تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

خسته نباشی:دی
این Crysis 1 است!
میبخشی چون من یکش رو بازی نکردم اگه خدا بخواد تابستون کارشو میسازم:biggrin1:ولی خداییش این کرایسیس یکه:eek:اگه اینطور باشه که شماره دوش نسبت به یکش افت گرافیک داره واقعا عجیبه.;)

میبخشی چون من یکش رو بازی نکردم اگه خدا بخواد تابستون کارشو میسازم:biggrin1:ولی خداییش این کرایسیس یکه:eek:اگه اینطور باشه که شماره دوش نسبت به یکش افت گرافیک داره واقعا عجیبه.;)

عجیب نیس عزیزم
چون شماره 2 داره واسه نسخه کنسولی هم میاد
مجبور شدن گرافیک رو پایین تر بیارن تا یه وقت نترکن کنسولا
اما شماره یک انحصاری pc بود

عجیب نیس عزیزم
چون شماره 2 داره واسه نسخه کنسولی هم میاد
مجبور شدن گرافیک رو پایین تر بیارن تا یه وقت نترکن کنسولا
اما شماره یک انحصاری pc بود

اخه چرا باید به پای دیگران بسوزیم :biggrin1::biggrin1: هی دنیا .... اشکال نداره همین که هموطنامون
هم بتونن از بازی لذت ببرن برا pc دارا بسه ... :biggrin1: ما که بخیل نیستیم ...

عزیز این crysis یک هست دیگه!
مال 3 سال پیشه !!

اره رفیق
ولی خوب همه نمیتونن رو very high بازی کنن;)

کجایی که یادت بخیر...
من از همه این چیزا باخبرم بابا بخاطر این کرایسس بازی نکردم چون PC که داشتم رفت اون دنیا . خوشبختانه الان یه دونه گرفتم تقریبا میشه گفت بالاترین سیستموش رو گرفتم که دیگه هیچ ضعفی بوجود نیاد.(حالا که این تصویرو دیدم اولین بازی که توی تابستون که امتحانات ترمم تموم میشه باید برم این بازیه:love:)

پس بنابه دلایل منطقی ! ما نتیجه گرفتیم گرافیک کرایسس 2 کمتر از شماره 1 میشه حتی روی pc ؟! تا حالا یکدونه سایت هم که بازی ها را از نزدیک دیدن این مورد های های گرانبهای حرف بعضی ها را نگفتن بلکه برعکسش را هم گفتن ؟!
ما نمیدونستیم بازیسازه ها به جای پیشرفت تو گرافیک پسرفت هم میکنن ؟ مخصوصا اخرین دلیل منطقی مهاجرت کرایسیس از جنگل به شهر بوده lol .
فردا اگه با دوربین فیلم برداری از شهر نیویورک فیلم بگیرن گرافیکش کمتره ؟! چون چندتا درخت توش نیست :laughing: lol

پس بنابه دلایل منطقی ! ما نتیجه گرفتیم گرافیک کرایسس 2 کمتر از شماره 1 میشه حتی روی pc ؟! تا حالا یکدونه سایت هم که بازی ها را از نزدیک دیدن این مورد های های گرانبهای حرف بعضی ها را نگفتن بلکه برعکسش را هم گفتن ؟!
ما نمیدونستیم بازیسازه ها به جای پیشرفت تو گرافیک پسرفت هم میکنن ؟ مخصوصا اخرین دلیل منطقی مهاجرت کرایسیس از جنگل به شهر بوده lol .
فردا اگه با دوربین فیلم برداری از شهر نیویورک فیلم بگیرن گرافیکش کمتره ؟! چون چندتا درخت توش نیست :laughing: lol

حالا یه سایت اومده همچین حرفی زده!

بعدش مگه کوریم؟
شات ها رو نمیبینی؟!

ما نمیدونستیم بازیسازه ها به جای پیشرفت تو گرافیک پسرفت هم میکنن ؟ .
lol

شما هیچی نمیدونی

بله به خاطر راضی نگه داشتن کنسول بازها این کارو میکنن

به خاطر حرف خودشون که گفتن هر سه نسخه در یه حد هستن

بعدش مگه کوریم؟
شات ها رو نمیبینی؟!
شما هیچی نمیدونی
بله به خاطر راضی نگه داشتن کنسول بازها این کارو میکنن
به خاطر حرف خودشون که گفتن هر سه نسخه در یه حد هستن

عکس کدوم عکس ؟! منظورت اسکنهاست ؟ اسکن را با یه تصویر مستقیم گرفته شده از بازی را مقایسه میکنی ؟
تو مقدار شارپنسی که تو این عکسها میبینی در اسکن نمیتونی ببینی .
هرچند همین اسکن برعکس تو و چندتا دیگه خیلی هم به نظرم عالی هستند .
حالا یه سایت اومده همچین حرفی زده!
چه جالب یعنی حرف تو و چندنفر دیگه اعتبارش بیشتر از این سایته ؟!!
همون یدونه سایت که میگی حداقل اونقدر اعتبار داره که حرفهای 100 تا مثل تورا ببره زیر سوال !
اونا کور نبودند از نزدیک بازی را دیدن مگر اینکه انگه فنبوی کنسول را بچسبونی روی این سایته ؟؟!!

درضمن اگر حرفت راست بود این همه سایت حتما اشاره میکردن که گرافیکش افت داشته !! مگه نه ؟ ولی نگفتن .
خود کرایتک هم که گفته این نسخه بهتر از نسخه 1 هست . دیگه چطوری میشه شما را باوروند و قانعتون کرد ؟

درضمن اگر حرفت راست بود این همه سایت حتما اشاره میکردن که گرافیکش افت داشته !! مگه نه ؟ ولی نگفتن .
خود کرایتک هم که گفته این نسخه بهتر از نسخه 1 هست . دیگه چطوری میشه شما باوروند و قانعتون کرد ؟

ببین عزیز شما میگی خود کرایتک گفته این نسخه از یک هم بهتره!
خب همه اولش همین حرفو میزنن کدوم ماست فروشی میگه ماست من ترشه؟

مگه همینا نبودن که تا 3 سال پیش میگفتن کرایسیس برای کنسول غیر ممکن خواهد بود؟

بله یوبی هم تا چند هفته پیش میگفت ما میخوام با forgeten sands
دوباره گیمرها رو به سمت pop برگردونیم
و حتی گیمرهای gow رو

اما الان که اعرضه شده ایا اصلا چنین چیزی بود؟!!!
پس به حرف سازنده ها اصلا نمیشه اعتماد کرد
-------------

شما این عکس رو ببین و خودت قضاوت کن;)

پسرفت کامل گرافیک رو نمیبینی ؟
96060157178597665901.jpg

چه جالب یعنی حرف تو و چندنفر دیگه اعتبارش بیشتر از این سایته ؟!!
همون یدونه سایت که میگی حداقل اونقدر اعتبار داره که حرفهای 100 تا مثل تورا ببره زیر سوال

چطور شد وقتی بازی مورد علاقتون امتیاز پایین از همین سایتها میگیره
میگین این سایتها واقعا دیوانه اند یا یه تختشون کمه
یا هیچی حالیشون نیس اما حالا...
-----------

ign که خیلی معتبر تر از ویدئو گیمر هست به ss:conviction نمره 9.3 داد!!
اما به نظر تو همچین امتیازی حقش بود؟!
الا از هر کدوم از بچه ها بپرسی میگن بازی اصلا در اون حد و اندازه نبود
پس روی حرفه سایتها هم به نظرم همیشه نمیشه اعتماد کرد

Last edited by a moderator:
همینه دیگه . شما با چند تا دونه عکس خیلی راحت نتیجه میگیری ! اونم در مراحل اولیه ساخت یه بازی .
سایت ویدئو گیمر مثل شما با چندتا دونه عکس نتیجه نگرفته از ندیک روی tv وقتی همون مسئولان کرایتک بازی را تجربه میکردند دیدند و نظرشون را گفتن .

بیا همین الان برات از همین کرایسیس اورجینال عکس بیارم که وضعش بدتر از همین عکسی هست که گذاشتی !
سایت game spot :
931665_20071112_screen022.jpg

حالا بیبین وضعش چطوره ؟ با همون عکس اول صفحه قبل که خودت گذاشتی مقایسه کن امیدوارم نگی سایته gamespot داشته تو درجه low بازی را اجرا میکرده !

همینه دیگه . شما با چند تا دونه عکس خیلی راحت نتیجه میگیری ! اونم در مراحل اولیه ساخت یه بازی .
سایت ویدئو گیمر مثل شما با چندتا دونه عکس نتیجه نگرفته از ندیک روی tv وقتی همون مسئولان کرایتک بازی را تجربه میکردند دیدند و نظرشون را گفتن .

بیا همین الان برات از همین کرایسیس اورجینال عکس بیارم که وضعش بدتر از همین عکسی هست که گذاشتی !
سایت game spot :
931665_20071112_screen022.jpg

حالا بیبین وضعش چطوره ؟ با همون عکس اول صفحه قبل که خودت گذاشتی مقایسه کن امیدوارم نگی سایته gamespot داشته تو درجه low بازی را اجرا میکرده !

سایتها واسه شما خیلی معتبر هستن!
تازه این عکسهای کرایسیس 2 رو خود کرایتک منتشر کرده
یعنی نشسته از بهترین جاهای بازی عکس گرفته
چون مطمئنا هیچ شرکتی نمیاد از جاهایی شات بزاره که گرافیک بازی مسخرس!
-------

من چیزی رو که خودم میبینم رو قبول دارم
اگه من دقیقا امشب واست از pc خودم از همین محل عکس گذاشتم و 160 درجه با اینی که تو گذاشتی تفاوت داشت
اونوقت چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or