پدرام من art 1 شاتل دارم اگر art2 یا art3 کنم سرعتم تغییر می کنه یا فقط محدودیتم بالا می ره؟
کی می گه چدرام جان ؟؟؟؟؟؟؟؟فقط محدودیتت بالا میره...
کی می گه چدرام جان ؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه میشه ؟
ترافیکه اضافی خریدنیه ( تو شاتل هر گیگ 9.000 تومان) ولی سیستم ها از نظر سرعت هم باهم تفاوت دارن ... از شما بعیده همچین حرفی بزنی ...
به جدول زیر توجه کنید (شاتل) :
َهمین الانم داری حرف اشتباه می زنیخشایار جان فقط سرعت آپلود بالا میره.دانلود که بالا نمیره.مگر این که Art 4 به بعد رو بگیرن.
من اشتباهی نکردم.سرعت دانلود ثابته ولی آپلود 256 و 320 میشه.
حرف اشتباهی نزدم... :laughing:
َهمین الانم داری حرف اشتباه می زنی
به جدول دقت کردی شما ؟
2تاشم شبیه هم نیست ... فقط ART2-3 آپلود هاشون یکیه... در ضمن تو ADSL شما نمی تونی دانلود و آپلود مساوی داشته باشی ، این شرکتا هم که نوشتن می دن هم خالی بندیه (تئوری و تجربه اینو میگه)
این PING من برای COD4 خیلی پایینه. KNIFE که اصلا جواب نمیده!!
منظورت این بود که پینگت بالا هست دیگه:biggrin1:ای ناقلا یادمه یکی به تو گفته بود COD4 باید اورجینال باشه برای بازی آنلاین:biggrin1:این PING من برای COD4 خیلی پایینه. KNIFE که اصلا جواب نمیده!!
زنگ بزن شرکتی که ازش سرویس میگیری.شاید بتونه یکم پینگت رو بهتر کنه...
مثلا حجم ترافیکی که به محدوده ی شما میاد رو کم می کنن که اونم واسه منو شما همچین کاری نمی کنن ... مرگر اینکه 10.000 نفر از یه منطقه زنگ بزنن بگن پینگمون بده...مگه دستِ اوناست ؟! مثلاً چی کار میتونه بکنه ؟ :confused:
سلام
اینجا کسی از تبریز هستش که بگه کودوم شرکت برای خرید ADSL بهتره ؟؟؟ پینگشم پایین باشه.
در کل برای LIVE بازی کردن کودوم نسبت به قیمتش خوبه ؟
http://shatel.ir/component/option,com_adsl/cid,4/Itemid,129/lang,fa_IR/