Darkkahn کاربر سایت Apr 13, 2010 #1 Publisher : Microsoft Game Studios Developer : Epic Games Platform : XBox 360 Release Date : April 2011 تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.
Publisher : Microsoft Game Studios Developer : Epic Games Platform : XBox 360 Release Date : April 2011 تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.
vivanred کاربر سایت Apr 28, 2011 #213 نوشته شده توسط SaDrA-HhH: مردیم از انتظار بیشتر... صدرا انقدر کم تحمل بودی خبر نداشتیم بابا یکم از صبر و مقاومت رو از ما یاد بگیر .:d انتظار همیشه برای بازی خوب سخته اما این انتظار هستش که وقتی بازی به دستت میرسه بازی رو برات شیرین ترش میکنه .:d خیلی دوست دارم بدونم آخرش چی به سر این مارکوس میاد .:d اما احساسم میگه توسط یکی از خودی ها کشته میشه اما .:d
نوشته شده توسط SaDrA-HhH: مردیم از انتظار بیشتر... صدرا انقدر کم تحمل بودی خبر نداشتیم بابا یکم از صبر و مقاومت رو از ما یاد بگیر .:d انتظار همیشه برای بازی خوب سخته اما این انتظار هستش که وقتی بازی به دستت میرسه بازی رو برات شیرین ترش میکنه .:d خیلی دوست دارم بدونم آخرش چی به سر این مارکوس میاد .:d اما احساسم میگه توسط یکی از خودی ها کشته میشه اما .:d
C capitanrayan ابیلیتی سلیمان از من گرفته شده کاربر سایت Apr 28, 2011 #214 نوشته شده توسط SaDrA-HhH: مردیم از انتظار بیشتر... اخ جووون کباب بااااا 4 ماه دیگه مونده، بهتره نمیری
نوشته شده توسط SaDrA-HhH: مردیم از انتظار بیشتر... اخ جووون کباب بااااا 4 ماه دیگه مونده، بهتره نمیری
Venice کاربر سایت Apr 28, 2011 #215 اما احساسم میگه توسط یکی از خودی ها کشته میشه اما .:d بیشتر... عمرا اون بشر بمیره :d
LEERY کاربر سایت Apr 28, 2011 #216 AA توی عکسای صفحه قبل یه تعدادیشون بده که... ولی واقعا گیرز خدای تکسچره.
most-t36 کاربر سایت Apr 29, 2011 #217 تو نمایش now playing gamespot همه چی خدا بود غیر از افت فریم که اونم خیلی نادر بود.
need to fight کاربر سایت Apr 30, 2011 #219 نوشته شده توسط shahnam: بیشتر... کشته مرده اون پلاک هاییم که رو برفه:-o:-o:d:d
LiviNG D3AD کاربر سایت Apr 30, 2011 #220 نوشته شده توسط need to fight: کشته مرده اون پلاک هاییم که رو برفه:-o:-o:d:d بیشتر... واقعیه !
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت Apr 30, 2011 #221 امسال واقعا سال اثبات ادعاي قدرمتند بودن Xbox360 هستش.:d عجب گرافيكي داره نا مصب.البته بعد Crysis حتي اگه گرافيك بالاتر از اين هم ببينم تعجب نميكنم.
امسال واقعا سال اثبات ادعاي قدرمتند بودن Xbox360 هستش.:d عجب گرافيكي داره نا مصب.البته بعد Crysis حتي اگه گرافيك بالاتر از اين هم ببينم تعجب نميكنم.
shahnam کاربر سایت May 1, 2011 #222 نوشته شده توسط need to fight: کشته مرده اون پلاک هاییم که رو برفه:-o:-o:d:d بیشتر... منم خیلی باهاش حال کردم.... والپیپر دسکتاپمه:d
نوشته شده توسط need to fight: کشته مرده اون پلاک هاییم که رو برفه:-o:-o:d:d بیشتر... منم خیلی باهاش حال کردم.... والپیپر دسکتاپمه:d