تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

گرافیکش از نسخه های کنسولیش بهتر بود ولی بازم نسبت به E3 اُفت چشمگیری داشت :d
کجایند اون عده ای که سنگ PC به سینه میزدن و میگفتن ما گرافیکی برابر با همون تریلر E3 رو تجربه خواهیم کرد :d
کلا این Ubisoft یه تریلر نشون داد، همرو گذاشت سر کار :d

اون تریلر E3 2012 رو دیگه ول کنید ، رسما CG بود ! حالا که به تاریخ ریلیز نزدیک میشیم کم کم گند کاری هاشون رو میشه :))

خیلی خوب، حالا چرا عصبانی میشی :d اصلا اُفت نداشت :d
ولی به نظر من داشت :d مثلا تو اون تریلر، اولش که شروع شد این آت و آشغالای رو زمینو باد تکون داد همچین طبیعی بود که اصلا بهت زده شده بودم تا آخر تریلر (:d) ولی اینجا به نظرم زمین اصلا اونقدری آشغال نداشت چه برسه به اینکه اون صحنه هم بخواد ایجاد شه :d
حالا همه چیز موقع عرضه مشخص میشه، اُمیدواریم رو PC حتی بهتر از اوت تریلر اولی هم اجرا بشه :d
نه باو عصبانی چیه :دی
میگم دیگه این تریلر مال گرافیک بود و فقط تکنیک HBAO و TXAA رو نشون میداد و اصلا یک بارم جوری زمینو نشون نداد که آت و آشغال توش باشه! :دی بعدشم اون آت و آشغالا میشه جز جزئیات نه گرافیک! :دی
تریلرای قبلی هم که روی PS4 اجرا شده بود از اون نظر تکمیل بود! مثلا همین قبلیه Welcome to Chigaco توش زمینو نشون میداد که قشنگ کلی آشغال از جلو دوربین رد میشد :دی
بخاطر همین میگم! تریلر اول یکی از مراحل بازی بود و دیگه صحنه کات نمیشد! بخاطر همین اون آشغالا و صداهایی که ازش در میومد دیده میشد ولی تریلرای بعدی اینطور نبود!

اینم شبیه ترین صحنه به تریلر اول:

واقعا من که فرق خاصی احساس نکردم!

- - -ویرایش - - -

اون تریلر E3 2012 رو دیگه ول کنید ، رسما CG بود ! حالا که به تاریخ ریلیز نزدیک میشیم کم کم گند کاری هاشون معلوم میشه :))
بفرما! :دی
نگفتم بچه ها فکر میکنن تریلر اول CG بوده و یوبی سافت داره سعی میکنه یک چیزی مثل اون بسازه! بخاطره همینه همه یک تصور وحشتناک از تریلر اول دارن!

بعضیا خیلی باحالن :دی
میتونین آشغالا رو بشمارین؟؟؟ من شمردمشون 14 تا بودن حدودی....:دی با ارفاق 20 تا آشغال غلتان. خب اون وقت شما به خاطر نبود 20 آشغال توی 2 دقیقه تریلر نه 9 دقیقه میگید که بازی افت کرده رو Pc
:|:d
من همه چیزو چک کردم (بر اساس چیزایی که قبلا دوستان تو تاپیک های اخبار بازی نسیت میدادن) درخت ها و اشیا محیط توسط باد حرکت میکنن، رفلکت آب روی زمین کپی تریلر اوله، نورپردازی و.....
دست بردارین بابا. کیفیت بازی همونیه که هست چون قدرت Pc محدودیتی برای سازگارتر کردن نداره.

شاید حتی تریلر جدید تکسچر ها و تکنولوژی بهتری نسبت به E3 2012 داشت؛ اما شهر شیکاگویی که تو E3 دیدیم بسیار Real بود و یه حالت مرده داشت (مثل GTA IV).
دلیل این که خیلی ها از GTA IV خوششون نیومد همین Real شدن شهر بازی بود که تو GTA V دوباره به همون محیط شاد و خوش آب و رنگ قدیمی برگشت. اما WD رو کسی (یا حداقل من) به صورت رنگارنگ نمی‌خواد، به صورت تاریک و رئال می‌خواد.
یعنی هر تاریکی رئال حساب میشه ؟
به نظر من مشکل gta iv ( توی داستان/ شخصیت پردازی / کوچک بودن مپ/ آزادی عمل پایین/ تیونینگ نکردن ماشین و....... خلاصه میشد)
در کل یعنی اگه gta iv ای مشکلات و رفع میکرد چه بسا خیلی هم تو چشم بود
همچین چیزی هم تو شیکاگو WD انتظار میره به نظر من نسبت به تریلرهای اولیه شهر خلوت تر شده / به نظر من تنها کاری که سازنده ها باید انجام بدن استفاده از نورپردازی حجمی هست که باعث واقعی تر شدن جلوها میشه اما جدا از اون من انتظار یه نقشه بزرگ دارم از WD نه چیزی در حد و اندازه مپ GTA IV

از کِی تا حالا وضعیت آب و هوایی مربوط شده به Real و Unreal بودن محیط؟ :blink:

LA آفتابی ـه همیشه، شیکاگو و نیویورک هم بارونی ـن. همینه فقط :دی

میتونین آشغالا رو بشمارین؟؟؟ من شمردمشون 14 تا بودن حدودی....:دی با ارفاق 20 تا آشغال غلتان. خب اون وقت شما به خاطر نبود 20 آشغال توی 2 دقیقه تریلر نه 9 دقیقه میگید که بازی افت کرده رو Pc
من همه چیزو چک کردم (بر اساس چیزایی که قبلا دوستان تو تاپیک های اخبار بازی نسیت میدادن) درخت ها و اشیا محیط توسط باد حرکت میکنن، رفلکت آب روی زمین کپی تریلر اوله، نورپردازی و.....
دست بردارین بابا. کیفیت بازی همونیه که هست چون قدرت Pc محدودیتی برای سازگارتر کردن نداره.
15 تا بود، 15 تا آشغال :d اون پایین سمت چپ یکی بود که نصفش تو تصویر نبود :d

ولی جدا از شوخی من اون بخش آشغالو مثال زدم نه اینکه شمرده باشم :d در کل تو تریلر اول شهرش خیلی زنده تر و پویاتر بود به نظرم :d گرافیکشم چشم نوازتر بود :-"
من کلا تو بخش گرافیک وارد بحث فنی نمیشم چون اینکاره نیستم که بخوام نظر بدم، بر اساس جلوه بصریش (اون چیزی که به چشمم میاد) قضاوت میکنم :d برای من که اهمیتی نداره که 10 تا افکت توش باشه یا 20 تا، مهم اون چیزیه که دارم میبینم، هر چی به واقعیت نزدیکتر، بهتر :d

یعنی هر تاریکی رئال حساب میشه ؟
به نظر من مشکل gta iv ( توی داستان/ شخصیت پردازی / کوچک بودن مپ/ آزادی عمل پایین/ تیونینگ نکردن ماشین و....... خلاصه میشد)
در کل یعنی اگه gta iv ای مشکلات و رفع میکرد چه بسا خیلی هم تو چشم بود
همچین چیزی هم تو شیکاگو WD انتظار میره به نظر من نسبت به تریلرهای اولیه شهر خلوت تر شده / به نظر من تنها کاری که سازنده ها باید انجام بدن استفاده از نورپردازی حجمی هست که باعث واقعی تر شدن جلوها میشه اما جدا از اون من انتظار یه نقشه بزرگ دارم از WD نه چیزی در حد و اندازه مپ GTA IV

GTA IV چندین کیلومتر از GTA V از لحاظ داستان و شخصیت‌پردازی جلوتر بود. نظر من هم فقط نیست.
ــــــــــ

این تریلر آخر در بخصوص یک قسمت به E3 2012 خیلی شبیه بود. ولی بساط الکی کوبیدن یوبیسافت هنوز جمع نشده.

GTA IV
این تریلر آخر در بخصوص یک قسمت به E3 2012 خیلی شبیه بود. ولی بساط الکی کوبیدن یوبیسافت هنوز جمع نشده.
دقیقا همینه! یعنی حرف دلمو زدیا :دی

واقعا چطور ممکنه مثلا تریلر آخر نورپردازیش افت کرده باشه نسبت به تریلرای قبلی؟ آخه چطور ممکنه؟ :دی
بازی که مثل بوم نقاشی نیست که طرف طرح اولش خوب در بیاد طرح دومش نورا بد در بیاد :|
بازیی که ساخته شده و همه ما نور پردازیشو دیدیم چطور ممکنه باز در آینده افت نور پردازی داشته باشه! خدایی دیگه موندم چی بگم! هرچیم که میگم میگن تو مگه وکیل یوبی سافتی؟ :|

آخرین ویرایش:
نورپزدازی افت کرده کاملا واضحه
aa هم افت كرده خيلي واضح aa تميز تر بود تو e3 و همين طور مدلينگ npc ها يا همون رهگذر ها و مردم توي شهر كه خيلي افت كرده تو e3 اين مورد مدلينگ تقريبا به اندازه كركتر اصلي عالي بود در مورد جزئيات هم مردم شهر به اندازه خود كركتر بازي داراي جزئيات بودن.
ولي تو اين تريلر pc كه اومده اين موارد افت كرده كلا به مراتب چشم نواز تر بود تريلر e3 .

آخرین ویرایش:

داداش شما بیخیال..هرکی از بازی خوشش بیاد بازی میکنه..اونایی ام که دوس ندارن و همش دنبال اشکالاتش میگردن دنبال بازی نرن بزارن ما با بازیمون خوش باشیم...!! ما Gta V نزدیم به بدن لااقل با این حرفای چندغاز مارو از تجربه ی WD محروم نکنید..!!:| همینه که هست... میخاین بخاین نمیخاین هم به درک:d

aa هم افت كرده خيلي واضح aa تميز تر بود تو e3 و همين ون رهگذر ها و مردم توي شهر كه خيلي افت كرده تو e3 اين مورد مدلينگ تقريبا به اندازه كركتر اصلي عالي بود در مورد جزئيات هم مردم شهر به اندازه خود كركتر بازي داراي جزئيات بودن.
ولي تو اين تريلر pc كه اومده اين موارد افت كرده كلا به مراتب چشم نواز تر بود تريلر e3 .

خیلی از پستا نیاز ب replay دارن ولی خوب جوصله میخواد...
در رابطه با aa ....شما اگر txaa رو از نزدیک رویه tv حداقل 55 میدیدی اینحرفو نمیزدی...پی سی گیمر هایی که با سیستمقوی دارند txaa بهترین گزینست که براحتی بریدگیهارو جمه میکنه...نمونش aciv که با قرار دادن txaa فاصله ی 500% یه نسخه ی pc و کنسول رو میفهمی :دی تنها انتی الیازینگ ک برای رقابت با تی اکس ای ای منایسه ...سوپر سمپلینگ ای ای هست ...مالتی و اینار ک بنداز دور...در رابطه با hbao که تکنیکه فوقولاده ...
ر کسی اطلاعات خوبی داشته باشه میفهمه این دو تکنیک بازی رو تبدیل به cg میکنن ....ب شخصه بعضی وقتا وسط aciv هنگ میکنم دلیشم همین 2 اپشن ....اللته اپشن هایه دیگر هم هستند ک تاثیر زیادی دارند... گاد ریس و تکنیکایه بیشتر

جدا از اپشن هایه دیگه ک تنها انجصارpc هستند از همین کافیه ی بازی از این دو تکنیک استفاده کنند اون بازی نیست رو pc فیلمه ...خوبه اونایی ک دیدن هستند ی تعداد ;)

آخرین ویرایش:
داداش شما بیخیال..هرکی از بازی خوشش بیاد بازی میکنه..اونایی ام که دوس ندارن و همش دنبال اشکالاتش میگردن دنبال بازی نرن بزارن ما با بازیمون خوش باشیم...!! ما Gta V نزدیم به بدن لااقل با این حرفای چندغاز مارو از تجربه ی WD محروم نکنید..!!:| همینه که هست... میخاین بخاین نمیخاین هم به درک:d
دمت گرم.
این جمله باید آخر پست اول همه تاپیکای Assassin's Creed و Watch Dogs زده بشه:دی ولی کو گوش حرف شنو.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or