تصاویر بازی Uncharted 3: Drake's Deception

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این بازی برای سال 2011 تایید شده

ss_uncharted_3_desert_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_uncharted_3_village_art_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

بزرگتر

آخرین ویرایش:
فانتزی، آبرنگی، خمیری! بعدی چیه؟ احتمالاً گواش :دی

به من يکی انگ 360 فن بودن نميچسبه :دی تلاش نکن :دی

360 فن نیستی ولی مشکل اساسی داری :biggrin1:
نظر لطفته :دی

چرا ! پاش بیافته خودم شهادت میدم !! :biggrin1:

شهادت 360 فن نصف حساب ميشه :دی

آخرین ویرایش:
يه ذره همچين مدلاش مثل خمير بازی شده :biggrin1:
بچه هایی که من رو میشناسن میدونن به بازیهایی که گرافیک فوق العاده دارن و یه حالت خاصی دارن میگم خمیری :دی مثلآ تریلر اولیه MotorStorm به نظرم خمیری بود ! (که شاید نسل بعد هم به زحمت اون گرافیک ساخته بشه) یا Rage از بعضی جهات خمیری هست :دی حتی Doom 3 هم زمان خودش خمیری بود ! اون عکس fake ای که از Halo اومده بود چند روز پیش هم به نظرم خمیری بود و برای همین دوستش داشتم :دی
کلآ این واژه خمیری حداقل برای من که معنی خیلی خوبی میده ! :دی

• Like
Reactions: SaDrA-HhH
خب ویدئوی گیم پلی هم اومد و بسیار زیباست ! جلوه آتیش بی نظیره و نورپردازی هم بعضی جاها فوق العاده عالی میشه ! (مخصوصآ تیکه آخر)
به قول یه بنده خدایی :
Uncharted = Water
Uncharted 2 = Snow
Uncharted 3 = Fire
این gif رو هم میتونین ببینین !
تنها مشکل اینه که یه مردک (همین Jimmy Fallon) نصف بازی رو انجام میده و بلد نیست درست حسابی بازی کنه !

• Like
Reactions: Little John
بسیار زیبا بود. بعضی جاها نورپردازی آتیش قشنگ تو چشم می زد:دی

ولی همونطور که قبلا گفتم، پیشرفت خاصی نسبت به U2 ندیدم! البته کیفیت ویدیو زیاد خوب نبود و این یارو Jimmy Falon هم بازی کردنش واقعا رو مُخ بود:دی ولی باز هم خیلی پیشرفت خاصی ندیدم. هرچند همون گرافیک U2 هم ارائه بدن هنوز از همه بازی ها بهتره.:دی حالا به قول کیوان شاید تو نمایش های آینده بهتر بشه:دی

بسیار زیبا بود. بعضی جاها نورپردازی آتیش قشنگ تو چشم می زد:دی

ولی همونطور که قبلا گفتم، پیشرفت خاصی نسبت به U2 ندیدم! البته کیفیت ویدیو زیاد خوب نبود و این یارو Jimmy Falon هم بازی کردنش واقعا رو مُخ بود:دی ولی باز هم خیلی پیشرفت خاصی ندیدم. هرچند همون گرافیک U2 هم ارائه بدن هنوز از همه بازی ها بهتره.:دی حالا به قول کیوان شاید تو نمایش های آینده بهتر بشه:دی
به جان خودم کنسول محدودیت داره :دی به قول خودت هنوز بعد از یه سال U2 بهترین گرافیک رو داره و حالا این افکت آتیش و نورپردازی هم بهش اضافه شده :دی یه سال هم وقت دارن چیزای دیگه اضافه کنن و البته سورپرایز هم مطمئنآ دارن ! U2 هم اولین نمایشش با اینکه فوق العاده بود ولی نمایش E3ـش بود که خیلی ترکوند !

این پست رو هم اوائل تاپیک زدم و الآن دقیقآ همون آتیشی که گفتم را شاهد هستیم :دی
آخه موضوع اینه که کنسولها هم حد و مرزی دارن :biggrin1: همون U2 که پارسال اومد رو من برای اولین بار 2,3 ماه پیش بازی کردم و توی اکثر موارد (با وجود یک سال قدیمی بودن) هنوز بهترین گرافیک رو داره ! U3 هم مطمئنآ پیشرفت میکنه (یک سال وقت داره) ولی خب طبیعیه به اندازه تغییر از U1 به U2 نخواهد بود ! بیشتر میشه روی افکتها (مثلآ آتیش و همین شن و ...) فکر کرد تا تغییر کلی.

تنها مشکل ویدئو یکی دو تا انیمیشنش بود که اونم طبیعیه یه سال قبل از عرضه بازی این مشکلات رو داشته باشه ! ولی به جاش بعضی جاها هم انیمیشنش غوغا بود !

آخرین ویرایش:
زنش کو ؟ ( Elena ) :d
سر کیلزون 3 که حالم اساسی گرفته شد . بازم به Uncharted .

تو همون تریلری که جیمی داره بازی میکنه موسیقی بازی تو جاهای حساس تغییر نکرده . عوضش کنن تکراری شده دیگه :d. اینیمیشن هاش هم که مثل سری قبل فوق العاده . نمیدونم چجوری میخوان پیشرفت کنن !
راستی به اون GIF که چند صفحه قبل گذاشتن میرسید؟:دی
اون دو تا Location چه ربطی بهم دارن که داری مقایسه میکنی ؟!!!

آخرین ویرایش:
بابا کیفیت پخشش خیلی پایین هستش بعضی جاها اصلا ادم نمتونه بفهمه چیجی هستش بازی . اون بخش آتیش که انقدر صحنه تیک تیک میزنه که اصلا کیفیتش رو نمیشه فهمید فقط 1 صحنه خوب شود که برای خودش عالی بود .

به این بچه هم دسته رو نمیدادن به هیچ کسی بر نمیخورد .:d

به جان خودم کنسول محدودیت داره :دی به قول خودت هنوز بعد از یه سال U2 بهترین گرافیک رو داره و حالا این افکت آتیش و نورپردازی هم بهش اضافه شده :دی یه سال هم وقت دارن چیزای دیگه اضافه کنن و البته سورپرایز هم مطمئنآ دارن ! U2 هم اولین نمایشش با اینکه فوق العاده بود ولی نمایش E3ـش بود که خیلی ترکوند !

این پست رو هم اوائل تاپیک زدم و الآن دقیقآ همون آتیشی که گفتم را شاهد هستیم :دی
آخه موضوع اینه که کنسولها هم حد و مرزی دارن :biggrin1: همون U2 که پارسال اومد رو من برای اولین بار 2,3 ماه پیش بازی کردم و توی اکثر موارد (با وجود یک سال قدیمی بودن) هنوز بهترین گرافیک رو داره ! U3 هم مطمئنآ پیشرفت میکنه (یک سال وقت داره) ولی خب طبیعیه به اندازه تغییر از U1 به U2 نخواهد بود ! بیشتر میشه روی افکتها (مثلآ آتیش و همین شن و ...) فکر کرد تا تغییر کلی.
مگه من چی گفتم حالا؟:دی نگفتم که انتظار دارم یه دفعه بهترین پیشرفت رو داشته باشن (اونم نسبت به گرافیک U2:دی). ولی اونقدر که یه سری کشته بودن خودشونو و فک فک میکردن نبود:دی در حدی که اکثر بازیها پیشرفت دارن اینها هم کردند.

راستی به اون GIF که چند صفحه قبل گذاشتن میرسید؟:دی

راستی به اون GIF که چند صفحه گذاشتن میرسید؟:biggrin1:
اون کلآ برای یه منطقه باز صحرایی بود و تخریب پذیری رو نشون میداد :دی (حالا اسکریپت شده یا نشده !) ولی این آتیش بازی بود :دی نورپردازی این ویدئو که خیلی عالی بود !

هنوز هیچ چیز مشخص نیست، کیفیت تصویر داغون، 1 سال دیگه وقت، نمایش منتهی به یک ویلا یا منزل در حال حریق, یجوری دوستان حرف میزنن انگار نسخه فاینال بازی رو 4 بار تموم کردن :d
به نظر خودم، انیمیشن ها فوق العاده بودن (چه راه رفتن، پرش، فایت رو در رو و...)، گرافیک تکسچر ها پیشرفت بیشتری نسبت به نسخه قبلی داشته طوری که تو این ویدئو داغون کاملاً از بافت های زمین و درو دیوار این امر مشهوده، افکت آتش فوق العاده بود (یعنی بینظیر), گرچه کیفیت پائینه اما با یک نگاه به تصویر زیر همه چیز مشخصه:

نور پردازی واقعاً فوق العاده بود طوری که بعضی جاها تابشش روی تکسچر های محیط آدمو دیوانه میکنه مثل عکس زیر:

شیوه های جدید کشتن دشمنان که دو مورد H-t-H ـش رو دیدیم هم پیشرفت قابل ملاحضه ای کرده، کمک گرفتن از محیط برای نابود کردن.

در کل شک نداشته باشید که از نسخه دوم بزرگتر خواهد بود، صبر میکنیم تا ویدئو های دیگه از گیم پلی رو ببینیم و همچنان با کیفیت گرافیک بازی و افکت ها (شن, گرد و خاک, آب و...) کف و خون قاطی کنیم :d

پ.ن: راستی گندش بزنن با این بازی کردنش، فاصله دو متری تیر میزنه به درو دیوار :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or