يه ذره همچين مدلاش مثل خمير بازی شده
به من يکی انگ 360 فن بودن نميچسبه تلاش نکن
فانتزی، آبرنگی، خمیری! بعدی چیه؟ احتمالاً گواش
نظر لطفته360 فن نیستی ولی مشکل اساسی داری :biggrin1:
چرا ! پاش بیافته خودم شهادت میدم !! :biggrin1:
به من يکی انگ 360 فن بودن نميچسبه تلاش نکن
بچه هایی که من رو میشناسن میدونن به بازیهایی که گرافیک فوق العاده دارن و یه حالت خاصی دارن میگم خمیری مثلآ تریلر اولیه MotorStorm به نظرم خمیری بود ! (که شاید نسل بعد هم به زحمت اون گرافیک ساخته بشه) یا Rage از بعضی جهات خمیری هست حتی Doom 3 هم زمان خودش خمیری بود ! اون عکس fake ای که از Halo اومده بود چند روز پیش هم به نظرم خمیری بود و برای همین دوستش داشتميه ذره همچين مدلاش مثل خمير بازی شده :biggrin1:
به جان خودم کنسول محدودیت داره به قول خودت هنوز بعد از یه سال U2 بهترین گرافیک رو داره و حالا این افکت آتیش و نورپردازی هم بهش اضافه شده یه سال هم وقت دارن چیزای دیگه اضافه کنن و البته سورپرایز هم مطمئنآ دارن ! U2 هم اولین نمایشش با اینکه فوق العاده بود ولی نمایش E3ـش بود که خیلی ترکوند !بسیار زیبا بود. بعضی جاها نورپردازی آتیش قشنگ تو چشم می زد
ولی همونطور که قبلا گفتم، پیشرفت خاصی نسبت به U2 ندیدم! البته کیفیت ویدیو زیاد خوب نبود و این یارو Jimmy Falon هم بازی کردنش واقعا رو مُخ بود ولی باز هم خیلی پیشرفت خاصی ندیدم. هرچند همون گرافیک U2 هم ارائه بدن هنوز از همه بازی ها بهتره. حالا به قول کیوان شاید تو نمایش های آینده بهتر بشه
اون دو تا Location چه ربطی بهم دارن که داری مقایسه میکنی ؟!!!راستی به اون GIF که چند صفحه قبل گذاشتن میرسید؟
مگه من چی گفتم حالا؟ نگفتم که انتظار دارم یه دفعه بهترین پیشرفت رو داشته باشن (اونم نسبت به گرافیک U2). ولی اونقدر که یه سری کشته بودن خودشونو و فک فک میکردن نبود در حدی که اکثر بازیها پیشرفت دارن اینها هم کردند.به جان خودم کنسول محدودیت داره به قول خودت هنوز بعد از یه سال U2 بهترین گرافیک رو داره و حالا این افکت آتیش و نورپردازی هم بهش اضافه شده یه سال هم وقت دارن چیزای دیگه اضافه کنن و البته سورپرایز هم مطمئنآ دارن ! U2 هم اولین نمایشش با اینکه فوق العاده بود ولی نمایش E3ـش بود که خیلی ترکوند !
این پست رو هم اوائل تاپیک زدم و الآن دقیقآ همون آتیشی که گفتم را شاهد هستیم
آخه موضوع اینه که کنسولها هم حد و مرزی دارن :biggrin1: همون U2 که پارسال اومد رو من برای اولین بار 2,3 ماه پیش بازی کردم و توی اکثر موارد (با وجود یک سال قدیمی بودن) هنوز بهترین گرافیک رو داره ! U3 هم مطمئنآ پیشرفت میکنه (یک سال وقت داره) ولی خب طبیعیه به اندازه تغییر از U1 به U2 نخواهد بود ! بیشتر میشه روی افکتها (مثلآ آتیش و همین شن و ...) فکر کرد تا تغییر کلی.