navidfaro5
کاربر سایت
خیر نمی شود
اما من شنیدم اینترنت ملی اختیاریه
واسه خارجه دیگه!!!! از ایران که نمی تونه اینجوری بیفته! ولی لاکردارا عجب سرعتی دارن!!! عجب پینگ کمی!! آدم حسرت می خوره!!
---------- نوشته در 11:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:18 PM ارسال شده بود ----------
آره!! ماله منم چون شاتل بود یادمه حدوده 2 ماه پیش برای بعضی وقت ها پینگ بد نبود اما الان که می رم.... انگاری که یه 150 تا اضافه شده بهش! برا شما هم اینجور بوده؟
یه سوال : نصف شب مگه نباید سرعت بهتر از صبح باشه؟! من یه بار که تست گرفتم فاجعه بود!!!!سرعت دانلود و آپلود افتضاح پایین بود!پینگ هم داغون! برای شما هم اینجوریه؟
می دونی کی ارائه میشه؟
یعنی باید بین سرعت و توانایی رفتن به live یکی رو انتخاب کرد؟
می دونی کی ارائه میشه؟
یعنی باید بین سرعت و توانایی رفتن به live یکی رو انتخاب کرد؟
به تهران که خوبه! باید با سرور های اروپا و امریکا تست کنی! اگه 300 یا زیر 300 باشه خوبه
سلام به این امیدی هست ؟؟داداشم wow بازی میکنه مشکلی نداره ولی من میخوام بزنم تو کاره cod
سلام
من سرعته نتم 512 هست و 3 گیگ ترافیک ماهیانه.
چند ساعت میشه باهاش لایو بازی کرد؟
دقیق نمیشه گفت ولی اگه همشو می خوای لایو بزنی که خیلی زیاد میشه لایو بزنی
سلام دوستان با سرعت 128 می شه live بازی کرد؟
اگه معمولی بازی کنی هر ساعت حداقل 50 مگ و حداکثر 90 مگ میبره ولی اگر در بازی هاست باشی هر ساعت 250 تا 300 مگ میبرهسلام
من سرعته نتم 512 هست و 3 گیگ ترافیک ماهیانه.
چند ساعت میشه باهاش لایو بازی کرد؟
امیدی هست ؟ عالیه با این پینگ به خوبی میتوی بازی کنی
سلام به این امیدی هست ؟؟داداشم wow بازی میکنه مشکلی نداره ولی من میخوام بزنم تو کاره cod
اگه معمولی بازی کنی هر ساعت حداقل 50 مگ و حداکثر 90 مگ میبره ولی اگر در بازی هاست باشی هر ساعت 250 تا 300 مگ میبره
---------- نوشته در 11:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------
امیدی هست ؟ عالیه با این پینگ به خوبی میتوی بازی کنی