تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
این Cheetah اگه اشتباه نکنم توی GTA III هم بود ! :دی البته قیافه ـش یه کم فرق میکرد ولی سرعت و هندلینگش خیلی عالی بود. توی نسخه های دیگه هم شاید بوده ولی من با III خیلی خاطره دارم و فقط اون رو مطمئن هستم ! :دی
تو وایس سیتی هم بود . بهترین ماشین هم بود .
وای پسر با تامی عجب حالی میداد ... :d

cheetah.jpg

این Cheetah اگه اشتباه نکنم توی GTA III هم بود !
biggrin1.gif
البته قیافه ـش یه کم فرق میکرد ولی سرعت و هندلینگش خیلی عالی بود. توی نسخه های دیگه هم شاید بوده ولی من با III خیلی خاطره دارم و فقط اون رو مطمئن هستم

تو سن اندریس هم بود،و اونجا هم عالی بود.

خیلی گرافیک اش بالاست تو تصاویر باید یک تریل ببینیم و بعد بگیم عالیست یا خوبه چون به Gta rockstarsنمیشه کمتراز عالی یا خوب بدی
هیچکی نگران گرافیک نیست D:
اصلا مگه کسی gta رو به خاطر گرافیک بازی می کنه؟ D: هر چند گرافیک توی این عکس ها عالیه
هایپ شدیم بد رقم! =)) تا آخر هفته باید صبر کنیم ببینیم 3تا عکس بعدی چی هستن

جالبه با همین سه تا عکس خیلی چیز ها رو میرسونه ! اینکه شخصیت بازی همون اقاست که در تریلره دوم اینکه
در بازی شما میتونید سوار هواپیما بشید البته اینو به صورت احتمالی میدونستیم اما الان مطمئن کرد.در عکس بعدی
مهره تاییدی بر وجود دوچرخه میزنه و در عکس سوم هم میگه که در بازی ماشین های خاطره انگیز وجود داره
که در نسخه های قبل وجود داشته.

خیلی وقت پیش یه شایعه پخش شده بود که بازی چند تا کاراکتر اصلی داره و بازیکن فقط با یه نفر بازی نمیکنه. شاید این پیره (البته بنده خدا خیلی هم پیر نیست ! :دی) یکی از اونا باشه. ولی هرچی باشه من از همون تریلر بازی که دیدمش ازش خوشم اومد.

خیلی وقت پیش یه شایعه پخش شده بود که بازی چند تا کاراکتر اصلی داره و بازیکن فقط با یه نفر بازی نمیکنه. شاید این پیره (البته بنده خدا خیلی هم پیر نیست ! :دی) یکی از اونا باشه. ولی هرچی باشه من از همون تریلر بازی که دیدمش ازش خوشم اومد.
یکی از شایعه ها اینه که این پدر شخصیت اصلی بازیه و داستان درباره این پدر و پسر هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or