تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شانسو می بینی
می خواستم آرت شاتلمو 3 کنم که گولدم تموم شد حالا که می خواهم 3 ماه گولد بگیرم هیچ جا نداره تازه قبل از اینا می خواستم پوینت بگیرم:دی

speeeedd

this might be good: babol.iran
291615137.png

باز پینگت باید بهتر از این باشه.با شرکت تماس بگیر ببین می تونن بهترش کنن یا خیر.

من نمیدونم شما ها از بازی کردن توقع چی دارین ! من خودم دارم با پینگ 500 بازی میکنم و کاملاً هم بدون مشکل ! الان پینگ 370 به نظر من خیلی خوب هست. (اونم با New York !)

یعنی با این پینگ نمیتونم اصلا روان بازی کنم؟؟

چرا، خوب هم میتونی بازی کنی ولی خب نه اونطور که خارجی ها بازی میکنند.

مشکلش خیلی بزرگه؟؟

پینگ بهتر از این خیلی کم هست و مخصوص یکسری ISP ها هست بیشتر. که تازه من 250،300 کمتر ندیدم ! (البته یکی از کاربر ها هست که پینگ زیر 200 داره که قضیش رو نمیدونم !)

فقط پینگ واسه XboxLive مهمه؟

بیشتر برای بازی کردن مهم هست.

من نمیدونم شما ها از بازی کردن توقع چی دارین ! من خودم دارم با پینگ 500 بازی میکنم و کاملاً هم بدون مشکل ! الان پینگ 370 به نظر من خیلی خوب هست. (اونم با New York !)

چرا، خوب هم میتونی بازی کنی ولی خب نه اونطور که خارجی ها بازی میکنند.

پینگ بهتر از این خیلی کم هست و مخصوص یکسری ISP ها هست بیشتر. که تازه من 250،300 کمتر ندیدم ! (البته یکی از کاربر ها هست که پینگ زیر 200 داره که قضیش رو نمیدونم !)

بیشتر برای بازی کردن مهم هست.

ما با همین پینگ زیر 300 همه جوره مشکل داریم.به هر حال میگیم کمتر از این باشه که بهتر بتونن بازی کنن.
آدم وقتی 4 بار بیخودی و به خاطر پینگ بالا بمیره توی یه بازی یا یه چیزی رو از دست بده بایدم گفت که فلان باشه یا فلان نباشه.
ما هم با پینگ بالا خیلی از بازی ها رو بی مشکل انجام میدادیم اما دلیل نمیشه که چون تو پینگت 500 هست و مشکلی نداره برای دیگران هم باید همون حدود باشه.در ضمن شما باید پینگ رو با سرعت مقایسه کنی ببینی با سرعتی که داری به نظرت پینگ مناسب هست برای بازی یا نه.
بزرگترین مشکل اینترنت ایران پینگشه...

آخرین ویرایش:
خدمت دوستان بگم که من با پینگ 344 به راحتی تونستم در لایو COD 4 بازی کنم.البته پینگ من نوسان داره بعضی وقت ها به 600 هم میرسه که بازم راحت بازی کردم.بدونه کوچکترین گیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or