همین چند صحنه بهتر کیفیت رو نشون میده تا اون ویدیو داغون .
یک چیزی تو مایه های Key of shambala و سرزمینی با همین نام :dتو این عکس باز دار درخت هست که:d پس معلوم شد کل بازی تو صحرا طی نمیشه...ولی فکر کنم این عکس نشون میده که ناتان یه سرزمین گمشده رو وسط صحرا پیدا میکنه که خیلی خوش اب هوا هست .... به هر حال خیلی انتظار براش سخته واقعا از همه لحاظ فوق العاده هست این نسخه اش
یک چیزی تو مایه های Key of shambala و سرزمینی با همین نام :d
نظریه ها میشه در مورد سکانس های نسخه بعدی داد
اون خونه که البته نمیشه بهش گفت خونه چون بیشتر به ویلا چند هزار متری میخوره مطعلق به فرانسیس دریک جد نیتن دریک هست پس اصلاً ربطی به سکانس های صحرا و بیابون و... نداره. :dفکر میکنم قسمت کویر با قسمت آتش سوزی در دو بازه زمانی متفاوت اتفاق میفتند.
همون طور که در تریلر دیدید قسمت کویر فلش بک بود وآتش سوزی زمان حال اتفاق میفته با همون مردی که داشت واسش قصه سفرشو تعریف میکرد واین مرحله سبز هم بعد از آتش سوزیه. البته اینا همه حدس وگمانه
دوست من برو ویدیو این عکسو حتما ببین.بازی واقعا از لحاظ گیم پلی جذابیت زیادی داره ولی اون چیزی که من وقتی دیدم فکم زمین خورد نورپردازی بازی بود و همچنین انعکاس نور افتاب که تاحالا تو هیچ بازیی همچین نور افتابی ندیدم.انگار خورشیدو وارد بازی کردن:dاصلا نمیتونی باور کنی نور افتابی که بر بدن drake میتابه یه نور مصنوعی و ویدیویی هست.واقعا ادم فکر میکنه انعکاس نور خورشیده.چرا تو بعضی عکسل کیفیت اینقدر داغونه؟؟
مثلا همین یکی: