تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان خیلی کامل و عالی توضیح دادن و من دیگه بیشتر وارد بحث نمی شوم اما:

استيل بازي هم كه كاملا شبيه Mad Max 2 هست كه يك شاهكار هست . و خيلي راحت بگم تا حالا بازي با استيل Rage عرضه نشده .
:love::love: MM2: The Road Warrior :love::love: همین واسه شاهکار بودن Rage کافیه. وقتی Fallout با اون ابهت میاد بر اساس این فیلم ساخته می شه... :love::cheesygri

ببخشید من یکم در مورد بازیش کم اطلاعاتم ولی این برای 10 سال دیگه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این گرافیک بره 10 سال آینده که دیگه کشته ُ مرده نیاز نداره.یکی سکته میکنه یکی اینجوری :eek: میشه.
آخه این که به درد 10 سال دیگه نمیخوره.میشه کمی توضیح بدید؟

ببخشید من یکم در مورد بازیش کم اطلاعاتم ولی این برای 10 سال دیگه میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خوب این گرافیک بره 10 سال آینده که دیگه کشته ُ مرده نیاز نداره.یکی سکته میکنه یکی اینجوری :eek: میشه.

:eek::eek::eek:
نه این بازی حد اکثر تا سال آینده میاد;)
منظور گرافیکش هست که تا ده سال آینده قدیمی نمیشه:love::biggrin1:

من هم با حرف دوستان موافقم.
حرفای مارو که هرچند بی منطقیی توش نمیبینم همیشه چپه برداشت میکنن!
تو 3 تا تاپیک همین وضعه!؟!
من اخرش خودمو میکشم

یاشار طبق معمول درست گفتی ولی به دوتا نکته خوب اشاره کردی!
اول زنده باد Criterion و دوم منم چقدر یاد mad max میندازه که تو و 619 عزیز بهش اشاره کردید و خصوصا این نکته که ایکاش گرافیک fallout3 اینطوری بود (چقدر از gamebryo بدم میاد خدا عالمه!)
هنوز وقتی به عکسها نگاه میکنم سریع یاد گیبسن و mad max میافتم.بنظرم Rage از نظر هنری هم واقعا استیل خوبی داره هرچند از این نظر هنوز کار داره خصوصا از منظر جزئیات هنری (نه جزئیات گرافیکی و غیره)

یاشار طبق معمول درست گفتی ولی به دوتا نکته خوب اشاره کردی!
اول زنده باد Criterion و دوم منم چقدر یاد mad max میندازه که تو و 619 عزیز بهش اشاره کردید و خصوصا این نکته که ایکاش گرافیک fallout3 اینطوری بود (چقدر از gamebryo بدم میاد خدا عالمه!)
هنوز وقتی به عکسها نگاه میکنم سریع یاد گیبسن و mad max میافتم.بنظرم Rage از نظر هنری هم واقعا استیل خوبی داره هرچند از این نظر هنوز کار داره خصوصا از منظر جزئیات هنری (نه جزئیات گرافیکی و غیره)
آخ، گل گفتی. در کنار UE3 و CE2، از Gamebryo هم بدم میاد.

Mad Max... چقدر این فیلم Fallout ه :cheesygri

اين قد ce2 , ce2 نکنيد بابا....ce2 رو شما فقط رو يه ابر Pc ميتونيد قدرتشو ببينيد حتی تنظيمات رو حالت Medium هم چيزی واسه گفتن نداره...هر وقت Crysis تونست رو کنسولها در حالت High اجرا بشه اونوقت بياد بگيد ce2 بهترين موتور جهانه....خوب مطمعناً يه چيزه عيره ممکنی هست همچين خواسته ای..ولی جان کارمک امده موتوری ساخته که جزئيات بيس شماری رو شما حتی رو کنسولها هم ميتونيد مشاهده کنيد و نياز نيست حتماً يه pc با performance بالا داشته باشيد که بتونيد جزئيات بالای اين موتور رو ببينيد...
خوب به طبع اين موتور از هر لحاظ برتری های خودشو به ce2 نشون ميده..البته نظر قطعی بايد موقعی داده بشه که يه بازی از اين موتور ديده بشه.

خ، گل گفتی. در کنار UE3 و CE2، از Gamebryo هم بدم میاد.
فن ها پوستمونو نکنن خوبه!:cheesygri
Mad Max... چقدر این فیلم Fallout ه :cheesygri
:laughing: چه تعریفی!
خداییش بعضی وقتا یه حرفایی میزنی که ادم توش میمونه از بس درسته!
واقعا چقدر Falloutه!:love:

اين قد ce2 , ce2 نکنيد بابا....ce2 رو شما فقط رو يه ابر Pc ميتونيد قدرتشو ببينيد حتی تنظيمات رو حالت Medium هم چيزی واسه گفتن نداره...هر وقت Crysis تونست رو کنسولها در حالت High اجرا بشه اونوقت بياد بگيد ce2 بهترين موتور جهانه....خوب مطمعناً يه چيزه عيره ممکنی هست همچين خواسته ای..ولی جان کارمک امده موتوری ساخته که جزئيات بيس شماری رو شما حتی رو کنسولها هم ميتونيد مشاهده کنيد و نياز نيست حتماً يه pc با performance بالا داشته باشيد که بتونيد جزئيات بالای اين موتور رو ببينيد...
خوب به طبع اين موتور از هر لحاظ برتری های خودشو به ce2 نشون ميده..البته نظر قطعی بايد موقعی داده بشه که يه بازی از اين موتور ديده بشه.

ما غیر این گفتیم؟!؟!

من اينو در جواب کسانی گفتم که هی دم از ce2 تو صفحات قبل ميزدن

ممنون دوست عزیز.ولی کماکان نمیشه قدرتمندی و زیبایی گرافیک و فیزیک CRY ENGINE 2.0 رو انکار کرد.
تنها مشکل این انجین سنگین اجرا شدنشه.یعنی به نوعی مطعلق به این نسل نیست و باید تازه چند وقت دیگه منتشر میشد!!!
همینه که کار کارمک رو کم از معجزه نکرده!
کارمک کیفیت و کارایی (quality & performance) رو با هم طوری ترکیب کرده که انسان رو به حیرت میندازه.
کیفیت گرافیکی مشابه CG در کنار اجرای با سرعت 6- فریم در ثانیه روی کنسولها حیرت انگیزه.......

اقا من نظرم رو عوض كردم :biggrin1: و فكر ميكنم RAGE يكي از بهترين بازي هاي اين نسل توجه كنيد يكي نه بهترين ...
كسي مدعي نشد يعني حداقل من چنين حرفي رو نزدم. وقتي كه با يك پچ 30 فريم بهبود بخشيده ميشه متوجه ميشه شد كه سازندگان چقدر كار بلد هستند.

سلام من توی سایت freakygamingکه مصاحبه ای با جان کائمک داشته بود خوندم که RAGEبر روی کنسولها روی 720pوروی 30 فریم در ثانیه خواهد بود حالا درست یا غلطش با خود سایته:((

سلام من توی سایت freakygamingکه مصاحبه ای با جان کائمک داشته بود خوندم که RAGEبر روی کنسولها روی 720pوروی 30 فریم در ثانیه خواهد بود حالا درست یا غلطش با خود سایته:((

میشه مستقیما یه لینک بدید تا ما هم ببینیم چون کارمک تو تمام مصاحبه که شده گفته 60 فریم حالا من نمیدونم شما از کجا این حرف میزنید :-"

ما که تو کف مو ندیم اصلا عکس ها باز نمی شه منظورم پست اول تاپیکه:((
می شه اپ کنین ما هم ببینیم این گرافیکی که می گین چیه!!!!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or