Darkkahn کاربر سایت Apr 13, 2010 #1 Publisher : Microsoft Game Studios Developer : Epic Games Platform : XBox 360 Release Date : April 2011 تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.
Publisher : Microsoft Game Studios Developer : Epic Games Platform : XBox 360 Release Date : April 2011 تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.
Terova No Trolls کاربر سایت May 18, 2011 #232 نوشته شده توسط Tommy Fisher: یحتمل آدام فینیکس آدام فینیکس که میگن اینه! بیشتر... آره خیلی شکل مارکوس هست.. ماشاالله با این سن و سال هنوز بدنش نیوفتاده..!:d
نوشته شده توسط Tommy Fisher: یحتمل آدام فینیکس آدام فینیکس که میگن اینه! بیشتر... آره خیلی شکل مارکوس هست.. ماشاالله با این سن و سال هنوز بدنش نیوفتاده..!:d
mehdi_iron کاربر سایت May 21, 2011 #237 نوشته شده توسط Captain Bl4ck3: Spoiler بیشتر... چرا اين عكس اينقدر بده. خيلي نقاط دندونه دار داره. اصلا Anti Aliasing در كار نيست.(درست گفتم؟:d) درست گفتی ولی مشکل از رزولوشنه عکسه:biggrin1: چون تو دمو همچین چیزی نیست اصلا:biggrin1: بیشتر... اييييييييييي. چه باحال نميدونستم.tnx آخرین ویرایش: May 21, 2011
نوشته شده توسط Captain Bl4ck3: Spoiler بیشتر... چرا اين عكس اينقدر بده. خيلي نقاط دندونه دار داره. اصلا Anti Aliasing در كار نيست.(درست گفتم؟:d) درست گفتی ولی مشکل از رزولوشنه عکسه:biggrin1: چون تو دمو همچین چیزی نیست اصلا:biggrin1: بیشتر... اييييييييييي. چه باحال نميدونستم.tnx
Fenris Wolf کاربر سایت May 21, 2011 #238 نوشته شده توسط mehdi_iron: چرا اين عكس اينقدر بده. خيلي نقاط دندونه دار داره. اصلا Anti Aliasing در كار نيست.(درست گفتم؟:d) بیشتر... درست گفتی ولی مشکل از رزولوشنه عکسه چون تو دمو همچین چیزی نیست اصلا Reactions: mehdi_iron
نوشته شده توسط mehdi_iron: چرا اين عكس اينقدر بده. خيلي نقاط دندونه دار داره. اصلا Anti Aliasing در كار نيست.(درست گفتم؟:d) بیشتر... درست گفتی ولی مشکل از رزولوشنه عکسه چون تو دمو همچین چیزی نیست اصلا