تست سرعت اینترنت برای بازی در Xbox Live [پست اول حتما خوانده شود]

• Thread starter Thread starter TRUTH
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
00809494694113218143.jpg

اینم ماله من:d(پلاس نت)128-512 classic
زیر 300 اونم به نیویورک خیلی خوبه! راحت میشه بازی کرد! من وقتی پینگم به امریکا میشه 350 می تونم بازی کنم! البته کمی لگ میندازه اما خوبه ! زیر 300 که دیگه لگ نمیزنه! البته تو فیفا و بتل!

با سلام
سوال:کسی قیمت اون چیزی که به xbox وصل میشه و بعدش از طریق اون میشه با wireless به مودم وصل شد رو داره؟حدودا چند؟
تو ایران بین 100 تا 120 مگر این که تازگیا گرون شده باشه

---------- نوشته در 06:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:52 PM ارسال شده بود ----------

ا
سلام.من فکر کنم با این مشخصات حتی با ایرانی ها هم مشکل داشته باشم واسه لایو بازی کردن.
1739312777.png
اتفاقا خیلی هم خوبه

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:53 PM ارسال شده بود ----------

:-oاین دیگه چیه؟
یعنی وجود داره؟

این خوبه دیگه؟
نمیشه گفت خیلی خوبه ولی خوبه برا منم یه چیزی تو همین مایه هاست و راحت بازی میکنم

سلام.من فکر کنم با این مشخصات حتی با ایرانی ها هم مشکل داشته باشم واسه لایو بازی کردن.
1739312777.png

البته بستگی داره که کی و در چه شرایطی گرفته باشی.ماله خودم یه بار گرفتم پینگ بالای 200 بود!!! ترجیحا هم وقتی وصل شو که فقط خودت وصلی به اینترنت.(خانواده دیگه وصل نیستن)

با سلام
یک سوال:آیا میشه کامپیوتر رو با wireless به اینترنت وصل کرد و بعدش با کابل lan ایکس باکس رو به کامپیوتر وصل کرد و بعدش رفت به live?یعنی ممکنه؟ کسی اینکارو کرده؟
با تشکر:)

سلام به همه دوستان عزیز
اقا الان تو تهران بهترین شرکتی که بشه ازش adsl گرفت کدومه
با سپاس
من خودم ADSL ندارم ولی شنیدم این خوبه و قیمت هاشهم خوبه
اگه میخوای آنلاین بازی کنی بهتره از نگیری چون اکثرا مشکل MTU دارن

من خودم ADSL ندارم ولی شنیدم این خوبه و قیمت هاشهم خوبه
اگه میخوای آنلاین بازی کنی بهتره از نگیری چون اکثرا مشکل MTU دارن

برادر میزاشتی دو دقیقه بگذره بعد حرف ما رو نقض کنی!!!!
من نمیدونم چرا تو این سایت همه منتظرن از ما سوتی بگیرن!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or