انداخته شده . حالا باید این تصاویر را مثل دو عکسس که بالا گذاشته شده تصور کرد .
میخوام بدونم کدوم بازی جرات داره از نظر جزئیات حتی نزدیک این بازی بشه :
واقعا مقایسه غیر منظقیه . فقط میخوامنمونه تصاویر hd این بازی یکی دوتا دیگه بیاد تا همه بیشتر متوجه بشن.
جزئیات خار قالعاده شخصیتها و دوربرشون را ببینیدخراشیدگی بدن شخصیتها ورگهای رو دست و بازو . جزئیات چهره . تکسچر به کار رفته و.......................
اینم 2 عکس از محیط تقریبا بزرگ بازی که میخوام بر ادعایی دوستمون میکنن جزئات را ببینید. خودتون قضاوت کنید .
اینم که یه عکس دیگه .بدون شرح !