تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

در کیفیت پایین تصاویر که شکی نیست (هرچند بعضی دوستان همین ها رو هم شاید قابل مقایسه با نسخه PC بدونن lol) ولی 100% پیشرفت خوبی میکنه. فقط دو نکته هست که میشه روش بحث کرد :
1. نسخه کنسولی به کیفیت نسخه PC سال 2007 میرسه ؟
جواب منطقی خیر هست. میدونم الآن دوستان 100 تا بازی مثال میزنن ولی کسی که نسخه PC رو با کیفیت بالا تجربه کرده خودش میتونه قاضی باشه. شاید از نظر زیبایی بازیهایی بهش برسن ولی از نظر فنی ...
2. نسخه دوم در PC جهشی که باید داشته باشه رو داره یا نه ؟
این هم حداقل در حال حاضر جوابش منفی هست.
یه معادله خیلی ساده داریم اینجا. Far Cry سال 2004 عرضه شد و گرافیکش عالی بود. 3 سال بعد Crysis عرضه شد که هنوز هم هیچ بازی ای بهش نرسیده. حالا دوباره یه بازه زمانی 3 ساله از Crysis میگذره و قرار هست Crysis 2 سال 2010 عرضه بشه. آیا این دفعه هم اون جهش عظیم رو داره ؟ الآن خیلی ها آرزوشون اینه که نسخه کنسولی به نسخه 3 سال پیش PC برسه , ولی اگه منطقی فکر کنیم بازی ای که اسمش Crysis 2 هست و 3 سال بعد از نسخه اول اومده , باید این پیشرفت رو نشون بده نه اینکه در جا بزنه.
به شخصه فکر میکنم نسخه PC این بازی قربانی میشه تا صدای خیلی ها درنیاد. وقتی با CryEngine 1 بازی Far Cry رو داشتیم , سه سال بعدش با CryEngine 2 بازی Crysis رو داشتیم , به صورت علمی , منطقی و طبیعی باید 3 بعد هم با CryEngine 3 بازی Crysis 2 رو با همون قدر پیشرفت داشته باشیم. فقط زمان میتونه این قضیه رو روشن کنه ولی من بعید میدونم تفاوت Crysis 2 با Crysis 1 به اندازه Crysis 1 و Far Cry باشه.
100% تایید میشه ولی باید قبول کرد جهشی که در سخت افزار های Pc از سال 2004 تا 2007 اتفاق افتاد در بازه ی زمانی مشابه وتا سال2010 اتفاق نیفتاده کافیه شما فدرت مثلا یه کارت 5800 یا 6800 سابق رو با کارت رده بالای سال 2007 یعنی 8800 اولترا مقایسه کنی ودر تقابلش قدرت 8800 اولترا رو با 295 که نتیجه مبین اینه که تغییر خیلی عظیمی در سخت افزار ها هم حادث نشده
در ضمن ce3 یه نسخه ی بهینه شده از ce2 به حساب میاد نه یه ارتقای کامل مثل جهش CE به CE2 !
ولی در کل من بعد از این همه سال دیگه کاملا به یرلی و همکاراش اطمینان دارم...

مثل اینکه گیم اسپات از crysis 2 رو x360 خیلی خوشش اومده Link

و اینم صحبت yerli درباره ی نسخه ی pc ,
"Yerli told us later on that the PlayStation version is nearly identical to its Xbox counterpart and that the PC is still very much the lead platform"

مثل اینکه گیم اسپات از crysis 2 رو x360 خیلی خوشش اومده Link

و اینم صحبت yerli درباره ی نسخه ی pc ,
"Yerli told us later on that the PlayStation version is nearly identical to its Xbox counterpart and that the PC is still very much the lead platform"

کسانی که هی میگفتید این نسخه فدای کنسولها شده , این first look را بخونند . این بند هم از صحبت Yerli هم که خیلی ها اعتقاد داشتند نسخه ps3 بهتر از 360 هست هم بخونند .

100% تایید میشه ولی باید قبول کرد جهشی که در سخت افزار های Pc از سال 2004 تا 2007 اتفاق افتاد در بازه ی زمانی مشابه وتا سال2010 اتفاق نیفتاده کافیه شما فدرت مثلا یه کارت 5800 یا 6800 سابق رو با کارت رده بالای سال 2007 یعنی 8800 اولترا مقایسه کنی ودر تقابلش قدرت 8800 اولترا رو با 295 که نتیجه مبین اینه که تغییر خیلی عظیمی در سخت افزار ها هم حادث نشده
در ضمن ce3 یه نسخه ی بهینه شده از ce2 به حساب میاد نه یه ارتقای کامل مثل جهش CE به CE2 !
ولی در کل من بعد از این همه سال دیگه کاملا به یرلی و همکاراش اطمینان دارم...
ممنون بابت توضیح. من چند سالی میشه از بازار کارت گرافیک و این جور چیزا زیاد خبر ندارم :دی حرفتون درسته ولی بالاخره در طول 3 سال (البته اگه بازی دیرتر از 2010 بیاد که این مدت بیشتر هم میشه) پیشرفت باید واقعآ چشم گیر باشه دیگه ! حالا نه به اندازه تفاوت Far Cry و Crysis 1 . ولی باید این بازه زمانی رو به خوبی نشون بده.
کلآ علت ساخت CE3 هم وارد شدن نسخه های کنسولی به مرحله تولید بود دیگه ! اگه نسخه کنسولی ای در کار نبود الآن Crytek نمی اومد بگه CE3 همون بهینه شده CE2 هست ! کدوم شرکتی نسخه بهینه شده انجین قبلی رو با یه عدد کامل میبره جلو ؟! :دی یا مثل Epic میگن Unreal Engine 3 بعدش 3.5 و ... یا مثل id وقتی میگن id Tech 4 و id Tech 5 این دو تا واقعآ از زمین تا آسمون متفاوته !
========================
اینجا Crytek دو تا راه داره. یکی اینکه نسخه PC رو شبیه به نسخه های کنسولی بسازه. نه اینکه کاملآ یکسان ولی حالت کلی و کیفیت و ... یکی باشه. (نه مواردی مثل فریم ریت و رزولوشن) در این صورت بدیهیه (دیگه این رو واقعآ نمیشه انکار کرد ! حالا دوستان دوباره میان این رو هم زیر سوال میبرن :دی) که پیشرفت Crysis 2 نسبت به Crysis 1 چشم گیر نبوده. (چیزی که الآن توی عکسها مشخصه)
دومین راهش هم اینه که نسخه PC رو با توجه به قدرت واقعی این پلتفورم (که هنوز بازی سال 2007 این پلتفورم توانایی اجرا روی کنسولها رو نداره چه برسه به بازی سال 2010) بسازه. در این صورت فاصله بین نسخه کنسولی و PC فوق العاده زیاد میشه و یه سری مسائل (!) پیش میاد !

دوستان لطفآ اگه حرفی دارین مثل امیرحسین جان به آرومی و شمرده شمرده بزنین. اینجا برای داد زدن و شاخ و شونه کشیدن به کسی جایزه نمیدن !
کدوم شرکتی نسخه بهینه شده انجین قبلی رو با یه عدد کامل میبره جلو ؟! :دی
کدوم شرکت عاقلی در عرض 2 سال یه موتور جدید میده بیرون ؟

فاصله زمانی بین id Tech 4 تا id Tech 5 ( که اولین بازیش بخواد rage باشه) میشه 6 سال .
ue3 ساخته شده ولی تا نسل بعد مطمئنا خبری از ue4 نخواهد بود یعنی اینم باید فاصله ی بینشون را یه 5 الی 6 سالی در نظر بگیری .
cryengine2 یه موتور تقریبا 2 ساله هست و فقط یه بازی ساخته شده اونم crysis .
کلا از بیخ مشخصه که CE3 یه موتور جدید نیست و فقط یه موتور بهینه است تا بشه روی کنسول کارش انداخت . یه موتور جدید باید کلی با خودش تکنولوژی همراه داشته باشه و ما هم تا الان حداقل از روی شات ها چیزی ندیدم به قول خیلی ها حالا پسرفت هم داشته !
CE2 کلا یه موتور شکست خوردست مخصوصا از لحاظ اقتصادی ( البته نه از لحاظ خلق جلوه های بصری )
ولی من کلا نمیدونم چرا اینا شماره ی 3 را رو موتورشون گذاشتند . میتونستند به عنوان آپدیت در نظر بگیرند از لحاظ منطقی هم بهتر بود حداقل اسمش را میزاشتند ورژن کنسولی .

کسانی که هی میگفتید این نسخه فدای کنسولها شده , این first look را بخونند . این بند هم از صحبت Yerli هم که خیلی ها اعتقاد داشتند نسخه ps3 بهتر از 360 هست هم بخونند .

دوست من محدود شدن بازی های پی سی چیزی نیست که مربوط به این بازی بشه شما تو تمام بازی ها میتونید ببینید که به خاطر کنسول روی یک حد خاصی ثابت نگهداشته شدند و ادم اگه یکم منطقی باشه باید با خودش بگه چرا از 2006 تا حالا هنوز یه بازی در حد کرایسیس نیومده مگه 4 سال زمان کمیه؟درست یادم نمیاد ولی یه جایی تو interview همین Yerli میگه هنوز کنسول نمیتونه کرایسیس 1 را اجرا کنه پس چجور میتونه 2 را اجرا کنه مگر اینکه افت پیدا کنه؟

به دوستانی هم که کرایسیس دارند توصیه میکنم بروند یه مد جنگل انبوه بگیرند با یه مد شهری مقایسه کنند(سطح تکنولوژی هردو یکیه نورپردازی یکیه تکستر یکیه .... ولی تو جنگل انبوه اوج واقعیت و زیبایی بازیه و فریم خیلی خیلی کم میشه و مد شهری در سطح یه بازی معمولی با گرافیک بالاست و فریم هم خیلی خیلی بیشتره اینه تفاوت کرایسیس 1 و 2 و برای همینه میگم کرایسیس 2 از نظر سطح تکنولوژی گرافیکی ممکنه خیلی از شماره اول پیشرفت کرده باشه ولی قدرت موتورپایه به تصویر کشیدن تصاویر طبیعی نه شهر و ..)

اخرین تریلری که من از این بازی دادم مربوط میشه به gdc 2010 که گرافیک او تو نسخه های کنسولی میشه گفت در حد medium shader کرایسیس 1 تو pc بود. و کسانی هم که crysis رو بازی کرده باشند میدونن که تمامی زیبایی این بازی از دو گزینه ی shader , post processing نشئت میگرفت و اگه این دو مخصوصا شیدر رو پایین تر از high میزاشتی بازی از نظر گرافیکی افت شدیدی میکرد.

دومین راهش هم اینه که نسخه PC رو با توجه به قدرت واقعی این پلتفورم (که هنوز بازی سال 2007 این پلتفورم توانایی اجرا روی کنسولها رو نداره چه برسه به بازی سال 2010) بسازه. در این صورت فاصله بین نسخه کنسولی و PC فوق العاده زیاد میشه و یه سری مسائل (!) پیش میاد !
امیدوارم این راه رو انتخاب کنه، چون به نظر من الات crytek هب طور طبیعی باید وارد مبارزه با موتور فقو پیشرفته ی کارمک idtech 5 واحیانا نسخه ی بعدی موتور محبوب سورس که در ep3 به احتمال زیاد معرفی میشه بشه.
پس جاانداختن CE3 به عنوان یه قطب تکنیکی چه بر روی سخت افزار متغیر PC < چه کنسول ها میتونه بهشون کمک کنه
البته این وسط یه احتمال ناراحت کننده ی دیگه هم هست که id هم به سبک و سیاق کرایتک rage رو روی همه ی پلاتفورم ها به صورت یکسان عرضه کنه تا از لحاظ تجاری مشکلی براش پیش نیاد که در اون صورت باید شاهد توقف 3-4 ساله ی رشد پلاتفورم pc از لحاظ گرافیکی باشیم چون به غیر از epic ,crytek,id :سی قدرت عرض اندام روی Pc رو نداره...epic :ه تکلیفش معلومه حالا میمونه crytek , id :ه به نظر من رفتار آینده ی تیم کارمک هم به عملکرد یرلی و همکاراش وبازخورد گیمر ها از اون خواهد داشت.

دوستان چطور ps3 با سی پی یو 7 هسته ای نمی تونه crysis 1 رو روی حالت مدیوم اجرا کنه؟ مگه نسخه crysis 1 برای اجرا شدن روی درجه high نیاز به سی پی یو 8 هسته ای داشت ؟ (می دونم حرفم از بعضی جهات ممکنه اشتباه باشه ولی کلی گفتم)
بعد می خواستم بپرسم چه سودی داره که نسخه ی pc بازی یه سرگردن از نسخه های کنسولی بالاتر باشه ولی سخت افزاری که بتونه رو تنظیمات very high بازی رو اجرا کنه تو بازار نباشه یا اینکه خیلی گرون باشه ؟
چه سودی داره که نسخه pc بازی رو قویترین سیستمها رو درجه high بزور با 20-25 فریم اجرا شه ؟

دوستان چطور ps3 با سی پی یو 7 هسته ای نمی تونه crysis 1 رو روی حالت مدیوم اجرا کنه؟ مگه نسخه crysis 1 برای اجرا شدن روی درجه high نیاز به سی پی یو 8 هسته ای داشت ؟ (می دونم حرفم از بعضی جهات ممکنه اشتباه باشه ولی کلی گفتم)
بعد می خواستم بپرسم چه سودی داره که نسخه ی pc بازی یه سرگردن از نسخه های کنسولی بالاتر باشه ولی سخت افزاری که بتونه رو تنظیمات very high بازی رو اجرا کنه تو بازار نباشه یا اینکه خیلی گرون باشه ؟
چه سودی داره که نسخه pc بازی رو قویترین سیستمها رو درجه high بزور با 20-25 فریم اجرا شه ؟

اولا CPU ه 8 هسته ای نداره PS3 ، حتی اگر هم داشت بازهم فایده ای نداشت چون نقش چیپ گرافیکی و مقدار حافظه دستگاه خیلی بیشتره که کنسولها از این لحاظ در حال حاضر و نسبت به PC ها بسیار ضعیف هستند ...
حالا غیر از Crysis دلیل اینکه شما بازیهای دیگه ای نمیبینید که بر روی PC بیان و اختلاف چشم گیری با بازیهای کنسول داشته باشند فقط مسائل تجاری هست ، وگرنه اگه بخوان یک بازی متناسب با PC های High End فعلی بسازن ، اون موقع بازیهایی مثل Uncharted 2 و God of War III و ... یه چیزی تو مایه های بازیهای PS2 و XBOX بنظر میان و این برای سیاست بازار بازیهای کامپیوتری خیلی بده ...

7 هسته !!!
فکر کنم منظورتون SPEباشه
دقیقا،حالا هر چی می خواید اسمش رو بذارید.اصل قدرتشه که تو بازیهایی مثل kz2 و uc2 برای همه معلوم شده
من فقط در عجبم چطور کنسول ها تا الان دووم آوردن
ps2 بعد 10 سال هنوز هست شما تعجبتون از چیه ؟ کاملا مشخصه کنسولهای این نسل حداقل تا سه سال آینده هستن...
شرکتها نمی تونن که هر سال کنسول جدید عرضه کنن !
اولا CPU ه 8 هسته ای نداره PS3 ، حتی اگر هم داشت بازهم فایده ای نداشت چون نقش چیپ گرافیکی و مقدار حافظه دستگاه خیلی بیشتره که کنسولها از این لحاظ در حال حاضر و نسبت به PC ها بسیار ضعیف هستند ...
من گفتم 7 هسته ای نه 8 هسته ای (البته تو مدل فت 8 هسته ای بود ولی از spu هشتم هیچ استفاده ای نمی شد)
حالا غیر از Crysis دلیل اینکه شما بازیهای دیگه ای نمیبینید که بر روی PC بیان و اختلاف چشم گیری با بازیهای کنسول داشته باشند فقط مسائل تجاری هست ، وگرنه اگه بخوان یک بازی متناسب با PC های High End فعلی بسازن ، اون موقع بازیهایی مثل Uncharted 2 و God of War III و ... یه چیزی تو مایه های بازیهای PS2 و XBOX بنظر میان و این برای سیاست بازار بازیهای کامپیوتری خیلی بده ...
مطمئنا چون مردم تو هیچ جای دنیا روی گنج نخوابیدن که سالی یه بار 2-3 میلیون تومن پول سیستم High End بدن و مشکلاتی هم که برای گیم داره هم تحمل کنن...
شرکتها هم همینطور...اینجوری فقط تعداد معدودی شرکت می مونن که اونا هم سالی یه بار بازی می دن بیرون...تازه معلوم نیست بازیشون موفق بشه یا نه و جواب اونهمه خرجی که کردن و گرافیک بازی رو در حد سیستم های high end ساختن رو بده یا نه (که فقط در صورتیکه بازی شاهکار باشه می تونن سود ناچیزی ببرن...)

آخرین ویرایش:

اجرای یه بازی فقط به تعداد یا سرعت پردازنده ها نیست،قبل از اینکه این چیزها مهم باشه فضای پردازشی مهمه که همون رم هست،اطلاعات باید یه جا قرار بگیرن که سی پی یو و جی پی یو بهش دسترسی داشته باشن،خیلی ساده‌س جواب،هر 2 کنسول فضای رم کافی برای فایل اجرایی بازی در حداکثر تنظیمات ندارن،تازه بحث API هم هست که اونم یکی از محدودیت‌هاست.
تو این بازی بیشتر محدودیت‌ها مربوط به API هست و قابلیت‌هایی که روی PC در اختیار انجین قرار میده که از این حیث کنسول کمی ضعف داره،وگرنه همونطور که دوستمون گفت بازی‌های مشترک PC و کنسول اختلاف چندانی ندارن و اکثرا تفاوتشون تو RES و Textures Res و AA خلاصه میشه.

7 هسته !!!
فکر کنم منظورتون SPEباشه

من فقط در عجبم چطور کنسول ها تا الان دووم آوردن​

منم در عجبم چرا شما همچین حرفی میزنی! مشکل کنسول ها کجاست آخه؟
چنتا PC تو دنیا هست که بتونه مثلا KZ2 رو تمام و کمال اجرا کنه؟به نظرت تعدادشون کمتر از PS3 های فروخته شده نیست؟

پ.ن:فردا پس فردا تو نسل بعد اگه کنسولا 2 یا 4 گیگ رم داشتن و کیت 16 گیگاباتی رم واسه PC اومد باز ملت میگن: این کنسول چجوری دووم اورده؟! اون موقع ملت هنگام حل چطور دووم آوردن کنسولن و ما در حال بازی کردن KZ4 :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or