تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

U2 تمام کات سین هاش مستقیم از موتور گرافیکی خود بازیه پسر خوب.
اینم سخن IGN برای امثال شما:
ببین خودت برو یه نسخه کپی بازی رو بگیر،بعد برو با نرم افزار اجرا کننده فایل های ویدئویی بازی های PS3 توش بگرد،بعد میام باهات بحث میکنم!

من تو این موارد بابام رو هم قبول ندارم،چه برسه به IGN !چشم خودم چیز دیگه ای رو دیده!

• Like
Reactions: shefer
ببین خودت برو یه نسخه کپی بازی رو بگیر،بعد برو با نرم افزار اجرا کننده فایل های ویدئویی بازی های PS3 توش بگرد،بعد میام باهات بحث میکنم!

من تو این موارد بابام رو هم قبول ندارم،چه برسه به IGN !چشم خودم چیز دیگه ای رو دیده!
چه ربطی داره ؟ میگم گفته کیفیت گرافیکی گیم پلی حتی از کات سین هاش هم بهتره!
Cutscene های U2 همگی با موتور بازی ساخته شدن حالا Pre-Rendered باشن, مثل گیرز.

پ.ن @ capitanrayan:
you have grown, i know

آخرین ویرایش:
چه ربطی داره ؟ میگم گفته کیفیت گرافیکی گیم پلی حتی از کات سین هاش هم بهتره!
Cutscene های U2 همگی با موتور بازی ساخته شدن حالا Pre-Rendered باشن, مثل گیرز.
بعله.....................:)

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Kavigne
تاپبک درباره تصاور gears میشه بعد ربطش میدن به u2 !!! جالبه !
عکسها و تریلر فوق العاده بودن . لذت بردیم خفن
شما تو این موارد کلا منطق رو قبول ندارید . کاری به بابا و ign چشم نداره

خب بنده تریلر رو دیدم و اینجوری شدم:-o:((خیلی خدا بود.وحشتناک بود.بعید میدونم همه صحنه ها in game بوده باشه.چون تو geow 2 هم کیفیت کات سینها بیشتر از گیم پلی بود.

خب بنده تریلر رو دیدم و اینجوری شدم:-o:((خیلی خدا بود.وحشتناک بود.بعید میدونم همه صحنه ها in game بوده باشه.چون تو geow 2 هم کیفیت کات سینها بیشتر از گیم پلی بود.

راستش من خودمم باورم نمیشه ولی این عکس گیم پلی گذارتم امضام تا باور کنم ingame :d

راستش من خودمم باورم نمیشه ولی این عکس گیم پلی گذارتم امضام تا باور کنم ingame :d
خب شما از کجا میدونی in game هست؟:dبه جون خودم این گرافیکی که من دیدم برای نسل بعد بود.:d

البته در این که گرافیک بازی خدا هست شکی نیست.یه لحظه بود مارکوس پست turret نشسته بود و تابلو بود که از گیم پلی هست،و گرافیک واقعا فک برانداز بود.نکته دیگه اینکه
boss های خیلی گنده ایی تو بازی بودن که نوید یه بازی سخت رو میده.خیلی دوس دارم یه باس فایت مثل raam دوباره داشته باشیم.

یه باس فایت مثل raam
Raam که خیلی گلابی بود :دی حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد :دی ...
یا حتی با یه گلیچ میشه دخلشو آورد :دی باس آخر گیرز 2 هم بیشتر یه شوخی بود . امیدوارم یه باس فایت مشتی و تاریخی بذارن تو بازی ، ناسلامتی آخرین گیرزیه که داریم تو این نسل بازی میکنیم :(
پ.ن : به نظرم in game بودن دموها ؛ هم گیرز 2 و هم این تریلر گیرز 3 ...

خب شما از کجا میدونی in game هست؟:dبه جون خودم این گرافیکی که من دیدم برای نسل بعد بود.:d
باو این همون عکس E3 پارسال هست که از گیم پلی بود دیگه :d

حالا میخوای فک با زمین برخورد کنه به این عکس نگاه کن :

آدم احساس میکنه دونه دونه موهای مارکوس طراحی شده !!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or