تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
حال نميكنين با بازي تو سرش نزنين
کی تو سرش زد؟:دی

من خودم تو IV هم بعد یه مدت همه چیز برام تکراری میشد و اون انگیزه رو واسه ادامه داستان نداشتم
یعنی تو اکثر شماره ها چه ps2 چه psp همین بوده برام
از یه جای داستان به بعد کلا داستان و میذارم کنار و ول واس خودم میچرخم!
این کلیشه شدن و تکراری شدنش یکم اذیت کننده بوده واس شخص من
چیزی که تو red dead ندیدم و داستان گیرایی بیشتری داشت

من فکرکردم عکس از بازی منتشر شده،دیگه عکس از داخل تریلر می گیرید براش تاپیک هم درست میکنید!؟!!

ماشالا به هوشی که داری ، از کجا فهمیدی از داخل تریلر عکس گرفتیم ؟؟؟از دفعه ی بعد با اجازه ی شما تاپیک می زنیم ;)

هر کسی توان دانلود حداقل 18 مگابات رو برای یه تریلر 1:24 نداره ، پس حد اقل می تونه از این عکس ها استفاده کنه !
تازه این اولین تاپیکی نیست که توش عکس هایی از تریلر بازی گذاشته شده ، بالای 1 ساله که این کار انجام می شه!

ماشالا به هوشی که داری ، از کجا فهمیدی از داخل تریلر عکس گرفتیم ؟؟؟از دفعه ی بعد با اجازه ی شما تاپیک می زنیم
هر کسی توان دانلود حداقل 18 مگابات رو برای یه تریلر 1:24 نداره ، پس حد اقل می تونه از این عکس ها استفاده کنه !

ماشالا به ادب و نزاکت شما!!
یکی از دوستان در روز انتشار تریلر لطف کرد و عکس هایی از تریلر رو برای دوستانی که نمیتونند تریلر رو دانلود کنند،تو خود همون تاپیک گذاشت.
اینکه شما میخواهی تاپیک بزنی یا نه! به خودت مربوطه.ولی در عنوان تاپیک ذکر کنید که عکس هایی از تریلر بازی.
ممنون.

ماشالا به ادب و نزاکت شما!!
چیه ؟ از هوشت تعریف کردیم ، بی ادب شدیم ؟

یکی از دوستان در روز انتشار تریلر لطف کرد و عکس هایی از تریلر رو برای دوستانی که نمیتونند تریلر رو دانلود کنند،تو خود همون تاپیک گذاشت.
می شه ساعتی که من این تاپیک رو زدم رو با ساعتی که اون دوستتون اون پست رو زده مقایسه کنید ؟ من سعی کردم در کوتاه ترین مدت این عکس هارو بزارم تا همه بتونن ببینن!

ولی در عنوان تاپیک ذکر کنید که عکس هایی از تریلر بازی
شما به من یه نمونه تاپیک نشون بدید که یه همچین عنوانی داشته باشه!!!
همیشه وقتی عکس از تریلر بازی می گیرن ، تو همون تاپیک عکس های بازی مربوطه می زارن ، نه یه تاپیک دیگه :)

• Like
Reactions: Sorrows
فک کنم با توجه به گستردگی سن اندریاس رو 360 بازی چند تا دیسک بشه
سن آندرياس كامل نيست ، فقط لوس سانتوس هستش. همون شهر جنوبي كه نسخه ي اصلي بود. همونجا كه شبيه LA ـه.

---
نكته جالبي كه من الان دوباره تو تريلر ديدم ، اون ak47 هايي كه دسشون بود صدا خفن كن هم داشت ، خيلي هم خوب

موتور گرافیکی بازی تغیر نکرده
فکر نکنم رو سیستمم بکشه IV خیلی گیر میکرد البته وقتی سایه هاشو خاموش میکردم درست میشد
موتور گرافیکی فقط مال بازی های EA مخصوصا بتلفیلد 2 که اونقدر گرافیک داشت ولی هیچی تیک نمیز
--------------
نمیتونستین عکس بزرگتر بزارین

دیگه توی بازی GTA دنبال داستان و محتوی در حد GOW ها گشتن یک خورده بی انصافی است . GTA از گذشته هم به این معروف بوده که آدم ها رو تو پیاده رو و خیابون له بکنی و بعدش میتونستی ماشین عوض بکنی و رفته رفته داستان اندکی به اون اضافه کردند و حالا هم که گرافیک و گیم پلی اون احساس آزادی عمل و شبیه به واقعیت رو به گیمر القا میکنه . زیاد دوستان گیر به داستان و محتوی و کلیشه ای شدن اون ندند . ماهیت GTA به همین کلیشه ای و تکراری شدن هستش . هی ماشین عوض میکنی ، تصادف میکنی و آدم ها رو که له میکنی انگار دنیا رو بهت دادن ! دنبال داستان میگردید بازی های زیادی هستند ...

هنوز نمیشه از روی تصاویر و تعداد اندک تریلر ها قضاوت کرد

اما سری بازیهای Gta همیشه روند رو به رشد داشته ....

شک ندارم که نسخه جدید هم نمره 10 رو کسب میکنه ....

حتی میتونه از IV هم بهتر باشه :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or