el-nino
کاربر سایت
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!احتمال داره با اینترنت سرعت 1 مگ هم تو لایو لگ داشت؟ کلا میدونم بستگی به پینگ داره اما فک نکنم اینترنت با سرعت 1 مگ پینگش بالا باشه درسته؟
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!احتمال داره با اینترنت سرعت 1 مگ هم تو لایو لگ داشت؟ کلا میدونم بستگی به پینگ داره اما فک نکنم اینترنت با سرعت 1 مگ پینگش بالا باشه درسته؟
کلا ربطی به چیزهای دیگه نداره!! بستگی داره از چه شرکتی بگیری!
با این پینگ میشه لایو زد
با Washington.Dc گرفتم ردیف هست یا نه؟هالشو ببرم یا نه؟:d
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.بهترین شرکت در این زمینه چیه؟ یک سوال دیگه هم داشتم که تکراریه: فرق adsl با wireless چیست؟ مودمشون فرق داره؟ یک سوال دیگه:میشه با wireless به xbox وصل شد؟ یعنی دیگه از کابل lan استفاده نکرد؟
سلام دوستان این هم تست سرعت من هست .ولی اصلا لایو نمیرم می ترسم بن بشم .
---------- نوشته در 01:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:03 PM ارسال شده بود ----------
سلام .این تست سرعت منه .
---------- نوشته در 01:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:10 PM ارسال شده بود ----------
سلام دوست عزیز . سرویس داتک سرویس خوبیه .ولی فک کنم مشکل داشته باشی .چون پینگت خیلی بالاست و سرعت آپلودتم پایین هست.ولی به نظر من همین سرویس رو نگه دار.
اگر هم میخوای تعویض کنی از سرویس من بگیر
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.
با وایرلس میشه وصل شد و وایرلس مودمیه که نیازی به سیم نداره برای وصل شدن به ایکس بکس و فقط کافیه به کامپیوتر وصل باشه!
اه . . . . .اه . . . . اه عجب پینگی؟؟؟؟؟عالیههههههه!!!! فقط یک زیر نویس کم داره
شرمنده نمی دونم ولی فکر نکنم بشه یک راست وصلش کرد!مرسی. حالا یک سوال دیگه:الان من اگه ابتدا مودمو به کامپیوتر وصل کنم(با وایرلس) بعدش xbox رو با کابل lan به کامپیوتر وصل کنم و حالا به live وصل شم بهتر از حالتی که یه کله xbox رو با lan به مودم وصل کنم؟ کدوم بهتره؟
با این ها میشه کال اف بازی کرد
بهترین صبانت و شاتل و پارس آنلاین هست.
مرسی. حالا یک سوال دیگه:الان من اگه ابتدا مودمو به کامپیوتر وصل کنم(با وایرلس) بعدش xbox رو با کابل lan به کامپیوتر وصل کنم و حالا به live وصل شم بهتر از حالتی که یه کله xbox رو با lan به مودم وصل کنم؟ کدوم بهتره؟
این برا کال اف خوبه؟