تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

دقیقا همینه! یعنی حرف دلمو زدیا :دی

واقعا چطور ممکنه مثلا تریلر آخر نورپردازیش افت کرده باشه نسبت به تریلرای قبلی؟ آخه چطور ممکنه؟ :دی
بازی که مثل بوم نقاشی نیست که طرف طرح اولش خوب در بیاد طرح دومش نورا بد در بیاد :|
بازیی که ساخته شده و همه ما نور پردازیشو دیدیم چطور ممکنه باز در آینده افت نور پردازی داشته باشه! خدایی دیگه موندم چی بگم! هرچیم که میگم میگن تو مگه وکیل یوبی سافتی؟ :|

اون گرافیکی که در E3 دیدی روی چه سیستمی اجرا شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
وقتی نشه رو اکثر CONFIG های PC فریم مناسب گرفت مجبور میشن پارمترهای کیفی رو کاهش بدن
بازی هم هنوز گلد نشده که شما میگی نمیشه دیگه تو موتور اش دست برد و گرافیک اش رو کم و زیاد کرد!

اون گرافیکی که در E3 دیدی روی چه سیستمی اجرا شده بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی هم هنوز گلد نشده که شما میگی نمیشه دیگه تو موتور اش دست برد و گرافیک اش رو کم و زیاد کرد!
عزیز نسخه PC هستت ها! کنسول که نیست! :دی
منم نگفتم نمیشه توش دست برد من میگم دلیلی نداره توش دست ببرن! وقتی همچین چیزی ساختن و نمایش دادن دلیلی نداره دوباره تغییرش بدن و کیفیتشو بیارن پایین مگه اینکه محدودیت سخت افزاری داشته باشن که اونم فقط مال کنسوله! :)
وقتی نشه رو اکثر CONFIG های PC فریم مناسب گرفت مجبور ممشن پارمترهای کیفی رو کاهش بدن
این چه حرفیه؟
نسخه PC تمام بازی ها یک تنظیمات گرافیکی داره! کسی که یک سیستم غول های اند داره HBAO و TXAA رو فعال میکنه و تمام گزینه هارو میزاره روی الترا و راحت روی 1080 یا 4K بازی میکنه!
کسی که سیستمش قوی نیست میزاره روی های یا مدیوم! دیگه سوال دیگه ای اینجا بوجود میادد؟
اصلا قرار نبوده این گرافیک وحشتناک روی یک سیستم عادی اجرا بشه!

اگه منظور بهینه سازی هست که بهینه سازی مربوط به برنامه نویسی انجین و بازی میشه نه به دست کاری کردن گرافیک و افکتای گرافیکی! :)

منم نگفتم نمیشه توش دست برد من میگم دلیلی نداره توش دست ببرن! وقتی همچین چیزی ساختن و نمایش دادن دلیلی نداره دوباره تغییرش بدن و کیفیتشو بیارن پایین مگه اینکه محدودیت سخت افزاری داشته باشن که اونم فقط مال کنسوله! :)

این چه حرفیه؟
نسخه PC تمام بازی ها یک تنظیمات گرافیکی داره! کسی که یک سیستم غول های اند داره HBAO و TXAA رو فعال میکنه و تمام گزینه هارو میزاره روی الترا و راحت روی 1080 یا 4K بازی میکنه!
کسی که سیستمش قوی نیست میزاره روی های یا مدیوم! دیگه سوال دیگه ای اینجا بوجود میادد؟

اگه منظور بهینه سازی هست که بهینه سازی مربوط به برنامه نویسی انجین و بازی میشه نه به دست کاری کردن گرافیک و افکتای گرافیکی! :)

یک مثال بی ربط: اگر یاد داشته باشی دموی های اولیه کرایسیس 1 از هر جهت فوق العاده بود ولی بازی نهایی مخصوصا تو فیزیک دچار افت کیفی شد.
سازگاری بهتر با سخت افزارهای مختلف PC برای فریم دهی مناسب
کاهش اختلاف کیفی بین کنسول های نسل بعد و PC
PRE-RENDER بودن دموی E3
من دلیل دیگه ای برای این افت کیفی نمیتونم پیدا کنم.

من کاری ندارم به موافقها و مخالفهای گرافیکیه این بازی ولی به عنوان یک کس که انتقاد شدیدی به گرافیک بازی و شایعه دانگریدش داشتم (پستهای چند هفته پیشمو بخونید تو تاپیکهای مربوط به بازی متوجه می شید) چند وقتی هست که یاد گرفتم دیگه از روی تریلر قضاوت نکنم در مورد بازی...این حرفهای یکی از مدیران یوبی سافت هست که پس از جنجال شایعه دانگرید گرافیک بازی بیان داشت:گرافیک Watch Dogs هرگز کاهش پیدا نکرده است و روز به روز پیشرفت خواهد کرد و این مضحک خواهد بود که گرافیک بازی به این بزرگی کاهش یابد. من فکر می کنم به دلیل جزئیاتی که نمایش E3 2012 داشتف طرفداران فکر می کنند که گرافیک آن نمایش بهتر بوده است در حالی که گرافیک آن نمایش تنها کمی خوب بوده است و گرافیک اکنون بازی بسیار بهتر است.خود Janathan Morin هم در مورد نسخه PS4 گفته بود:تیم ما حداکثر تلاش خود را کرده است تا نسخه ی PS4 را به خوبی بسازد اما با توجه به اینکه هنوز در اوایل نسل هشتم قرار داریم، سخت است که بتوان از حداکثر توان این کنسول بهره گرفت.حالا کاری نداریم که دروغ گفتن یا حقیقت،اونش پس از انتشار مشخص می شه وقتی گیمرها و به خصوص DF مو رو از ماست بکشه بیرون...

آخرین ویرایش:
جالبه نوشه

Watch Dogs has had a love hate relationship with its graphics after it was re-unveiled last month, with the visuals accused of suffering a "downgrade" after the game's stunning reveal at E3 2012, below. The developer Ubisoft Montreal has maintained that the footage shown at E3 2012 was taken from the PC version of the game, with recently-released videos coming from the console versions.

البته به نظر من اختلاف مثل تفاوت توی AC:BF میشه .....نهایتا

آخرین ویرایش:
میشه دقیقا ی منبع بیاری که اصلا تو نسخه pcبازی HBAOوجود داره !

Whattttttttttttttttttttttttt?!?!?!?!?!?!?!
خوب تریلر آخر همش سر همین بود دیگه! :دی

کل تریلر آخر سر افکت +HBAO و TXAA روی PC بود بعد حالا منبع میخواد تایید HBAO تو بازی؟ تازه خودش دقیق گفت HBAO Plus یعنی همون +HBAO !!! :دی
...:|

واقعا دیگه از این بحثای فوق العاده چرت در مورد گرافیک بازی خسته شدم! :| یوبی سافت تریلر میده یک نفر نمیاد گیم پلی و ... رو مورد بحث قرار بده و یک راست میره سر گرافیک! :|
نهایت نظر دادن بچه ها هم در مورد تریلرای بازی همینه: تریلر خوبی بود ولی گرافیکش به تریلر اولیه نمیرسید :|

جمش کنید دیگه باو :دی

این چه حرفیه؟

مجید یه تریلر از نسخه ps4 بازی تو کنفرانس معرفی ps4 ( قبل از E3 ) نشون دادند باور کن دست کمی از نسخه PC نداشت :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or