اسم Killzone 2 رو نیارید که الان یه نفر میاد تاپیک رو میزاره رو سرش...چنتا PC تو دنیا هست که بتونه مثلا KZ2 رو تمام و کمال اجرا کنه؟به نظرت تعدادشون کمتر از PS3 های فروخته شده نیست؟
واقعا حال و حوصله بحث ندارم دیگه. شما کلا درست میگی...شت!یعنی برای تصور قدرت سخت افزاری لازم برای اجرای بازی شما حتما بازی رو باید رو PC تجربه کنی؟!؟! من عذر میخوام اگه شاخی رو سرت در اومد اما قطع کردنش کار من نیست!!!
شما اگه واقعا سختته هر بازی مولتی پلتفرم دیگهای که دوست داری رو تصور کن!
دلیل اختلاف CE و CE2 بیشتر از اینکه بصری باشه،بستری هست!!!!ممنون بابت توضیح. من چند سالی میشه از بازار کارت گرافیک و این جور چیزا زیاد خبر ندارمحرفتون درسته ولی بالاخره در طول 3 سال (البته اگه بازی دیرتر از 2010 بیاد که این مدت بیشتر هم میشه) پیشرفت باید واقعآ چشم گیر باشه دیگه ! حالا نه به اندازه تفاوت Far Cry و Crysis 1 . ولی باید این بازه زمانی رو به خوبی نشون بده.
کلآ علت ساخت CE3 هم وارد شدن نسخه های کنسولی به مرحله تولید بود دیگه ! اگه نسخه کنسولی ای در کار نبود الآن Crytek نمی اومد بگه CE3 همون بهینه شده CE2 هست ! کدوم شرکتی نسخه بهینه شده انجین قبلی رو با یه عدد کامل میبره جلو ؟!یا مثل Epic میگن Unreal Engine 3 بعدش 3.5 و ... یا مثل id وقتی میگن id Tech 4 و id Tech 5 این دو تا واقعآ از زمین تا آسمون متفاوته !
حالا در خلال صحبت هاتون !!!
مگه اينجا تاپيك تصاوير جديد نيست ؟:confused:
حالا کی گفت که میتونه؟بحث محدودیت سخت افزاری و این چیزا بود،اصلا نتونه،ایرادش چیه؟بازی که فقط گرافیک نیست...از من میپرسی یه HR به تموم بازی هایی که تو 10 سال اخیر اومدن رو هر پلتفرمی میارزه! گرافیک که همه چیز نیست!
اسم Killzone 2 رو نیارید که الان یه نفر میاد تاپیک رو میزاره رو سرش...
آخه مگه KZ2 رو PC اومده که بخواییم سرشماری کنیم چندتاشون میتونن اجراش کنن؟!! بهتر بگم، اصلا مگه KZ2 بر پایه معماری PC ساخته شده؟
این بازی بر پایه پردازنده Cell و کنسول PS3 ساخته شده و اگر بخواد رو PC اجرا شه باید از اول کد نویسی بشه!
پ.ن: واقعا آدم یه چیزهایی میشنوه که درجا شاخ درمیاره...
Crysisـه ديگه چه ميشه كرد . هنوز به دوستان ثابت نشده همچين گرافيكي نميتونه روي كنسول اجرا بشه :biggrin1:

حالا کی گفت که میتونه؟بحث محدودیت سخت افزاری و این چیزا بود،اصلا نتونه،ایرادش چیه؟بازی که فقط گرافیک نیست...از من میپرسی یه HR به تموم بازی هایی که تو 10 سال اخیر اومدن رو هر پلتفرمی میارزه! گرافیک که همه چیز نیست!
Crysisـه ديگه چه ميشه كرد . هنوز به دوستان ثابت نشده همچين گرافيكي نميتونه روي كنسول اجرا بشه :biggrin1:
دوستان خواهشا این بحثارو تو تاپیک خودش انجام بدن !
دیگه پستی اینجا ندین !
حالا چون شما گفتی چشم!دیگه پستی اینجا ندین !
الان ما بحث کنیم سر گرافیک یا نه؟یکی میگه چرا بحث میکنین یکی میگه چرا میگی گیم پلی بحث گرافیکه!! PCFan ها اول تکلیف خودشون رو مشخص کنن که حاضرن بحث گرافیکی کنن یا نه بعد بیاین سراغ ما! چطوره؟له گرافيك همه چيز نيست تو بازي مهمترين چيز گيم پلي هستش به نظر من اما در حال حاضر اينجا بحث گرافيك و سخت افزار و اين چيزا بود .
WTF ?!!
جزییات Very Low نسخه اول از این خیلی بالاتره!
خودتون با این عکسای Very Low Details کرایسیس 1 مقایسه کنید:
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--1.jpg
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--2.png
http://m2.n4g.com/8/Comments/3529000/3529150--3.jpg
Crysis 2 coming to the Wii. Confirmed ! lol