تصاویر جدید از ابر بازی RAGE

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Gartall

کاربر سایت
این تصاویر را تو سایت بازی رایانه دیدم که من به شخصه خودم ندیده بود گذاشتم اینجا مثل اینکه خیلی ها مثل من ندیدند .
مربوط به e3 2008 هست . هیچ کس حتی حرفی از بازی نزده که بنمایش در اومده بازی بد اومدم اینا را دیدم .
خدای من چی دارم میبینم !!!!!!!!!:((
غیر قابل باوره . هیچ واژه ای ندارم تا برای بازی بگم .
همه بازی سازها باید جمع کنن برن خونه ماماشون ! با این گرافیکی که بازی داره غیر قابل رقابته .
حالا میگن گرافیکDOOM4 از این بهتر !
اون تصویر اخری مال گیم پلی بازی که تو همون اولین نمایش از بازی به که نشون دادند طرف با اون چیزی که دستش داره میره رو صورت حریف که میشه همون شخصیتی که ما بازی میکنیم .
با دیدن این تصاویر سکته نزدم خوبه .

اقا بزرگتر این تصاویر کسی داره ؟ این id نامرد یه نمایش درست درمون از بازی نداد بیرون که hd باشه همش نمایش پرده .

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage5.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage2.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage3.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage1.jpg

Bazirayaneh_1216107105_1216107105rage6_0.jpg

Bazirayaneh_1216107106_1216107105rage4.jpg

آخرین ویرایش:
فقط Textureه؟!؟
پس اون مدل های عالی کارکتر ها (فقط بعد پلی گان شون)، اون عکسی بیرونی و این نور پردازی محشر چی هستن!؟ . گرافیک داخل بازیش رسما CGه و تازه این فقط Rage ه! خدا Doom 4 رو به خیر کنه!

فقط Textureه؟!؟
پس اون مدل های عالی کارکتر ها (فقط بعد پلی گان شون)، اون عکسی بیرونی و این نور پردازی محشر چی هستن!؟ . گرافیک داخل بازیش رسما CGه و تازه این فقط Rage ه! خدا Doom 4 رو به خیر کنه!
لپ کلام!
دیگه از یاشار معتبرتر؟
ما که هرجا هرچی میگیم همه رد میکنن!(البته کاملا واضحه که من منبع موثقی نیستم ولی دلیل نمیشه هرچی میگم چرت و پرته!؟!)

لپ کلام!
دیگه از یاشار معتبرتر؟
ما که هرجا هرچی میگیم همه رد میکنن!(البته کاملا واضحه که من منبع موثقی نیستم ولی دلیل نمیشه هرچی میگم چرت و پرته!؟!)
ای بابا شدید شرمنده می کنی.:love:
من هم مثل همه بچه های اینجا یه عشق گیمم و نظرم رو گفتم. اعتبارم کجا بود؟ این قدر شکسته نفسی نکن.

خدایی زمان نمایش اولیه Doom 3 رو به یاد بیارید. یک دونه بازی گرافیکش حتی به گرد Doom 3 نزدیک نمی تونست بشه (البته بگذریم که از گیم پلی Doom3 اصلا خوشم نیومد... فقط Doom 2!!). بعضی از دوستان فراموش کردن که با کارمک طرفیم. اگر گذشته تیم رو هم کنار بگذاریم، همین عکس ها به تنهایی مدرکن. یک دونه ایراد هم من نمی بینم و رسما در حد CG هستن. البته این عکس ها کیفیت و وضوح خوبی ندارن وگرنه اون Mega Texture هاشون تازه اثر خودشون رو نشون می دادن!

معلوم نیست کارمک و تیمش چطوری می خوان Doom 4 رو از این هم خوش گرافیک تر بسازن.

اين گرافيك كه من ميبينم خوب هست و عالي هم هست ولي برترين نيست كه اينقدر خودتون داريد به درب و ديوار ميزنيد.

پس برترین گرافیک چیه؟!:confused:

بالاخره آدم باید با یک چیزی مقایسه کنه و بگه که نسبت به اون برتر نیست و الا خب معلومه که نسبت به گرافیک 10 سال دیگه , برترین نیست!

ای بابا شدید شرمنده می کنی.:love:
من هم مثل همه بچه های اینجا یه عشق گیمم و نظرم رو گفتم. اعتبارم کجا بود؟ این قدر شکسته نفسی نکن.
لپ کلام!
دیگه از یاشار معتبرتر؟
غیر اینه؟!/:)

ولی در ادامه بگم که من هم همیشه همینارو میگم ولی کو گوش شنوا.بخدا زمان DOOM3 رو وقتی به یاد میارم هنوز اون حیرتی که یقمو گرفته بود و ول نمیکرد برمیگرده.دقیقا کارمک داره همون کار رو با RAGE میکنه البته در مقیاس وسیع تر.خدار حم کنه به DOOM4 و عظمتش!!!

البته بگذریم که از گیم پلی Doom3 اصلا خوشم نیومد... فقط Doom 2!!
بر منکرش........:-"
واقعا که حرف خوبی زدی.دقیقا یادمه وقتی گرافیک DOOM3 برام عادی شد بعد از چند ساعت انقدر فضاسازی و حتی گیمپلی بازی تکراری میشد که واقعا خستم میکرد و باعث میشد بیخیالش بشم تا وقتی که یکی دو روز بعدش همون گرافیک منو به ادامه بازی ترغیب میکرد برای همینه که کارمک رو دوست دارم!!!:love:

بالاخره آدم باید با یک چیزی مقایسه کنه و بگه که نسبت به اون برتر نیست و الا خب معلومه که نسبت به گرافیک 10 سال دیگه , برترین نیست!
دقیقا.

خدا رحم کنه به DOOM4 و عظمتش!!!
واقعا خدا رحم کنه. اوهن دیگه در مقایسه با بازی 10 بعد هم بهترین می مونه احتمالا!

و الا خب معلومه که نسبت به گرافیک 10 سال دیگه , برترین نیست!
ایول، عالی بود. جداً هم این Rage رو باید با بازی های 10 سال دیگه مقایسه کردن، نه الان.

من QuickCon می خوام!

خدا رحم کنه به DOOM4 و عظمتش!!!
بابا DooM 3 رو یادتونه؟؟؟ هر کی میدید کف و خون قاطی می کرد ، عکسهای Real-time اش بدرد Wallpaper می خورد!! خیلی خفن بود از هر بازیی حداقل 60 برابر خفن تر بود:biggrin1:
ولی الان گرافیک این بازی رو با Crysis مثلا مقایسه کنید؟؟؟ انقدر سره؟؟

بابا DooM 3 رو یادتونه؟؟؟ هر کی میدید کف و خون قاطی می کرد ، عکسهای Real-time اش بدرد Wallpaper می خورد!! خیلی خفن بود از هر بازیی حداقل 60 برابر خفن تر بود:biggrin1:
ولی الان گرافیک این بازی رو با Crysis مثلا مقایسه کنید؟؟؟ انقدر سره؟؟
خوب وقتی خودت میای Doom 3 چندین سال پیش رو را با یه بازی مدرن مثل Crysis مقایسه می کنی، معلومه که زمان خودش غولی بوده و الان Rage هم همین وضع رو داره و 3 یا 4 سال دیگه شاید یه بازی بیاد که بهش برسه. درسته که الان Doom 3 هیچی جلوی Crysis نیست اما خوب Crysis مال 2007 ه و Doom 3 ... کارمک تیمش رسما از زمان جلون.

خوب وقتی خودت میای Doom 3 چندین سال پیش رو را با یه بازی مدرن مثل Crysis مقایسه می کنی، معلومه که زمان خودش غولی بوده و الان Rage هم همین وضع رو داره و 3 یا 4 سال دیگه شاید یه بازی بیاد که بهش برسه. درسته که الان Doom 3 هیچی جلوی Crysis نیست اما خوب Crysis مال 2007 ه و Doom 3 ... کارمک تیمش رسما از زمان جلون.
نه! میگم DooM 3 زمان خودش غولی بود!! و از همه بازیها سرتر بود ، مگه خرم بیام DooM 3 رو با Crysis مقایسه کنم:biggrin1:
ولی Rage خیلی خفن نیست ، مثلا در مقایسه با Crysis خیلی سر نیست! یا در مقایسه با هر بازی دیگه ای اونطوری نیست که بگم آی و اوی من برم خودمو بکشم :biggrin1: من تحمل این همه گرافیکو ندارم ، من باید بمیرم:biggrin1:
UE3 وقتی اومد خیلی سرتر از بقیه بود
CE2 وقتی اومد خیلی خیلی خیلی خیلی سرتر از بقیه بود
همینطور موتور DooM 3
ولی این Rage نسبت به زمان خودش شاهکار آنچنانی نکرده همین الانش Crysis کپی واقعیته! ولی این...
منظورم تو پست قبل از" این بازی " همون Rage بید

دوست عزیز مسئله اینجاست که اگر عکسهای باکیفیت RAGE منتشر بشه بهتر میشه نظر داد ولیکن اون موقع مطمئن باش این حرفی رو که الان میزنی نخواهی زد!
من از پس همین عکسهای تیره و تار چیزی رو میبینم که اگر دقت کنی واقعا مشهوده.گرافیک بازی شاهکاره.من خودم از طرفداران پیشرفت گرافیکی هستم و علی رقم اینکه از UE3.0 بدم میاد (با دلیل) ولی کار CRYTEK رو واقعا قبول دارم.در بهترین بودن گرافیک CRYSIS تا الان شک نکنید ولی RAGE بعد دیگه ای رو در گرافیک قرار هستش که واکنه.
یعنی علاوه بر اینکه گرافیک بازی مافوق تصور زیباست قراره با سرعت 60 فریم در ثانیه روی کنسولهای نسل فعلی اجرا بشه!!! (البته طبق شنیده ها) و این چیزی کم از شاهکار در شاهکار نمیتونه باشه.
هرچند اگر من نمیدونستم RAGE رو کی میسازه و با نشون دادن عکس ها ازم میپرسیدن چه کسی میتونه همچین معجزه ای بکنه همون دقیقه اول میگفتم جان کارمک!
الان هم میگم که CE2.0 هنوز برتری هایی درش بچشم میخوره ولی دست اخر مغلوب دو چیز میشه:
اول گذر زمان که همیشه کار خودشو کرده و گرد پیری رو بر چهره بازی ها و گرافیک ها نشونده.
و دوم قدرت افسانه ای کارمک در حقیقت بخشیدن به رویا!

نه! میگم DooM 3 زمان خودش غولی بود!! و از همه بازیها سرتر بود ، مگه خرم بیام DooM 3 رو با Crysis مقایسه کنم:biggrin1:
ولی این Rage نسبت به زمان خودش شاهکار آنچنانی نکرده همین الانش Crysis کپی واقعیته! ولی این...
منظورم تو پست قبل از" این بازی " همون Rage بید
این دیگه تفاوت سلیقس که همیشه چیز خوبیه. به نظر من Rage همون قدر که Doom 3 زمان خودش خفن بود، خفنه و به نظر شما نیست. به نظر IGN خوش گرافیک ترین بازی E3، گیرز 2 بود و به نظر GameTrailers، کیلزون 2. به نظر من هم MotorStorm 2!
نکته ای که هست اینه که حتی گرافیک فنی هم به دید طرف بر می گرده. قصد جسارت به عزیزانی رو که تو این زمینه حرفه ای هستن و از من بیشتر می فهمن ندارم اما به عقیده من همه چیز به تاثیر بصری بر می گرده. من هزار سال هم از ارزش های گرافیکی Crysis برام تعریف کنن و اسکرین و گیم پلی HD و Highest Detail نشون بدن باز مناظر BioShock رو به Crysis ترجیح می دم و از گرافیک COD4 بیشتر لذت می برم.

بر همین اساس، گرافیک Rage به چشم من واقعا از همه بازی های موجود یک مرحله جلو تره. استیل Mad Max مانندش دهنم رو آب میندازه که کاش Fallout 3 گرافیکش اینطوری بود.

من از پس همین عکسهای تیره و تار چیزی رو میبینم که اگر دقت کنی واقعا مشهوده.گرافیک بازی شاهکاره.من خودم از طرفداران پیشرفت گرافیکی هستم و علی رقم اینکه از UE3.0 بدم میاد (با دلیل) ولی کار CRYTEK رو واقعا قبول دارم.
من که هم از UE3 بدم میاد هم از CE2 باید چی کار کنم :cheesygri
خدا وکیلی قشنگ ترین موتور فعلی به نظرم موتور Assassin's Creed ه که باهاش شاهکاری چون Prince of Persia جدید رو خلق کردن و تونستن یک بازی Sports هم در قالب Shaun White Snowboarding ازش بسازن. قبل از این موتور هم عشق RenderWare بودم (زنده باد Criterion!)

اول گذر زمان که همیشه کار خودشو کرده و گرد پیری رو بر چهره بازی ها و گرافیک ها نشونده.
شدید موافقم اما فکر کنم کارمک به تنهایی کافی باشه. این آدم و تیمش هر وقت موتور نشون دادن، بازیشون از دید گرافیک ترکونده. اول Wolf 3D که انقلاب بود و بعد Doom 1 که رسما ژانر FPS رو محبوب همه کرد. بعد Quake 1 رو ساختن و بعد Quake 2، هر دو دیوانه کننده. بعد Quake 3 رو ساختن که جدا از گیم پلی افسانه ایش، تا چندین سال قوی ترین موتور موجود محسوب می شد و گرافیک بازی هر چی می گذشت قدیمی نمی شد. بعد Doom 3 رو نشون دادن که رسما همه رو دیوونه کرد. id تا حالا خودش یه بازی نساخته که از لحاظ گرافیک در زمان خودش بی رقیب نباشه.

بعدشم، من از استیل گرافیکی Rage خیلی خوشم اومده و وقتی یک نفر از یه قالب گرافیکی خوشش میاد، دیگه به چیز دیگه کار نداره. Crysis واقعا فوتوریلیستیک کار شده اما من از ظاهر و قیافه اش خوشم نمی یاد و کاری ندارم که BioShock ایراد گرافیکی دارد یا نه، به چشم من BioShock قشنگ تره :love::cheesygri
(فن بوی شدم تموم شد رفت!)

دقیقا صرف تکسچرهای عالی نمیشه گفت که گرافیک بالاست و برای همین هم هست که من هنوز خیلی مقایسه ای بین IDtech5 و CE2.0 عمل نکردم.
شما همين الان شروع به مقايسه كردن كردي. به هيچ وجه نميشه CE2 با IDT5 مقايسه كرداگر يك نسخه كاملا جديد از CE2 اومدبعد فكر ميكنم بهتر باشه IDT5 مقايسه بشه.

مسئله اينجاست ، كه شما هنوز چهار تا عكس با كيفيت و يك تريلر معمولي از كنترل اين بازي نديديد بعد داريد ميگيد واي آهاي و... كه چه گرافيكي چه تسكچري ...
گرافيك فقط به تسكچر نيست. فيزيك هم جزءي از گرافيك تازه نور پردازي و هزار كفت ديگه رو هم بايد مد نظر داشت اگر بگيم يك بازي از لحاظ تسكچر عالي بود بسه؟
فقط Textureه؟!؟
همه اين ها قبول ، ميگيم Rage ده سال هم از زمانه خودش جلوتر ، خب شما يك بار اين بازي رو انجام دادي به اين نتيجه رسيدي؟
من دارم اين ميگم :
وقتي Doom 3 اومد توي سايه پردازي يك تحول شد.
وقتي Far Cry اومد يك انقلاب ايجاد كرد.
وقتي FahrenHeit اومد يك سبك جديد پديدار شد.
اما وقتي Rage اومد چي؟ سبك جديد پديدار شد؟ انقلاب ايجاد شد؟ سايه پردازي و... تحول پيدا كرد؟ نه والا Rage يك يا چند درجه بهتر از Crysis خب معلوم هم نيست چه زماني عرضه بشه. G.O.W در زمان خودش بهترين بود يك سال بعد عنوان هاي سرتر اومدن و... يعني هرچي زمان ميگذره معلوم يك بازي از نظر ها كهنه ميشه و خب تكنولوژي ها هم پايين مياد فكر مي كنيد اگر Crysis هنوز در دست ساخت بود ماجرا اين ميشد؟ كه ميگفتيد Rage در حد و اندازش نيست؟
دوست عزیز مسئله اینجاست که اگر عکسهای باکیفیت RAGE منتشر بشه بهتر میشه نظر داد ولیکن اون موقع مطمئن باش این حرفی رو که الان میزنی نخواهی زد!
من از پس همین عکسهای تیره و تار چیزی رو میبینم که اگر دقت کنی واقعا مشهوده.گرافیک بازی شاهکاره.من خودم از طرفداران پیشرفت گرافیکی هستم و علی رقم اینکه از UE3.0 بدم میاد (با دلیل) ولی کار CRYTEK رو واقعا قبول دارم.در بهترین بودن گرافیک CRYSIS تا الان شک نکنید ولی RAGE بعد دیگه ای رو در گرافیک قرار هستش که واکنه.
یعنی علاوه بر اینکه گرافیک بازی مافوق تصور زیباست قراره با سرعت 60 فریم در ثانیه روی کنسولهای نسل فعلی اجرا بشه!!! (البته طبق شنیده ها) و این چیزی کم از شاهکار در شاهکار نمیتونه باشه.
هرچند اگر من نمیدونستم RAGE رو کی میسازه و با نشون دادن عکس ها ازم میپرسیدن چه کسی میتونه همچین معجزه ای بکنه همون دقیقه اول میگفتم جان کارمک!
الان هم میگم که CE2.0 هنوز برتری هایی درش بچشم میخوره ولی دست اخر مغلوب دو چیز میشه:
تو يكي از بهترين ها بودن كارمك شكي نيست ولي اون جادوگر يا افسونگر نيست اگر Rage بتونه تو جزئيات بالا 60 فريم روي كنسول ها بده مطمئنا بازي هاي ديگه هم ميتونه.من فكر نميكنم Rageب عد ديگه اي رو باز كنه فقط Crysis رو از زاويه ديگه به نمايش ميزاره يعني به واقعيت CE2 و به فانتزي UE3 اما بعد جديدي باز نميكنه.

ا همين الان شروع به مقايسه كردن كردي. به هيچ وجه نميشه CE2 با IDT5 مقايسه كرداگر يك نسخه كاملا جديد از CE2 اومدبعد فكر ميكنم بهتر باشه IDT5 مقايسه بشه.
يعني چي من اصلا منظور اين حرف نميفهمم !!!
مسئله اينجاست ، كه شما هنوز چهار تا عكس با كيفيت و يك تريلر معمولي از كنترل اين بازي نديديد بعد داريد ميگيد واي آهاي و... كه چه گرافيكي چه تسكچري ...
گرافيك فقط به تسكچر نيست. فيزيك هم جزءي از گرافيك تازه نور پردازي و هزار كفت ديگه رو هم بايد مد نظر داشت اگر بگيم يك بازي از لحاظ تسكچر عالي بود بسه؟

مسئله اينه كه ما با گروه سازنده اي به اسم ID طرفيم ما با يك موتور به نام ID TECH 5 طرفيم فكر كنم يه تريلر از قابليت هاي ID TECH 5 سال پيش توي E3 نمايش داده شد بهتره اون تريلر حتما ببنيد . نكته بعدي فقط همينو بگم يه بازي مثل Quake Wars با موتور ID TECH 4 ساخته شده . درسته بازي گرافيك كاملا معمولي براي اين نسل داشت اما توجه كنيد موتوري كه باهاش Rage ساخته ميشه كاملا يك نسل از Quake Wars جلوتره و اين يعني محشر

وقتي Doom 3 اومد توي سايه پردازي يك تحول شد.
وقتي Far Cry اومد يك انقلاب ايجاد كرد.
وقتي FahrenHeit اومد يك سبك جديد پديدار شد.
اما وقتي Rage اومد چي؟ سبك جديد پديدار شد؟ انقلاب ايجاد شد؟ سايه پردازي و... تحول پيدا كرد؟ نه والا Rage يك يا چند درجه بهتر از Crysis خب معلوم هم نيست چه زماني عرضه بشه. G.O.W در زمان خودش بهترين بود يك سال بعد عنوان هاي سرتر اومدن و... يعني هرچي زمان ميگذره معلوم يك بازي از نظر ها كهنه ميشه و خب تكنولوژي ها هم پايين مياد فكر مي كنيد اگر Crysis هنوز در دست ساخت بود ماجرا اين ميشد؟ كه ميگفتيد Rage در حد و اندازش نيست؟

بازي هنوز 1 سال و شايد بيبشتر تا عرضه اش مونده اونقت شما حكم صادر ميكني ؟ نكته بعدي به نظرم ميثم بهتره يكم از بازي بيشتر مطلب بخوني بازي هاي كارمك از لحاظ داستان كه توي تعطيلات هستند هميشه اما از لحاظ Game Play نه . اين بازي اولين بازي كه نصف رانندگي و نصف FPS هست و همين ميتونه فوق العاده جذاب بشه . استيل بازي هم كه كاملا شبيه Mad Max 2 هست كه يك شاهكار هست . و خيلي راحت بگم تا حالا بازي با استيل Rage عرضه نشده .
.....................................
تو يكي از بهترين ها بودن كارمك شكي نيست ولي اون جادوگر يا افسونگر نيست اگر Rage بتونه تو جزئيات بالا 60 فريم روي كنسول ها بده مطمئنا بازي هاي ديگه هم ميتونه.من فكر نميكنم Rageب عد ديگه اي رو باز كنه فقط Crysis رو از زاويه ديگه به نمايش ميزاره يعني به واقعيت CE2 و به فانتزي UE3 اما بعد جديدي باز نميكنه.

اتفاقا بر عكس انجاست كه فرق كارمك با بازي ساز هاي ديگه معلوم ميشه . الان سازنده هاي دارند خودشون ميكشند بازي بدند كه روي فريم ريت 30 ثابت باشه اخرشم هم نميوتونند.
.............................
انقلاب در بازي ها فقط به گرافيك نيست !!!!!!!!! اما اوردن بازي مثل Rage بر روي كنسول هم كم از انقلاب نداره

اين به هر كسي مربوط ميشه ، يا سطح توقعات ما بالا رفته يا سطح توقعات شما
خيلي پايين از گرافيك. اين گرافيك كه من ميبينم خوب هست و عالي هم هست ولي
برترين نيست كه اينقدر خودتون داريد به درب و ديوار ميزنيد.
فقط تسكچر و... كه نشان دهنده گرافيك يك بازي نيست.

اخه باید بگی سطح توقعات شما چجور بالا رفته ؟! گرافیک کدوم بازی به پای این میرسه حالا شما بخوای مقایسه کنی .
خوب الان هم این بازی برترین گرافیک را بین هر بازی داره که عرضه شدند یا میخواند عرضه بشن این یه واقعیت محض هست و کسی هم نمیتونه ردش کنه !
نه تنها من شما میتونید به هر سایتی که دلت خواست و حتی معتبرهاش که وقتی این بازی اولین نمایش خودش را داشت چی در مورد این بازی میگفتن .
این بازی فقط روی تکسچر پیاده نشده شما که اینطور میگید مطمئن هستم یک بار هم تریلر بازی را ندیدید!
اگه من از تکسچر مثال زدم خواستم بگم این بازی چه جزئیات ریزی در بازی به نمایش میزاره تا حدی که شما میتونید لکه های روغن را در روی بدنه هر چیز مشاهده کنید این دیگه نمایان گر جزئیات فراوان در بازیه که هنوز هیچ بازی از حیث قابل رقابت نیست و میگه شما حتی ریزترین نوشته ها را در بازی میتونید مشاهده کنید کدوم بازی این قابلیت را داره ؟
تریلری که تقریبا 1.5 سال پیش از این بازی نمایش داده شد به وسیله جانکارمک گویای همه چیز بود که این بازی از نظر گرافیکی شاید چند نسل از تمام بازی ها برتره . نه تنها از نظر تکسچر بلکه از لحاظ نورپردازی به صورت رویایی . از لحاظ سایه زنی از لحاظ افکتهای خارق العاده و شگفت انگیز از لحاظ انیمیشن که در این مورد میتونم بگم چندین نسل از بازی های حال حاضر و میخواند بیان جلوتر هست . فزیک در این بازی خارق العاده هست حالا میگم چطور فزیک بازی فقط خلاصه بر قدرت تخریب و انفجار نیست بلکه هر چیزی که داره تکون میخوره یک حرکت فزیکی به حساب میاد .
صحنه پردازی در بازی دیگه اوج قدرت این بازی را نشون میده که حتی از یه نمایش cg هم برتر نشون میده !
حتی اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو همین سایت خبرش گذاشته شده باشه در بازی یک تکنولوژی منحصر به فرد استفاده میشه که لبه ها و دندانه ها را در بازی ناپدید میکنه یعنی شما شاید اصلا نتونید در این بازی لبه ببینید !
و اینکه اینو باید بدونی تکسچر در بازی یک تاثیر مستقیم بر روی همه چیز داره که بخواد اون را به زیبایی نشون بده حالا هر چی میخواد باشه هر چیزی که مربوط به گرافیک بازی باشه این تکسچر بازیه که اون را با دقت بسیار فراوان به نمایش میزاره هر چیزی در بازی عالی باشه شاید نصفش را مدیون تکسچر بازی باشه . دقیقا اگه دقت کنی هر بازی که بخواد گرافیک عالی به نمایش بزاره ولی تکسچر بازی خوب نباشه در نمای کلی گرافیک بازی بد به نظر میاد مخصوصا در قسمت indoor بازی .
شما اگه نمایش 1 سال پیش این بازی را دیده باشی این تصاویری که زیر میزارم یادتون میاد :
عکس اولی مربوط به یک حشره مگس ماننده .
خوب شما فقط کافیه به جلوه ی این مگس نگاه کنی اول از همه به چشم مکس نگاه کن ببین اون چشم شبکه مانند مگس با چه جزئیات بینهایت دیده میشه . به پاهاش دقت کن انعکاس خارق العاده نور که به کمک تکسچر خار قالعاده بازی به هر چه طبیعی تر شدن این پدیده کمک میکنه .
حالا این مگس کافی بود انمیشنی که از خودش داشت توجه کنی به قدری واقعیه که نمیتونم برات توصیف کنم !
همین تصویر :
25256406f956oo.jpg

این یه تصویر از شخصیت در بازی که نشون میده . فقط کافیه انمیشن و حرکات این شخصیت را نگاه کنی فوق العاده واقعی بازی سازها حتی تو نمایش های cg هم نمیتونن چنین انمیشنی از بازی نشون بدن . گذشته از این حرفها به صورت شخصته نگاه کن که با چه جزئیاتی ساخته شده چر.کهای روی صورتش . وقتی طرفه داره حرف میزنه تمام بافت ها و ماهیچه های صورتش داره تکون میخوره به صورت خیلی طبیعی .
اون چیزهایی که از کلاهش اویزونه باید ببینی که به چه صورت واقعی دارن تکون میخورن و حتی اون چشمها.
24896151.jpg

این یه صحنه از دشمنان بازی که همون به تکسچر بازی نگاه کن و به دیوار که پشت سرش هست و جزئیات کار ببین تا کجا رفته ! این جا تکسچر بازی نشون میده که چقدر میتونه تاثیر گذار باشه حالا با این افکتی که در تصویر دیده میشه با جزئیاتی که سلاح ها دارند اینها را اصلا نمیشه نادیده گرفت !
این تصویر هم دقیقا از داخل بازی یعنی گیم پلی :
36961684unim8h.jpg

تو این تصویر میتونی چند ضلعی های به کار رفته را مشاهده کنی که اینم مربوط به گیم پلی بازی :
36710314y8kew3.jpg

اینم یکی از تصاویر شگفت انگیز بازی از محیط خارجی :
113534ss_preview_rage6.jpg.jpg

اینم یکی از صحنه های ریسینگ بازی . تو کدوم یک از بازی حتی ریسینگ که کل شرکت ها تلاش میکنن ! چنین جزئیاتی وجود داره ؟
406294920-20070805030531.jpg

این بازی از هر نظر که روش فعالیت داره یکی دو نسل برتره حالا معادل هر یک از عکس ها که گذاشتم تو بازی های دیگه برام پیدا کنی ممنون میشم . حالا این تصاویر همشون از روی پرده برداشته شده و با جزئیات زیاد دیده نمیشن و تصویر hd هم نیستند ولی با همین شرایط هم ستایش میخواد .
شما قبل از اینها باید بری فرومهای خارجی را هم ببینی که چی دارن مورد بازی میگن کمتر از این حرفایی که گفتم نمیگن .
هیچ بازی از هر نظر قابل مقایسه نیست با این بازی .

آخرین ویرایش:
به نظر من همین که کارمک بتونه بازی رو با این گرافیک با 60 فریم در کنسول ها بزنه خودش یه شاهکاره در نوع خودش کاری که crytek نتونست بکنه:biggrin1:
ثانیا این عکس ها هموشون از یک تریلر از بازی گزفته شدن پس cg بودن اونها منتفیه:-":biggrin1:

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or