الان اینجا جنگ داخلی به وقوع پیوسته است ؟ :d
Crysis 1 Vs Crysis 2 ؟ :d
رای من Crysis 2 :d
دقیقا یکی بیاد توضیح بده این عکسا چی میگن . البته وحید فکر کنم همینو توضیح داد . من هرچی میرم عکس های ویندوز رو نگاه میکنم کیفیتشون ازینا پایین تره :d

اطلاعی ندارین الکی چیزی نگین
اون عکس با 2 تا gtx 480 و پیکسل 2560x2048 گرفته شده
که همچین مانیتوری تو خواب شب هم نمیبینیم:d
در ضمن aa 16xq هست
اینم منبع اون عکس که واسه دیدنش عکسش باید ف--لبر شکن داشته باشین
عکس رو هم یکی از کاربران فروم evga گذاشته بوده
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=305721&mpage=1
عزیز جان یه اسکرین از یک سایت معتبر قرار بده فروم Evga هم شد مدرک همین الان تو Google سرج کن Crysis Benchmark 2560x2048 ببین چند تا ویدئو با همین رزولشین میاد مثلا طرف با دو تا GTX280 فریم 23 گرفنه! بعد این یکی با دوتا GTX480 فریم 27 گرفته!؟ یعنی اختلاف Sli GTX280 و Sli GTX480 فقط 4 فریم هست؟! یا تو همین BC خودمون ملت میگفتن با 8600GT باری رو High بدون مشکل اجرا کردیم:d مدرک باید معتبر باشه.اطلاعی ندارین الکی چیزی نگین
اون عکس با 2 تا gtx 480 و پیکسل 2560x2048 گرفته شده
در ضمن aa 16xq هست
اینم منبع اون عکس که واسه دیدنش عکسش باید ف--لبر شکن داشته باشین
عکس رو هم یکی از کاربران فروم evga گذاشته بوده
http://www.evga.com/forums/tm.aspx?m=305721&mpage=1
دقیقا فقط شما نگاه به قیمت این مدل مانیتورهای که حداقل استفادشون برا Game خیلی کم هست رو بندازین حساب کار دستتون میاد اصلا هیج Benchmark معتبری با این رزولشین وجود نداره.با این PC که شما فرمودین،فکر میکنم نسخه جدیدrage و DOOM( دراینده ای نچندان دور) کلا این بازی از نظر گرافیکی منهدم کنه.
بهتره روی یه سیستم معقول و نهایت با رزولوشن F HDشات بزاری.
2تا 480 و یه همچین مانیتوری ....... بیخیال.بهتره از چیزهایی که موجوده مایع بزاریم
:-o:-oبعد شما با یک HD4870 هم میتونی هم چین تصویری رو از نظر رنگ لعاب بگیری فقط FPS نزدیک به صفر میشه:d پس دیگه ربطی به Sli شدن دو تا GTX480 نداره ! البته مانیتور تاثیر داره ولی نه دیگه انقدر.
وحید خان شما که دیگه احتمالا مزاح کردید.مانیتوز تاثیرش خیلی بالاس اونم وقتی این پیکسل رو داشته باشه!
عزیز جان یه اسکرین از یک سایت معتبر قرار بده فروم Evga هم شد مدرک همین الان تو Google سرج کن Crysis Benchmark 2560x2048 ببین چند تا ویدئو با همین رزولشین میاد مثلا طرف با دو تا GTX280 فریم 23 گرفنه! بعد این یکی با دوتا GTX480 فریم 27 گرفته!؟ یعنی اختلاف Sli GTX280 و Sli GTX480 فقط 4 فریم هست؟! یا تو همین BC خودمون ملت میگفتن با 8600GT باری رو High بدون مشکل اجرا کردیم:d مدرک باید معتبر باشه.
بعد شما با یک HD4870 هم میتونی هم چین تصویری رو از نظر رنگ لعاب بگیری فقط FPS نزدیک به صفر میشه:d پس دیگه ربطی به Sli شدن دو تا GTX480 نداره ! البته مانیتور تاثیر داره ولی نه دیگه انقدر.
دقیقا فقط شما نگاه به قیمت این مدل مانیتورهای که حداقل استفادشون برا Game خیلی کم هست رو بندازین حساب کار دستتون میاد اصلا هیج Benchmark معتبری با این رزولشین وجود نداره.

دقیقا فقط شما نگاه به قیمت این مدل مانیتورهای که حداقل استفادشون برا Game خیلی کم هست رو بندازین حساب کار دستتون میاد اصلا هیج Benchmark معتبری با این رزولشین وجود نداره.

:-o:-o
منظورت چی بود رفیق! مانیتور رو چی تاثیر داره !!!!!!!!!
حتما توضیح بدیا وگرنه نمیدونم چه فکری باید در مورد سایر پستهایی که دادی کرد...
وحید خان شما که دیگه احتمالا مزاح کردید.
مانیتور رو چی تاثیر داره... بابا یکی بگه به من. همه که ماشاا... فنی بررسی میکنن.
از کی تا حالا مانیتور روی پردازش تاثیر داره!
کدوم بنچ مارکی میگه رو این مانیتور فرم بیشتر و روی اون یکی فریم کمتر میده.
نگید تو رو خدا.
سلامسلام
منظروش تاثیر در حده بالا که نرخ فریم رو زیاد کنه
البته من اینطور برداشت کردم
عزیز اتفاقا خیلی تاثیر داره هر چه مانیتورت رزولیشن بالا تری را قبول کنه می تونی رزولیشن ببری بالا تر و در نتیجه پیکسل ها ریز تر نشان داده می شوند در نتیجه تصویر جذاب تر و دیدنی تر میشه و شسته ورفته تر منظورم از لحاط دید چشم هستسلام
نه دیگه. مانیتور فقط نمایشگره. تاثیری رو پردازش نداره.
اگر شما تو فلان رزولوشن (رزولیشن نه ، رزولوشن ، امیدوارم اگر فارسی مینویسیم لااقل به تلفط درست انگلیسیش توجه کنیم) میخوای تست بگیری باید مانیتوری انتخاب کنی که بتونه نمایشش بده و اون رزولوشن رو پشتیبانی کنه. اگر خروجی بازیت رو روی مثلا 1280 در 1024 با ریت 75 میزاری دیگه هیچ فرقی نداره مانیتورت چیه.
میبخشید دویدم وسط بحثتون ولی خب کسی که میبینه دارید اینطوری همدیگرو از نظر فنی میبرید زیر سوال و میبینه که مانیتور رو موثر در پردازش میشمارید به باقی صحبتها تون هم شک میکنه.
در حالت بدش برای کسی که نمیدونه این موضوع رو ،دارید اطلاعات غلط میدید بهش.
تا بحال کجا دیدید توی یه بنچمارک بگن با این مانیتور نرخ فریم اونقدر بود و با اونیکی اینقدر!؟!
سلام
نه دیگه. مانیتور فقط نمایشگره. تاثیری رو پردازش نداره.
اگر شما تو فلان رزولوشن (رزولیشن نه ، رزولوشن ، امیدوارم اگر فارسی مینویسیم لااقل به تلفط درست انگلیسیش توجه کنیم) میخوای تست بگیری باید مانیتوری انتخاب کنی که بتونه نمایشش بده و اون رزولوشن رو پشتیبانی کنه. اگر خروجی بازیت رو روی مثلا 1280 در 1024 با ریت 75 میزاری دیگه هیچ فرقی نداره مانیتورت چیه.
میبخشید دویدم وسط بحثتون ولی خب کسی که میبینه دارید اینطوری همدیگرو از نظر فنی میبرید زیر سوال و میبینه که مانیتور رو موثر در پردازش میشمارید به باقی صحبتها تون هم شک میکنه.
در حالت بدش برای کسی که نمیدونه این موضوع رو ،دارید اطلاعات غلط میدید بهش.
تا بحال کجا دیدید توی یه بنچمارک بگن با این مانیتور نرخ فریم اونقدر بود و با اونیکی اینقدر!؟!
عزیز اتفاقا خیلی تاثیر داره هر چه مانیتورت رزولیشن بالا تری را قبول کنه می تونی رزولیشن ببری بالا تر و در نتیجه پیکسل ها ریز تر نشان داده می شوند در نتیجه تصویر جذاب تر و دیدنی تر میشه و شسته ورفته تر منظورم از لحاط دید چشم هست
منظورم در یک کلام اینه که هر چی مانیورت رزولیشن بالاتری را قبول کنه درنتیجه رزولیشن بازی را هم می تونی بیشتر ببری بالا مثلا تو 1080 یک چیزی می بینی تو 2560 کلا یک چیز دیگه میبینی
چی رو توضیح بدم؟! خوب شما تصویری رو که از یک مانیتور 4:3 با رزولیشن 1280x1024 میگیری با تصویری که از یه مانیتور 16:9 1920x1200 میگیری و میبینی فرقی نداره روی دیدتون.منظورت چی بود رفیق! مانیتور رو چی تاثیر داره !!!!!!!!!
حتما توضیح بدیا وگرنه نمیدونم چه فکری باید در مورد سایر پستهایی که دادی کرد...
عزیز جان چرا عصبانی میشی من نگفنم چرته!بین اینجا جاش نیس اصلا
اما خودت داری شروع میکنی بحث رو!
یارو با i7 920 و 480 sli
توی این رزلوشن و 4 AA (دقت کن اون یکی 16 بود) 36 فریم گرفته اونوقت تو میگی این تست چرته؟
اینم بنچش:
![]()
راجع به اون یه 4870 هم که گفتی با sli 480 فرقی نداره
تا حالا چیزی به اسم رندر سریع پیکسل ها به گوشت خورده؟
اصلا میدونی کارت 4870 توی crysis حدااکثر 8AA میده بهت و نمیتونی روی 16 بزاری؟!
الان بحث ما سر این رزولیشن 2560x2048 هست نه 2560x1600 ! میتونی بنچ مارک از همون حرفی که زدی بذار یعنی رزولیشن 2560x2048 واون عکس با 2 تا gtx 480 و پیکسل 2560x2048 گرفته شده
در ضمن aa 16xq هست
2560x2048 معتبره؟! شاید هم منظورت 2560x1200
نه پس حتما میخوای کارتهای high end رو بیان واست روی 768*1024 تست بگیرن؟
اتفاقا معتبر ترین رزلوشن واسه تست کارتهای امروزی فقط همین رزلوشن هست
یکم بگردی تو نت یه چیزایی دستگیرت میشه!
مانیتوز تاثیرش خیلی بالاس اونم وقتی این پیکسل رو داشته باشه!
من نمیگم که بیاین با این مانیتور و این کارتها بازی کنین
فقط بدونین اون عکسی که گذاشتن fake نیست

طرف با دو تا GTX280 فریم 23 گرفنه! بعد این یکی با دوتا GTX480 فریم 27 گرفته!؟ یعنی اختلاف Sli GTX280 و Sli GTX480 فقط 4 فریم هست؟! ا