ببین خودت برو یه نسخه کپی بازی رو بگیر،بعد برو با نرم افزار اجرا کننده فایل های ویدئویی بازی های PS3 توش بگرد،بعد میام باهات بحث میکنم!U2 تمام کات سین هاش مستقیم از موتور گرافیکی خود بازیه پسر خوب.
اینم سخن IGN برای امثال شما:
چه ربطی داره ؟ میگم گفته کیفیت گرافیکی گیم پلی حتی از کات سین هاش هم بهتره!ببین خودت برو یه نسخه کپی بازی رو بگیر،بعد برو با نرم افزار اجرا کننده فایل های ویدئویی بازی های PS3 توش بگرد،بعد میام باهات بحث میکنم!
من تو این موارد بابام رو هم قبول ندارم،چه برسه به IGN !چشم خودم چیز دیگه ای رو دیده!
بعله.....................چه ربطی داره ؟ میگم گفته کیفیت گرافیکی گیم پلی حتی از کات سین هاش هم بهتره!
Cutscene های U2 همگی با موتور بازی ساخته شدن حالا Pre-Rendered باشن, مثل گیرز.
چیه؟ خیلی گرافیکش بالاست؟ترسیدی سونی عقب بمونه؟:d
شوخی بود نزنید:d
نگران نباش دوست عزیز طولانی ترین camping بین سری داره.آخه نمیدوستم HUD رو حذف کردن ...گرافیکش که عالیه , اگر بازی کوتاه نشده باشه خوبه
خب بنده تریلر رو دیدم و اینجوری شدم:-oخیلی خدا بود.وحشتناک بود.بعید میدونم همه صحنه ها in game بوده باشه.چون تو geow 2 هم کیفیت کات سینها بیشتر از گیم پلی بود.
خب شما از کجا میدونی in game هست؟:dبه جون خودم این گرافیکی که من دیدم برای نسل بعد بود.:dراستش من خودمم باورم نمیشه ولی این عکس گیم پلی گذارتم امضام تا باور کنم ingame :d
Raam که خیلی گلابی بود حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد ...یه باس فایت مثل raam