تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

این بنچمارکها رو همواره از سر خصومت میگیرن. مثلا طرف یک برنامه ی بلوتینگ مینویسه باز میکنه با 5970 تست میگیره، اونوقت Explorer.exe رو میبنده و با 480 تست میگیره. وگرنه همه میدونیم که هنوز بعد از یکسال روی دست 5970 چیزی نیومده و حتی 580 و 6970 نتونستن این کارت قدر رو زمین بزنن.
عزیز چه ربطی داره حالا چون 480 فریم بیشتری گرفته یارو با amd مشکل داشته و دستکاری کردی
این بنچمارکی که وحید گذاشته تا حالا من 100 بار تو اینترنت دیدم پس همه دنیا دستکاری کردن:-o:-o:-o:-o

QUOTE]

این بنچمارکها رو همواره از سر خصومت میگیرن. مثلا طرف یک برنامه ی بلوتینگ مینویسه باز میکنه با 5970 تست میگیره، اونوقت Explorer.exe رو میبنده و با 480 تست میگیره. وگرنه همه میدونیم که هنوز بعد از یکسال روی دست 5970 چیزی نیومده و حتی 580 و 6970 نتونستن این کارت قدر رو زمین بزنن.

اصلا میدونی این تست ها مال چه سایتی هست که الکی اعتبار یه سایت رو زیر سوال میبری؟

در ضمن اون 480 sli هست که از 5970 بالا زده/:)

پ.ن : تاپیک تموم شد همه پستهاشون رو پاک کنن!

ببین شما همون تستی که یارو با 280 sli
27 فریم گرفته توی رزلوشن 2560x2048 و AA16 رو بزار
من جمع میکنم از اینجا میرم دیگه هم هیچ حرفی از crysis نمیزنم
ok?
آقا وحید عزیز من گفتم 23 فریم نه 27 فریم به هر حال اون ویدئو هم من میگم مثل اون اسکرین معتبر نیست و نمیشه به راست و دروغش اطمینان داشت الان شما میتونی اینو ببینی و بگی Fake هست همون طور هم من میتونم بگم اون اسکرین Fake هست چون از یک منبع معتبر نیست.
Crysis Benchmark 2560x2048
ویدئو سوم و چهارم رو ببین البته دومی هم هست که خیلی..

کسی نگفت روی پرزدازش و میزان فریم دهی تاثیر داره!

گفتیم روی کیفیت بازی و تصاویر تاثیر داره
اینو یه بچه 2 ساله هم متوجه میشه

تا صبح که بگی اینا حرف خودشونه
----
زیاد منحرف کردیم
خوش باشین
جدی میگی؟؟؟
شما مگه تصویری که طرف میبینه رو میبینی؟ عوض نکن حرف رو . بحث سر فریم ریت و پردازش بود ، نشون بده کجا گفتی رو کیفیت تصویر تاثیر داره.زیبائی تصویر روی مانیتور چه دخلی به بنچمارک داره !؟
قربونت بگو نمیدونستم یاد گرفتم. OK?
البته اصلا هم موضوع مهمی نبود که بگم من خیلی میدونما نه...
فقط یه جور دیگه جلوش نده. شرمنده ها چون بد جواب دادی منم با این لحن برخورد کردم.
عزیز اتفاقا خیلی تاثیر داره هر چه مانیتورت رزولیشن بالا تری را قبول کنه می تونی رزولیشن ببری بالا تر و در نتیجه پیکسل ها ریز تر نشان داده می شوند در نتیجه تصویر جذاب تر و دیدنی تر میشه و شسته ورفته تر منظورم از لحاط دید چشم هست
منظورم در یک کلام اینه که هر چی مانیورت رزولیشن بالاتری را قبول کنه درنتیجه رزولیشن بازی را هم می تونی بیشتر ببری بالا مثلا تو 1080 یک چیزی می بینی تو 2560 کلا یک چیز دیگه میبینی
بله قربان ، حرف شما متین و درسته منم چیزی جز این نمیگم ولی بحث این دوستان که خیلی راحت همه چی و همه کارشناس هارو میبرن زیر سوال سر چیز دیگه ای بود.
قطعا تصویر با رزولوشن بالاتر و روی مانیتور بهتر ، زیبا تر هم میشه ولی این دوستان تصویر اون مانیتور رو که نمیبینن که!
روی صحبت من اصلا با شما نبود ، شما مشخصه میدونی این موضوع رو ولی کاربرایی که نمیدونن همونطور که تو پست یکی از دوستان دیدیم برداشت نادرست میکنن فکر میکنن با مانیتور بزرگتر و بهتر بازی روون تر اجرا میشه!
بگذریم...

آخرین ویرایش:
اطلاعی ندارین الکی چیزی نگین

اون عکس با 2 تا gtx 480 و پیکسل 2560x2048 گرفته شده
که همچین مانیتوری تو خواب شب هم نمیبینیم:d
در ضمن aa 16xq هست

اینم منبع اون عکس که واسه دیدنش عکسش باید ف--لبر شکن داشته باشین
عکس رو هم یکی از کاربران فروم evga گذاشته بوده

http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=305721&mpage=1
و البته با مانیتور Alienware 3D با Refresh rate 120 hz.

بله قربان ، حرف شما متین و درسته منم چیزی جز این نمیگم ولی بحث این دوستان که خیلی راحت همه چی و همه کارشناس هارو میبرن زیر سوال سر چیز دیگه ای بود.
قطعا تصویر با رزولوشن بالاتر و روی مانیتور بهتر ، زیبا تر هم میشه ولی این دوستان تصویر اون مانیتور رو که نمیبینن که!
روی صحبت من اصلا با شما نبود ، شما مشخصه میدونی این موضوع رو ولی کاربرایی که نمیدونن همونطور که تو پست یکی از دوستان دیدیم برداشت نادرست میکنن فکر میکنن با مانیتور بزرگتر و بهتر بازی روون تر اجرا میشه!
جدی میگی خودت به این نتیجه رسیدی؟! یعنی ما نمیدونستیم شما میدونستی این همه سال سر کارمون با PC هست بعد نمیدونیم که مانیتور کارش چیه مرد حسابی ما در مورد Fake بودن یا نبودن اون تصویر صحبت میکردم تمام اون مثال های فریم و پردازش در اصل مربوط به کیفیت بالا عکس بود که غیر طبیعی بود ما هم عوامل مختلفش رو بررسی کردیم تو دیدی کسی بگه مانیتور میتونه باعث افزایش فریم بشه واسه خودت میایی شلوغش میکنی.
این دقیقا حرف من
بعد شما با یک HD4870 هم میتونی هم چین تصویری رو از نظر رنگ لعاب بگیریفقط FPS نزدیک به صفر میشه:d پس دیگه ربطی به Sli شدن دو تا GTX480 نداره ! البته مانیتور تاثیر داره ولی نه دیگه انقدر.
اینجا الان صحبتی از تاثیر مانیتور بر روی فریم شد؟!

قربونت بگو نمیدونستم یاد گرفتم. OK?
البته اصلا هم موضوع مهمی نبود که بگم من خیلی میدونما نه...
فقط یه جور دیگه جلوش نده. شرمنده ها چون بد جواب دادی منم با این لحن برخورد کردم.
بگذریم...[/

=))

هر اسبی میدونه مانیتور تاثیری رو میزان فریم دهی نداره
این رزلوشن مانیتوز هست که هر چی بالاتر باشه پردازش و رندر تصویر رو سخت تر میکنه و باعث میشه فریم دهی کم شه

همین مونده بود تو بیای و این چیزا رو به من یاد بدی
اول برو تو فروم های toms و tech مقالات من رو ببین و بخون
بعد بیا اینجا نظر بده

بگذریم...[/SPOILER]

حسین ببین این چی میگه:))

جدی میگی خودت به این نتیجه رسیدی؟! یعنی ما نمیدونستیم شما میدونستی این همه سال سر کارمون با PC هست بعد نمیدونیم که مانیتور کارش چیه
اینجا الان صحبتی از تاثیر مانیتور بر روی فریم شد؟!

همینو بگو
2 روزه pc گرفته اومده اینجا از همه ایراد میگیره:))
--------------------------
ما رو بگو داریم با کی بحث میکنیم

کاری داشتی بیا پروفایلم تا بفهمونم هیچی حالیت نیس;)

اقا بیاین یه تاپیکم به اسم تصاویر Crysis 2 بزنیم ! :d خدا وکیلی هیچکس راجع به تصاویر بازی صحبت نمیکنه ! همش یا Benchmark هست یا crysis 1 !!!!!!!!!!!!!

تو دیدی کسی بگه مانیتور میتونه باعث افزایش فریم بشه
:)
آره امروز دیدم...:d اونم 2 تا...
پس دیگه ربطی به Sli شدن دو تا GTX480 نداره ! البته مانیتور تاثیر داره ولی نه دیگه انقدر.
همینو بگو
2 روزه pc گرفته اومده اینجا از همه ایراد میگیره:))
--------------------------
ما رو بگو داریم با کی بحث میکنیم

کاری داشتی بیا پروفایلم تا بفهمونم هیچی حالیت نیس;)
:| شما راست میگی.

آخرین ویرایش:
عجب گرافيكي كرده.مخصوصا نورپردازيش فوق العاده شده.
فقط از كساني كه لطف ميكنند عكسهارو ميذارن خواستم كه مشخص كنند نسخه كسنولي هستش يا pc.ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or