تصاویر بازی Crysis 2

Activision

کاربر سایت
درود

چهار تا اسکن از مجله PC Gamer مربوط به Crysis 2 اومده بیرون که در زیر میبینید.

برای دریافت سایز بزرگتر بر روی [...] کلیک کنید

p1010010iz5rd%5B2%5D.jpg
...

p1010011bl6d6%5B2%5D.jpg
...

p1010012zu553l%5B2%5D.jpg
...

p1010014vby2d%5B2%5D.jpg
...

منم موافقم که طراحی و ساخت شماره دوم خیلی سخت تر از شماره اول بود
شماره 1 بیشترش درخت و چمن بود :d

در کل امیدوارم حرفای شما درست باشه و نسخه دوم اگه پیشرفتی نداره حداقل افت هم نکنه;)

من متوجه نمیشم
اگه این طوره که شما میگید پس یعنی کرایتک خودشو مسخره کرده که cry engine 3 رو ساخته دیگه! این موتور با اون همه تبلیغات ساخته شد و معرفی شد بعد حالا بازی ای که با این موتور ساخته شده از بازی ای که با موتور پیشینیش ساخته شده ضعیفتره؟
یه چیزه دیگه!
یعنی جزئیات یه شهر با ساختمان ها و خیابون ها و محیط های جورواجور!با جزئیات زیاد. ایستگاه مترو، خرابه ها وسایلی که در شهر هست که اونجور که من شنیدم اکثرا هم تخریب پذیر هستن باید با یه جزیره که اکثر پوشش گیاهیش و محیطش شبیه به هم هست مقایسه بشه؟

موتور قبلی ضعیف نبود بلکه قابلیت اجرا شدن رو کنسول رو نداشت . موتور جدید صرفا برای اجرا شدن رو کنسول ساخته شده . پیشرفتش هم ای بدک نیست . :دی

اون شیشه ها هیچی
این چی؟

اون درخته مثلا؟
خود رباته هم مسخرس
اون پشت زمینه هم که کلا جزئیات نداره

ambush_19lzs10p80.jpg

این رو شما نگاه کن .
اون عکسی که گذاشتی من باور نمی کنم ماله شات های نیمه دوم 2010 باشه . الان وضع بازی خیلی بهتر شده .

Dinosaur
دقیقا حرفت منطفیه . اما بهرحال بازم گرافیک واقعا فرای فوق العادس :دی انشالله بازی بعدی این خلا رو پر می کنن :دی

اون شات رو از همین ترایلری که 2 روز پیش اومده گرفتم بعد تو میگی مال نیمه دوم 2010 نیس؟

مگه ترایلر رو ندیدی؟

من این شاتهایی که میزارین رو قبول ندارم
همش چرته
اون nfs رو هم گذاشتم اما دیدی موقع عرضه زمین تا اسمون فرق میکرد

انقد دقت نکردم تو تریلر :دی مبهوت فیزیک جالب بازی موندم تا الان :دی
به نظر من بهتر از اینا هم میشه . اون مشکل رو نمیدونم واقعا اما حاضرم صد تا عکس دیگه بگیرم جزئیات محیط رو به رخ بکشه :دی

آخرین ویرایش:
این رو شما نگاه کن .
اون عکسی که گذاشتی من باور نمی کنم ماله شات های نیمه دوم 2010 باشه . الان وضع بازی خیلی بهتر شده .

اون شات رو از همین ترایلری که 2 روز پیش اومده گرفتم بعد تو میگی مال نیمه دوم 2010 نیس؟

مگه ترایلر رو ندیدی؟:d

من این شاتهایی که میزارین رو قبول ندارم
همش چرته
اون nfs رو هم گذاشتم اما دیدی موقع عرضه زمین تا اسمون فرق میکرد:d

خب نسخه PCـش که مطمئنآ گرافیک بهتری از Crysis 1 خواهد داشت :دی دیگه هرجوری فکر کنیم نمیشه بعد از 3.5 پسرفت کنه :دی ولی میگم پیشرفتش هم چشمگیر نیست ! به شخصه از شرکتی مثل Crytek که در عرض 3.5 سال از Far Cry به Crysis میرسه , انتظار دارم در عرض همین مدت (دقیقآ 3.5 سال !) از Crysis به یه بازی ای با جهش فوق العاده برسه که به نظرم نرسیده !

یادمه آریا یه بار دیگه هم این بحث رو کردیم !:d

کلا تفاوت تجربیات بصری از 2004 به 2007 به خاطر عوض شدن یک generation خیلی مشهود بود ، اما از 2007 به 2011 حتی روی pc ما هنوز توی یک نسل به سر میبریم به شلوغ بازی ها و دمو های تکنیکی nvidia و ati کاری ندارم اما من که به شخصه روی یه مانیتور 19 معمولی که روی pc یه نرم هست تفاوتی بین اجرای بازی ها با یه 8800 ultra و یه 480 gtx نمیبینم !!!

امری که علت اصلیش خارج شدن بازار pc از فرم قبلش توی این نسل بود !

پس وقتی مخاطب عام pc رغبتی به خرید محصولات رنگارنگ هرروزه نشون نده دچار ایستایی حتی تو همین پلتفرم هم خواهیم بود ، که تحمیل کننده ی اصلیش خود dev ها هستن !

در شمن کرایتک وقتی میبینه کاری که 3 سال پیش کرده هنوز هیچ کس حتی روی pc بهش نزدیک نشده وهمه حتی منتظر تجربه ای با همون کیفیت هست دیگه لزومی به یک جهش نمیبینه! سال 2007 مخاطب gears بازی کرده بود که خیلی از farcry سرتر بود اما حالا مخاطب هیچ عنوانی رو بعد از 4 سال حتی نزدیک به crysis نمیبینه !!!

هر روز دارم به این بازی امیدوارتر میشم .
این یدونه عکس را نمیدونم چی بگم ! حالا چه برای PC باشه و ........
از این اسکرین شات ها زیاد برا بازیهای مختلف اومده ولی موقع ریلیز بازی 360 درجه اختلاف داشته نمونه بارزش تو این بازیهای اخیر MOH و NFS Hot Pursuit
زیاد نباید به این اسکرین ها مطمئن بود حتی اگه سازنده Crytek باشه.
سلام
این عکس واسه کنسوله یا پی سی؟
سایتی که این اسکرین گذاشته یک سایت انحصاری Xbox360 هست احتمالا مربوط به همین کنسول میشه!!

آخرین ویرایش:
از این اسکرین شات ها زیاد برا بازیهای مختلف اومده ولی موقع ریلیز بازی 360 درجه اختلاف داشته نمونه بارزش تو این بازیهای اخیر MOH و NFS Hot Pursuit
زیاد نباید به این اسکرین ها مطمئن بود حتی اگه سازنده Crytek باشه.
سایتی که این اسکرین گذاشته یک سایت انحصاری Xbox360 هست احتمالا مربوط به همین کنسول میشه!!

VERY NICE

اولین عکس بازی Crysis 2 نسخه PS3

Code:
[URL]http://www.gamersmint.com/wp-content/uploads/2010/12/crysis2_ps3_01.jpg[/URL]

اگر فیل هست از عکس زیر استفاده کنید

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or