تصاوير Naruto : Ultimate ninja storm Generation

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
خوب یه خبر بسیار خوب برای دوست داران انیمه مثه خودم .
مثل اینکه در مجله جامپ این سری از ناروتوی جدید خبر هایی شده و نام این بازی NARUTO : ULTIMATE ninja storm generation هست.

از قرار معلوم برای کنسول های PS3-Xbox360 در نظرگرفته شده و زابوزا و هاکو هم جزو کارکتر ها هستن . سایت VG هم یک ایمیل به NAMCO برای تایید رسمی زده.

دوستان چون لینک اسکن و عکس ف=ی-ل*تور بود نزاشتم که موردی پیش نیاد .
شما میتونید داخل منبع عکس و اسکن رو ببینید.

منبع

تنها عكسي كه فعلا از بازي اومده همين هست.

ببخشید شاید بازی اون موقع بیاد که مربوط بشه به داستان انیمه نه مانگا
الان نه تو مانگا همچین چیزی هست، نه تو انیمه مشخصا. این یعنی ارتباط با کیشیموتو. یعنی کیشیموتو اومده داستانش رو بجای اینکه مانگا کنه جلوتر داده تا گیم شه = احمقانه ترین و غیرممکن ترین کار!
پس هیچ جوره منطقی نیست که این عکس رو باور کنیم مگه اینکه کیشی پلاتهای داستانی رو مستقیما داده باشه به سایبر کانکت و از اونورم مساوی است با احمقانه ترین کار ممکن تو انیمه/گیم ها :دی! از یه طرف دیگه هم دارن داستان رو تا ته ـش اسپویل میکنن و تو دید عموم قرار میدن که 80 درصدشون مانگا رو دنبال نمیکنن...
نکته جالب تو عکس، آپشن های ماداراس. گوشه عکس هم شارینگان دیده میشه هم ریننگان! اگه بشه طوری بازی کرد که از یه طرف جوتسو های مربوط به شارینگان رو داشته باشه، از یه طرفم ریننگان، معرکه میشه :دی!

می خواین یک چیزی بزارم حال بیاین؟
1302889849_naruto_ultimate_ninja_storm_3_by_aw08-d3cvuqf.jpg

خوشتون اومد خودم دیدم حال کردم اگه واقعا اینجوری باشه شاهکاره
این باید ماله story mode باشه چون تو آنلاین و free battle چنین چیزی امکان پذیر نیست.

اگه تو ultimate ninja storm 2 یادتون باشه فقط یار کمکی داشتیم منم فکر میکنم اون دو تا هم یه جور کمکی باشن موافقین ترانکس؟
کابوتو و مادارا تو این عکس؟ نه فکر نکنم چون مقابل هم هست هلت بار هاشون و به نوعی Versus ـن تا پارتنر. پارتنر اون گوشه فقط صورتش معلومه. من حدس میزنم به توجه به صحنه و QTE مربوط به بخش داستانی باشه که اگر کیشی داستان رو داده باشه به باندای واقعا احمقانه ترین کار دنیا رو انجام داده :دی! اگر اینطور باشه فردا پس فردا منتظر باشید تا مثلا اندینگ کل داستان لو بره و تو نت قرار گرفته شه :دی!

تو شماره قبلی بازی زمانی منتظر شده که پین به کونوها حمله کرده بود و آرک حمله پین به پایان رسیده بود. بازی هم تا همون جا رو پوشش داد.
این نسخه هم احتمالاً پس از پایان آرک جنگ چهارم شینوبی منتشر میشه.
پ.ن: دوستانی که مانگا نمی خونند اصولاً نمیدونند این آرک چیه اما بدانید که این آرک احتمالاً بعد از 10-15 قسمت دیگه آغاز میشه و از بهترین آرک های انیمس.

خب این عکسی که داریم میبینم حتی تو مانگا هم نمایش داده نشده در واقع داستان هنوز داستان بهش نرسیده! ممکنه از قسمت Versus ـه بازی باشه .
امکان نداره کیشیموتو داستانی که در مانگا هم روایت نشده رو برای ساخت بازیش زودتر واسه نامکو اسپویل کرده باشه!

من مطمئنم این برای free battle بازیه اصلا شک ندارم احتمالا اون سیستم مبارزه رو تو این قسمت برگردوندن

بعدش طبق مانگا اگه اون وسط جنگ مادارا با کابوتو مشکل پیدا کنه با هم درگیر بشن دیگه خیلی لوس میشه

تا آخرین شماره که فعلا مادارا به کمک قدرت کابوتو دوباره یه تیم مثل pain درست کرد که هم ایندفعه ریننگان دارن هم شارینگان و اعضا تیمش هم اون 7 نفریه که بیجو 1 تا 7 دم رو کنترل میکردن یه مبارزه توپول اینجا میبینیم Naruto VS New Pain ناروتو هم که الان هم 9 دم رو کنترل کامل میکنه هم میتونه تو حالت سنین مد بره سرعت نور میناتو رو هم که بدست آوره این سری به عنوان 2ومین نفر بعد باباش ضربه رایکاگه رو جاخالی داد رو دم رایکاگه گذاشت اساسی :d

نظر من در مورد پایان ناروتو :

به نظر من آخرین مبارزه بین ناروتو و ساسکه با مادارا میشه
چون ناروتو میتونه با ریننگان بجنگه ساسکه با شارینگان فقط این 2 نفر با ترکیب قدرتاشون میتونن مادارا رو شکست بدن

البته قبل اینکه به مبارزه آخر برسیم چند چیز دیگه هم هست احتمال مبارزه ساسکه با ناروتو هم هست یا این وسط 2باره سر و کله یکی پیدا بشه یا مثلا اوروچیمارو زنده بشه خدا داند :d

میدونم ضایع میشم هیچکدوم اینا اتفاق نمیوفته :d

ویرایش : مثل اینکه این عکسه Fan Art بوده سر کاریم
http://aw08.deviantart.com/art/NUNS-Generation-203040087?offset=10#comments

آخرین ویرایش:
دوستان در مورد انیمه و مانگا میتونید تو این تاپیک ادامه بدید که یک موقع اسپویل از دستتون در نره....:d
50% احتمال داره فیک باشه ولی در کل بنظرم خیلی دارند عجله میکنند برای شماره ی جدید حداقل باید برای اواخر 2012 اماده بشه...داستان هم تا اون موقع جون گرفته دوباره....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or