WTF ?!!دوستان اینجا 2 تا عکس از گیم پلی داخل بازی هست که واقعا تا دیدم حالم بهم خوردکرایسیس 1 کجا این کجا(صد رحمت به کیلزون 2)
http://www.pcgames.de/Crysis-2-PC-21...lerie/1275358/
بعدش هی کرایتک میگه بازی گرافیکش نسبت به نسخه اول افت نکرده پس این چیه؟
آخه موضوع اینجاست که ما هر چی گفتیم اصلا محاله Crysis 2 بتونه به تنظیمات High در Crysis 1 نزدیک بشه و برای کنسولها بیاد یه عده گفتن مگه کنسول چشه ؟!! از Crysis هم بهتر میشه ...
حالا میاد و میبینید که حتی ممکنه نسخه PC هم فدای کنسول ها شده باشه ( که امیدوارم نشه )
اینجا خیلی ها با آرزوهاشون حرف میزنن و گور بابای منطق ! حالا دعوا سر اینه که نسخه PS3 بهترین گرافیک همه قرنها رو داره یا 360 ؟! ( نسخه PC هم چهارم میشه ، بعد از آرای باطله ! )
نسخه اول خدایش خیلی از استاندارد زمان خودش بالاتر بود! به نظرم اینا در حد تره!ولی باز باید option ها رو تو PCباز بزارند! چون یکسری سیستم میبندن که این بازیها رو انجام بدند!باید به اونا هم توجهی بکنند!دوستان اینجا 2 تا عکس از گیم پلی داخل بازی هست که واقعا تا دیدم حالم بهم خوردکرایسیس 1 کجا این کجا(صد رحمت به کیلزون 2)
http://www.pcgames.de/Crysis-2-PC-2...te-InGame-Screenshots-706499/galerie/1275358/
بعدش هی کرایتک میگه بازی گرافیکش نسبت به نسخه اول افت نکرده پس این چیه؟

با نگاه کردن به این تصاویر بیشتر از منطق ادم به شعور crytek شک میکنه . خب شما killzone2 و uncharted 2 و gow3 و .............را در نظر بگیر و الان با این تصاویر مقایسه کن .
حالا نه میگم که killzone2 در بعضی از جنبه های تکنیکی بهتر از crysis بود و نه اینو میگم که این بازی های نام برده شده در حد تنظیمات very high کرایسیس بود .
به نظر من حداقل اگه crytek نتونه crysis2 را از لحاظ بصری به بازی های نام برده شده روی کنسولها برسونه ثابت میشه که crytek زیاد کاره خاصی روی pc که یه سخت افزار بی نهایت نا محدود را داره , نکرده .
این بازیهایی که نام بردی انحصاری هستند و تمام تمرکز تیم سازنده فقط روی یک Platform ه و مسلما میتونن نتیجه بهتری بگیرند در قیاس با یک بازی Multiplatform ...
نسخه PC مثل همون اولی هم باشه باز خیلی خوبه! اگه بخواد همون قدر پیشرفت رو (از Farcry به Crysis) داشته باشه، که باید ابر کامپیوترهای ناسا رو قرض بگیریم بازی کنیمبه شخصه فکر میکنم نسخه PC این بازی قربانی میشه تا صدای خیلی ها درنیاد. وقتی با CryEngine 1 بازی Far Cry رو داشتیم , سه سال بعدش با CryEngine 2 بازی Crysis رو داشتیم , به صورت علمی , منطقی و طبیعی باید 3 بعد هم با CryEngine 3 بازی Crysis 2 رو با همون قدر پیشرفت داشته باشیم. فقط زمان میتونه این قضیه رو روشن کنه ولی من بعید میدونم تفاوت Crysis 2 با Crysis 1 به اندازه Crysis 1 و Far Cry باشه.
در کیفیت پایین تصاویر که شکی نیست (هرچند بعضی دوستان همین ها رو هم شاید قابل مقایسه با نسخه PC بدونن lol) ولی 100% پیشرفت خوبی میکنه. فقط دو نکته هست که میشه روش بحث کرد :
1. نسخه کنسولی به کیفیت نسخه PC سال 2007 میرسه ؟
جواب منطقی خیر هست. میدونم الآن دوستان 100 تا بازی مثال میزنن ولی کسی که نسخه PC رو با کیفیت بالا تجربه کرده خودش میتونه قاضی باشه. شاید از نظر زیبایی بازیهایی بهش برسن ولی از نظر فنی ...
2. نسخه دوم در PC جهشی که باید داشته باشه رو داره یا نه ؟
این هم حداقل در حال حاضر جوابش منفی هست.
یه معادله خیلی ساده داریم اینجا. Far Cry سال 2004 عرضه شد و گرافیکش عالی بود. 3 سال بعد Crysis عرضه شد که هنوز هم هیچ بازی ای بهش نرسیده. حالا دوباره یه بازه زمانی 3 ساله از Crysis میگذره و قرار هست Crysis 2 سال 2010 عرضه بشه. آیا این دفعه هم اون جهش عظیم رو داره ؟ الآن خیلی ها آرزوشون اینه که نسخه کنسولی به نسخه 3 سال پیش PC برسه , ولی اگه منطقی فکر کنیم بازی ای که اسمش Crysis 2 هست و 3 سال بعد از نسخه اول اومده , باید این پیشرفت رو نشون بده نه اینکه در جا بزنه.
به شخصه فکر میکنم نسخه PC این بازی قربانی میشه تا صدای خیلی ها درنیاد. وقتی با CryEngine 1 بازی Far Cry رو داشتیم , سه سال بعدش با CryEngine 2 بازی Crysis رو داشتیم , به صورت علمی , منطقی و طبیعی باید 3 بعد هم با CryEngine 3 بازی Crysis 2 رو با همون قدر پیشرفت داشته باشیم. فقط زمان میتونه این قضیه رو روشن کنه ولی من بعید میدونم تفاوت Crysis 2 با Crysis 1 به اندازه Crysis 1 و Far Cry باشه.