تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها من تا همین چند روز بیش راحت توی لایو بازی میکردم وسریع بیدا میکرد و بازی میکردم در هر بازی ای ولی الان 2-3 روزیه که توی کال اف دیگه هیچ match ی رو بیدا نمیکنه و سرعتم اومده بایین فکر کنم....تا چند روز بیش خیلی خوب بود ها نمیدونم چی شده بهش
سرعتم 512 نامحدود هست شرکت حسابگر
بعدش این بینگ چیه اصلا؟ میشه توضیح بدین راجع بهش...مرسی

سلام بچه ها من تا همین چند روز بیش راحت توی لایو بازی میکردم وسریع بیدا میکرد و بازی میکردم در هر بازی ای ولی الان 2-3 روزیه که توی کال اف دیگه هیچ match ی رو بیدا نمیکنه و سرعتم اومده بایین فکر کنم....تا چند روز بیش خیلی خوب بود ها نمیدونم چی شده بهش
سرعتم 512 نامحدود هست شرکت حسابگر
بعدش این بینگ چیه اصلا؟ میشه توضیح بدین راجع بهش...مرسی
فکر کنم به خاطره اینه که پینگت تو این چند روزه بالا رفته
چرا و چطوریش رو نمیدونم
پینگ چیه؟
به مدت زماني گفته مي شود که يک Packet از ISP به مقصد يک Host قوي (مثلا" www.yahoo.com) در اينترنت ارسال شده و پس از دريافت پاسخ مناسب دوباره به ISP باز مي گردد. هرچه اين زمان کمتر باشد پهناي باند از کيفيت بهتري برخوردار است.

1748802619.png

به این پینک بالا توجه کنید این پینک من تا چند روز پیش با New York بود و پینک زیر پینک جدید منه که امروز گرفتم،:-sمیخواستم ببینم برای همه دوستان این مشکل بوجود آمده و پینکشان به این وضع دچار شده یا نه؟:-/

1769333852.png

1748802619.png

به این پینک بالا توجه کنید این پینک من تا چند روز پیش با New York بود و پینک زیر پینک جدید منه که امروز گرفتم،:-sمیخواستم ببینم برای همه دوستان این مشکل بوجود آمده و پینکشان به این وضع دچار شده یا نه؟:-/

1769333852.png
خوبه که! مشکلی نداره! لگ میزنه واست تو بازی مگه؟
اینهم برا من هست:d

خوش به حال بچه های اون ور آب! حال می کنید با اینترنت! ما اینجا زجر میکشیم! زجر!!!

میگم بچه ها من تو بعضی بازیها مثل تنیس تاپ اسپید 4 و بعضی وقتها فیفا لگ دارم اما الان تست پینگ گرفتم میبینم پینگم خیلی پایینه و عالیه!!درسته؟ولی چرا گریدم زده D ? این پینگ منه ببینید:

1774276937.png

آخرین ویرایش:
میگم بچه ها من تو بعضی بازیها مثل تنیس تاپ اسپید 4 و بعضی وقتها فیفا لگ دارم اما الان تست پینگ گرفتم میبینم پینگم خیلی پایینه و عالیه!!درسته؟ولی چرا گریدم زده D ? این پینگ منه ببینید:

1774276937.png
خوب اینترنتت با جهان مقایسه میشه و از همه لحاظ مقایسه میشه نه فقط پینگ!
این عکس زیر مال خودمه نگاه کن پینگش از تو بیشتره ولی A هست!
1545149230.png

اون گريدي كه ميبيني رو به سرعت دانلود و آپلود ميدن ، پينگ تاثيرش كمه. بعدشم اين پينگي كه شما تست گرفتي با سرور تهران تست كردي ، شما با پاريس ، لندن ، برلين و نويورك تست كن بعدا ببين وضعيت رو.
اينم براي منم با يكي از هاست هاي تهران تست گرفتم :

اون گريدي كه ميبيني رو به سرعت دانلود و آپلود ميدن ، پينگ تاثيرش كمه. بعدشم اين پينگي كه شما تست گرفتي با سرور تهران تست كردي ، شما با پاريس ، لندن ، برلين و نويورك تست كن بعدا ببين وضعيت رو.
اينم براي منم با يكي از هاست هاي تهران تست گرفتم :

مگه واسه بازی پینگ مهم نیست؟ضمنا منظورت چیه با سرور پاریس و .. تست کنم؟من اینترنتم رو از شرکت حسابگر گرفتم

مگه واسه بازی پینگ مهم نیست؟ضمنا منظورت چیه با سرور پاریس و .. تست کنم؟من اینترنتم رو از شرکت حسابگر گرفتم

شما وقتی بازی می کنی سرور اون بازی تو ایران نیست. (مگر اینکه کاملا با ایرانیا بازی کنی)تقریبا پینگ شما برابر پینگی است که اگه با سرور های آمریکا تست بگیری نشون میده هست.

پينگ يكي از فاكتور هاي مهم تو بازيه ولي چه ربطي به نمره دادن اين سايت داره؟ اين سايت به دانلود و آپلود نمره ميده. براي تست با سرور هاي خارجي اون نقشه كوچيكه رو ببر رو نويورك يا لندن و پاريس رو اون نقطه سفيد ها كليك كن

ببين اين يكي ماله سرور كرجه اون يكي برلين:

--

آخرین ویرایش:
اقایون واسه اینکه بفهمین پینگتون خوبه یا نه بهتره از یه مرجع مشترک استفاده کنید
مثلا همه تو قسمت منو استارت Command Prompt اینو پیدا کنید
ping 4.2.2.4
یا
ping google,com

با این من الان پینگم 140 هستش و تو بازی ها مشکلی ندارم
البته نداشتم الان چند وقته لایو نمیرم:دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند