بحث سر این نیست که از کدوم محیط خوشتون میاد که ! بحث سر اینه که محیط جنگلی چشم نواز تره !
بابا تریلر بازی قیژ قیژی ـه !چیز خاصی ازش معلوم نیست به جز اون اولش که قیژ قیژِی(!) نیست !
شما شات هارو نگاه کن !
الانم بازی رو رو ماکس تنظیمات بازی کن ! طراحی سلاحش که خیلی جالبتر شده !
دقیقا بر عکس !
یادمه یه جا خود سازنده ها هم گفته بودن !
طراحی یه شهر با کلی ساختمون و منبع نور و انواع و اقسام دیتیل و چیزایی که رفلکس دارن کار بسیار سخت تری هستش !
اون شیشه ها هم مطمئنم ماله همگون کردن بازتاب هاست .:d
كلا كرايتك از اول هم جنگل ساز خوبي بود(بهتره بگيم جزيره) يادمه far cry هم اولش عالي بود همچين وارد تخيل و محيط هاي بسته مي شد حال ادم به هم مي خورد
crysis 1 هم دقيقا همين طوري بود قسمت اوليش عالي بود برف و فضا موجودات تخيليش افتضاح
cryss 2 كه ظاهرا نه جنگل داره نه ادم معمولي براي كشتن باسه همين خيلي بهش اعتقادي ندارم مگه اينكه دستخوش تغييراتي شده باشه
خداییش دیگه خیلی داری نامردی میکنی در حقش.این فقط یه تصویر کپچر شده از یه دمو بی کیفیته!اون شیشه ها هیچی
این چی؟
اون درخته مثلا؟
خود رباته هم مسخرس
اون پشت زمینه هم که کلا جزئیات نداره
![]()
خداییش دیگه خیلی داری نامردی میکنی در حقش.این فقط یه تصویر کپچر شده از یه دمو بی کیفیته!
اگه اون رباته پس این چیه؟
یا درباره جزئیات خوب پس یه دور دیگه به این نگا کن
من مطمئنم که همه اینا هم از نسخه pc هست چون واقعا این بازی کلکسیون افکت راه انداخته ولی خب بعضی از psفنا برای بزرگ جلوه دادن بازیهای انحصاری خودشون طبق معمول سعی میکنن که با بی اهمیت جلوه دادن گرافیک فوقوالعاده crysis2 به نوعی بازی محبوب خودشون رو بزرگ جلوه بدن و البته این وسط pcگیمرا هم سعی میکنن با تایید حرف طرف بگن که اره این بازی پسرفت داشته ولی به هیچ وجه اینطور نیست و من شخصا مطمئنم که نسخه pc این بازی بهترین گرافیک رو از هر جهت کسب میکنه.

همین الانشم نسخه 2 فوق العادست از نظر گرافیک
فقط نسبت به یک پسرفت داشته یه خورده
از نظر داستان و گیم پلی هم من مطمئنم شماره یک رو قورت میده>:d<
كسي هم نگفت اشغاله كه اما پسرفت اونم براي crytech جيز كمي نيست نمي شد بيخيال كنسول بشن اگه قرار بود نسخه ي pc تفاوت داشته باشه و جنگل زيباشم حذف بشه
داستان كه نداشت الانشم نداره:d
گيم پلي هم نمي دونم بايد بازي بشه تا فهميد

بله.یکی از دوستان هم گفتن خدا کنه این یکی خیلی طولانی تر باشه که با اونم موافقم چون دوستان pc باز که بازی انحصاری مثل خیلی از بازی های کنسول ها رو ندارن فقط میتونن با همین بازی حال کنن.البته تو خیلی از فروم ها هم دیدم یکی میگه من 4 بار یکی میگه 6 بار و .... این بازی رو تموم کردم که گواه بر همینه.
بله.یکی از دوستان هم گفتن خدا کنه این یکی خیلی طولانی تر باشه که با اونم موافقم چون دوستان pc باز که بازی انحصاری مثل خیلی از بازی های کنسول ها رو ندارن فقط میتونن با همین بازی حال کنن.البته تو خیلی از فروم ها هم دیدم یکی میگه من 4 بار یکی میگه 6 بار و .... این بازی رو تموم کردم که گواه بر همینه.
بله گرافیک این بازی نسبت به نسخه کنسولی بالاتره اما فقط 1 بازی از 10000 تا بازی تونسته رو pc موفق تر بشه.که طبیعیه زمانی که ps2 اومد تا 2-1 سال هیچ بازی pc نمیتونست به ps2 برسه اما 3-2 سال بعد رسیدن و بعد از 4 سال آروم آروم بازی های pc بهتر هم شدن که تعو همون سال ها نسل با اومدن xbox360 تغییر کرد.الآن هم نزدیک به تغییر نسل هستیم اما هنوز به غیر از 2-3 تا بازی بقیه مشابه نسخه کنسولی هستن .حالا بماند که کنسول mov و کینکت داره که یه بازی با گرافیک نزدیک به ps2 میاد نمره بالای 9 میگیره آیا pc کینکت داره؟
پس لطفا زمانی هم که این بازی رو با نسخه کنسولی مقایسه میکنید نگید کنسول به درد نمیخوره چون کنسولی که مقایسه شده برای 5 سال پیشه.اما کامپیوتر 5 سال پیشه.
=========
یکی از دوستان هم گفته بودن کنسول نسل بعد هم نمیتونن کرایسیس 1 رو اجرا کنن واقعا!!!!!زمانی که 99 درصد pc ها تک هسته ای بودن xbox360 با 3 هسته اومد.میخوام بدونم نسل بعد یه سی پی یو 16 هسته ای انداخت جلوتون بازم همین حرف رو میزنید مگر این که یه چیزی همین طوری پرونده باشی.چون یه cpu 4 هسته ای برای کرایسیس 1 دیگه از سرشم زیادی بود.
================
در کل قبول دارم یه بازی تکرار نشدنی رو رو pc ها داشتیم.البته کرایسیس 2 برای pc های قوی 100 درصد چیزهایی داره نه این که به خاطر کنسول گرافیکش رو بیارن پایین pc ها هم با سیستم قوی همون رو بازی کنن.
یه نکته هم بگم که البته کسی تو این سایت این رو نگفته تو یه سایتی بحث در مورد گرافیک کنسول ها و pc بود یکی بود دائم میگفت کنسول آشغاله pc خیلی سره من با pc خودم حال میکنم گرافیکش وووووو.... آخرش به خودم گفتم حتما یه 1-2 میلیونی خرج pc کرده که داره این طوری تند صحبت میکنه گفتم سیستمت مشخصاتش رو بگو اونم گفت:
cpu تک هسته ای 1.5gh
گرافیک 32
رم: 128
هارد 40
واقعا که بعضی ها عجب تعصب خشک و بی معنا و کور کورانه ای دارن.
باشه حق با تو
یه ساعت نشستی اینا رو تایپ کردی که چی؟
اینا رو همه میدونن
در ضمن کنسول هم میگیریم هر بازی که ارزش داشتو بازی میکنیم باهاش
ناراحتی نداره که

ایول ! من از این بحث خیلی خوشم میاد و خودمم ماهها پیش گفتم که پیشرفتی که Crysis 2 باید نسبت به نسخه قبلیش میکرد رو نکرده. Crysis 1 سال 2007 اومد و بعد از سه سال هنوز کسی بهش نرسیده ! حالا Crysis 2 سال 2011 میخواد بیاد (یعنی 3.5 سال اختلاف) ولی واقعآ تفاوت بین این دو تا انقدر به چشم نمیاد که مثلآ تفاوت بین Doom 3 (سال 2004) و Crysis 1 (سال 2007) دیده میشد. دلیلش هم که دیگه کاملآ مشخصه ! اگه Crysis 2 میخواست واقعآ تفاوت 3.5 یا 4 سال رو نشون بده , نسخه های کنسولی جلوش به گریه می افتادن و این موضوع برای شرکتی مثل EA جالب نیست
البته همه اینا به این معنی نیست که گرافیک بازی مشکلی داره ! اتفاقآ شانس زیادی داره که بهترین گرافیک کنسولی 2011 هم بشه ولی به هر حال تفاوت این مدت رو خوب نشون نمیده !

خب نسخه PCـش که مطمئنآ گرافیک بهتری از Crysis 1 خواهد داشتاریا جان من منظور شما رو متوجه نشدم
شما گفتی crysis2 اون پیشرفتی که c1 توی 3 سال نسبت به doom3 رو داشت رو نداره
اما در کل نگفتی که شماره اول گرافیک بهتری داشت یا crysis2 ?![]()