بابا ول کنید.این بازی با اون گرافیک عظیمش روی pc ارزش نگاه کردن نداشت حالا چه برسه به این گرافیک متوسط....بر فرض که بهترین گرافیک تاریخو داشته باشه ولی گیم پلی نداره.
با این عکس هم مشخص شد زیادی هارت و پورت میکردن
Crysis یه گیم پلی کند با آزادی عمل بسیار زیاد داشت.مسلم هست که شمایی که عشق COD هستی حالت از این گیم پلی بهم میخوره.من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.
بابا این عکس که داره دو دستی میزنه تو سر خودش میگه من Fake ام !
آخه اون HUD رو نگاه کنید ! اسلحه دستشه تعداد تیراش هم زده ( HUD کرایسس اولیه فک نکنم 2 هم همین باشه ) بعد کو توفنگ موفنگش ؟!![]()
سلام
این عکسی گذاشتین برا نسخه اولشه؟
اون عکس مال شماره یک بود
و fake هم نیس
دقیقا مثل اینا :![]()
![]()
![]()
به شدت تایید میشه.در حالی که تو وارهد دیدیم با حفظ گیم پلی ضرباهنگ بازی هم تندتر شده بودCrysis یه گیم پلی کند با آزادی عمل بسیار زیاد داشت.مسلم هست که شمایی که عشق COD هستی حالت از این گیم پلی بهم میخوره.
در عوض من و خیلی ها هم عاشق همین کند بودنش هستیم.شخصا هیچ وقت آزادی عملی که گیم پلی Crysis داشت رو با COD عوض نمیکنم.
خوب این اصلا اسکرین شات شماره 2 نیست این برای Crysis هست که البته Fake هستبابا این عکس که داره دو دستی میزنه تو سر خودش میگه من Fake ام !
آخه اون HUD رو نگاه کنید ! اسلحه دستشه تعداد تیراش هم زده ( HUD کرایسس اولیه فک نکنم 2 هم همین باشه ) بعد کو توفنگ موفنگش ؟!![]()
تو این مصاحبه تا اونجایی که من خوندم هیچ حرفی از اینکه نمایش e3 مربوط به نسخه 360 بود رو نگفته.
جاهایی هم که من دنبال کردم پای دموی پخش شده از کرایسیس2 تو e3 همگی کامنتهای کسایی بود که میگفتن تو e3 حضور داشتن و یکی دو مورد هم نبود.برای من سخته که برم تک تک کامنتا رو مجددا بخونم ولی اگه اسرار داری باشه فردا لینک میذارم.
شماره دوم هنوز نیومده برادر! ایشالا چند ماه دیگه به صحت حرفت پی میبریم!
هيچ منبع رسمي معتبري نگفته اين موضوع رو. ولي تو اين تاپيك از فروم خود Crysis يه سري منبع و نقل قول ها قرار داده شده.
جالبه يه سري ميگن وقتي از كرايتك سوال كردن گفته روي PC بود، ولي با تنظيمات 360 (!)![]()
بازم اينا منابع معتبري نيست، ولي خُب تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزهاپيشنهاد من اينه كه زياد به اون نمايش اكتفا نكنيد.

درسته بازی روی کنسول ها بلاخره منتشر شد ولی به چه قیمتی پسرفت گرافیکی؟! اینو هم در نظر بگیر که هیچوقت Crytek نمیاد خودشو خراب کنه اونم توی E3 و نمایش ضعیفی رو از بازی نمایش بذاره حتما یک دلیلی هست که همه میگن بازی رو PC اجرا شده این حقیقت رو هم قبول کنید کنسولها از پس همچین گرافیکی برنمیان نمونه بارزش اسکرین که برا PS3 اومد من خودم به عنوان یک PC باز راضی نیستم که بازی با کم ترین پیشرفتی یا پسرفت بعد 4 3 سال عرضه بشه حداقل انتظار یک بازی دارم مثل خود Crysis که سال 2007 منتشر شد.من دیگه والا نمیدونم از کی تا حالا کامنت یه عده شده دلیل و مدرک که شما دوستان اینقدر روش مانور میدین.....
در هر حال نکته مهم اینه که عنوانی که کسی اصلا فکرش رو هم نمیکرد بالاخره کنسولی شده و تا 2-3 ماه دیگه عرضه میشه .....و هر کس متناسب با امکاناتی که داره (یکی با پی اس 3 یکی با یه سیتم 1 میلیونی) از این بازی لذت میبره.....حالا باز یه عده بیان خودشونو به در و دیوار بزنن که نسخه فلان اینجوریه نسخه بهمان اونجوریه.....
از اول هم مشخص بود نسخه کنسولی بازی چی خواهد بود، خصوصا با ان صحبت های یرلی در رابطه با کنسول ها! فقط دوستانی مثل فرخ بودن که اصرار داشتن بگن Crsysis 2 روی کنسول معجزه هست!
تازه نکته جالبش این هست که این تصویر برای نسخه ای از بازی هست که این همه شخص چوات یرلی گفت برای CryT خیلی مهم هست و روش وقت میزارن! اینا که باید روی PS3 با بازی های مثل KZ3, UC3 و .. رقابت کنن این رو ساختن روی X360 که رغیب ندارن چیکار میخوان بکنن؟
کلا من لذت میبرم باد این CryT بخوابه و بفهمن روی کنسول هیچی نیستن!![]()

فقط دوستانی مثل فرخ بودن که اصرار داشتن بگن Crsysis 2 روی کنسول معجزه هست!
ما از اینکه خالی بندان مشخص شدند شاد گشتیم! ما که با چوات دشمنی نداریم بازی خوب بده ما هم لذتشو می بریم!ولی جدا این یرلی چه فشاری کلا آورد به این برادران کنسولی ...:d
عجیب دشمن به شاد شده این برادر چوات !!!
امیدواریم! ولی kz3 هم علی الحساب تو حالت preview code هست که کاملا مشهوده که از این خیلی سرتره (رو ps3)من مطمئنم بازی اون چیزی که شما توی این عکس مسخره دیدین نیس![]()
درسته بازی روی کنسول ها بلاخره منتشر شد ولی به چه قیمتی پسرفت گرافیکی؟! اینو هم در نظر بگیر که هیچوقت Crytek نمیاد خودشو خراب کنه اونم توی E3 و نمایش ضعیفی رو از بازی نمایش بذاره حتما یک دلیلی هست که همه میگن بازی رو PC اجرا شده این حقیقت رو هم قبول کنید کنسولها از پس همچین گرافیکی برنمیان نمونه بارزش اسکرین که برا PS3 اومد من خودم به عنوان یک PC باز راضی نیستم که بازی با کم ترین پیشرفتی یا پسرفت بعد 4 3 سال عرضه بشه حداقل انتظار یک بازی دارم مثل خود Crysis که سال 2007 منتشر شد.
ولی جدا این یرلی چه فشاری کلا آورد به این برادران کنسولی ...:d
عجیب دشمن به شاد شده این برادر چوات !!!
شما مطمئن باش بازی چندان پیشرفت نکرده بعد از 4 3 سال همه از Crytek انتظار دارن که بازی چنان پیشرفتی کرده باشه که مثل خوده Crysis سال 2007 تو گرافیک رقیبی نداشته باشه! که فعلا از روی این اسکرین شات ها معلومه پیشرفت خیلی کمی کرده البته رو PC میگم در مورد کنسول ها اگه حرف نزنیم بهتره !اولا پس رفت گرافیکی کجا بود...بزارید بازی بیاد بعدش بگید پس رفت بود یا پیشرفت.....ولی من نمیدونم چرا عزیزان فن بوی PC فکر میکنن که کنسول اَخ و بده....من نمیدونم چرا این رو در نظر نمیگیرید که بازیهای یکسانی که برای 360 و پی اس 3 و PC میان رو اگر با توجه به رزولیشن اجرایشون و دیتیل و .... روی کامپیوتر بخواید اجراشون کنید به یه سیتمی نیاز دارید که حدود 600-700 تومان (بالا یا پایین) نیاز داری علاوه بر اون تنوع بازیهایی رو که برای کنسول هم میاد رو در نظر بگیرید با حدود 300-400 میتونید همون لذت رو ببرید....یه نمونه همین بازی mafia 2 ....انصافا خیلی ها با سیستمهای غولشون تو اجرای نرمال بازی و مونده بودن و حتی با خاموش کردن گزینه فیزیک بازی باز هم فریمشون بالاتر از 20-30 نمیرفت در صورتی که مثلا روی 360 به غیر از فیزیک بازی (که اونم در حد قابل قبولی بود ) فریم مناسب و دیتیل خوبی داشت و فریم قابل قبولی رو هم میداد و مثالهای مثل این.....
منتها قبول کنید مهم از لذت بازی اونم در یه حد معقول و منطقی هست و با ممکنه بازی تو پی سی گرافیکش خیلی بهتر باشه .. اما دردسرهایی که اولا برای کرک و هزینه های بالا برای اجرای بهتر بازی داره (خصوصا برای ما ایرانی ها) برای کسی که یه هردکور گیمر هست و دوست داره بازی ها مختلف رو تجربه کنه اصلا منطقی نیست.....