تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

چنتا PC تو دنیا هست که بتونه مثلا KZ2 رو تمام و کمال اجرا کنه؟به نظرت تعدادشون کمتر از PS3 های فروخته شده نیست؟
اسم Killzone 2 رو نیارید که الان یه نفر میاد تاپیک رو میزاره رو سرش...:دی
آخه مگه KZ2 رو PC اومده که بخواییم سرشماری کنیم چندتاشون میتونن اجراش کنن؟!! بهتر بگم، اصلا مگه KZ2 بر پایه معماری PC ساخته شده؟
این بازی بر پایه پردازنده Cell و کنسول PS3 ساخته شده و اگر بخواد رو PC اجرا شه باید از اول کد نویسی بشه!

پ.ن: واقعا آدم یه چیزهایی میشنوه که درجا شاخ درمیاره...
شت!یعنی برای تصور قدرت سخت افزاری لازم برای اجرای بازی شما حتما بازی رو باید رو PC تجربه کنی؟!؟! من عذر میخوام اگه شاخی رو سرت در اومد اما قطع کردنش کار من نیست!!!
شما اگه واقعا سختته هر بازی مولتی پلتفرم دیگه‌ای که دوست داری رو تصور کن!
واقعا حال و حوصله بحث ندارم دیگه. شما کلا درست میگی...

آخرین ویرایش:
!!!!!!!!
شت!یعنی برای تصور قدرت سخت افزاری لازم برای اجرای بازی شما حتما بازی رو باید رو PC تجربه کنی؟!؟! من عذر میخوام اگه شاخی رو سرت در اومد اما قطع کردنش کار من نیست!!!
شما اگه واقعا سختته هر بازی مولتی پلتفرم دیگه‌ای که دوست داری رو تصور کن!
ــــــــــــــــــــــ
ممنون بابت توضیح. من چند سالی میشه از بازار کارت گرافیک و این جور چیزا زیاد خبر ندارم :دی حرفتون درسته ولی بالاخره در طول 3 سال (البته اگه بازی دیرتر از 2010 بیاد که این مدت بیشتر هم میشه) پیشرفت باید واقعآ چشم گیر باشه دیگه ! حالا نه به اندازه تفاوت Far Cry و Crysis 1 . ولی باید این بازه زمانی رو به خوبی نشون بده.
کلآ علت ساخت CE3 هم وارد شدن نسخه های کنسولی به مرحله تولید بود دیگه ! اگه نسخه کنسولی ای در کار نبود الآن Crytek نمی اومد بگه CE3 همون بهینه شده CE2 هست ! کدوم شرکتی نسخه بهینه شده انجین قبلی رو با یه عدد کامل میبره جلو ؟! :دی یا مثل Epic میگن Unreal Engine 3 بعدش 3.5 و ... یا مثل id وقتی میگن id Tech 4 و id Tech 5 این دو تا واقعآ از زمین تا آسمون متفاوته !
دلیل اختلاف CE و CE2 بیشتر از اینکه بصری باشه،بستری هست!!!!
منظورم اینه که یه سری بستر ها اون موقع نبود ولی 2006(زمان رونمایی از CE2) بود...چیزایی مثل APi جدید با قابلیت‌های کد نویسی جدیدتر و سخت افزار های سریعتر با توان گسترده‌تر.یه چیز دیگه هست که به نظرم داره باعث احجاف هم در حق CE2 و هم در حق کنسول ها میشه.
فرضا یه بافت فلزی برای مثال پله تو بازی KZ2 رو در نظر بگیرین...یا همین نوع بافت تو CE2،اینو مقایسه کنین با همین نوع بافت تو انجین قبلی حالا این بحث رو بندازین دور و به این فکر کنین آیا که فاصله‌ی بین بافت فلز تو طبیعت و چیزی که تو مثلا CE2 هست کمتر از فاصله‌شون بین CE2 و CE نیست؟بعضی جاها اصلا جایی برای پیشرفت نیست یا اگه هست دیگه اونقدر که قبلا بوده نیست! این حرف مثه این میمونه که بگیم سونیک قبلی 2 بعدی بود این 3 بعدی بعدی باید 4 بعدی باشه و بعدش 5 بعدی!!!:cheesygri
ــــــــــــــــــ
درضمن در مقایسه و بحثی که رو سر نمایش کرایسیس 2 روی کنسول شد و بافت‌های این بازی کوبیده شد! یکم ناحقی نیست در حق یه بازی سند باکس؟برای یه بازی ای که محیط بزرگ و اینتراکتیوی داره و تعداد چندضلعی‌هاش خیلی بیشتر از یه بازی با یه مپ بسته‌ی تک مرحله‌ای هست،ساختن بافت های کیفیت بالا خیلی سخت‌تره و البته این بافت‌ها(بافت شهری) خیلی متفاوت‌تر از بافت جنگلی هست،اگه با ادیتور بازی‌هایی که توشون جنگل به کار رفته(مثل فارکرای 2)‌کار کرده باشین میبینین که محتویات جنگل از چند درخت تشکیل میشه که کپی میشن به تعداد زیاد و خیلی فرق داره با شهری که هر ساختمانش رو جدا طراحی میکنن.تازه کنسول ها با محدودیت حافظه مواجهه هستن که بازم کار رو سخت‌تر میکنه.

آخرین ویرایش:
حالا در خلال صحبت هاتون !!!

مگه اينجا تاپيك تصاوير جديد نيست ؟:confused:

Crysisـه ديگه چه ميشه كرد . هنوز به دوستان ثابت نشده همچين گرافيكي نميتونه روي كنسول اجرا بشه :biggrin1:

حالا کی گفت که میتونه؟بحث محدودیت سخت افزاری و این چیزا بود،اصلا نتونه،ایرادش چیه؟بازی که فقط گرافیک نیست...از من میپرسی یه HR به تموم بازی هایی که تو 10 سال اخیر اومدن رو هر پلتفرمی میارزه! گرافیک که همه چیز نیست!

بله گرافيك همه چيز نيست تو بازي مهمترين چيز گيم پلي هستش به نظر من اما در حال حاضر اينجا بحث گرافيك و سخت افزار و اين چيزا بود .

آخرین ویرایش:
اسم Killzone 2 رو نیارید که الان یه نفر میاد تاپیک رو میزاره رو سرش...:دی
آخه مگه KZ2 رو PC اومده که بخواییم سرشماری کنیم چندتاشون میتونن اجراش کنن؟!! بهتر بگم، اصلا مگه KZ2 بر پایه معماری PC ساخته شده؟
این بازی بر پایه پردازنده Cell و کنسول PS3 ساخته شده و اگر بخواد رو PC اجرا شه باید از اول کد نویسی بشه!

پ.ن: واقعا آدم یه چیزهایی میشنوه که درجا شاخ درمیاره...

اومدم:biggrin1:

Crysisـه ديگه چه ميشه كرد . هنوز به دوستان ثابت نشده همچين گرافيكي نميتونه روي كنسول اجرا بشه :biggrin1:

بوسسسسسسسسسسسسس:love:

حالا کی گفت که میتونه؟بحث محدودیت سخت افزاری و این چیزا بود،اصلا نتونه،ایرادش چیه؟بازی که فقط گرافیک نیست...از من میپرسی یه HR به تموم بازی هایی که تو 10 سال اخیر اومدن رو هر پلتفرمی میارزه! گرافیک که همه چیز نیست!

من نمیدونم تو مغز شما چی میگذره؟

وقتی درباره کرایسیس بحث میشه
یعنی داره درباره گرافیکش بحث میشه

شما حق داری داستان و گیم پلی بازی های کنسول عالیه

اما هنوز بازی نتونسته از نظر گرافیک به کرایسیس برسه
درک این قضیه خیلی سخته؟

چرا من هر چی خودمو ج..ر میدم نمیتونم به شماها این قضیه رو بفهمونم؟

دوستان خواهشا این بحثارو تو تاپیک خودش انجام بدن !

دیگه پستی اینجا ندین !

:biggrin1:
فقط به خاطر تو

آخرین ویرایش:

دیگه پستی اینجا ندین !
حالا چون شما گفتی چشم!
4.gif

له گرافيك همه چيز نيست تو بازي مهمترين چيز گيم پلي هستش به نظر من اما در حال حاضر اينجا بحث گرافيك و سخت افزار و اين چيزا بود .
الان ما بحث کنیم سر گرافیک یا نه؟یکی میگه چرا بحث میکنین یکی میگه چرا میگی گیم پلی بحث گرافیکه!! PCFan ها اول تکلیف خودشون رو مشخص کنن که حاضرن بحث گرافیکی کنن یا نه بعد بیاین سراغ ما! چطوره؟
4.gif

آخرین ویرایش:
مشکل فقط اجرای تکسچر های high res نيست
چيزی که در
crysis خود نمايی ميکرد تکنيک parallax يا paraller map هستش که به صورت
خيلی گسترده در
crysis استفاده شده بود
گرچه پارالاکس جايگزينه خوب و کم حجمی هست که جای خاليه
displacement را به خوبی
در بازی ها پر ميکنه ولی اگر در ابعاد محيط های
crysis بخواد استفاده بشه حجم و حتی پردازش بالاتری
را به خودش اختصاص ميده
البته شخصا بعيد ميدونم از پارالاکس به خصوص در اون محيط وسيع بتونند استفاده کنند
من خيلی خوشحال خواهم شد که بتونند روی کنسول ها هم اين کار را پياده کنند
ولی نميتونم خودما گول بزنم

واقعا از کمبود sharpness
و LOD کم داره اشکم در مياد البته چيزی که دارم ميبينم
اميدوارم محصول نهايی فرسنگها با اين فاصله داشته باشه

البته شات ها
off-screen به نظر ميرسند
==========​

ويرايش :​

تصويره آخر از سمت چپ جای بحث داره

سلام
آقا اینجا چه خبر هست همش که شده بحث یک دونه عکس ندیدم
بابا بیخیال شید معلومه که کنسول توانایی نداره بازی را در حد pc اجرا کنه ولی مگر کدوم یکی از شما جز دیدن عکس ها تونسته بازی را با این کیفیت اجرا کنه من خودم با این سیستم که حالا ضعیف هم فکر نکنم باشه (قبلا قوی بود)
Ram 2
Cpu 5200
Gpu:9600gtx
بازی را با تمام گزینه ها روی High با اندکی افت فریم بازی کردم والا اصلا نزدیک این عکس ها هم نیمشد 600 تومن هم پول این کیس را دو سال پیش دادم یعنی 360 از این سیستم کمتر هست البته به جز یک سری توانایی هایی مثل dx 10 که والا من هنوز نفهمید چه فرقی با 9داره حتی حالا که 11 اومده پس الکی هی نگید نمیتونه با کیفیت High اجرا کنه چون میتونه
و اگر هم بخوان نسخه pc را با کیفیت کمتر بسازن ,میسازن چون مال خودشون هست و میخوان پول در بیارن و تنها از طریق کنسول هست که میشه پول در آورد فعلا این هست . همون طور که شما میری درس میخونی یک کاره بشی پول در بیاری اینها هم همین طور هستن اصلا هم برای هیچ کسی مهم نیست شما چی دلت بخواهد مهم این هست که چه چیزی شما را جذب کنه که بازی را بخری تا اونا پول گیرشون بیاد حالا بعضی این وسط حتی پول خریدن سیستم بالا ندارن (حتی بعضی پول خریدن بازی اصلی را ندارن) از اونا تقاضای خرج اضافی دارن

جمع کنید این حرف ها را فقط عکس بزارید توی این تاپیک

آخرین ویرایش:
انگار دوستان قصد ندارن این بحث بیهوده ی مقایسه رو ختم کنن؟؟؟
یه کم با منطق صبر کنین تا e3 بعد بیاد دهن بازی رو صاف کنید.ok?

WTF ?!!
جزییات Very Low نسخه اول از این خیلی بالاتره!
خودتون با این عکسای Very Low Details کرایسیس 1 مقایسه کنید:
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--1.jpg
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--2.png
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--3.jpg

Crysis 2 coming to the Wii. Confirmed ! lol

بنده خدا کجای این نسخه دو هستش
اگه خودت بازی کرده باشی این صحنه ها رو که تابلو با ید خودت دیده باشی
و در عرض یک ثانیه باید بفهمی این همون کرایسیس یکه با رزولیشن و گرافیک افتضاح

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or