اين به هر كسي مربوط ميشه ، يا سطح توقعات ما بالا رفته يا سطح توقعات شما
خيلي پايين از گرافيك. اين گرافيك كه من ميبينم خوب هست و عالي هم هست ولي
برترين نيست كه اينقدر خودتون داريد به درب و ديوار ميزنيد.
فقط تسكچر و... كه نشان دهنده گرافيك يك بازي نيست.
اخه باید بگی سطح توقعات شما چجور بالا رفته ؟! گرافیک کدوم بازی به پای این میرسه حالا شما بخوای مقایسه کنی .
خوب الان هم این بازی برترین گرافیک را بین هر بازی داره که عرضه شدند یا میخواند عرضه بشن این یه واقعیت محض هست و کسی هم نمیتونه ردش کنه !
نه تنها من شما میتونید به هر سایتی که دلت خواست و حتی معتبرهاش که وقتی این بازی اولین نمایش خودش را داشت چی در مورد این بازی میگفتن .
این بازی فقط روی تکسچر پیاده نشده شما که اینطور میگید مطمئن هستم یک بار هم تریلر بازی را ندیدید!
اگه من از تکسچر مثال زدم خواستم بگم این بازی چه جزئیات ریزی در بازی به نمایش میزاره تا حدی که شما میتونید لکه های روغن را در روی بدنه هر چیز مشاهده کنید این دیگه نمایان گر جزئیات فراوان در بازیه که هنوز هیچ بازی از حیث قابل رقابت نیست و میگه شما حتی ریزترین نوشته ها را در بازی میتونید مشاهده کنید کدوم بازی این قابلیت را داره ؟
تریلری که تقریبا 1.5 سال پیش از این بازی نمایش داده شد به وسیله جانکارمک گویای همه چیز بود که این بازی از نظر گرافیکی شاید چند نسل از تمام بازی ها برتره . نه تنها از نظر تکسچر بلکه از لحاظ نورپردازی به صورت رویایی . از لحاظ سایه زنی از لحاظ افکتهای خارق العاده و شگفت انگیز از لحاظ انیمیشن که در این مورد میتونم بگم چندین نسل از بازی های حال حاضر و میخواند بیان جلوتر هست . فزیک در این بازی خارق العاده هست حالا میگم چطور فزیک بازی فقط خلاصه بر قدرت تخریب و انفجار نیست بلکه هر چیزی که داره تکون میخوره یک حرکت فزیکی به حساب میاد .
صحنه پردازی در بازی دیگه اوج قدرت این بازی را نشون میده که حتی از یه نمایش cg هم برتر نشون میده !
حتی اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو همین سایت خبرش گذاشته شده باشه در بازی یک تکنولوژی منحصر به فرد استفاده میشه که لبه ها و دندانه ها را در بازی ناپدید میکنه یعنی شما شاید اصلا نتونید در این بازی لبه ببینید !
و اینکه اینو باید بدونی تکسچر در بازی یک تاثیر مستقیم بر روی همه چیز داره که بخواد اون را به زیبایی نشون بده حالا هر چی میخواد باشه هر چیزی که مربوط به گرافیک بازی باشه این تکسچر بازیه که اون را با دقت بسیار فراوان به نمایش میزاره هر چیزی در بازی عالی باشه شاید نصفش را مدیون تکسچر بازی باشه . دقیقا اگه دقت کنی هر بازی که بخواد گرافیک عالی به نمایش بزاره ولی تکسچر بازی خوب نباشه در نمای کلی گرافیک بازی بد به نظر میاد مخصوصا در قسمت indoor بازی .
شما اگه نمایش 1 سال پیش این بازی را دیده باشی این تصاویری که زیر میزارم یادتون میاد :
عکس اولی مربوط به یک حشره مگس ماننده .
خوب شما فقط کافیه به جلوه ی این مگس نگاه کنی اول از همه به چشم مکس نگاه کن ببین اون چشم شبکه مانند مگس با چه جزئیات بینهایت دیده میشه . به پاهاش دقت کن انعکاس خارق العاده نور که به کمک تکسچر خار قالعاده بازی به هر چه طبیعی تر شدن این پدیده کمک میکنه .
حالا این مگس کافی بود انمیشنی که از خودش داشت توجه کنی به قدری واقعیه که نمیتونم برات توصیف کنم !
همین تصویر :
این یه تصویر از شخصیت در بازی که نشون میده . فقط کافیه انمیشن و حرکات این شخصیت را نگاه کنی فوق العاده واقعی بازی سازها حتی تو نمایش های cg هم نمیتونن چنین انمیشنی از بازی نشون بدن . گذشته از این حرفها به صورت شخصته نگاه کن که با چه جزئیاتی ساخته شده چر.کهای روی صورتش . وقتی طرفه داره حرف میزنه تمام بافت ها و ماهیچه های صورتش داره تکون میخوره به صورت خیلی طبیعی .
اون چیزهایی که از کلاهش اویزونه باید ببینی که به چه صورت واقعی دارن تکون میخورن و حتی اون چشمها.
این یه صحنه از دشمنان بازی که همون به تکسچر بازی نگاه کن و به دیوار که پشت سرش هست و جزئیات کار ببین تا کجا رفته ! این جا تکسچر بازی نشون میده که چقدر میتونه تاثیر گذار باشه حالا با این افکتی که در تصویر دیده میشه با جزئیاتی که سلاح ها دارند اینها را اصلا نمیشه نادیده گرفت !
این تصویر هم دقیقا از داخل بازی یعنی گیم پلی :
تو این تصویر میتونی چند ضلعی های به کار رفته را مشاهده کنی که اینم مربوط به گیم پلی بازی :
اینم یکی از تصاویر شگفت انگیز بازی از محیط خارجی :
اینم یکی از صحنه های ریسینگ بازی . تو کدوم یک از بازی حتی ریسینگ که کل شرکت ها تلاش میکنن ! چنین جزئیاتی وجود داره ؟
این بازی از هر نظر که روش فعالیت داره یکی دو نسل برتره حالا معادل هر یک از عکس ها که گذاشتم تو بازی های دیگه برام پیدا کنی ممنون میشم . حالا این تصاویر همشون از روی پرده برداشته شده و با جزئیات زیاد دیده نمیشن و تصویر hd هم نیستند ولی با همین شرایط هم ستایش میخواد .
شما قبل از اینها باید بری فرومهای خارجی را هم ببینی که چی دارن مورد بازی میگن کمتر از این حرفایی که گفتم نمیگن .
هیچ بازی از هر نظر قابل مقایسه نیست با این بازی .