تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
راکستار نمیگه پیش خودش ممکنه بعضی از گیمرا بیماری قلبی داشته باشن از این اسکرین ها میده بیرون ؟ :دی
جونش در بره یه تاریخ به ماه بگه حداقل

اگه اشتباه نكنم باتوجه به تريلرهاي نمايش داده شده بازي داراي دوتا شخصيت هستش;)

فكر كنم يكي ديگه ايشون هستش:d

1a.jpg

آقا مگه واسه نشستن تو جت جنگی و پرواز نباید ماسک اکسیژن زد !؟؟ این چی همین جوری راحت نشسته داره پرواز میکنه !
دقیقآ. مثل این که کت وشلوارم پوشیده!
بد از گذشت یک نسل هنوز راه حلی برای ایین مورد ایجاد نکردن. حدقل میتونستن مثل GTA4 که هنگام سوار شدن پشت موتر کلاه ایمنی میزاشتو اینم یه ماسکی میزد!حالا لباسو بی خیال.
این کار دیگه بعیده. بسه دیگه چقد تعریف تمجید! یه ذره هم ایراد بگیریم!!:p

راستی برای pc هم منتشر میشه؟

اگه یک شخصیت بیشتر داشته باشه یعنی اینکه Co-op داره :دی
درکل این تصاویر که عالیه ولی به نظر میاد بزودی یه تریلری ازش نشون بدن دیگه :دی
راستی برای pc هم منتشر میشه؟
هنوز هیچ پلتفورمی واسش نگفتن چه برسه به PC :دی

من شرط میبندم این آدمی که تو جت هست ، شخصیت اصلی نیست ! من که می گم این قدر تو عکس و تریلر به این یارو تاکید می کنن ، می خوان آخر سوپرایزمون کنن و یه شخصیت دیگه رو به عنوان main character قرار بدن ! ولی در هر صورت ، در تاثیر گزاری این یارو تو داستان بازی شکی نیست !

روری بود که راکستاری ها از قبل گفتن تو این روز (2 نوامبر 2011) برید تو سایتمون قرار بترکونیم و اولین تریلر بازی اومد
همون روز شایعاتی بود که میگفت بازی قرار 3 تا کاراکتر داشته باشه...:-?

یه جورایی هم آی وی همین 3 تایی بود دیگه نه!؟
تو اصلی نیکو بود تو 2تا DLC هم 2تا دیگه بودن
شاید اینجا کل یوم از اول همین باشه

اصلاً شخصیت اصلیش یه خر پیره باشه!من میخوامش:دی

آخرین ویرایش:
برادران من این شایعات همه بی اساسه،سر هر GTA این برنامه ها بوده.مثلا سر 4،گفته بودن شخصیت اصلی زنه،یا حیوون خونگی داره و از اینا،ولی ما همون GTA داریم که باید داشته باشیم.

پشت جگواره نوشته چیتا! هه هه.
این Cheetah اگه اشتباه نکنم توی GTA III هم بود ! :دی البته قیافه ـش یه کم فرق میکرد ولی سرعت و هندلینگش خیلی عالی بود. توی نسخه های دیگه هم شاید بوده ولی من با III خیلی خاطره دارم و فقط اون رو مطمئن هستم ! :دی
قرار بود برای این شماره از بازی ایندفعه ماشینها رو لایسنس کنن که نکردن مثکه ! :|

قرار بود برای این شماره از بازی ایندفعه ماشینها رو لایسنس کنن که نکردن مثکه ! :|
کجا گفتن قرار بوده همچین کاری کنن؟
هرچند برای من فرقی نمی کنه لایسنس نباشن بهترم هست ماشین های تازه ببینیم بهتره که
البته همین الان برای IV هر ماشینی که بخوایم مد شده D: برای V هم 100% برنامه های مفصلی دارن مدرها

3 شات جدید دیگر از GTA V

درود.
3 screenshot دیگر از سوی ROCKSTAR منتشر شد که در زیر میبینید.
37841450927571137426.jpg
99815371363353424753.jpg
23440765510765777251.jpg
منبع:
F*BOOK - rockstar fan page پرابلم ؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or