بیا بقلم>:d<:dCut Scene های بازی Geow 2 رو24 فریم اجرا میشدن برای همین کیفیتشون یه نموره بهتر بود .
آخه من یه چیزی رو هم هنوز متوجه نشدم.:dاون تریلر روز بود.ولی اینجا چرا شب شده؟یعنی زمان بازی رو مثلا تغییر دادن؟البته ممکن هست اینطور باشه.چون gow 3 هم نسخه دمو یه تیکش لوکیشن یه فرق کوچیکی با نسخه اصلی داشت.حالا اینم شاید اونجوریه.حالا یه وقت هست تفاوت cut-scene با گیم پلی خیلی زیاده مثل alan wake بعد آدم میگه خوب راست میگی ..
به قول فرخ الان تو تو این تریلر کدوم قسمتش به نظرت خیلی خفن اومده که نمی تونه از گیم پلی باشه؟؟:d
خدایی جان من راستشو بگو (:d) اگه تریلر E3 پارسال ندیده بود بعد اون عکسی که مارکوس داره از زمین بلند میشه (امضام) نگاه میکردی ، بعد یکی بهت میگفت ingame باورت میشد؟؟:d
اتفاقا این سوالی هست که برای منم پیش اومده ! دقیقا همون محیط شب شده !بیا بقلم>:d<:d
آخه من یه چیزی رو هم هنوز متوجه نشدم.:dاون تریلر روز بود.ولی اینجا چرا شب شده؟یعنی زمان بازی رو مثلا تغییر دادن؟
اتقا این سوالی هست که برای منم پیش اومده ! دقیقا همون محیط شب شده !
شاید پشیمون شدند و ترجیح دادند محیط شب باشه
آخه من یه چیزی رو هم هنوز متوجه نشدم.:dاون تریلر روز بود.ولی اینجا چرا شب شده؟یعنی زمان بازی رو مثلا تغییر دادن؟البته ممکن هست اینطور باشه.چون gow 3 هم نسخه دمو یه تیکش لوکیشن یه فرق کوچیکی با نسخه اصلی داشت.حالا اینم شاید اونجوریه.
اتفاقا این سوالی هست که برای منم پیش اومده ! دقیقا همون محیط شب شده !
شاید پشیمون شدند و ترجیح دادند محیط شب باشه :biggrin1:
یعنی از روز روشن تر جواب همین سواله ! :d طبیعتاً روز روشنه و شب تاریک ! :d خب تابلوئه که نور پردازی تو کدوم بیشتر جواب میده ! مثلاً همون انفجار که پشت مارکوسه تو شب بیشتر خودشو نشون میده یا روز ؟ اون چراغ آبی لباس مارکوس چه طور ؟ یا مثلاً توی روز نورپردازی ای که روی محیط اعمال میشه باعث نمیشه یه سری جزییات یا حتی خالکوبیه بازوی مارکوس کمتر به چشم بیاد ؟خوب دلیلش کاملا روشنه :d
الان مقایسه کنید ببینید کدومش قشنگ تر ه ، شب یا روز ...
ولی شایدم یکی از دلایل عقب انداختن GEOW 3 همینه آپدیت های جدید ue 3 باشه ، شاید دیدن یسری افکت ها و تکنیک های جدید تو شب بشتر جواب میده :d
عمــــــــــــــــــــراً :dشاید هم بازی چرخه شبانه روز داره ! :biggrin1:
یه توضیح کلی در مورد کاتسینها میدم. ما در اصل سه نوع کات سین داریم:یعنی میخوای بگی کیفیت کات سینها با گیم پلی یکسان بودن؟:d