مگه من جایی گفتم که این گیم هستند منم گفتم آرت ورک. سل شید هم دقیق نمیشه گفت. بیشتر به کار دست و آبرنگ و نقاشی میخوره تا سل شید.البته این تصاویر Cell-Shade بودن از سرو روشون میباره و به نوعی تابلو هست که Artk Work هستند
یک همچین بک گراند هایی تو نسخه دوم هم داشتیم، مثلاً همون مرحله اول بازی Draw Distance یچیزی تو همین مایه های پس زمینه دو سه تا عکس U3 بود اما خُب کمو بیش حرکت رودخونه هم توشون احساس میشد که فوق العاده بود، در مورد U3 هم همینطور فکر میکنم، تصاویر پس زمینه عکس های پست 4 کاملاً سه بعدی نیستند اما افکت هاشون مثل آتش و دود و... چرا. :dمن نظر قطعی می دم که بکگراند هاشون آرت ورکه و فقط خود ناتان این گیم هست :biggrin1:
واقعا فوق العاده هست نمیدونم چی بگم عالیه ناتی داگ شاهکار کرده
این عکس ها رو از گیم پلی بازی ببینین :
واقعا بهترین نور پردازی و گرافیک تمامی دوران رو شاهد خواهیم بود......
[
]
این طرف مثل اینکه از گروه حزب الله هست :d دور گردنش چیه که بسته ؟!
این یک دستماله که بیشتر عرب های تو مناطق گرم و سوزان میبندن و همیشه مرطوبش میکنن میندازن رو سر و صورتشون تا از افتاب در امان بمونن:d:d اینجا بهش میگن چفیه ربطی هم به حزب ..ه نداره کلا این دستمال تو اون مناطق خیلی به درد خور هست از پاک کردن عرق گرفته تا خنک کردن کار برد داره:d حالا اینجا هم ناتان برای جلو گیری از گرما زدگی و .... این دستمال رو انداخته:d
چرا میزنی حالا :d منظورم از Cell Shade حالت کارتونی وار تصاویر بود.اصلا میدونی Cell Shade یعنی چی؟ اول میگی CS هست بعد میگی تابلو میزنه Art Work هست؟ حالت خوبه؟
گرافیکش عالی که هست، کاری با اون ندارم پیشرفت نسبت به U2 رو دارم میگم. مثلا همون دو تا عکس که چند تا پست بالاتر گذاشتن نگاه کن.من که هنوز هیچی ازش ندیدم اما تا دوشنبه صبر میکنیم ببینیم چه خبره! ولی بابک اگه این عکس ها که معلوم نیست چین() از داخل بازی باشه رسما ترکونده!
من که هنوز هیچی ازش ندیدم اما تا دوشنبه صبر میکنیم ببینیم چه خبره! ولی بابک اگه این عکس ها که معلوم نیست چین() از داخل بازی باشه رسما ترکونده!والا من هرکاری میکنم فکم نمیخوره زمین تقریبا مثل همون 2 است (البته همون U2 هنوز هم بهترین گرافیک رو داره). شاید با دیدن تریلرهای آینده نظرم عوض بشه ولی خُب فعلا پیشرفت آنچنانی ندیدم.
حتی به نظرم اون مرحله که تو روستای نپال بود گرافیکش یه ذره خوشگلتر بود! امیدوارم بعدا نظرم عوض بشه.
نميدونم چرا به دلم نميشينيه اين نسخه!