تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

یادش بخیر ... کرایسیز خیلی باحال بود!!:((

اما هنوز قضاوت کردن زوده ممکنه گرافیک نسخه پی سی بالاتر باشه و حتی در حد نسخه های قبلی و بالاتر باشه!!
حداقل برای اعتبار خودش هم که شده باید اینطوری باشه

ببینم این تصاویر اسکن شدست؟؟؟ این کیفیت واقعا در حد کرایسیس که چی بگم در حد افتضاحم نیست:mad:
اگه کیفیتش این میخواد باشه همون بهتر که کلا نسخه pc رو کنسل کنن بره پی کارش.

من موندم دوستان چه طوری میگن افتضاح شده..!!!!!!!!!!!!!!

اگر خیال میکنید افتضاح شده خوب بیاد تصاویر هر دو نسخه رو تو همین تاپیک مقایسه کنید تا ما هم بفهمیم کجاش افتضاح شده..

دیگه فن بازی تا این حد ندیده بودم.!!!

من موندم دوستان چه طوری میگن افتضاح شده..!!!!!!!!!!!!!!

اگر خیال میکنید افتضاح شده خوب بیاد تصاویر هر دو نسخه رو تو همین تاپیک مقایسه کنید تا ما هم بفهمیم کجاش افتضاح شده..

دیگه فن بازی تا این حد ندیده بودم.!!!

فن بازی؟

اینو ببین

06273205622133783866.jpg

خب حالا اینم ببین

معلومه بازی پس رفت کرده

دوست من این عکس از همون عکسهایی هست که نمونش قبل از اومدن فورزا 3 زیاد دیدیم.به این عکسها میگن عکسهای روتوش شده.این عکسها چیزی فراتر از حقیقت خود بازیو نشون میدن.
به شدت شگفت زده شدم از اینکه کنسول تا این حد از گرافیکو ساپورت میکنه

دوست من این عکس از همون عکسهایی هست که نمونش قبل از اومدن فورزا 3 زیاد دیدیم.به این عکسها میگن عکسهای روتوش شده.این عکسها چیزی فراتر از حقیقت خود بازیو نشون میدن.

از این عکسای به قول شما روتوش شده ما تو بازیش زیاد دیدیم.اگه فکر میکنی این یکی اینجوریه میخوای 50تا عکس دیگه از کرایسیس1 برات بیارم.
شماره دوم کرایسیس اگه واقعا این گرافیکش باشه یه پس رفت به تمام عیاره.:mad::sick:

این عکسی که دوستمون از crysis2 گذاشتن واسه اولین دمویی هست که از گیم پلی بازی عرضه شد مطمئنا گرافیک نهایی خیلی خیلی از این بهتر هستش.یخورده انصاف داشته باشید.منم فکر میکنم بازی افت پیدا کنه گفتم فکر میکنم.ولی فعلا نباید زود قضاوت کرد.یخورده صبر داسته باشید حداقل یه تریلر درست حسابی از گیم پلی داخل بازی بدن

دوستان یه کم زوم کنند روی تصویر مخصوصا بافت درخت ها و ساختمان ها که واقعا بازی افت کرده البته دارم میگم حد موتورپایه در همینه چون اصل قدرت این موتورپایه به تصویر کشیدن تصاویر طبیعی هست و به همین خاطر گرافیک بازی افت کرده و کسی نمیگه گرافیک بازی پایینه ولی دوستانی که کرایسیس را بازی کردند میدوند تو 2 ساعت اول فقط محو تصاویر شبیه به واقعیت بازی بودند و بعید میدونم کسی با بازی کردن
کرایسیس 2 یه بار هم بگه وای خدا این قسمت چقدر شبیه واقعیته .

نمیدونم دوستان اطلاع دارند یا نه ولی کرایتک اومد در سال 2005 روی موتورپایه بازی کرد و یه تکنولوژی جدیدی را توش به کار برد که تونست تصاویر شبیه به واقعیتی از طبیعت بدست بیاره و این باعث بزرگ شدن کرایسیس شد و گرنه موتورپایه بازی تو قسمت های دیگه تفاوت انچنانی با موتورپایه های دیگه نداره.

الان توجه کنید اکثر تمام عکس های بالا از کرایسیس 2 از قسمت real time بازیه و این کیفیت داره(همه میدونند بین real time و گیم پلی اصلی چقدر تفاوت گرافیکی هست) و این تصویر پایین هم از real time کرایسیسه خدائیش مقایسه کنید(انگار یه بازی واقعی را تبدیل کردند به یه بازی معمولی)
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/original/2008/06/Crysis_Forest_00.jpg
http://www.pcgameshardware.com/screenshots/medium/2008/06/Crysis_Forest_05.jpg

عزیزم شما کرایسیس با تنظیمات high end بازی نکردی من چیکار کنم؟

چند تا از همین عکسها میخوای واست از روی سیستم خودم بگیرم؟;)

عزیزم شما کرایسیس با تنظیمات high end بازی نکردی من چیکار کنم؟

چند تا از همین عکسها میخوای واست از روی سیستم خودم بگیرم؟;)

ممنون میشم عکس بگزارید

من که توفیق دیدن بازی رو روی PC نداشتم حداقل شما یک عکس بگزارید ببینیم این چی بوده که حالا شده این.

ممنون میشم عکس بگزارید

من که توفیق دیدن بازی رو روی PC نداشتم حداقل شما یک عکس بگزارید ببینیم این چی بوده که حالا شده این.

عزیز حوصله نصب دوباره بازی رو ندارم

اما کافیه این عکس رو ببینی

در ضمن عکس از سایت گیم اسپات هستش

بفرما
931665_20070821_screen006.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or