تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

فشار رو شما تحمل می کنید که با سیستم های بالای 1 میلیون گرافیک بازی سال 2007 رو هم تحویل نمی گیرید! (ما که دلمون نمی سوزه چون خرجی نکردیم! )
کی گفته ؟ گرافیک خیلی بالاتر رفته اما نسبت به اون جهشی که کرایسیس 1 نسبت به بقیه بازی ها داشت نیست . البته بخاطر این که مولتی پلتفرم شده اینطوری شده .

ولی جدا این یرلی چه فشاری کلا آورد به این برادران کنسولی ...

خداوکیلی بحث این حرف ها نیست! واقعا اینکه روی PC چه کارهایی میشه کرد چیزی نیست که بخوای روش بحث کنی! صحبت چیز دیگه و ان تردهای Vs هست که دوستان به راه انداختن و نزدیک 2 سال هست دارن روش مانور میدن اما الان تیرشون به سنگ خورده!:دی

شما مطمئن باش بازی چندان پیشرفت نکرده بعد از 4 3 سال همه از Crytek انتظار دارن که بازی چنان پیشرفتی کرده باشه که مثل خوده Crysis سال 2007 تو گرافیک رقیبی نداشته باشه! که فعلا از روی این اسکرین شات ها معلومه پیشرفت خیلی کمی کرده البته رو PC میگم در مورد کنسول ها اگه حرف نزنیم بهتره !
کسی نمیگه کنسول بده ولی دیگه قدرت لازم رو نداره قضیه Mafia II کلا جداس از هر لحاظ بخواین حساب کنید از نظر گرافیک یه سر گردن از کنسولها بالاتر بود بعد برای داشتن Physx تو این بازی نیاز به دو تا VGA بود که اعلام شده بود و گرنه با یک VGA معمولی راحت بالای 40 35 فریم میشه از این بازی گرفت البته با گرافیکی خیلی بهتر از کنسول ها. الان مثلا 360 هزینه و مشکل نداره سه چراغه شدن سوختن بن شدن... اینم بدون هیچ وقت یه PC Gamer به خاطر هزینه و مشکلات طرف کنسول نمیره.
شرمنده ولی اصلا حرفتون رو قبول ندارم....:) وقتی چیزی رو به چشم خودتون (اونم حداقل تو زمینه گیم) ندیدید نباید نظر کلی و قطعی بدید. حالا شما دوست داری بگی چرت و... مشکل خودت هست ولی منطق چیزه دیگه ای حکم میکنه....در باره Mafia II شما لطف کن یه سر به تاپیکش بزن تا متوجه بشی....نیاز به شرح و بسط بیشتری نمیبینم تو این قضیه... در مورد 360 هم اگه اینو نگید چی بگید....:)) بالاخره باید یه دلیلی پیدا کنید که خودتون رو برای نخریدن کنسول توجیه کنید پس چه بهتر اینکه بگید 360 که الان تو بازار هست هم مثل سری های اولشه و میسوزه و 3 چراغ میده ولی نمیاید بگید فقط برای یه بازی جدید که میاد باید متوسط 300-400 تومان پول رم و کارت گرافیک جدید بدم تا بتونم بازی رو اجرا کنم تازه صحبتی از دردسرها کرک (که ایا برای بازی فلان میاد یا نه ) نمکنید (همین الان تو تاپیک AC:BH عذا گرفتن برا کرک ) تازه انواع اقسام پچ هایی که بلاجبار باید روی بازی نصب کنید برای اینکه بتونید فلان مرحله رو رد کنید هم بماند.... در ضمن خواهشا صحبت از انلاین بازی کردن نکنید که واقعا خنده دار....شما عزیزان در حالت عادی و با بازی کپی که اصلا انلاین براتون معنایی نداره مگر با زور و استفاده از شونصد تا پچ به سرورهای ساخته شده برای استفاده کنندگان بازی کپی وصل بشید.....
پس اگر میخواید مقایسه بکنید خواهشا قیاستون مع الفارق نباشه که بخواید برای اوردن دلیل به زمین و زمان گیر بدید.......

• Like
Reactions: mehdihoo
تو این مصاحبه تا اونجایی که من خوندم هیچ حرفی از اینکه نمایش e3 مربوط به نسخه 360 بود رو نگفته.
جاهایی هم که من دنبال کردم پای دموی پخش شده از کرایسیس2 تو e3 همگی کامنتهای کسایی بود که میگفتن تو e3 حضور داشتن و یکی دو مورد هم نبود.برای من سخته که برم تک تک کامنتا رو مجددا بخونم ولی اگه اسرار داری باشه فردا لینک میذارم.

شماره دوم هنوز نیومده برادر! ایشالا چند ماه دیگه به صحت حرفت پی میبریم!
منظورم از شماره دوم همون warhead بود که به اشتباه شماره دوم گفتم.هرچند این شمارشم مالی نمیشه چون هرچی تریلر بوده دیدم.

1- بازی هنوز عرضه نشده بازی که عرضه شد خودم 10 تا شات برات ردیف می کنم از سیستم خودم که مقایسه رو ببینی .
2- این عکس ماله کدوم تریلر ؟ ماله کدوم نسخس ؟ رو PC نیست این . از AA بازی معلومه .
عکس از کرایسیس 2 برای فرومه gametrailers هست
http://forums.gametrailers.com/thread/the--official--crysis-2-news-a/1025259
نمیدونم کدوم نسخه باشه ولی من دارم گرافیک کلی میگم شما حرف از AA میزنی؟
AA به انفجار و افکت آتیش نداره!
قبول دارم از یه لحاظ هایی هم بهتر شده یه سری افکت ها، بالاخره نمیشه شماره دوم همه لحاظه پسرفت کنه که!
اگر هم اونو قبول نداری اینارو مقایسه کن
i576153_crysiswarhead.jpg
i576152_96048920100513640screen001.jpg
منبعش هم اینجاست برای pc هم هست!
http://www.gamespot.com/pc/action/crysis2/images/0/17/?tag=thumbs_below%3Bthumb;17
پسرفت گرافیک رو فنای pc هم قبول دارن دیگه!

آخرین ویرایش:
خودت مقایسه کن
i576078_crysiswarhead.jpg
i576077_crysis2.jpg

اقا این حرفا چیه ؟؟؟ از روی یه شات که 6 ماه قبل از عرضه ی بازی امده که نمیشه بگیم بده !!! اصلا این شات مگه بده !!! :-o
یه لحظه به این فکر کنید که شما قراره یه بازی مثل Prototype رو با این گرافیک بازی کنید ! روی ساختمونا , توی پارک , توی ساختمان , زیر برج در حال خراب شدن ... دارید همچین گرافیکی رو تجربه میکنید نه تو یه محیط که همش کوه و جنگل و آبه !!! کاملا مشخصه که crysis 2 تمام بازیا حتی crysis 1 رو نابود میکنه !!! وسعت گیم پلی و محیط بازی و تخریب پذیری 1000 برابر شده !!! فقط کافیه یکی از دموها اونم چند ماه قبل از بازی رو ببینید تا متوجه تحول و پیشرفت بشید ! در حال حاظر تنها شرکتی که تو دنیا داره بیش از هرچیز به کیفیت بازیاش اهمیت میده EA هست و واسه همین اجازه نمیده crytek (یا حتی bioware) دست از پا خطا کنن !!! شک نکنید که crysis 2 بهترین گرافیک رو در بین بازیها تا زمان عرضه ی Crysis 3 خواهد داشت و بهترین fps سال بعد خواهد بود . ( البته Deus EX هم خطرناکه ها ! :d )

اقا این حرفا چیه ؟؟؟ از روی یه شات که 6 ماه قبل از عرضه ی بازی امده که نمیشه بگیم بده !!! اصلا این شات مگه بده !!! :-o
یه لحظه به این فکر کنید که شما قراره یه بازی مثل Prototype رو با این گرافیک بازی کنید ! روی ساختمونا , توی پارک , توی ساختمان , زیر برج در حال خراب شدن ... دارید همچین گرافیکی رو تجربه میکنید نه تو یه محیط که همش کوه و جنگل و آبه !!! کاملا مشخصه که crysis 2 تمام بازیا حتی crysis 1 رو نابود میکنه !!! وسعت گیم پلی و محیط بازی و تخریب پذیری 1000 برابر شده !!! فقط کافیه یکی از دموها اونم چند ماه قبل از بازی رو ببینید تا متوجه تحول و پیشرفت بشید ! در حال حاظر تنها شرکتی که تو دنیا داره بیش از هرچیز به کیفیت بازیاش اهمیت میده EA هست و واسه همین اجازه نمیده crytek (یا حتی bioware) دست از پا خطا کنن !!! شک نکنید که crysis 2 بهترین گرافیک رو در بین بازیها تا زمان عرضه ی Crysis 3 خواهد داشت و بهترین fps سال بعد خواهد بود . ( البته Deus EX هم خطرناکه ها ! :d )
بحث من اصلا این نیست من خودم کرایسیس رو جزو شاهکار های سال بعد می دونم چه به لحاظ جذابیت چه گرافیک! شکی هم درش نیست که یکی از بهترین fps های سال بعد است!
به خصوص از لحاظ گیم پلی به نظر جهش چشمگیری داشته! صحنه ها شلوغ تر شده و ضرباهنگ بازی بیشتر و در نتیجه هیجان انگیزتر!
من فقط میگم بازی از نظر گرافیک تا حدودی پسرفت داشته، شما یه مقایسه بین انفجارهای بین کرایسیس 1 با این تریلر ها بزنید همه چی دستتون میاد! به هر حال این نظریه که من دارم!
در هز صورت تا بازی عرضه نشه، نمی شه به طور کامل نظر قطعی داد، چون تا زمان عرضه نه این تیم نه تیم های دیگه (برای بازی های خودشون) بی کار نمی مونند! الان یه عده مثل من فکر می کنن یه عده مثل شما! نمیشه گفت کی قطعا درست میگه کی اشتباه!

شرمنده ولی اصلا حرفتون رو قبول ندارم....:) وقتی چیزی رو به چشم خودتون (اونم حداقل تو زمینه گیم) ندیدید نباید نظر کلی و قطعی بدید. حالا شما دوست داری بگی چرت و... مشکل خودت هست ولی منطق چیزه دیگه ای حکم میکنه....در باره Mafia II شما لطف کن یه سر به تاپیکش بزن تا متوجه بشی....نیاز به شرح و بسط بیشتری نمیبینم تو این قضیه... در مورد 360 هم اگه اینو نگید چی بگید....:)) بالاخره باید یه دلیلی پیدا کنید که خودتون رو برای نخریدن کنسول توجیه کنید پس چه بهتر اینکه بگید 360 که الان تو بازار هست هم مثل سری های اولشه و میسوزه و 3 چراغ میده ولی نمیاید بگید فقط برای یه بازی جدید که میاد باید متوسط 300-400 تومان پول رم و کارت گرافیک جدید بدم تا بتونم بازی رو اجرا کنم تازه صحبتی از دردسرها کرک (که ایا برای بازی فلان میاد یا نه ) نمکنید (همین الان تو تاپیک AC:BH عذا گرفتن برا کرک ) تازه انواع اقسام پچ هایی که بلاجبار باید روی بازی نصب کنید برای اینکه بتونید فلان مرحله رو رد کنید هم بماند.... در ضمن خواهشا صحبت از انلاین بازی کردن نکنید که واقعا خنده دار....شما عزیزان در حالت عادی و با بازی کپی که اصلا انلاین براتون معنایی نداره مگر با زور و استفاده از شونصد تا پچ به سرورهای ساخته شده برای استفاده کنندگان بازی کپی وصل بشید.....
پس اگر میخواید مقایسه بکنید خواهشا قیاستون مع الفارق نباشه که بخواید برای اوردن دلیل به زمین و زمان گیر بدید.......
اولا من نگفتم Crysis 2 چرته! دارم میگم این بازی از نظر گرافیک پیشرفت خاصی نکرده نسبت به Crysis اما از یک سری لحاظ پیشرفت کرده مثل گیم پلی
نیازی به سر زدن من داخل تاپیکش نیست من به شما قول میدم Mafia II با یک کارت 8800GT و یک Core 2 Duo روی High راحت میشه 30 فریم ازش گرفت بدون Physx
مطمئن باش همون قدر که PC مشکل داره اون 360 شما هم مشکل داره الان تمام 360 بازها تو ایران از بازی ارجینال استفاده میکنن؟
کی گفته برای هر بازی 400 -300 باید پول قطعات داد؟! همین الان کسی که بخواد رو PC بازی کنه
با یک کارتی مثل 8800GT و Core 2 Duo میتونه همون Crysis راحت رو 30 فریم بازی کنه.
داستان کرک بازیهای PC چیز جدیدی نیست شاید دیر کرک بشه ولی آخر سر میشه! کسی هم عذا نگرفته کسی که به بازی علاقه داشته باشه میره ارجینال میگیره!
من کی در مورد بازی های آنلاین صحبت کردم؟!
محض اطلاع فقط یک نگاه به آمار پلیر های WoW بندازی دیگه این حرف رو نمیزنی.

فعلا ما نیستیم که به زمین و زمان گیر دادیم بلکه شما کنسول بازها هستین که به Crysis 2 vs Killzone 3 گیر دادین یا اینکه چرا Crysis 2 رو کنسول این شد:))

در کل بحث با شما کنسول بازها کاملا بی فایده هست چون اکثرتون چیزی به نام منطق ندارید.

آخرین ویرایش:
کی گفته ؟ گرافیک خیلی بالاتر رفته اما نسبت به اون جهشی که کرایسیس 1 نسبت به بقیه بازی ها داشت نیست . البته بخاطر این که مولتی پلتفرم شده اینطوری شده .
این تصویر هم شما ببینید بد نیست. باورکنید شماره 2 حتی به گرافیک شماره1 نزدیک هم نمیشه
ohnis5uuwfbtc8an6197.jpg

کاملا با شما موافقم
چون شماره 2 بازی هست ادم انتظار چیزی بیش از حد از گرافیک شماره 1 داره

این تصویر هم شما ببینید بد نیست. باورکنید شماره 2 حتی به گرافیک شماره1 نزدیک هم نمیشه
ohnis5uuwfbtc8an6197.jpg
اگه این طور هست پس این را هم با دقت نگاه کن نور دیگه داره از صفحه بیرون میزنه :dبابا دیگه دارین بی انصافی می کنید نورپردازی و فیزیک که خیلی بالاتر رفته فکرکنم این ها هم جز گرافیک بازی باشند در ضمن هنوز بازی منتشر نشده
تازه هر دموی که دارن از بازی بیرون می دهند از دموی قبلی بهتر هست
من که خیلی به گرافیک بازی امید دارم
تازه شماره 1 همش توی جنگل بود و کلا جنگل هم زیبای های خود را دارد ولی این توی شهر هست کلا سیستم فرق می کنه

66724.jpg
در ضمن یک نگاه هم به اون فریم مبارک گوشه سمت چپ هم بنداز 27 :d

اگه این طور هست پس این را هم با دقت نگاه کن نور دیگه داره از صفحه بیرون میزنه :dبابا دیگه دارین بی انصافی می کنید نورپردازی و فیزیک که خیلی بالاتر رفته فکرکنم این ها هم جز گرافیک بازی باشند در ضمن هنوز بازی منتشر نشده
تازه هر دموی که دارن از بازی بیرون می دهند از دموی قبلی بهتر هست
من که خیلی به گرافیک بازی امید دارم
تازه شماره 1 همش توی جنگل بود و کلا جنگل هم زیبای های خود را دارد ولی این توی شهر هست کلا سیستم فرق می کنه

در ضمن یک نگاه هم به اون فریم مبارک گوشه سمت چپ هم بنداز 27 :d

حرف شما رو قبول دارم که فیزیک بالاتر رفته واینکه بازی زیاد بهینه نبود و رو سیستم های قوی هم فریم نزدیک 30 بود ولی کیفیت بافتها از این چیزی که الان هست بالاتر بود.اینو در نظر داشته باشید که شماره اول یک نیمه open world بود وشماره 2 بسته وخطی میباشد. یه چیزی که در شماره2 خیلی تو ذوق میزنه اینه که بافت کف خیابونها و دیوارها کیفیت لازم رو نداره.

آخرین ویرایش:
اولا من نگفتم Crysis 2 چرته! دارم میگم این بازی از نظر گرافیک پیشرفت خاصی نکرده نسبت به Crysis اما از یک سری لحاظ پیشرفت کرده مثل گیم پلی
نیازی به سر زدن من داخل تاپیکش نیست من به شما قول میدم Mafia II با یک کارت 8800GT و یک Core 2 Duo روی High راحت میشه 30 فریم ازش گرفت بدون Physx
مطمئن باش همون قدر که PC مشکل داره اون 360 شما هم مشکل داره الان تمام 360 بازها تو ایران از بازی ارجینال استفاده میکنن؟
کی گفته برای هر بازی 400 -300 باید پول قطعات داد؟! همین الان کسی که بخواد رو PC بازی کنه
با یک کارتی مثل 8800GT و Core 2 Duo میتونه همون Crysis راحت رو 30 فریم بازی کنه.
داستان کرک بازیهای PC چیز جدیدی نیست شاید دیر کرک بشه ولی آخر سر میشه! کسی هم عذا نگرفته کسی که به بازی علاقه داشته باشه میره ارجینال میگیره!
من کی در مورد بازی های آنلاین صحبت کردم؟!
محض اطلاع فقط یک نگاه به آمار پلیر های WoW بندازی دیگه این حرف رو نمیزنی.

فعلا ما نیستیم که به زمین و زمان گیر دادیم بلکه شما کنسول بازها هستین که به Crysis 2 vs Killzone 3 گیر دادین یا اینکه چرا Crysis 2 رو کنسول این شد:))

در کل بحث با شما کنسول بازها کاملا بی فایده هست چون اکثرتون چیزی به نام منطق ندارید.
خوب دیگه داری یواش یواش نشون میدی که از ابتدا استدلالات چجوری بود و همشون ساخته و پرداخته ذهن خودت بوده و خبری از واقعیت تو اونا نیست....حالا چرا ؟؟؟ میگم خدمتت....اول از همه شما با
8800GT و Core 2 Duo تونستی کرایسیس رو روی 30 فریم بازی :shocked::shocked: حتما یه بنچ مارک بزار برامون چون شدیدا مشتاق شدم که این رو ببینم چون خودم عینا همین سیستم رو دارم و توی اخرین تنظیمات 12-15 فریم میده =)) =))البته ممکن شما بیای بگی که نه حتما نباید رو اخرین تنظیمات گرافیکی باشه که....اونوقت با این حرف اساسی خودت رو بابت پی سی فن بودنت میبری زیر سوال پس حواست باشه این جواب رو ندی......:)
مورد بعدی در مورد مافیا 2 که گفتم....دوستان لطف کنن از صفحات 40-45 این تاپیکرو و پستهاش رو بخونن تا متوجه حرف من بشن.....
در مورد WoW هم :d نگید اخه....اون کسایی که ادعای عاشق و سینه چاک بودنش رو دارن اولا بازی به صورت اورجینالش شاید کسایی که داشته باشن (تمام قسمتهاش رو) به تعداد انگشتان دست هم نرسه در ضمن اکثریت مدافعا حقوق WoW حتی برا یکبار هم به سرورهای اصلی بیلیزارد وصل هم نشدن.....در ضمن از کی تا حالا امولتی تو سرور های غیر اصلی موجب افتخار هست...اگه اینجوریه پس بن شدن هم تو 360 مفهومی نداره و شما با Xai Link میتونید به نوعی انلاین بزنید پس این رو حداقل مثال نمیزدید بهتر بود....:))
مورد بعدی چه کسی در مورد Crysis 2 vs Killzone 3 صحبت کرد...هر کدوم در جایگاه خودشون ارزشمندن و نکات مثبت و منفی خودشون رو دارن...اما چه ربطی به بحث ما داشت:-/ ؟؟؟
بعدم چرا وقتی جنبه و دلایل محکم و مستدلی بابت انجام یه بحث ندارین اخرش رو میزنین به صحرای کربلا و اینکه ما با شما کنسول باز ها بحث نمیکنیم و......من نمیدونم مثل اینکه تازگیا هر کسی با کنسول مثل 360 و پی اس 3 بازی میکنه از نظر یه عده پی سی فن جزو انسانها هم حساب نمیشن ولی دوستان پی سی باز خودشون جزو فرشته ها و انسانهای پاک میدونن...حالا خوبه خیلی از این فنهای محترم تا قبل از اومدن این نسل یا ps2 داشتن یا میرفتن کلوپ بازی میکردن و کلی به به چه چه میکردن نمیدونم تو این نسل چه اتفاقی افتاده که وسیله ای که برای صرفا برای بازی طراحی نه شروع کننده FanWar .... اینقدر بد و منفوره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: devil eyes

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or