تازه کرایتک نشسته عکسها رو گلچین کرده و اون خوباش رو گذاشته:biggrin1:
یکی از شات های گلچینی(:biggrin1که قبل از اومدن کرایسیس1 پخش شد این بود -که مسلما گرافیک کرایسیس تا این حد هم بالا نیس)
حالا شما اون عکسهای قبل از عرضه هر دو نسخه رو مقایسه کن
این کجا
اونا کجا!
![]()
در اخر باید بگم فعلا که این شماره جدید از شات ها معلومه گند زده!
اما امیدوارم این روند تغییر کنه
گفتم که اونا هم چشم دارن و مثل منو تو از رو عکس تصمیم نگرفتن چون عکس به تنهایی 30 درصد قضیست ! حالا این سایتها همشون جیره خار بودند به نظر شما ؟عزیز از اول میگفتی شما به چشمات اعتماد نداری
و سایتها رو از خودت بیشتر قبول داری
من کاری با عکس هزار تا حرف و حدیث ندارم .
چیزی که هست تا حالا یکدونه سایت هیچ اشاره ای به پسرفت گرافیک نداشته ! همگی هم بازی را از نزدیک دیدن .
e3 .
کسی منو صدا کرد؟عجیبه, کمتر کسی رو میشه دید که Crysis بازی نکرده باشه!
تو کلا همه میدونن غیر از RPG چیزی نمیزنی- شما خوش باش ماکان جانکسی منو صدا کرد؟![]()
من کاری با عکس هزار تا حرف و حدیث ندارم .
چیزی که هست تا حالا یکدونه سایت هیچ اشاره ای به پسرفت گرافیک نداشته ! همگی هم بازی را از نزدیک دیدن .
همین دوتا اسکن که بنظرم فوق العاده هستند نمیدونم چه مشکلی داره ؟
ختم کلام 15 روزه دیگه همه چی مشخص میشه !![]()
![]()
بیشتر از این بحث نمیکنم اخرین پست من در این رابط . حالا هرچی میگید از الان یادتون نگه دارید تا e3 . کاری هم با کنسول ندارم چون خیلی ها میگن این شماره فدای کنسول شده ! از الان این حرفتون علیه خودتون استفاده میشه !
گفتم که اونا هم چشم دارن و مثل منو تو از رو عکس تصمیم نگرفتن چون عکس به تنهایی 30 درصد قضیست ! حالا این سایتها همشون جیره خار بودند به نظر شما ؟
حالا لطفا بحث را تموم کن تا 15 روزه دیگه !
که فرض محاله)
(البته xbox جنازشو و ps3 سالمشوخو وقتی میشه Diablo II رو دوباره رفت چرا وقت بزاری Crysis بازی کنی؟(شوخی میکنم، کسی جدی نگیره!)
:dکسی منو صدا کرد؟![]()
اول بگم که بنده کنسول باز نیستم یعنی PC رو واقعاً سرتر از کنسول های فعلی میدونم اما خطاب به برادران PC فن, همه چیز گرافیک نیست (باور کنید), همین بازی هایی رو که مثال میزنید (U2 , KZ2 , HR , AW , RDR , GOW 3 , FF و...) لذتی فرای ابر قول گرافیکی نسل Crysis, به آدم القا میکنن و واقعاً مخاطب رو در زمینه گیمینگ ارضا خواهند کرد اونم با وجود داشتن گرافیکی به نسبت پایین تر!!! به شخصه لذتی رو که با عناوین مذکور تجربه کردم ربع اون رو با Crysis شاهد نبودم (شاید هم کمتر)!!
هیچ وقت نمیشه واژه شاهکار رو برای Crysis همچون U2 , GOW 3 و... استفاده کرد!
---
:d