تاپیک بحث در مورد کرایسیسه لطفا بحث Console vs PC راه نندازید . خودتون اول گفتین این بحث ها به نتیجه نمی رسه تو پست اولتون بعد میاین دوباره میاین بحث می کنین ؟؟؟
برادر من . اون انفجار که شما گذاشتی به نظر من اصلا برای کرایسیس 2ـش انفجار نیست همین الان دقتم بیشتر کردم اینو فهمیدم . افکت آتیششه !نمیدونم کدوم نسخه باشه ولی من دارم گرافیک کلی میگم شما حرف از AA میزنی؟
AA به انفجار و افکت آتیش نداره!
قبول دارم از یه لحاظ هایی هم بهتر شده یه سری افکت ها، بالاخره نمیشه شماره دوم همه لحاظه پسرفت کنه که!
اگر هم اونو قبول نداری اینارو مقایسه کن
متأسفم برا خودم که به شما تذکر دادم . این جور بحث ها همیشه PC Vs Console راه میندازه . شما میای میگی کنسول بهتره برا یه ایرانی و بله اله خو داری بحث Console Vs PC راه میندازی چه خواسته چه ناخواسته .بله؟؟؟؟؟؟؟ :-o حالا خوبه کل این چند صفحه اخر در مورد تفاوت نسخه کنسولی Crysis 2 و کامپیوترش هست.و بحث در مورد اینکه کدام تریلر و نمایش مربوط به کنسول بوده و کدامیک نبوده...بعدشم بنده جواب اون دوستمون رو دادم احساس نمیکنم که به شخص شما ارتباطی داشته باشه که وسط بحث 2 نفر دیگه بپرید
الان شما تو سلامت کاملی که اینطوری به خودتون حق میدین با من صحبت کنین؟.......خواهشا اول مطمئن بشید که اوضاع روحی و روانیتون خوبه بعد پست بدید...ممنونم.
QUOTE=game.fun;1238062]spiderferi جان من هنوزم میگم که گرافیکش اُفت داشته، هرچند هنوزم عالیه!
این نظر شخصیه منه!
حالا شاید دارم اشتباه می کنم، باید صبر کرد و دید!
Are You Alright?????تاپیک بحث در مورد کرایسیسه لطفا بحث Console vs PC راه نندازید . خودتون اول گفتین این بحث ها به نتیجه نمی رسه تو پست اولتون بعد میاین دوباره میاین بحث می کنین ؟؟؟
ببین عزیز من نمیخوام بحث مقایسه بین کنسول و PC دربگیره چون همه میدونن آخرش به کجا می کشه پاک شدن پست ها یا بسته شدن تاپیک. خواهش هم میکنم این پست پاک نشه تا این دوستمون روشن بشه.خوب دیگه داری یواش یواش نشون میدی که از ابتدا استدلالات چجوری بود و همشون ساخته و پرداخته ذهن خودت بوده و خبری از واقعیت تو اونا نیست....حالا چرا ؟؟؟ میگم خدمتت....اول از همه شما با
8800GT و Core 2 Duo تونستی کرایسیس رو روی 30 فریم بازی :shocked::shocked: حتما یه بنچ مارک بزار برامون چون شدیدا مشتاق شدم که این رو ببینم چون خودم عینا همین سیستم رو دارم و توی اخرین تنظیمات 12-15 فریم میده![]()
البته ممکن شما بیای بگی که نه حتما نباید رو اخرین تنظیمات گرافیکی باشه که....اونوقت با این حرف اساسی خودت رو بابت پی سی فن بودنت میبری زیر سوال پس حواست باشه این جواب رو ندی......
مورد بعدی در مورد مافیا 2 که گفتم....دوستان لطف کنن از صفحات 40-45 این تاپیکرو و پستهاش رو بخونن تا متوجه حرف من بشن.....
در مورد WoW هم :d نگید اخه....اون کسایی که ادعای عاشق و سینه چاک بودنش رو دارن اولا بازی به صورت اورجینالش شاید کسایی که داشته باشن (تمام قسمتهاش رو) به تعداد انگشتان دست هم نرسه در ضمن اکثریت مدافعا حقوق WoW حتی برا یکبار هم به سرورهای اصلی بیلیزارد وصل هم نشدن.....در ضمن از کی تا حالا امولتی تو سرور های غیر اصلی موجب افتخار هست...اگه اینجوریه پس بن شدن هم تو 360 مفهومی نداره و شما با Xai Link میتونید به نوعی انلاین بزنید پس این رو حداقل مثال نمیزدید بهتر بود....
مورد بعدی چه کسی در مورد Crysis 2 vs Killzone 3 صحبت کرد...هر کدوم در جایگاه خودشون ارزشمندن و نکات مثبت و منفی خودشون رو دارن...اما چه ربطی به بحث ما داشت؟؟؟
بعدم چرا وقتی جنبه و دلایل محکم و مستدلی بابت انجام یه بحث ندارین اخرش رو میزنین به صحرای کربلا و اینکه ما با شما کنسول باز ها بحث نمیکنیم و......من نمیدونم مثل اینکه تازگیا هر کسی با کنسول مثل 360 و پی اس 3 بازی میکنه از نظر یه عده پی سی فن جزو انسانها هم حساب نمیشن ولی دوستان پی سی باز خودشون جزو فرشته ها و انسانهای پاک میدونن...حالا خوبه خیلی از این فنهای محترم تا قبل از اومدن این نسل یا ps2 داشتن یا میرفتن کلوپ بازی میکردن و کلی به به چه چه میکردن نمیدونم تو این نسل چه اتفاقی افتاده که وسیله ای که برای صرفا برای بازی طراحی نه شروع کننده FanWar .... اینقدر بد و منفوره.
ببین عزیز من نمیخوام بحث مقایسه بین کنسول و PC دربگیره چون همه میدونن آخرش به کجا می کشه پاک شدن پست ها یا بسته شدن تاپیک. خواهش هم میکنم این پست پاک نشه تا این دوستمون روشن بشه.
اما خواهشن در مورد چیزی که نمیدونی احضار نظر نکن! اولا خوب دقت کن من گفتم روی High نه Very High
اینم برا اینکه متوجه بشی
![]()
![]()
![]()
![]()
خوب این از Crysis اگه باز شک داری میتونی یه سرچ تو گوگل بزنی!
حالا مافیا اولا یه بار گفتم باز میگم این بازی برای Physx دو کارت نیاز داره اونم فقط Nvidia نه ATI با HD 5750 که غولی هست برا خودش رو Physx On نمیشه 15 فریم گرفت. اما لینک زیر رو ببین
![]()
اما در مورد WoW متاسفانه اطلاعاتت هم از این بازی کمه کی گفته هیج کس به سرورهای اصلی Blizzard وصل نمیشن؟! من به شخصه خودم افراد زیادی رو میشناسم که تو سرورهای اصلی بازی میکنن. لینک زیر رو هم ببینی بد نیست
http://us.blizzard.com/en-us/company/press/pressreleases.html?101007
در مورد Crysis 2 vs Killzone 3 من منظورم شخص شما نبود جوی رو که تو سایت بین شما کنسول بازها راه افتاده بود رو میگم.
من از کنسول بدم نمیاد اتفاقا بازی های خیلی خوبی هم داره ولی دیگه عمرشون تو این نسل به سر رسیده این وسط هم PC داره به آتیش کنسول ها می سوزه.
باز از تمام دوستان عذر میخوام اگه این صحبت ها ربطی به تاپیک نداشت.
تمام.
خب دقیقا همون چیزی بود که انتظار داشتم.....همون جوابی رو بابت کرایسیس دادی که عنوان کردم....البته کاریش نمیشه کرد وقتی شما زمان حرف زدن یه چیزی میگید و زمان نشون دادن استدلالتون چیزه دیگه....... بماند.....
در ضمن کسی هم نگفت که WoW رو کسی تو سرور اصلیش بازی نمیکنه منظرورم تعدادی از عزیزان فن پی سی عضو در بازیسنتر هست......اینم از این....
در مورد مافیا هم لطف کن تنظیماتش رو بگو که تکسچر دیتیل و .. رو چی گذاشته که طرف رو 8800 تونسته ماکزیمم 111 فریم گرفته.....
در هر صورت پی سی همیشه سطح و تنوع بازیهاش در همین حدود بوده و این توجیه که پی سی به پای کنسول ها داره سر این موضوع میسوزه فقط یک LOL و توهم به تمام معناست....تنوع بازیهایی که زمان ps2 و حتی ps1 بودند هم نسبت به پی سی بیشتر بوده و مطمئن هم در ادمه این روند رشد بیشتر هم پیدا میکنه....چون یه گیمر در اصل به یه بازیهای متنوع و جذاب در عین حال با حداقلی از گرافیک وامکانتی مثل کنترلر های مناسب نیاز داره نه به یاد گیری روش دلالی برای خرید وفروش قطعات پی سی و چونه زدن سر اون و درد سر های جانبیش .....در هر حال بحثم رو با این پست تمام میکنم.....ممنون.![]()
من مطمئنم تو اين عكس يك دستكاري كردن.این تصویر هم شما ببینید بد نیست. باورکنید شماره 2 حتی به گرافیک شماره1 نزدیک هم نمیشه
![]()
دقیقا منم میخواستم همین رو بگم ولی روم نمیشد!من مطمئنم تو اين عكس يك دستكاري كردن.
من رو تنظيمات Very High با سري 5 Ati بازي كردم اين گرافيك رو نديديم.
خيلي به اين نزديك بود ولي اين نبود خداييش.
بعضی از این اسکرین شات ها دست کاری شدس من دقیقا همین محل رو با Xfire قبلا اسکرین شات گرفته بودم..تنظیمات بین High و Very Highدقیقا منم میخواستم همین رو بگم ولی روم نمیشد!:biggrin1: خدایش این صحنه ها رو ندیدم:biggrin1:
wow سیزده میلیون کاربر رسمی تو سایت بازیش داره عزیز. البته اینجا جای بحث این بازی نیست ولی اینو گفتم گه اطلاعات غلط به خورد مردم ندی
بعضی از این اسکرین شات ها دست کاری شدس من دقیقا همین محل رو با Xfire قبلا اسکرین شات گرفته بودم..تنظیمات بین High و Very High
![]()
الان منظورت با کی هست؟