Raam که خیلی گلابی بود حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد ...
یا حتی با یه گلیچ میشه دخلشو آورد باس آخر گیرز 2 هم بیشتر یه شوخی بود . امیدوارم یه باس فایت مشتی و تاریخی بذارن تو بازی ، ناسلامتی آخرین گیرزیه که داریم تو این نسل بازی میکنیم
پ.ن : به نظرم in game بودن دموها ؛ هم گیرز 2 و هم این تریلر گیرز 3 ...
تو میدونی قلق چیه سینا ؟
یه امتی پیرشون دراومد تا Raam رو تو Insane بکشن!:d اونوقت تو میگی گلابی بود!؟ الان خواستی بگی خیلی خفنی؟
Raam که خیلی گلابی بود :biggrin1: حتی روی سخت ترین درجه سختی هم براحتی با 16 تا اسنایپ میمرد :biggrin1: ...
خب بنده تریلر رو دیدم و اینجوری شدم:-oخیلی خدا بود.وحشتناک بود.بعید میدونم همه صحنه ها in game بوده باشه.چون تو geow 2 هم کیفیت کات سینها بیشتر از گیم پلی بود.
جنبه واقعی قضیه رو بنداز دور ! زحمتی که برای کشتنش باس میکشیدی خیلی کم بود . راستش من اولین بار شاید بالای 20 بار باختم تا کشتمش اونش شانسی و روی Easy ! اما وقتی روشش رو یاد گرفتم ، هلو شد دیگه برام . اگر اسپویل نمیشه روش رو همینجا در اختیار بچه ها قرار بدم ...الان به نظرت 16 تا اسنایپ برای یک نفر که کل ساختارش مثل انسان ها هست کمه..؟ هر کدوم رو بزنی کرگدن درجا نفله میشه..
نهنه! خوردنیه؟ تو جیب جا میشه؟
یعنی میخوای بگی کیفیت کات سینها با گیم پلی یکسان بودن؟:d
حالا تو چرا گیر دادی به این یکی؟ا:dون آخر بازی که کات سین نشون میده شهر داره میره زیر آب یادته؟یا همون اول بازی که مارکوس و کارماین و دام سوار هلکوپتر هستن.بابا خدائی کیفیت کات سینها بهتر بود.حتی همون آنچارتد هم بهتر بود.حالا من نمیدونم این ign چی میگه:d
یعنی میخوای بگی کیفیت کات سینها با گیم پلی یکسان بودن؟:d