تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

من مطمئنم این برای free battle بازیه اصلا شک ندارم احتمالا اون سیستم مبارزه رو تو این قسمت برگردوندن

بعدش طبق مانگا اگه اون وسط جنگ مادارا با کابوتو مشکل پیدا کنه با هم درگیر بشن دیگه خیلی لوس میشه

تا آخرین شماره که فعلا مادارا به کمک قدرت کابوتو دوباره یه تیم مثل pain درست کرد که هم ایندفعه ریننگان دارن هم شارینگان و اعضا تیمش هم اون 7 نفریه که بیجو 1 تا 7 دم رو کنترل میکردن یه مبارزه توپول اینجا میبینیم Naruto VS New Pain ناروتو هم که الان هم 9 دم رو کنترل کامل میکنه هم میتونه تو حالت سنین مد بره سرعت نور میناتو رو هم که بدست آوره این سری به عنوان 2ومین نفر بعد باباش ضربه رایکاگه رو جاخالی داد رو دم رایکاگه گذاشت اساسی :d

نظر من در مورد پایان ناروتو :

به نظر من آخرین مبارزه بین ناروتو و ساسکه با مادارا میشه
چون ناروتو میتونه با ریننگان بجنگه ساسکه با شارینگان فقط این 2 نفر با ترکیب قدرتاشون میتونن مادارا رو شکست بدن

البته قبل اینکه به مبارزه آخر برسیم چند چیز دیگه هم هست احتمال مبارزه ساسکه با ناروتو هم هست یا این وسط 2باره سر و کله یکی پیدا بشه یا مثلا اوروچیمارو زنده بشه خدا داند :d

میدونم ضایع میشم هیچکدوم اینا اتفاق نمیوفته :d

ویرایش : مثل اینکه این عکسه Fan Art بوده سر کاریم
http://aw08.deviantart.com/art/NUNS-Generation-203040087?offset=10#comments

اقا مگه فیلم هندیه این 2 تا با هم رفیق بشن........
بهترین لحظه ی زندگی من لحظه ای بود که برای چند ثانیه فکر میکردم ساسوکه مرده سره جنگش با Tsuchikage خداییش خیلی دوست داشتم این ساسوکه بمیره خیالم راحت شه.
از ناروتو احمق تر تو این انیمه نیست!!!!
پ
البته ساکورا احمق تره ساسوکه زده ایتاچی رو ترکونده و 5 تا کاگه رو به خاک سیاه نشونده بعد ساکورا می خواد با یه kunai بکشه طرف رو.
به من خیلی زور داشت خداییش.
به شعورم توهین شد.

ببین الحق که پسر خودمی:d منم موافقم ولی راستشو بخوای نمیدونستم ناروتو قدرت نورو بدست آوره اون اسپویل شد حالا لینک یک مانگا خونی رو بهم بده برم بخونم

اقا اسپویل نکن تو رو خدا..........

بهترین لحظه ی زندگی من لحظه ای بود که برای چند ثانیه فکر میکردم ساسوکه مرده سره جنگش با Tsuchikage خداییش خیلی دوست داشتم این ساسوکه بمیره خیالم راحت شه.
پ
البته ساکورا احمق تره ساسوکه زده ایتاچی رو ترکونده و 5 تا کاگه رو به خاک سیاه نشونده بعد ساکورا می خواد با یه kunai بکشه طرف رو.
به من خیلی زور داشت خداییش.
به شعورم توهین شد.

اقا اسپویل نکن تو رو خدا..........

من اسپویل نکردم یکی دیگه یک جای دیگه اسپویل کرده من چکاره بیدم؟

من که تو تگ اسپویل گذاشتم مطلبو شما اومدی یهو گفتی همرو خلاص کردی :d

حالا باز اشکال نداره اون دوست عزیز هم ببخش نکته زیاد شاخی نبود تازه یه نمونه ازش نشون داده شده هنوز کامل کسی ندیده

>:)
چی میگی شما؟!)x
چرا بمیره مگه چیکار کرده؟اتفاقا با وجود ساسکه انیمه باحال میشه چون تنها کسی که احتمال داره ناروتو بکشه همین ساسکست(:x) امیدوارم که ساسکه انتقامشو بگیره:>

اونو تو اسپويل گذاشتي ، آواتارو چي ميگي؟ :d

آواتارت مربوط به کنترل کیوبی هست یا ریننگان؟

>:)
چی میگی شما؟!)x
چرا بمیره مگه چیکار کرده؟اتفاقا با وجود ساسکه انیمه باحال میشه چون تنها کسی که احتمال داره ناروتو بکشه همین ساسکست(:x) امیدوارم که ساسکه انتقامشو بگیره:>

ساسکه بیاد انتقام چی رو بگیره ......)x

دوستان لطفا این بحث هارو اینجا انجام ندید. برید توی Anime Center.

به خدا ما که میترسیدیم این حرف رو بزنیم خدا رو شکر یه مسئولی پیدا شد و این رو گفت.

من یک عکس از بازیه ناروتو دارم قدرت جدید ناروتو:
igtgethgkx3xqhvummw.png
http://uploadtak.com/images/igtgethgkx3xqhvummw.png

من الان یه تریلر از بازی دیدم که یه مقدار عجیب غریب بود و خوب میزان اسپویلش هم برای انیمه بالا بود این عکس رو هم من از تریلر گرفتم که کاراکتر های قابل بازی رو نشون میده که کاگه ها و زیردست هاشون و دانزو و کیلربی و .... هم موجود هستند :d

lmfceku23c3cotshfg2h.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or