تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

یه تصویر جالب پیدا کردم از مقایسه شماره اول crysis با طبیعت واقعی که باید بگم crysis از واقعیت چیزی کم نداشت. (قابل توجه دوستان کنسولی )

رفیق ما از این تصاویر زیاد دیدیم،تو 1 تومن به منم بدی 24 ساعت توی طبیعت واقعی زندگی میکنم،فول اپشن:دی
یک و خورده ای تومن پول سیستم میدی ،میخوای این تصاویر رو هم نبینی؟

رفیق ما از این تصاویر زیاد دیدیم،تو 1 تومن به منم بدی 24 ساعت توی طبیعت واقعی زندگی میکنم،فول اپشن:دی
حرف شما درسته. منظور من اینه crysis2 در زمینه گزافیکی عقب گرد داشته.

غير ممكنه مگه اين كه واسه كنسول نسبت به نسخه هاي قبل اينطور باشه

شما اگه شماره اول رو با سیستم قوی روی high و dx10 بازی کرده باشید منظور منو میفهمید. در کرایسیس برای اولین بار احساس کردم گیمرها به آرزوی نزدیک شدن بازی به واقعیت بسیار نزدیک شدن.

نه داداش ... اين طور اصلا نيست يا يكم خرج ميشه سيستمو 2 برابر يا چند برابر اولش كني ... فقط قبلش بايد انتخاب درست تو قطعات pc كني
بعضي هايي كه اين طور چيزا رو نميدونن هي ميان وسط پارازيت ميدن كه هر سال بايد اينقدر خرج فلان كني ...

آخرین ویرایش:
شما اگه شماره اول رو با سیستم قوی روی high و dx10 بازی کرده باشید منظور منو میفهمید. در کرایسیس برای اولین بار احساس کردم گیمرها به آرزوی نزدیک شدن بازی به واقعیت بسیار نزدیک شدن.

من منظورم اين بود كه روي pc مطمئن باش كه پيشرفت گرافيكي داره ولي روي كنسول احتمالا اينطور نيست.
درسته واقعا شماره 1 اين بازي وحشتناك گرافيك داشت.مخصوصا درختاش>:d<
ولي ارزوي جناب عالي واسه من با دو بازي تحقق يافت يكي DEAD SPACE يكي هم FIFA 11

منم کاملا قبول دارم که Crysis 2 نسبت به Crysis 1 حتی روی PC پسرفت داشته !

خداییش کدوم پسرفت !؟
والا من هنوز بازی رو سیستمم هست و با فول تنظیمات یه همچین گرافیکی نمیبینم توش !
دلیل این نظر شما به خاطر این ـه که شماره اول توی جزیره بود و به حاطر محیطش گرافیک چشم نواز تری داشت !
فکر نمیکنم چیزی که توی تریلر ها دیدیم از شماره اول چیزی کمتر داشته باشه !
بر عکس خیلی جالبتر هم شده به نظرم ! ( خدا کنه دیگه توی کلاک مد سایه نداشته باشیم - خیلی عجیب بود)

خداییش کدوم پسرفت !؟
دلیل این نظر شما به خاطر این ـه که شماره اول توی جزیره بود و به حاطر محیطش گرافیک چشم نواز تری داشت !
بر عکس خیلی جالبتر هم شده به نظرم ! ( خدا کنه دیگه توی کلاک مد سایه نداشته باشیم - خیلی عجیب بود)
درسته که گرافیک شماره ی دومش دوست داشتنی تر و جذاب تره!(من خودم از گرافیک شماره ی دومش بیشتر خوشم اومد!)
ولی از حق نگذریم من رفته بودم gamenetیه یه ربع که بازی کردم نظرم عوض شد و فک عالی متعالی شد!:d
باید قبول کرد که گرافیک نسخه ی اول خیلی بالاتر (نه بهتر) بود!

خداییش کدوم پسرفت !؟

پسرفت داشته!

بحث هم اصلا محیط جنگل بودن نیس
اتفاقا من از این محیط جدید بیشتر خوشم اومده
اما کلا شماره 1 گرافیکش خیلی بهتر بود

همون ماشینه توی این اخرین ترایلری که اومد اشک منو دراورد
مثل gta2 بود:d

اما گیم پلی بازی معرکه شده:x

پسرفت داشته!

گیم پلی که بله ولی به جنگل بودن هم مربوطه!اگر گرافیک نسخه ی دوم دقیقا با نسخه ی اولش مساوی بشه بازم به نظرم من نسخه ی دوم خیلی ضعیف تره!چون جنگل کلی بافت می خواد و طراحی محیط جنگلی و درخت و... خیلی سخته و همنیکه شماره ی دوم رو آوردن به شهر خودش یه جور عقب نشینی هست!!

پسرفت داشته!

بحث سر این نیست که از کدوم محیط خوشتون میاد که ! بحث سر اینه که محیط جنگلی چشم نواز تره !
بابا تریلر بازی قیژ قیژی ـه ! :دی چیز خاصی ازش معلوم نیست به جز اون اولش که قیژ قیژِی(!) نیست !
شما شات هارو نگاه کن !
الانم بازی رو رو ماکس تنظیمات بازی کن ! طراحی سلاحش که خیلی جالبتر شده ! :دی

گیم پلی که بله ولی به جنگل بودن هم مربوطه!اگر گرافیک نسخه ی دوم دقیقا با نسخه ی اولش مساوی بشه بازم به نظرم من نسخه ی دوم خیلی ضعیف تره!چون جنگل کلی بافت می خواد و طراحی محیط جنگلی و درخت و... خیلی سخته و همنیکه شماره ی دوم رو آوردن به شهر خودش یه جور عقب نشینی هست!!

دقیقا بر عکس !
یادمه یه جا خود سازنده ها هم گفته بودن !
طراحی یه شهر با کلی ساختمون و منبع نور و انواع و اقسام دیتیل و چیزایی که رفلکس دارن کار بسیار سخت تری هستش !

پسرفت داشته!

بابا بجان تو گرافیک پیشرفت نداشته باشه پسرفت نکرده ! گرافیک هنری نسخه اول بالاتر بود ! بخاطر اینکه نسخه اول دستشون بازتر بوده الان مثلا میخوان چی کار کنن تو یه نیویورک خراب شده تا درختا رو به رخ بکشن ؟

اون شیشه ها هم مطمئنم ماله همگون کردن بازتاب هاست . لنگش تو هیچ موتور یا بازی دیگه ای نیست این یه Fact ـه! :d بهت قول میدم روزی که بازی اومد وقتی خودت از نزدیک دیدی میای میگی ایولا :دی

بحث سر این نیست که از کدوم محیط خوشتون میاد که ! بحث سر اینه که محیط جنگلی چشم نواز تره !
بابا تریلر بازی قیژ قیژی ـه ! :دی چیز خاصی ازش معلوم نیست به جز اون اولش که قیژ قیژِی(!) نیست !
شما شات هارو نگاه کن !
الانم بازی رو رو ماکس تنظیمات بازی کن ! طراحی سلاحش که خیلی جالبتر شده ! :دی

دقیقا بر عکس !
یادمه یه جا خود سازنده ها هم گفته بودن !
طراحی یه شهر با کلی ساختمون و منبع نور و انواع و اقسام دیتیل و چیزایی که رفلکس دارن کار بسیار سخت تری هستش !
نه اتفاقا طراحی جنگل اونم نه هر جنگلی!سخت تره
شما جمگل کراسیس1رو تصور کن چقدر درخت و گیاه و اینا داشت؟باید همه ی اینا رو به علاوه ی افکتاش کنید بازم+باد و ردپا و سایه های درختها و شاخه های متفاوت و...کنید خوب خیلی سنگین و سخت میشه!
شخر خیلی آسون تره الان به شما بگن یه خونه بکش یا یه طبیعت بکر کدومش برات راحت تره؟مسلماخونه چون یه مربع می کشی میشه یه دیوار!ولی در باره ی طبیعت باید درختهای خمیده و... با برگهای متفوت و... بکشی!
البته این یه مثال فل بداهه بود:d
در ضمن همون ضرب المثل معروف بچه ها رو خاطر نشان می کنم!
هیچ ماست فروشی نمیگه ماست من ترشه!

• Like
Reactions: Kasra-M
اتفاقاً به نظر من چون نمیتونستن محیط جنگلو با اون کیفیت روی کنسولها پیاده کنن محیط رو عوض کردن وبارها خود کرایتک گفته ساخت crysis1 برای کنسولها امکان نداره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or