تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

بترکونم

می خواین یک چیزی بزارم حال بیاین؟
1302889849_naruto_ultimate_ninja_storm_3_by_aw08-d3cvuqf.jpg

خوشتون اومد خودم دیدم حال کردم اگه واقعا اینجوری باشه شاهکاره

Kaboto VS Madara

خب این که مشخصا مال story mode نیس چون همچین چیزی تو مانگا هم دیده نشده :D

طبق همین یه عکس و تیپ و قیافه کابوتو و مادارا میشه فهمید story mode بازی رسما جنگ جهانی نینجا ها رو هم شامل میشه

اسپویل کسایی که مانگا نمیخونن نخونن اینو
مادارا هم که ریننگان و شارینگان رو با هم ترکیب کرده نقابشو عوض کرده اون یکی چشمشو هم انداخته بیرون :D
اون غول بی شاخ و دم هم که بیجویی یه که مادارا از ترکیب 1 دم تا 7 دم بوجود آورده و تو جنگ ازش استفاده میکنه
اگه از یه زاویه دیگه نگاه کنیم اگه این مبارزه مال story mode باشه یه تیکه از داستان هم لو رفته از الان که کابوتو و مادارا با هم مشکل پیدا میکنن که از نظر من بعیده این اتفاق بیوفته

Kaboto VS Madara

خب این که مشخصا مال story mode نیس چون همچین چیزی تو مانگا هم دیده نشده :D

طبق همین یه عکس و تیپ و قیافه کابوتو و مادارا میشه فهمید story mode بازی رسما جنگ جهانی نینجا ها رو هم شامل میشه

اسپویل کسایی که مانگا نمیخونن نخونن اینو
مادارا هم که ریننگان و شارینگان رو با هم ترکیب کرده نقابشو عوض کرده اون یکی چشمشو هم انداخته بیرون :D
اون غول بی شاخ و دم هم که بیجویی یه که مادارا از ترکیب 1 دم تا 7 دم بوجود آورده و تو جنگ ازش استفاده میکنه
اگه از یه زاویه دیگه نگاه کنیم اگه این مبارزه مال story mode باشه یه تیکه از داستان هم لو رفته از الان که کابوتو و مادارا با هم مشکل پیدا میکنن که از نظر من بعیده این اتفاق بیوفته

عجیبه شاید این عکس از free battle ها باشه چون امکان نداره اسپویل کنن داستان رو.
تو عکس اول هاکو و زابوزا هم هستن چه جالب!!!!!

......

ببخشید این برای story mode هم میتونه باشه چون بازی ممکن سال 2012 یا آخرای 2011 بیاد من میگم تا اون موقع ممکنه چنین اتفاقی بیوفته راستی uzumaki naruto من باباتم ها:dنه جدی اسپویلی که کردی رو من میدونستم و خیلی حال کردم

این عکس یا فیکه، یا لو رفته. چرا؟
1 - اولا که بازی های ساخته شده از رو انیمه، معروفهاشون از روی انیمه میسازن نه مانگا!
2 - اون سیستم Mashing ماله اولین نسخه بود که انحصارا برای PS3 بودش و محدودیت نداشت عملا. زمانی هم این مشینگ بوجود میومد که بازی تو 2 حالت قرار میگرفت. یک Special Jutsu ها. یکی هم Chain شدن که تو نسخه دوم متاسفانه برداشته شده بود. Chain در حالتی پیش میومد که دو تا جوتسو همزمان برخورد کنه. مثلا راسنگان و چیدوری همزمان.
3 - تو مانگا هم همچین چیزی نبوده که بخواد تو بازی باشه :دی! مگه اینکه کیشی جلو جلو داستان رو به باندای داده باشه.
4 - گــِدو ش هم بسیار بد طراحی شده...

ولی در کل من شدید مشتاق بازی هستم اما معتقدم یکم زود بود. مجموعه وقتی تموم میشد با آرامش میتونستن استارت کار رو بزنن...

• Like
Reactions: Loghman

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or