تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

تریلر رسمی بود حسن؟ چون آرت های بعضی هاشون ماله یه سری عکس و پوستر و calendar دیگه بودش... ولی اگه واقعی باشه، نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت... از یه طرف بدن های پین میتونه واسه دوستداران این شخصیت مثل من فوق العاده باشه از یه طرف تعداد زیادشون کیفیت و تفاوت هرکدومشون رو کم کنه... توی 2 با وجود تعداد استاندارد شخصیت ها، بازم اکثر اوقات یک نواحتی نوع گیم پلی بین شخصیت ها دیده میشد...

اینا که هرکی بود و نبود رو برداشتن آوردن تو بازی:|.

چارتا هم اضاف کردن از این ور اونور .

کی میان یه بازی وان پیس بزنن این انیمه های در پیت جمع بشن برن؟ :d

اینا از پیر و جوون رو چپوندن تو بازی که نکنه حالت داستانی بازی از سری اول ناروتو دوباره شروع میشه تا آخر شیپودن ؟:d

من که دیگه حال ندارم سری اول واسم مرور شه باز

تریلر رسمی بود حسن؟ چون آرت های بعضی هاشون ماله یه سری عکس و پوستر و calendar دیگه بودش... ولی اگه واقعی باشه، نمیدونم باید خوشحال باشم یا ناراحت... از یه طرف بدن های پین میتونه واسه دوستداران این شخصیت مثل من فوق العاده باشه از یه طرف تعداد زیادشون کیفیت و تفاوت هرکدومشون رو کم کنه... توی 2 با وجود تعداد استاندارد شخصیت ها، بازم اکثر اوقات یک نواحتی نوع گیم پلی بین شخصیت ها دیده میشد...

همون تریلرش یه جوری بود احساس رسمی بودن به ادم دست نمیده انگار توسط فن های بازی ساخته شده باشه ولی با توجه به عکس ها و اطلاعاتی که قبلآ از حضور هاکو زابوزا داده بودند و نشون دادن جنگ رایکاگه با ساسکه یه کم باعث میشه که تریلر رو باور کنی :d

همون تریلرش یه جوری بود احساس رسمی بودن به ادم دست نمیده انگار توسط فن های بازی ساخته شده باشه ولی با توجه به عکس ها و اطلاعاتی که قبلآ از حضور هاکو زابوزا داده بودند و نشون دادن جنگ رایکاگه با ساسکه یه کم باعث میشه که تریلر رو باور کنی :d
آخه جنگ رایکاگه و هاکو و زابوزا تو اولین تریلر رسمیه بودش! این اگه نزده فک کنم فیک باشه :دی! آخه مثلا چه مکانیزمی میخوان واسه اون دوتا بی عرضه که تو مبارزه آسوما با هیدان و کاکزو بودن بچنین :دی؟ خراب میشه بازی اگه اینطوری باشه... همون 30 35 تا کافیه ما راضی ایم 6 تا بدن هم نخواستیم :دی!

راستی تو آخرین تریلر یه تصویر از انیمه نشون داد که اصلا تو انیمه نبود
مثل اینکه می خوان بطور اختصاصی مبارزهایی بین کارکترها از بشکل انیمه ای درست کنن بذارن تو بازی!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or