تصاوير Grand Theft Auto V

God_of_game

کاربر سایت
تصاویر بازی GTA V

این تصاویر مربوط به تریلر منتشر شده از بازی هست

خودم با عجله عکس گرفنم ، کیفیتشم دیگه خودتون می بینید چطوره ٰ ولی پیش خودم گفتم از هیچی بهتره !

• Like
Reactions: Spn and AK47
پسر کیفیت آب رو ببین از این فاصله!
عجب draw distanse داره!
واقعا دم راک استار گرم !!!!!!

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:21 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها ظاهرا تاریخ انتشار بازی لو رفته!
همونطوری که حدس می زدم

"I can confirm that this is the release date forward by our supplier. If the release date change, our website will be updated immediately."

The release date advanced by the supplier is November 23. As yet there is little information about the game, the date caused enough doubt among players.

منبع
Google Tradutor

خوب تا قبل از این هواپیما و دوچرخه سوار ی در بازی تایید شد
الان هم 3 تصویر جدید از بازی منتشر شد که نشان می دهد در باز یزمین تنیس و همچنین پیست موتور سوار ی وجود داره همچنین مانند شماره های قبلی پرواز با چتر از ارتفاع هم دیده میشه
ظاهرا از این به بعد باید شاهد اخبار داغی درباره بازی باشیم

از ریسینگ بگیر تا بولینگ !:d بتل هم داره :d

لامصب هندلينگ و فيزيك و طراحي ماشين ها در IV هنوزم كه هنوزه از نصف بازي هاي مخصوص ريسينگ خفن تر و زيبا تر و پر جزييات تر هست !!

كلا شده شبيه بازي LBP2 كه ميتوني همه بازي هاي مورد علاقه ات رو توش بازي كني !!:d

بچه ها ظاهرا تاریخ انتشار بازی لو رفته!
همونطوری که حدس می زدم

"I can confirm that this is the release date forward by our supplier. If the release date change, our website will be updated immediately."

The release date advanced by the supplier is November 23. As yet there is little information about the game, the date caused enough doubt among players.

منبع
Google Tradutor

:d

GTA 5: “bet my wife, my house and your life on it not coming out this year.”, says retailer

خودمم خیلی دوست دارم امسال بیاد اما احتمالش صفره! :d

:d

GTA 5: “bet my wife, my house and your life on it not coming out this year.”, says retailer

خودمم خیلی دوست دارم امسال بیاد اما احتمالش صفره! :d
همه حدس و گمانه دیگه D: دلایل زیادی هست که بازی برای کریسمس امسال منتشر بشه از اون طرفم دلایل دیگه ایی هست که میگن مارچ 2013
تنها چیزی که مطمئن هستیم اینه که بازی تا قبل از مارچ 2013 منتشر میشه (بر اساس سودی که T2 در نظر گرفته برای این محدوده زمانی)
هرچند که من طرف نسخه کنسولی نمی رم هیچ کدوم از gta هارو روی کنسول بازی نکردم اینم صبر می کنم PC اش رو میگیرم تا آخرای 2013 باید صبر کنم
GTA لذتش به رزلویشن بالای PC

111.thumb

All jaws dropped ...
من حاضرم توی همین اتمسفر یه دوچرخه یا ماشین یا حتی الاغ بهم بدن و چرخ بزنم همینجوری تو محیط بازی .داستان و اینا هم نمی خوام اصلا" ... !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or