تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

باز هم مطمئنم این بازی میترکونه....اما حیف که گرافیکم خیلی بالا نیس که فیض ببرم........
روی کنسولا به نظر منم به پای عناویتی مثل kz و ... نرسیده! ولی روی pc مطمئنا خیلی گرافیکش بهتر می شه! بیشتر از کنسولا :d
کلا به نظرم روی کنسول first party ها هر کدوم بهترین گرافیک رو می تونن ارائه بدن!

كسي چيزي گفته كه نسخه ي pc گرافيك خيلي بالاتري نسبت به كنسول ها خواهد داشت يا از خودتون مي گيد؟
آره داداش. مطمئن باش PC سرتره. هم ما بهت میگیم هم منبع داریم Cevat گفته خیلی بالاتره. خیلی! دیگه؟

آخرین ویرایش:
انصافاً اینطور که بنظر میاد روی کنسول اصلاً چیز شاخی نیست، اما به احتمال قوی روی PC موفقیت گرافیکی نسخه اول رو تکرار میکنه

من خیلی پیگیر اختلاف گرافیکی نسخه کنسولی و PC بودم و تقریبا تمام تریلر های مربوط به crysis 2 رو دیدم.قشنگ معلومه اینی که gamespot hands on کرده یه سروگردن بالاتر از اون چیزیه که من دیدم.خیلی با نسخه کنسولیش فرق میکنه.به قول murti جان خیلی خیلی !;)

كسي چيزي گفته كه نسخه ي pc گرافيك خيلي بالاتري نسبت به كنسول ها خواهد داشت يا از خودتون مي گيد؟

لازم نيست كسي چيزي بگه.چون به طور طبيعي سطح گرافيك pc از كنسول بالاتره و چون crysis هم بازي انحصاري pc بوده پس به احتمال زياد واسه pc بالاتره.

من خیلی پیگیر اختلاف گرافیکی نسخه کنسولی و PC بودم و تقریبا تمام تریلر های مربوط به crysis 2 رو دیدم.قشنگ معلومه اینی که gamespot hands on کرده یه سروگردن بالاتر از اون چیزیه که من دیدم.خیلی با نسخه کنسولیش فرق میکنه.به قول murti جان خیلی خیلی !;)

خب اين كاملا طبيعيه.اونم براي بازي مثل crysis كه از حداكثر گرافيك برخورداره

چه حالی میده این Crysis 2 رو PC خوب بفروشه توجها بره سمت PC تو این نسل احتمالا هم خوب میفروشه !
گمون نمی کنم فروشش به 1 میلیون هم برسه
اون قبلیا که مخصوص PC ساخته شده بود و گرافیک بهتری هم داشت نفروخت این عمرا بفروشه
PC فقط RTS,RPG,MMO

یه لینک مقایسه نیست بدین ماهم . مشرف شیم:d
تا جایی که من می دونم فعلا در حد حرف و چیزی نشون نددن از نسخه PC
ولی دیگه واضحه که بهتره، حتی گفته شده برای gtx580 بهینه هم شده
چه حالی میده این Crysis 2 رو PC خوب بفروشه توجها بره سمت PC تو این نسل :biggrin1: احتمالا هم خوب میفروشه !
بعیده اتفاق بیافته، ولی اگرم بیافته مطمئن باش توجه ها با یه بازی سمت PC نمیره
تازه باید در نظر گرفت که بازی های دیگه هم که بخوان به این رکورد برسن باید گرافیکی مثل Crysis رو تحویل بدن
اگرم به خاطر گرافیکش نخواد زیاد بفروشه که به احتمال قوی روی کنسولا بهتر می فروشه :d
تو مطمئن باش ! مطمئن باش اگه این شاخ بفروشه توجه ها به سمت PC میره . چون عنوان 1 ـش از معدود بازیهای انحصاری عالی این نسل برا PC بود پس صد در صد فروش خوبی رو میشه براش پیش بینی کرد .
اگه نفروخت یا فروخت و توجه ها به سمت PC نرفت چی کار می کنی؟ :d

آخرین ویرایش:
بعیده اتفاق بیافته، ولی اگرم بیافته مطمئن باش توجه ها با یه بازی سمت PC نمیره
تازه باید در نظر گرفت که بازی های دیگه هم که بخوان به این رکورد برسن باید گرافیکی مثل Crysis رو تحویل بدن
اگرم به خاطر گرافیکش نخواد زیاد بفروشه که به احتمال قوی روی کنسولا بهتر می فروشه
تو مطمئن باش ! مطمئن باش اگه این شاخ بفروشه توجه ها به سمت PC میره . چون عنوان 1 ـش از معدود بازیهای انحصاری عالی این نسل برا PC بود و 1 میلیون فروخت پس صد در صد فروش خوبی رو میشه براش پیش بینی کرد .
گمون نمی کنم فروشش به 1 میلیون هم برسه
اون قبلیا که مخصوص PC ساخته شده بود و گرافیک بهتری هم داشت نفروخت این عمرا بفروشه
PC فقط RTS,RPG,MMO
کرایسیس با بقیه بازیهای مولتی فرق داره . بالا رو بخون . بعدشم این یکی رو PC کیفیتش خارق العادس . خوده کرایتک عشقه pc ـیه وجدانش اجازه نمیده رو PC کم کاری کنه . :دی

یه تصویر جالب پیدا کردم از مقایسه شماره اول crysis با طبیعت واقعی که باید بگم crysis از واقعیت چیزی کم نداشت. (قابل توجه دوستان کنسولی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or