تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

بابا ول کنید.این بازی با اون گرافیک عظیمش روی pc ارزش نگاه کردن نداشت حالا چه برسه به این گرافیک متوسط....بر فرض که بهترین گرافیک تاریخو داشته باشه ولی گیم پلی نداره.
با این عکس هم مشخص شد زیادی هارت و پورت میکردن

من خودم نسخه یک رو بازی کردم حالم به هم خورد و به امید اینکه شماره دو جالب باشه بازی رو گرفتم بازم حالم به هم خورد هیچ غرض و خصومتی هم با بازی ندارم و نظر شخصیمو گفتم.
Crysis یه گیم پلی کند با آزادی عمل بسیار زیاد داشت.مسلم هست که شمایی که عشق COD هستی حالت از این گیم پلی بهم میخوره.
در عوض من و خیلی ها هم عاشق همین کند بودنش هستیم.شخصا هیچ وقت آزادی عملی که گیم پلی Crysis داشت رو با COD عوض نمیکنم.

بابا این عکس که داره دو دستی میزنه تو سر خودش میگه من Fake ام ! :))
آخه اون HUD رو نگاه کنید ! اسلحه دستشه تعداد تیراش هم زده ( HUD کرایسس اولیه فک نکنم 2 هم همین باشه ) بعد کو توفنگ موفنگش ؟! :))

اون عکس مال شماره یک بود
و fake هم نیس

دقیقا مثل اینا :;)
i575607_cry1.jpg

i575606_crys1.jpg

سلام
این عکسی گذاشتین برا نسخه اولشه؟

بله!

آخرین ویرایش:
Crysis یه گیم پلی کند با آزادی عمل بسیار زیاد داشت.مسلم هست که شمایی که عشق COD هستی حالت از این گیم پلی بهم میخوره.
در عوض من و خیلی ها هم عاشق همین کند بودنش هستیم.شخصا هیچ وقت آزادی عملی که گیم پلی Crysis داشت رو با COD عوض نمیکنم.
به شدت تایید میشه.در حالی که تو وارهد دیدیم با حفظ گیم پلی ضرباهنگ بازی هم تندتر شده بود

بابا این عکس که داره دو دستی میزنه تو سر خودش میگه من Fake ام ! :))
آخه اون HUD رو نگاه کنید ! اسلحه دستشه تعداد تیراش هم زده ( HUD کرایسس اولیه فک نکنم 2 هم همین باشه ) بعد کو توفنگ موفنگش ؟! :))
خوب این اصلا اسکرین شات شماره 2 نیست این برای Crysis هست که البته Fake هست
فقط هم به خاطر نمایش تعداد تیر که در حالت بی اسلحه ای داخل Crysis باید میزان Tactical Attachment نمایش داده بشه که میزانش 0 هست.
البته Crysis واقعا گرافیکش همین بود و از این صحنه ها به وفور توی بازی نمایش داده میشد که دیگه توی شماره 2 نمایش داده نمیشه:d

آخرین ویرایش:
تو این مصاحبه تا اونجایی که من خوندم هیچ حرفی از اینکه نمایش e3 مربوط به نسخه 360 بود رو نگفته.
جاهایی هم که من دنبال کردم پای دموی پخش شده از کرایسیس2 تو e3 همگی کامنتهای کسایی بود که میگفتن تو e3 حضور داشتن و یکی دو مورد هم نبود.برای من سخته که برم تک تک کامنتا رو مجددا بخونم ولی اگه اسرار داری باشه فردا لینک میذارم.

شماره دوم هنوز نیومده برادر! ایشالا چند ماه دیگه به صحت حرفت پی میبریم!

هيچ منبع رسمي معتبري نگفته اين موضوع رو. ولي تو اين تاپيك از فروم خود Crysis يه سري منبع و نقل قول ها قرار داده شده.

جالبه يه سري ميگن وقتي از كرايتك سوال كردن گفته روي PC بود، ولي با تنظيمات 360 (!) :دی

بازم اينا منابع معتبري نيست، ولي خُب تا نباشد چيزكي مردم نگويند چيزها:دی پيشنهاد من اينه كه زياد به اون نمايش اكتفا نكنيد.

من دیگه والا نمیدونم از کی تا حالا کامنت یه عده شده دلیل و مدرک که شما دوستان اینقدر روش مانور میدین.....:|
در هر حال نکته مهم اینه که عنوانی که کسی اصلا فکرش رو هم نمیکرد بالاخره کنسولی شده و تا 2-3 ماه دیگه عرضه میشه .....و هر کس متناسب با امکاناتی که داره (یکی با پی اس 3 یکی با یه سیتم 1 میلیونی) از این بازی لذت میبره.....حالا باز یه عده بیان خودشونو به در و دیوار بزنن که نسخه فلان اینجوریه نسخه بهمان اونجوریه.....

• Like
Reactions: TCSCELL
من دیگه والا نمیدونم از کی تا حالا کامنت یه عده شده دلیل و مدرک که شما دوستان اینقدر روش مانور میدین.....:|
در هر حال نکته مهم اینه که عنوانی که کسی اصلا فکرش رو هم نمیکرد بالاخره کنسولی شده و تا 2-3 ماه دیگه عرضه میشه .....و هر کس متناسب با امکاناتی که داره (یکی با پی اس 3 یکی با یه سیتم 1 میلیونی) از این بازی لذت میبره.....حالا باز یه عده بیان خودشونو به در و دیوار بزنن که نسخه فلان اینجوریه نسخه بهمان اونجوریه.....
درسته بازی روی کنسول ها بلاخره منتشر شد ولی به چه قیمتی پسرفت گرافیکی؟! اینو هم در نظر بگیر که هیچوقت Crytek نمیاد خودشو خراب کنه اونم توی E3 و نمایش ضعیفی رو از بازی نمایش بذاره حتما یک دلیلی هست که همه میگن بازی رو PC اجرا شده این حقیقت رو هم قبول کنید کنسولها از پس همچین گرافیکی برنمیان نمونه بارزش اسکرین که برا PS3 اومد من خودم به عنوان یک PC باز راضی نیستم که بازی با کم ترین پیشرفتی یا پسرفت بعد 4 3 سال عرضه بشه حداقل انتظار یک بازی دارم مثل خود Crysis که سال 2007 منتشر شد.

از اول هم مشخص بود نسخه کنسولی بازی چی خواهد بود، خصوصا با ان صحبت های یرلی در رابطه با کنسول ها! فقط دوستانی مثل فرخ بودن که اصرار داشتن بگن Crsysis 2 روی کنسول معجزه هست!

تازه نکته جالبش این هست که این تصویر برای نسخه ای از بازی هست که این همه شخص چوات یرلی گفت برای CryT خیلی مهم هست و روش وقت میزارن! اینا که باید روی PS3 با بازی های مثل KZ3, UC3 و .. رقابت کنن این رو ساختن روی X360 که رغیب ندارن چیکار میخوان بکنن؟

کلا من لذت میبرم باد این CryT بخوابه و بفهمن روی کنسول هیچی نیستن!:دی

از اول هم مشخص بود نسخه کنسولی بازی چی خواهد بود، خصوصا با ان صحبت های یرلی در رابطه با کنسول ها! فقط دوستانی مثل فرخ بودن که اصرار داشتن بگن Crsysis 2 روی کنسول معجزه هست!

تازه نکته جالبش این هست که این تصویر برای نسخه ای از بازی هست که این همه شخص چوات یرلی گفت برای CryT خیلی مهم هست و روش وقت میزارن! اینا که باید روی PS3 با بازی های مثل KZ3, UC3 و .. رقابت کنن این رو ساختن روی X360 که رغیب ندارن چیکار میخوان بکنن؟

کلا من لذت میبرم باد این CryT بخوابه و بفهمن روی کنسول هیچی نیستن!:دی

حالا خوبه هنوز حداقل 3 ماهه دیگه به انتشار بازی مونده و هیچی معمولم نیس

وقتی همینجور 10 و 9 درو کرد
اونوقتم ببینم این حرفا رو میزنید شما:d

من مطمئنم بازی اون چیزی که شما توی این عکس مسخره دیدین نیس/:)

اون عکس مال شماره یک بود
و fake هم نیس

دقیقا مثل اینا :;)
i575607_cry1.jpg

i575606_crys1.jpg

خوب الان این دو تا کجا شبیه هم هستن ؟!:-/

اون یکی تابلو بود که Fake هست .

ولی جدا این یرلی چه فشاری کلا آورد به این برادران کنسولی ...:d

ROFL .

آخرین ویرایش:
فقط دوستانی مثل فرخ بودن که اصرار داشتن بگن Crsysis 2 روی کنسول معجزه هست!

ماکان دارم جدی میگم داری اعصاب معصاب مارا میرزی بهم ها ! تو هر تاپیکی میری یه چیز میگی چیزی برات نمیگم اخرین بارته ها .
من گفتم CRYSIS2 روی کنسول معجزست ؟! یا اخرین بار گفته بودم تا E3 2010 صبر کنید ؟!
حرف تو دهن ادم میزاری ؟! در ضمن من همین الان هم صبر میکنم تا ببینم نتیجه چی میشه مثل تو یکی از الان دور برنمیدارم برای این بازی !
مثل اینکه چند روز حال خوش نداری و حسابی فشارت رفته بالا !

عجیب دشمن به شاد شده این برادر چوات !!!
ما از اینکه خالی بندان مشخص شدند شاد گشتیم! ما که با چوات دشمنی نداریم بازی خوب بده ما هم لذتشو می بریم!
فشار رو شما تحمل می کنید که با سیستم های بالای 1 میلیون گرافیک بازی سال 2007 رو هم تحویل نمی گیرید! (ما که دلمون نمی سوزه چون خرجی نکردیم! :d)
اون قسمتی هم که قرمز کردم یه توضیح بده من که نفهمیدم چی گفتی! یا سواد من کمه یا جمله بندی تو ایراد داره!
من مطمئنم بازی اون چیزی که شما توی این عکس مسخره دیدین نیس/:)
امیدواریم! ولی kz3 هم علی الحساب تو حالت preview code هست که کاملا مشهوده که از این خیلی سرتره (رو ps3)

درسته بازی روی کنسول ها بلاخره منتشر شد ولی به چه قیمتی پسرفت گرافیکی؟! اینو هم در نظر بگیر که هیچوقت Crytek نمیاد خودشو خراب کنه اونم توی E3 و نمایش ضعیفی رو از بازی نمایش بذاره حتما یک دلیلی هست که همه میگن بازی رو PC اجرا شده این حقیقت رو هم قبول کنید کنسولها از پس همچین گرافیکی برنمیان نمونه بارزش اسکرین که برا PS3 اومد من خودم به عنوان یک PC باز راضی نیستم که بازی با کم ترین پیشرفتی یا پسرفت بعد 4 3 سال عرضه بشه حداقل انتظار یک بازی دارم مثل خود Crysis که سال 2007 منتشر شد.

عجیب دشمن به شاد شده این برادر چوات !!!

اولا پس رفت گرافیکی کجا بود...بزارید بازی بیاد بعدش بگید پس رفت بود یا پیشرفت.....ولی من نمیدونم چرا عزیزان فن بوی PC فکر میکنن که کنسول اَخ و بده....من نمیدونم چرا این رو در نظر نمیگیرید که بازیهای یکسانی که برای 360 و پی اس 3 و PC میان رو اگر با توجه به رزولیشن اجرایشون و دیتیل و .... روی کامپیوتر بخواید اجراشون کنید به یه سیتمی نیاز دارید که حدود 600-700 تومان (بالا یا پایین) علاوه بر اون تنوع بازیهایی رو که برای کنسول هم میاد رو در نظر بگیریم با حدود 300-400 میتونید همون لذت رو ببرید....یه نمونه همین بازی mafia 2 ....انصافا خیلی ها با سیستمهای غولشون تو اجرای نرمال بازی و مونده بودن و حتی با خاموش کردن گزینه فیزیک بازی باز هم فریمشون بالاتر از 20-30 نمیرفت در صورتی که مثلا روی 360 به غیر از فیزیک بازی (که اونم در حد قابل قبولی بود )دیتیل خوبی داشت و فریم قابل قبولی رو هم میداد و مثالهای مثل این.....
منتها قبول کنید مهم ... لذت بازی اونم در یه حد معقول و منطقی هست ممکنه بازی تو پی سی گرافیکش خیلی بهتر باشه .. اما دردسرهایی که اولا برای کرک و هزینه های بالا برای اجرای بهتر بازی داره (خصوصا برای ما ایرانی ها) برای کسایی که یه هاردکور گیمر هست و دوست دارن بازی ها مختلف رو تجربه کنه اصلا منطقی نیست.....

اولا پس رفت گرافیکی کجا بود...بزارید بازی بیاد بعدش بگید پس رفت بود یا پیشرفت.....ولی من نمیدونم چرا عزیزان فن بوی PC فکر میکنن که کنسول اَخ و بده....من نمیدونم چرا این رو در نظر نمیگیرید که بازیهای یکسانی که برای 360 و پی اس 3 و PC میان رو اگر با توجه به رزولیشن اجرایشون و دیتیل و .... روی کامپیوتر بخواید اجراشون کنید به یه سیتمی نیاز دارید که حدود 600-700 تومان (بالا یا پایین) نیاز داری علاوه بر اون تنوع بازیهایی رو که برای کنسول هم میاد رو در نظر بگیرید با حدود 300-400 میتونید همون لذت رو ببرید....یه نمونه همین بازی mafia 2 ....انصافا خیلی ها با سیستمهای غولشون تو اجرای نرمال بازی و مونده بودن و حتی با خاموش کردن گزینه فیزیک بازی باز هم فریمشون بالاتر از 20-30 نمیرفت در صورتی که مثلا روی 360 به غیر از فیزیک بازی (که اونم در حد قابل قبولی بود ) فریم مناسب و دیتیل خوبی داشت و فریم قابل قبولی رو هم میداد و مثالهای مثل این.....
منتها قبول کنید مهم از لذت بازی اونم در یه حد معقول و منطقی هست و با ممکنه بازی تو پی سی گرافیکش خیلی بهتر باشه .. اما دردسرهایی که اولا برای کرک و هزینه های بالا برای اجرای بهتر بازی داره (خصوصا برای ما ایرانی ها) برای کسی که یه هردکور گیمر هست و دوست داره بازی ها مختلف رو تجربه کنه اصلا منطقی نیست.....
شما مطمئن باش بازی چندان پیشرفت نکرده بعد از 4 3 سال همه از Crytek انتظار دارن که بازی چنان پیشرفتی کرده باشه که مثل خوده Crysis سال 2007 تو گرافیک رقیبی نداشته باشه! که فعلا از روی این اسکرین شات ها معلومه پیشرفت خیلی کمی کرده البته رو PC میگم در مورد کنسول ها اگه حرف نزنیم بهتره !
کسی نمیگه کنسول بده ولی دیگه قدرت لازم رو نداره قضیه Mafia II کلا جداس از هر لحاظ بخواین حساب کنید از نظر گرافیک یه سر گردن از کنسولها بالاتر بود بعد برای داشتن Physx تو این بازی نیاز به دو تا VGA بود که اعلام شده بود و گرنه با یک VGA معمولی راحت بالای 40 35 فریم میشه از این بازی گرفت البته با گرافیکی خیلی بهتر از کنسول ها. الان مثلا 360 هزینه و مشکل نداره سه چراغه شدن سوختن بن شدن... اینم بدون هیچ وقت یه PC Gamer به خاطر هزینه و مشکلات طرف کنسول نمیره.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or