تصاویر بازی Uncharted 3: Drake's Deception

emperor 69

Killer
کاربر سایت
سلام

این بازی برای سال 2011 تایید شده

ss_uncharted_3_desert_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_uncharted_3_village_art_510.jpg.jpg

بزرگتر

ss_Uncharted_3_game_art_290.jpg.jpg

بزرگتر

حتی به نظرم اون مرحله که تو روستای نپال بود گرافیکش یه ذره خوشگلتر بود! امیدوارم بعدا نظرم عوض بشه.
اون مرحله که کولاک کرده بودن فکر نکنم خودشون هم بتونن رو دست اون مرحله u2 بسازن.
به لطف خدا فکمون هم اسیبی ندید.#:-s
:d

• Like
Reactions: Dreadlord
آخه موضوع اینه که کنسولها هم حد و مرزی دارن :دی همون U2 که پارسال اومد رو من برای اولین بار 2,3 ماه پیش بازی کردم و توی اکثر موارد (با وجود یک سال قدیمی بودن) هنوز بهترین گرافیک رو داره ! U3 هم مطمئنآ پیشرفت میکنه (یک سال وقت داره) ولی خب طبیعیه به اندازه تغییر از U1 به U2 نخواهد بود ! بیشتر میشه روی افکتها (مثلآ آتیش و همین شن و ...) فکر کرد تا تغییر کلی.

• Like
Reactions: 浪人
حتی به نظرم اون مرحله که تو روستای نپال بود گرافیکش یه ذره خوشگلتر بود! امیدوارم بعدا نظرم عوض بشه.
نپال روستا نداشت :d اون روستا تبت بود

در ضمن آخر تریلر چند ثانیه از گیمپلی بازی رو نشون میده با دقت ببین، من که نظر جف رو تایید میکنم، افکت های آب، آتش، دود، شن فوق العاده بودن مخصوصاً آب

قبل از اینکه این تریلر بیاد با دیدن عکس ها میگفتن همش آرت ورکه! حالا که معلوم شده همش in-game هست میگن پیشرفت اون چنانی ندیدیم!
فکر کنم وقتشه دوباره تریلر رو ببینید. تو هیچ بازی ندیدم حتی نصف افکت های شن رو!افکت های نور و آتیش هم عالی بود!ب تصاویر پیشرفت خوب و مناسبی داشتن نسبت به شماره دوم ولی اگه منظورتون اون پیشرفتیه که از اول به دوم رفت هیچ وقت همچین چیزی نمیبینید.
تازه این تریلر معرفی بازی بود و باید این رو با تریلر معرفی نسحه قبلی مقایسه کرد نه کل بازی. اون روستای نپال که تا بازی بیرون اومد کسی از وجودش خبر نداشت!
با این همه منم این این سری رو از نظر گیم پلی کامل یا نزدیک به کامل نمیدونم.فکر نکنم بتونن هیچ وقت چیزی مثل crash bandicoot 3: warped بسازن!

زیبا بود، ولی خُب احیانا میدونید که Off-Screen خیلی فرق داره قضیش؟:دی

چه فرقی داره؟ شما بالاخره تو مانیتور یا تلویزیونت همین طوری میبینی بازی رو دیگه :دی

سوای این حرف ها دوستانی که میگن بازی پیشرفت نداشته شما رو به این دوتا عکس از U2 ارجاع میدم :دی

964a3ea3.jpg

3d69fde8.jpg

اولی مربوط به تیزر VGA 2008 ـه دومی هم مال 1 ماه بعدشه. میخوام بگم که همین اول کار نباید انتطار داشته باشید گرافیک به شدت بهتر شده باشه نسبت به U2 اما رفته رفته بعد از پولیش فراوان پیشرفت خوبی میکنه نسبت به بازی قبلی.

قطعاً همچین چیزی رو برای U3 هم در نظر دارن، ولی نمیان تا قبل از عرضه بازی نشونش بدن که!

به هر دری خودتو میزنیا، گرافیک خداست خداتر از U2 این دیگه واضحه :d
نیازی به این کار ندارم، چون در هر صورت بازی میکنم و فن این سری هم هستم:دی
چه فرقی داره؟ شما بالاخره تو مانیتور یا تلویزیونت همین طوری میبینی بازی رو دیگه
Off-Screen بعضی اوقات خیلی فرق داره با Direct Feed. تو که اینو باید خوب بدونی:دی هنوز تصاویر Off Screen از Alan Wake هست که اون موقع ها همه از رو اونا قضاوت میکردن:دی به هر حال از من گفتن بود، خود دانید:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or