تصاویر بازی Uncharted 3: Drake's Deception

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این بازی برای سال 2011 تایید شده

ss_uncharted_3_desert_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_uncharted_3_village_art_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

بزرگتر

من نظر قطعی می دم که بکگراند هاشون آرت ورکه و فقط خود ناتان این گیم هست :دی

البته این تصاویر Cell-Shade بودن از سرو روشون میباره و به نوعی تابلو هست که Artk Work هستند
مگه من جایی گفتم که این گیم هستند منم گفتم آرت ورک. :دی سل شید هم دقیق نمیشه گفت. بیشتر به کار دست و آبرنگ و نقاشی میخوره تا سل شید.

من نظر قطعی می دم که بکگراند هاشون آرت ورکه و فقط خود ناتان این گیم هست :biggrin1:
یک همچین بک گراند هایی تو نسخه دوم هم داشتیم، مثلاً همون مرحله اول بازی Draw Distance یچیزی تو همین مایه های پس زمینه دو سه تا عکس U3 بود اما خُب کمو بیش حرکت رودخونه هم توشون احساس میشد که فوق العاده بود، در مورد U3 هم همینطور فکر میکنم، تصاویر پس زمینه عکس های پست 4 کاملاً سه بعدی نیستند اما افکت هاشون مثل آتش و دود و... چرا. :d

واقعا فوق العاده هست نمیدونم چی بگم عالیه ناتی داگ شاهکار کرده
این عکس ها رو از گیم پلی بازی ببینین :

واقعا بهترین نور پردازی و گرافیک تمامی دوران رو شاهد خواهیم بود......

[

]

این طرف مثل اینکه از گروه حزب الله هست :d دور گردنش چیه که بسته ؟!

دوستان چرا اینقدر تردید میکنید؟:d شک نکنید in game هستن ، چون عکس هایی که از uncharted 2 هم منتشر بود اکثرا ingame بودن به عکس های زیر دقت کنید:

من میگم ingme هستن;;)

این طرف مثل اینکه از گروه حزب الله هست :d دور گردنش چیه که بسته ؟!

این یک دستماله که بیشتر عرب های تو مناطق گرم و سوزان میبندن و همیشه مرطوبش میکنن میندازن رو سر و صورتشون تا از افتاب در امان بمونن اینجا بهش میگن چفیه ربطی هم به حزب ..ه نداره کلا این دستمال تو اون مناطق خیلی به درد خور هست از پاک کردن عرق گرفته تا خنک کردن کار برد داره:d حالا اینجا هم ناتان برای جلو گیری از گرما زدگی و .... این دستمال رو انداخته:d

دوستان چرا اینقدر تردید میکنید؟:d شک نکنید in game هستن ، چون عکس هایی که از uncharted 2 هم منتشر بود اکثرا ingame بودن به عکس های زیر دقت کنید:

من میگم ingme هستن;;)

دقیقا موافقم اگه کمی به مو ها و سایه های روی صورت ناتان دقت کنی میفهمی کاملا in Game هست کلا به قول بچه ها تابلو میزنه

آخرین ویرایش:
این یک دستماله که بیشتر عرب های تو مناطق گرم و سوزان میبندن و همیشه مرطوبش میکنن میندازن رو سر و صورتشون تا از افتاب در امان بمونن:d:d اینجا بهش میگن چفیه ربطی هم به حزب ..ه نداره کلا این دستمال تو اون مناطق خیلی به درد خور هست از پاک کردن عرق گرفته تا خنک کردن کار برد داره:d حالا اینجا هم ناتان برای جلو گیری از گرما زدگی و .... این دستمال رو انداخته:d

دقیقا همین جوریه.منم وقتی در دوران خدمت سربازی به اردوهای نظامی در بیابان میرفتیم اینا رو مرطوب میکردیم و رو سر و صورتمون میزاشتیم. یادش بخیر

البته این تصاویر Cell-Shade بودن از سرو روشون میباره و به نوعی تابلو هست که Artk Work هستند

اصلا میدونی Cell Shade یعنی چی؟ اول میگی CS هست بعد میگی تابلو میزنه Art Work هست؟ حالت خوبه؟

اصلا میدونی Cell Shade یعنی چی؟ اول میگی CS هست بعد میگی تابلو میزنه Art Work هست؟ حالت خوبه؟
چرا میزنی حالا :d منظورم از Cell Shade حالت کارتونی وار تصاویر بود.

با مشاهده تریلر هم دیدیم که اون دو سه تا تصویری که منتشر شده بود و بعضی افراد میگفتن نمیتونه از گیم پلی و گرافیک خود بازی باشه (حالا بخاطر طراحی هواپیما، کرکتر بازی یا هرچی) و بنوعی Art Work هست کاملاً نقض شد. :d

من میگم ingme هستن;;)

چرا چهره ناتان فرق كرده؟... شايد بخاطر نور افتاب قيافش عوض شده يكم..داره اذيت ميشه:dتو سايه شايد مثل نسخه 2بشه...

والا من هرکاری میکنم فکم نمیخوره زمین:دی تقریبا مثل همون 2 است (البته همون U2 هنوز هم بهترین گرافیک رو داره). شاید با دیدن تریلرهای آینده نظرم عوض بشه ولی خُب فعلا پیشرفت آنچنانی ندیدم.
حتی به نظرم اون مرحله که تو روستای نپال بود گرافیکش یه ذره خوشگلتر بود! امیدوارم بعدا نظرم عوض بشه.
من که هنوز هیچی ازش ندیدم اما تا دوشنبه صبر میکنیم ببینیم چه خبره!:دی ولی بابک اگه این عکس ها که معلوم نیست چین(:دی) از داخل بازی باشه رسما ترکونده!
گرافیکش عالی که هست، کاری با اون ندارم:دی پیشرفت نسبت به U2 رو دارم میگم. مثلا همون دو تا عکس که چند تا پست بالاتر گذاشتن نگاه کن.

آخرین ویرایش:
والا من هرکاری میکنم فکم نمیخوره زمین:دی تقریبا مثل همون 2 است (البته همون U2 هنوز هم بهترین گرافیک رو داره). شاید با دیدن تریلرهای آینده نظرم عوض بشه ولی خُب فعلا پیشرفت آنچنانی ندیدم.
حتی به نظرم اون مرحله که تو روستای نپال بود گرافیکش یه ذره خوشگلتر بود! امیدوارم بعدا نظرم عوض بشه.
من که هنوز هیچی ازش ندیدم اما تا دوشنبه صبر میکنیم ببینیم چه خبره!:دی ولی بابک اگه این عکس ها که معلوم نیست چین(:دی) از داخل بازی باشه رسما ترکونده!

نميدونم چرا به دلم نميشينيه اين نسخه!

برعکس من از شماره دوم زیاد خوشم نیومد و مثل بقیه حال نکردم اما ناجور از UC3 خوشم امده! میدونی دقیقا همون چیزی هست که من همیشه میخواستم! واقعا با این عنوان به همراه Tomb Raider سال بعد چه حالی بکنیم!:دی

منم تریلر رو دیدم . والا خیلی چیز ِ خفنی نبود که بخوام به قول ِ بابک فکم بخوره زمین ! شکی در زیبا بودن گرافیک نیست اما فکر نکنم بتونه به همان اندازه 2 موفق باشه . البته یکم زوده برای گفتن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or