el-nino
کاربر سایت
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!احتمال داره با اینترنت سرعت 1 مگ هم تو لایو لگ داشت؟ کلا میدونم بستگی به پینگ داره اما فک نکنم اینترنت با سرعت 1 مگ پینگش بالا باشه درسته؟
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!احتمال داره با اینترنت سرعت 1 مگ هم تو لایو لگ داشت؟ کلا میدونم بستگی به پینگ داره اما فک نکنم اینترنت با سرعت 1 مگ پینگش بالا باشه درسته؟
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!
با این پینگ میشه لایو زد
![]()
با Washington.Dc گرفتم ردیف هست یا نه؟هالشو ببرم یا نه؟:d
![]()
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.بهترین شرکت در این زمینه چیه؟ یک سوال دیگه هم داشتم که تکراریه: فرق adsl با wireless چیست؟ مودمشون فرق داره؟ یک سوال دیگه:میشه با wireless به xbox وصل شد؟ یعنی دیگه از کابل lan استفاده نکرد؟
سلام دوستان این هم تست سرعت من هست .ولی اصلا لایو نمیرممی ترسم بن بشم .
![]()
---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------
سلام .این تست سرعت منه .![]()
---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوست عزیز . سرویس داتک سرویس خوبیه .ولی فک کنم مشکل داشته باشی .چون پینگت خیلی بالاست و سرعت آپلودتم پایین هست.ولی به نظر من همین سرویس رو نگه دار.
اگر هم میخوای تعویض کنی از سرویس من بگیر
![]()
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.
با وایرلس میشه وصل شد و وایرلس مودمیه که نیازی به سیم نداره برای وصل شدن به ایکس بکس و فقط کافیه به کامپیوتر وصل باشه!
اه . . . . .اه . . . . اه عجب پینگی؟؟؟؟؟عالیههههههه!!!! فقط یک زیر نویس کم داره![]()
شرمنده نمی دونم ولی فکر نکنم بشه یک راست وصلش کرد!مرسی. حالا یک سوال دیگه:الان من اگه ابتدا مودمو به کامپیوتر وصل کنم(با وایرلس) بعدش xbox رو با کابل lan به کامپیوتر وصل کنم و حالا به live وصل شم بهتر از حالتی که یه کله xbox رو با lan به مودم وصل کنم؟ کدوم بهتره؟
با این ها میشه کال اف بازی کرد
![]()
![]()
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.
مرسی. حالا یک سوال دیگه:الان من اگه ابتدا مودمو به کامپیوتر وصل کنم(با وایرلس) بعدش xbox رو با کابل lan به کامپیوتر وصل کنم و حالا به live وصل شم بهتر از حالتی که یه کله xbox رو با lan به مودم وصل کنم؟ کدوم بهتره؟
این برا کال اف خوبه؟
![]()
![]()