رفیق ما از این تصاویر زیاد دیدیم،تو 1 تومن به منم بدی 24 ساعت توی طبیعت واقعی زندگی میکنم،فول اپشن
حرف شما درسته. منظور من اینه crysis2 در زمینه گزافیکی عقب گرد داشته.رفیق ما از این تصاویر زیاد دیدیم،تو 1 تومن به منم بدی 24 ساعت توی طبیعت واقعی زندگی میکنم،فول اپشن
یک و خورده ای تومن پول سیستم میدی ،میخوای این تصاویر رو هم نبینی؟
حرف شما درسته. منظور من اینه crysis2 در زمینه گزافیکی عقب گرد داشته.
غير ممكنه مگه اين كه واسه كنسول نسبت به نسخه هاي قبل اينطور باشه
یک و خورده ای تومن پول سیستم میدی ،میخوای این تصاویر رو هم نبینی؟
شما اگه شماره اول رو با سیستم قوی روی high و dx10 بازی کرده باشید منظور منو میفهمید. در کرایسیس برای اولین بار احساس کردم گیمرها به آرزوی نزدیک شدن بازی به واقعیت بسیار نزدیک شدن.
منم کاملا قبول دارم که Crysis 2 نسبت به Crysis 1 حتی روی PC پسرفت داشته !
درسته که گرافیک شماره ی دومش دوست داشتنی تر و جذاب تره!(من خودم از گرافیک شماره ی دومش بیشتر خوشم اومد!)خداییش کدوم پسرفت !؟
والا من هنوز بازی رو سیستمم هست و با فول تنظیمات یه همچین گرافیکی نمیبینم توش !
دلیل این نظر شما به خاطر این ـه که شماره اول توی جزیره بود و به حاطر محیطش گرافیک چشم نواز تری داشت !
فکر نمیکنم چیزی که توی تریلر ها دیدیم از شماره اول چیزی کمتر داشته باشه !
بر عکس خیلی جالبتر هم شده به نظرم ! ( خدا کنه دیگه توی کلاک مد سایه نداشته باشیم - خیلی عجیب بود)
خداییش کدوم پسرفت !؟
والا من هنوز بازی رو سیستمم هست و با فول تنظیمات یه همچین گرافیکی نمیبینم توش !
دلیل این نظر شما به خاطر این ـه که شماره اول توی جزیره بود و به حاطر محیطش گرافیک چشم نواز تری داشت !
فکر نمیکنم چیزی که توی تریلر ها دیدیم از شماره اول چیزی کمتر داشته باشه !
بر عکس خیلی جالبتر هم شده به نظرم ! ( خدا کنه دیگه توی کلاک مد سایه نداشته باشیم - خیلی عجیب بود)

گیم پلی که بله ولی به جنگل بودن هم مربوطه!اگر گرافیک نسخه ی دوم دقیقا با نسخه ی اولش مساوی بشه بازم به نظرم من نسخه ی دوم خیلی ضعیف تره!چون جنگل کلی بافت می خواد و طراحی محیط جنگلی و درخت و... خیلی سخته و همنیکه شماره ی دوم رو آوردن به شهر خودش یه جور عقب نشینی هست!!پسرفت داشته!
بحث هم اصلا محیط جنگل بودن نیس
اتفاقا من از این محیط جدید بیشتر خوشم اومده
اما کلا شماره 1 گرافیکش خیلی بهتر بود
همون ماشینه توی این اخرین ترایلری که اومد اشک منو دراورد
مثل gta2 بود:d
اما گیم پلی بازی معرکه شده![]()
بحث سر این نیست که از کدوم محیط خوشتون میاد که ! بحث سر اینه که محیط جنگلی چشم نواز تره !پسرفت داشته!
گیم پلی که بله ولی به جنگل بودن هم مربوطه!اگر گرافیک نسخه ی دوم دقیقا با نسخه ی اولش مساوی بشه بازم به نظرم من نسخه ی دوم خیلی ضعیف تره!چون جنگل کلی بافت می خواد و طراحی محیط جنگلی و درخت و... خیلی سخته و همنیکه شماره ی دوم رو آوردن به شهر خودش یه جور عقب نشینی هست!!
بابا بجان تو گرافیک پیشرفت نداشته باشه پسرفت نکرده ! گرافیک هنری نسخه اول بالاتر بود ! بخاطر اینکه نسخه اول دستشون بازتر بوده الان مثلا میخوان چی کار کنن تو یه نیویورک خراب شده تا درختا رو به رخ بکشن ؟پسرفت داشته!
نه اتفاقا طراحی جنگل اونم نه هر جنگلی!سخت ترهبحث سر این نیست که از کدوم محیط خوشتون میاد که ! بحث سر اینه که محیط جنگلی چشم نواز تره !
بابا تریلر بازی قیژ قیژی ـه !چیز خاصی ازش معلوم نیست به جز اون اولش که قیژ قیژِی(!) نیست !
شما شات هارو نگاه کن !
الانم بازی رو رو ماکس تنظیمات بازی کن ! طراحی سلاحش که خیلی جالبتر شده !
دقیقا بر عکس !
یادمه یه جا خود سازنده ها هم گفته بودن !
طراحی یه شهر با کلی ساختمون و منبع نور و انواع و اقسام دیتیل و چیزایی که رفلکس دارن کار بسیار سخت تری هستش !