تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

فقط اونایی که از گیملی هستن تایید می شن بقیه ماله انیمست نه بازی.
این هم باکس شات رسمی بازی:

NARUTO SHIPPUDEN: ULTIMATE NINJA STORM GENERATIONS’

فک نکنم رسمی باشه :d
ویرایش : رسمیه ماله PS3 اما چرا ماله 360 ریت اروپا و ریجن NYSC/J زده؟! آدم شک می کنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Ayuna
واااااااااااای من عاشق این بازی و انیمه و مانگاش هستم داستانش خیلی جالبه خوبه که ادامه ی قبلیه چون من انیمه رو اصلا تا قبلی دیدم حالا از طرق بازی می فهمم که چی میشه ;)

با توجه به این عکسی که فرهاد زحمتش رو کشیده گذاشته میشه گفت که حدس اولیه بنده درست بوده.بازی ترکیبی از فلش بک و داستان پیش رو هستش.

اگر مثل شیپودن مبارزات با باس ها رو سینمایی از آب در بیارن مطمئنا بهترین بازی سری ناروتو میشه.

با توجه به این عکسی که فرهاد زحمتش رو کشیده گذاشته میشه گفت که حدس اولیه بنده درست بوده.بازی ترکیبی از فلش بک و داستان پیش رو هستش.

اگر مثل شیپودن مبارزات با باس ها رو سینمایی از آب در بیارن مطمئنا بهترین بازی سری ناروتو میشه.
هنوز نمی شه حدس درستی از داستان زد تنها چیزی که معلومه اینکه می خوان قسمت اول و دوم ناروتو رو ترکیب کنن یعنی بازی از اول ناروتو شروع می شه تا چهارمین جنگ جهانی .
این تصویری که اشاره کردی هاشیراما ساما رو در حال زدن یه ninjutsu یا ultimate ninjutsu نشون داده از داستان نیستا.

آخرین ویرایش:
هنوز نمی شه حدس درستی از داستان زد تنها چیزی که معلومه اینکه می خوان قسمت اول و دوم ناروتو رو ترکیب کنن یعنی بازی از اول ناروتو شروع می شه تا چهارمین جنگ جهانی .
این تصویری که اشاره کردی هاشیراما رو در حال زدن یه ultimate ninjutsu نشون داده از داستان نیستا.

اگه بيشتر توجه كني ميبيني كه هوكاگه ي اول داره با هوكاگه ي سوم داره مي جنگه كه من فكر كنم مربوط به جنگاي اوروچيمارو با Sarutobi sensi
با

اگه بيشتر توجه كني ميبيني كه هوكاگه ي اول داره با هوكاگه ي سوم داره مي جنگه كه من فكر كنم مربوط به جنگاي اوروچيمارو با Sarutobi sensi
با

کاملا مشخص نیست حالا اگرم بود مبارزه از دید هاشیراماست یعنی کنترولش دستمونه در حالی که باید کنترول سارو دستمون باشه در حالت داستانی.
بنظرم که مطمعن هستم این یه شات از فری بتل معمولی بین ساروتوبی و هاشیراماست که چیز عجیبی نیست گفتن که قراره تمام شینوبی های دو قسمت رو تو بازی قابل دسترس کنن.

فعلا هیچ عکسی از حالت داستانی منتشر نشده آقا داوود:d

---------- نوشته در 09:38 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:25 PM ارسال شده بود ----------

اینا رو تا حالا ندیده بودم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or