تصاویر بازی Gears of War 3

Darkkahn

کاربر سایت
32rw4e5h2m4iiqz3d6qy.png

Publisher : Microsoft Game Studios
Developer : Epic Games
Platform : XBox 360
Release Date : April 2011

تصاویر منتشر شده از بازی فعلا کم هستند. در April 12 یک Debut Trailer از بازی منتشر خواهد شد، برای دیدن GamePlay باید تا ماه June صبر کنیم.

Raam که خیلی گلابی بود :دی حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد :دی ...
یا حتی با یه گلیچ میشه دخلشو آورد :دی باس آخر گیرز 2 هم بیشتر یه شوخی بود . امیدوارم یه باس فایت مشتی و تاریخی بذارن تو بازی ، ناسلامتی آخرین گیرزیه که داریم تو این نسل بازی میکنیم :(
پ.ن : به نظرم in game بودن دموها ؛ هم گیرز 2 و هم این تریلر گیرز 3 ...
ebrmv9s820bcvgc15b55.gif

یه امتی پیرشون دراومد تا Raam رو تو Insane بکشن!:d اونوقت تو میگی گلابی بود!؟:دی الان خواستی بگی خیلی خفنی؟:دی

Raam که خیلی گلابی بود :biggrin1: حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد :biggrin1: ...

الان به نظرت 16 تا اسنایپ برای یک نفر که کل ساختارش مثل انسان ها هست کمه..؟ هر کدوم رو بزنی کرگدن درجا نفله میشه..

ژنرال RAAM یکی از خفن ترین BASS ها هست یکبار فکر کنم گیم اسپات رای گیری گذاشته بود کلی اومده بود بالا..

خب بنده تریلر رو دیدم و اینجوری شدم:-o:((خیلی خدا بود.وحشتناک بود.بعید میدونم همه صحنه ها in game بوده باشه.چون تو geow 2 هم کیفیت کات سینها بیشتر از گیم پلی بود.

کی گفته کات سین های نسخه دوم In Game نبودن..؟

الان به نظرت 16 تا اسنایپ برای یک نفر که کل ساختارش مثل انسان ها هست کمه..؟ هر کدوم رو بزنی کرگدن درجا نفله میشه..
جنبه واقعی قضیه رو بنداز دور ! :دی زحمتی که برای کشتنش باس میکشیدی خیلی کم بود . راستش من اولین بار شاید بالای 20 بار باختم تا کشتمش اونش شانسی و روی Easy ! اما وقتی روشش رو یاد گرفتم ، هلو شد دیگه برام . اگر اسپویل نمیشه :دی روش رو همینجا در اختیار بچه ها قرار بدم ...
نه!:( خوردنیه؟ تو جیب جا میشه؟
نه :(

آخرین ویرایش:
یعنی میخوای بگی کیفیت کات سینها با گیم پلی یکسان بودن؟:d

بله تو گیرز 3 همینطوره ! همون عکسها که بالا دوستمونگ ذاشت برای e3 هم بود که از گیم پلی بازی بود و همون صحنه که مارکوس میخواد از زمین پاشه از گیم پلیه بازی که بعدا دوربین بازی میاد روی شانه .

کلا تو همین تریلر صحنه های گیم پلی بازی را هم داره نشون میده میتونی با کات سینها مقایسه کنی مثلا همونجا که اون غول بزرگ کرم مانند را نشون میده و بعد تو صحنه ای نشون میده که دارن باهاش میجنگن که گیم پلیه بازیه .
حالا اینا کجاش فرق داره که تو این همه داری تعجب میکنی ؟:دی

نمیدونم شاید اون بازی ایی که من یه 20 باری تمومش کردم اسمش یه چیز دیگه بود:dولی اونی که من بازی کردم کیفیت کات سینها بسیار بالاتر از گیم پلی بود.

نمیدونم شاید اون بازی ایی که من یه 20 باری تمومش کردم اسمش یه چیز دیگه بود:dولی اونی که من بازی کردم کیفیت کات سینها بسیار بالاتر از گیم پلی بود.

اون کات سینی که بالا گذاشتم رو نگاه نکردی..؟

این یک عکس از کات سین بالا هست

حالا با این یکی که از قسمت مولتی پلیر بازی خودم گرفتم مقایسه کن..

اون کات سینی که بالا گذاشتم رو نگاه نکردی..؟

این یک عکس از کات سین بالا هست

حالا با این یکی که از قسمت مولتی پلیر بازی خودم گرفتم مقایسه کن..

حالا تو چرا گیر دادی به این یکی؟ا:dون آخر بازی که کات سین نشون میده شهر داره میره زیر آب یادته؟یا همون اول بازی که مارکوس و کارماین و دام سوار هلکوپتر هستن.بابا خدائی کیفیت کات سینها بهتر بود.حتی همون آنچارتد هم بهتر بود.حالا من نمیدونم این ign چی میگه:d

حالا تو چرا گیر دادی به این یکی؟ا:dون آخر بازی که کات سین نشون میده شهر داره میره زیر آب یادته؟یا همون اول بازی که مارکوس و کارماین و دام سوار هلکوپتر هستن.بابا خدائی کیفیت کات سینها بهتر بود.حتی همون آنچارتد هم بهتر بود.حالا من نمیدونم این ign چی میگه:d

این هم عکس از کات سین آخر بازی

یعنی میخوای بگی کیفیت کات سینها با گیم پلی یکسان بودن؟:d

حالا یه وقت هست تفاوت cut-scene با گیم پلی خیلی زیاده مثل alan wake بعد آدم میگه خوب راست میگی ..
به قول فرخ الان تو تو این تریلر کدوم قسمتش به نظرت خیلی خفن اومده که نمی تونه از گیم پلی باشه؟؟:d

خدایی جان من راستشو بگو (:d) اگه تریلر E3 پارسال ندیده بود بعد اون عکسی که مارکوس داره از زمین بلند میشه (امضام) نگاه میکردی ، بعد یکی بهت میگفت ingame باورت میشد؟؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or