تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من با نت 512 شاتل ترافیک 3 گیگ ماهیانه 19 تومن بدون آی پی دیگه میرم چطوره؟:
ping:80 Download:250 Upload:20
اما با وی پی ان میخوام برم:
ping 460 Download:60 Upload 10
چرا اینقدر ضعیف میشه؟

e4f5cc9f4f3f.png

به نظرتون به درد لایو میخوره؟؟؟ 256

والا با تهران خیلی خوبه با سرور های خارجی مثل امریکا و اورپا بگیر
فکر کنم عالیه من با تهران حدودای 30 تا 40 بدونه لاگ کال اف که میزدم و فیفا رو هم خیلی راحت بازی میکنم

سلام بچه ها من مدت زیادیه توی لایو بازی میکنم با سرعت 512 نامحدود ولی جدیدا دیگه سرعتش خیلی اومده بایین و بینگم شده 350!...و هیچ مچی رو بیدا نمیکنه ولی بعضی موقع ها خوب میشه...نمیشه کاری کرد؟

من نمیدونم چرا speed test میدم بالای 250 (آ»ریکا)است ولی موقع بازی حتی یه ذره delay هم ندارم
عین singleplayer می مونه دارم mw3 میزنم!!!

---------- نوشته در 10:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 PM ارسال شده بود ----------

---------- نوشته در 11:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:59 PM ارسال شده بود ----------

کسی جواب ما رو نمیده؟

برو حالشو ببر
اره میشه عزیز

من نمیدونم چرا speed test میدم بالای 250 (آ»ریکا)است ولی موقع بازی حتی یه ذره delay هم ندارمعین singleplayer می مونه دارم mw3 میزنم!!!ز
اگه قرار باشه تو بازی معلوم کنه که دیگه مثل منو تو کسی لایو نمیرهوقتی معلوم میکنه که همیشه جزو چند نفر اخر هستی:دیتو بازی تو فک میگنی لگ نداری ولی اونوره ابیا خیلی راحت میزنن چون در حد کسری از ثانیه اونا زودتر عمل میکنن ینی اونا میبیننتو بهت شلیک میکنن ولی تو دیر متوجه میشی و کاری نمیتونی کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or