تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

شرمنده ولی بعضیا اصلا بویی از منطق واستدلال نبردن ظاهرا! یاه اینکه مشکل بینایی دارن؟
ختم کلام: فعلا شماره ی 2 با این وضع اسکرین شات به گرد پای شماره ی 1 نمیرسه شاید فقط در حد med !
ولی احتمالا نسخه ی pc کیفیت خودشو خواهد داشت وخبری از نمایش اون فعلا به خاطر تخریب وجهه ی نسخه ی کنسول ها نیست!

تازه کرایتک نشسته عکسها رو گلچین کرده و اون خوباش رو گذاشته:biggrin1:

یکی از شات های گلچینی(:biggrin1:) که قبل از اومدن کرایسیس1 پخش شد این بود -که مسلما گرافیک کرایسیس تا این حد هم بالا نیس)

حالا شما اون عکسهای قبل از عرضه هر دو نسخه رو مقایسه کن
این کجا
اونا کجا!

36491099245688868874.jpg

در اخر باید بگم فعلا که این شماره جدید از شات ها معلومه گند زده!

اما امیدوارم این روند تغییر کنه

تازه کرایتک نشسته عکسها رو گلچین کرده و اون خوباش رو گذاشته:biggrin1:

یکی از شات های گلچینی(:biggrin1:) که قبل از اومدن کرایسیس1 پخش شد این بود -که مسلما گرافیک کرایسیس تا این حد هم بالا نیس)

حالا شما اون عکسهای قبل از عرضه هر دو نسخه رو مقایسه کن
این کجا
اونا کجا!

36491099245688868874.jpg

اما امیدوارم این روند تغییر کنه

وحید جان شما تا فردا صبح هم روضه بخونی همون قضیه ی نرود میخ اهنین در سنگ پیش میاد.

من خودم کنسول باز بودم و اصلا دوست نداشتم کنسولم در برابر pc های high end کم بیاره لاقل در 720 اما چه کنیم حتی در بازی های مشابه هم وقتی شما pc رو روی 720 میزاری دیگه رقبت نمیکنی کنسول ببینی چه برسه 1080 .کنسول بازها با گرافیک های کنسولیزه شده عادت دارن و ازش لذت میبرن ماها تا 100 سال دیگه هم نمیتونیم بهشون کیفیت واقعی pc رو نشون بدیم.همون u2 و kz2رو هم ما روی 2261v بازی کردیم روی g10 panasonic هم دیدیم.(گرافیک خوب اما کنسولیزه شده)قصد مقایسه ندارم چون همین u2 اگه در فرض محال واسه pc بیاد غوغاست.

من کاری با عکس هزار تا حرف و حدیث ندارم .
چیزی که هست تا حالا یکدونه سایت هیچ اشاره ای به پسرفت گرافیک نداشته ! همگی هم بازی را از نزدیک دیدن .
همین دوتا اسکن که بنظرم فوق العاده هستند نمیدونم چه مشکلی داره ؟
60328.jpg

60323.jpg
ختم کلام 15 روزه دیگه همه چی مشخص میشه !
بیشتر از این بحث نمیکنم اخرین پست من در این رابط . حالا هرچی میگید از الان یادتون نگه دارید تا e3 . کاری هم با کنسول ندارم چون خیلی ها میگن این شماره فدای کنسول شده ! از الان این حرفتون علیه خودتون استفاده میشه !

عزیز از اول میگفتی شما به چشمات اعتماد نداری
و سایتها رو از خودت بیشتر قبول داری
گفتم که اونا هم چشم دارن و مثل منو تو از رو عکس تصمیم نگرفتن چون عکس به تنهایی 30 درصد قضیست ! حالا این سایتها همشون جیره خار بودند به نظر شما ؟

حالا لطفا بحث را تموم کن تا 15 روزه دیگه !

آخرین ویرایش:
این طوری نگو ادم ناراحت میشه من کلی منتظرش بودم ولی در کل فکر کنم حق با λ.D.00
باشه . نسخه pc کیفیته خودشو داره و خبری ازش به خاطر نسخه کنسول نیست .امید وارم فکری کنن

...

نمیدونم چرا بی دلیل پستهای من پاک شده !! لطفا کسی که اینکار رو کرده بیاد با دلیل تو پیغام بهم بگه اشتباهم چی بوده که دیگه تکرار نشه! (اگر خلاف قوانین چیزی نوشتم)

تصاویر بازی کرایسیز 1 دقیقا همونی هست که در صفحه قبل گذاشته شده اما یادتون باشه در نسخه وارهد گرافیک افت کرد اسکرین شات اگه میزارید از وارهد نزارید چون گرافیک محسوس افت کرده بود به قول خودشون اپتیمایز شده بود

چیزی که هست تا حالا یکدونه سایت هیچ اشاره ای به پسرفت گرافیک نداشته ! همگی هم بازی را از نزدیک دیدن .

e3 .

عزیز از اول میگفتی شما به چشمات اعتماد نداری
و سایتها رو از خودت بیشتر قبول داری
و این همه منو خسته نمیکردی
من هر چی دلیل میارم شما میگی سایتها!

منم امیدوارم در e3 همه چیز تغییر کرده باشه

موفق باشید

همین دوتا اسکن که بنظرم فوق العاده هستند نمیدونم چه مشکلی داره ؟
60328.jpg

60323.jpg
ختم کلام 15 روزه دیگه همه چی مشخص میشه !
بیشتر از این بحث نمیکنم اخرین پست من در این رابط . حالا هرچی میگید از الان یادتون نگه دارید تا e3 . کاری هم با کنسول ندارم چون خیلی ها میگن این شماره فدای کنسول شده ! از الان این حرفتون علیه خودتون استفاده میشه !

گفتم که اونا هم چشم دارن و مثل منو تو از رو عکس تصمیم نگرفتن چون عکس به تنهایی 30 درصد قضیست ! حالا این سایتها همشون جیره خار بودند به نظر شما ؟

حالا لطفا بحث را تموم کن تا 15 روزه دیگه !

اخ که تاحالا چند تا پستتونو خوندم فقط به خاطر عکس اواتارت که زندگیه منه هیچی نگفتم

دوست من اگه شما نخوای قبول کنی خوده کرات هم نمیتونه(اگه بخواد بیاد بگه محصوله جدیدش تا قسمتی گند زده;)که فرض محاله)

ببینید دوستان من نمیتونم قصاص قبل از جنایت بکنم باید crysis 2 بیاد تا من بایک super computer که انشالا در تابستون میبندم مقایسشون کنم.پس فعلا موضعی نمیگیرم.

اما به طور قاطع کیفیت کنسولی حتی روی 720 به حالت high کرایسیس اوریجینال نمیرسه اینو مگر کنسول دوستان بهتونن به خودشون بقبولونن.

لطفا بحث بیخودی و تکراری ادامه پیدا نکنه که واقعا خسته شدیم ok کنسول ها واقعا کبیرن وما pc دارها قبولشون داریم.از کیفیت بسیار بالای بازی هاتون لذت ببرید .
همونطور که من از کیفیت xbox و ps3 تازگیا حالم بهم میخوره و میخوام بفروشمشون;)(البته xbox جنازشو و ps3 سالمشو

اول بگم که بنده کنسول باز نیستم یعنی PC رو واقعاً سرتر از کنسول های فعلی میدونم اما خطاب به برادران PC فن, همه چیز گرافیک نیست (باور کنید), همین بازی هایی رو که مثال میزنید (U2 , KZ2 , HR , AW , RDR , GOW 3 , FF و...) لذتی فرای ابر قول گرافیکی نسل Crysis, به آدم القا میکنن و واقعاً مخاطب رو در زمینه گیمینگ ارضا خواهند کرد اونم با وجود داشتن گرافیکی به نسبت پایین تر!!! به شخصه لذتی رو که با عناوین مذکور تجربه کردم ربع اون رو با Crysis شاهد نبودم (شاید هم کمتر)!!
هیچ وقت نمیشه واژه شاهکار رو برای Crysis همچون U2 , GOW 3 و... استفاده کرد!
---
هنوز هم که هنوزه لذت فراموش نشدنی تجربه شاهکار Mortal Kombat 4 رو با هیچ بازی Fightingـی مشاهده نکردم, اونم با گذشت تقریباً 4 نسل!, حالا دوستان گرافیک خور/باز این سوال براشون پیش میاد که "نـــــــــه بــــابــــا !!! چجوری ؟!!! MK VS DC که گرافیکش خــــیـــــلی بالاتره" :d
---
کسی منو صدا کرد؟:دی
:d

آخرین ویرایش:
اول بگم که بنده کنسول باز نیستم یعنی PC رو واقعاً سرتر از کنسول های فعلی میدونم اما خطاب به برادران PC فن, همه چیز گرافیک نیست (باور کنید), همین بازی هایی رو که مثال میزنید (U2 , KZ2 , HR , AW , RDR , GOW 3 , FF و...) لذتی فرای ابر قول گرافیکی نسل Crysis, به آدم القا میکنن و واقعاً مخاطب رو در زمینه گیمینگ ارضا خواهند کرد اونم با وجود داشتن گرافیکی به نسبت پایین تر!!! به شخصه لذتی رو که با عناوین مذکور تجربه کردم ربع اون رو با Crysis شاهد نبودم (شاید هم کمتر)!!
هیچ وقت نمیشه واژه شاهکار رو برای Crysis همچون U2 , GOW 3 و... استفاده کرد!
---

:d

ای بابا

خب منم همین رو میگم
همه چیز گرافیک نیس
ولی اگه همون gow3 رو با گرافیکی در حد کرایسیس بدن بیرون لذتش 200 برابر میشه

اما کنسول ها نمیزارن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or