روی کنسولا به نظر منم به پای عناویتی مثل kz و ... نرسیده! ولی روی pc مطمئنا خیلی گرافیکش بهتر می شه! بیشتر از کنسولا :dباز هم مطمئنم این بازی میترکونه....اما حیف که گرافیکم خیلی بالا نیس که فیض ببرم........
آره داداش. مطمئن باش PC سرتره. هم ما بهت میگیم هم منبع داریم Cevat گفته خیلی بالاتره. خیلی! دیگه؟
كسي چيزي گفته كه نسخه ي pc گرافيك خيلي بالاتري نسبت به كنسول ها خواهد داشت يا از خودتون مي گيد؟
من خیلی پیگیر اختلاف گرافیکی نسخه کنسولی و PC بودم و تقریبا تمام تریلر های مربوط به crysis 2 رو دیدم.قشنگ معلومه اینی که gamespot hands on کرده یه سروگردن بالاتر از اون چیزیه که من دیدم.خیلی با نسخه کنسولیش فرق میکنه.به قول murti جان خیلی خیلی !![]()
تا جایی که من می دونم فعلا در حد حرف و چیزی نشون نددن از نسخه PCیه لینک مقایسه نیست بدین ماهم . مشرف شیم:d
بعیده اتفاق بیافته، ولی اگرم بیافته مطمئن باش توجه ها با یه بازی سمت PC نمیرهچه حالی میده این Crysis 2 رو PC خوب بفروشه توجها بره سمت PC تو این نسل :biggrin1: احتمالا هم خوب میفروشه !
اگه نفروخت یا فروخت و توجه ها به سمت PC نرفت چی کار می کنی؟ :dتو مطمئن باش ! مطمئن باش اگه این شاخ بفروشه توجه ها به سمت PC میره . چون عنوان 1 ـش از معدود بازیهای انحصاری عالی این نسل برا PC بود پس صد در صد فروش خوبی رو میشه براش پیش بینی کرد .
تو مطمئن باش ! مطمئن باش اگه این شاخ بفروشه توجه ها به سمت PC میره . چون عنوان 1 ـش از معدود بازیهای انحصاری عالی این نسل برا PC بود و 1 میلیون فروخت پس صد در صد فروش خوبی رو میشه براش پیش بینی کرد .بعیده اتفاق بیافته، ولی اگرم بیافته مطمئن باش توجه ها با یه بازی سمت PC نمیره
تازه باید در نظر گرفت که بازی های دیگه هم که بخوان به این رکورد برسن باید گرافیکی مثل Crysis رو تحویل بدن
اگرم به خاطر گرافیکش نخواد زیاد بفروشه که به احتمال قوی روی کنسولا بهتر می فروشه
کرایسیس با بقیه بازیهای مولتی فرق داره . بالا رو بخون . بعدشم این یکی رو PC کیفیتش خارق العادس . خوده کرایتک عشقه pc ـیه وجدانش اجازه نمیده رو PC کم کاری کنه .گمون نمی کنم فروشش به 1 میلیون هم برسه
اون قبلیا که مخصوص PC ساخته شده بود و گرافیک بهتری هم داشت نفروخت این عمرا بفروشه
PC فقط RTS,RPG,MMO