تریلر و اطلاعات جدید از Watch Dogs

Mehdi Cage

Valar Morghulis
کاربر سایت

Ubisoft امرور تریلر جدیدی (اینجا مشاهده کنید) از WD به همراه یک سری اطلاعات درباره ی آب و هوا و هک و وسایل نقلیه نمایان کرد.این تریلر برخی از ویژگی های شیکاگو رو نمایش میدهد ; 3000 کرکتر به عنوان NPC در بازی وجود دارد و هر کدام اطلاعات شخصی خودشون رو دارند و این سبب گسترگی و تنوع در هک میشود .در بازی چرخش شبانه روز وجود دارد ، و این چرخش داینامیک هست نه اسکریپت شده و از پیش تعیین شده .
شرایط آب و هوایی محتلف ; آفتاب ،مه ،باران و طوفاندر بازی وجود دارد .و این دراینکه به چه تعداد NPC برخورد میکنید موثر هست . مرکز شهر طبیعتا شلوغ ترین قسمت بازی میشود و تمام 6 منطقه درون بازی بر این اساس دارای جمعیت هستند .
بیشتر از 75 ماشین دربازی وجود دارد ; اعم از ماشین های سنگین ، سرعتی ،شاسی بلند ، لوکس ، muscle و off road . همچنین هر کدام فیزیک خودشون رو دارند و 100 عدد هک برای اونها وجود دارد.

Watch Dogs در تاریخ 27 May برای PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC, Xbox 360 and Xbox One عرضه خواهد شد و شما برای بازدید کامل از شیکاگو(کامل کردن بازی به صورت 100 % ) به بیش از 100 ساعت نیاز دارید .
منبع

مجید یه تریلر از نسخه ps4 بازی تو کنفرانس معرفی ps4 ( قبل از E3 ) نشون دادند باور کن دست کمی از نسخه PC نداشت :d
نسخه کنسولی به هیچ وجه نمیتونه به نسخه PC نزدیک بشه! دلیل علمی داره :دی
1- PC سخت افزارش بی نهایته! اون چیزی که نشون دادن مال یک PC High End بود که مطمئنن روی یک کنسول اجرا نمیشه! و 100% یک سری افکتا واسه نسخه کنسولی نیست و از جهات دیگه هم ممکنه ضعیف ترباشه!
2- نسخه PC بازی تکنیک های +HBAO و TXAA داره که مخصوص انویدیا هست!

در کل گرافیک بازی هرچیم باشه عالیه! در حد تریلر اولم نباشه بازم نهایت نسل بعد رو میشه توش دید چه روی PC چه روی کنسول :x

نسخه کنسولی به هیچ وجه نمیتونه به نسخه PC نزدیک بشه! دلیل علمی داره :دی
1- PC سخت افزارش بی نهایته! اون چیزی که نشون دادن مال یک PC High End بود که مطمئنن روی یک کنسول اجرا نمیشه! و 100% یک سری افکتا واسه نسخه کنسولی نیست و از جهات دیگه هم ممکنه ضعیف ترباشه!
2- نسخه PC بازی تکنیک های +HBAO و TXAA داره که مخصوص انویدیا هست!

در کل گرافیک بازی هرچیم باشه عالیه! در حد تریلر اولم نباشه بازم نهایت نسل بعد رو میشه توش دید چه روی PC چه روی کنسول :x

من نگفتم در حد PC هست بلکه منظورم این بود که رو PS4 هم فوق العاده بود مثل PC :d

در اینکه نسخه کنسولی به PC نمیرسه شکی نیست :x

جالبه نوشه

Watch Dogs has had a love hate relationship with its graphics after it was re-unveiled last month, with the visuals accused of suffering a "downgrade" after the game's stunning reveal at E3 2012, below. The developer Ubisoft Montreal has maintained that the footage shown at E3 2012 was taken from the PC version of the game, with recently-released videos coming from the console versions.

البته به نظر من اختلاف مثل تفاوت توی AC:BF میشه .....نهایتا

باور کن گرافیک اگر در حد همون AC:BF هم باشه ما راضی هستیم گرچه به نظر من اختلاف بیش از اونه.
همون AC:BF هم با وجود +HBAO و TXAA 4X یا SOFT SHADOW و DX11 GOD RAYS به همراه PHYSX و VF روی پی سی دسته کمی از CG نداشت!از بس تصاویر نرم و زیبا بودند ،دیگه خودتون تجربه کردید بهتر از من میدونید...

آخرین ویرایش:
باور کن گرافیک اگر در حد همون AC:BF هم باشه ما راضی هستیم گرچه به نظر من اختلاف بیش از اونه.
همون AC:BF هم با وجود +HBAO و TXAA 4X یا SOFT SHADOW و DX11 GOD RAYS به همراه PHYSX و VF روی پی سی دسته کمی از CG نداشت!از بس تصاویر نرم و زیبا بودند ،دیگه خودتون تجربه کردید بهتر از من میدونید...
میشه یه لطفی کنی یه چند تا عکس از نسخه PC با اون تنظیماتی که گفتی بزاری ما هم ببینیم؟
چون من هر جور حساب میکنم میبینم عمرا AC IV نمیتونه با چند تا افکت اضافه به CG نزدیک هم بشه!

میشه یه لطفی کنی یه چند تا عکس از نسخه PC با اون تنظیماتی که گفتی بزاری ما هم ببینیم؟
چون من هر جور حساب میکنم میبینم عمرا AC IV نمیتونه با چند تا افکت اضافه به CG نزدیک هم بشه!
شما اشتباه فکر میکنی .منظور از اون CGهم فقط یه مثال بود برا گفتن کیفیت کار روی پی سی..البته تعجبی هم نداره که باور نمی کنی چون ندیدید.به جای عکس هم منبع میگذارم.در مورد اون چند تا افکت هم توضیحات کامل داده .که متوجه بشید وقتی صحبت از HBAO یا TXAA و .. میشه اینا میتونند چقدر تفاوت بوجو بییارند.
Assassin’s Creed IV: Black Flag Graphics & Performance Guide | GeForce
میتونی تفاوت تو تنظیمات مختلف گرافیکی رو ببینی!
ضمنا اگر دوست دارید بحث کنید بهتره داخل پروفایل صحبت کنیم اینجا رو مثل بقیه جاها نکنید.

اینجا هم عکس از بازی هست.
http://forum.bazicenter.com/thread86471/#post3092339

من نمیخوام تفاوت تو تنظیمات گرافیکی رو ببینم، کاریم به بحث کنسول و PC ندارم،..........................
من با شما بحثی ندارم...

آخرین ویرایش:
شما اشتباه فکر میکنی .منظور از اون CGهم یه مثال بود برا گفتن کیفیت کار روی پی سی.البته تعجبی هم نداره که باور نمی کنی چون ندیدید
Assassin’s Creed IV: Black Flag Graphics & Performance Guide | GeForce
میتونی تفاوت تو تنظیمات مختلف گرافیکی رو ببینی!
من نمیخوام تفاوت تو تنظیمات گرافیکی رو ببینم، کاریم به بحث کنسول و PC ندارم، میخوام بدونم چطور ممکنه اون گرافیک با چند تا افکتِ اضافه، بشه یه چیزی شبیه CG که شما میگی؟
الان بخواد شبیه CG بشه باید شبیه به این تصویر شه، شما لطف کن یه تصویر مشابه این ولی in-game با اون تنظیماتی که گفتی بزار ما هم فیض ببریم! (به جای گفتن: "البته تعجبی هم نداره که باور نمی کنی چون ندیدید" و تصمیم گیری به جای من که آیا دیدم یا ندیدم، لطف کن یه تصویر مشابه این رو بزار)

اگه تصویر مشابه این گذاشتید، که من حرفتونو قبول میکنم، اگه نه که پس لطف کنید:
1- الکی غلو نکنید!
2- بحثو برای به اثبات رسوندن حرفتون ادامه ندید که تاپیک هم منحرف نشه از مطلب اصلیش!

از دیگر کاربران هم عذر میخوام بابت off-topic پیش آمده :d
من با شما بحثی ندارم...
بسیار عالی، جوابمو گرفتم!

آخرین ویرایش:
من نمیخوام تفاوت تو تنظیمات گرافیکی رو ببینم، کاریم به بحث کنسول و PC ندارم، میخوام بدونم چطور ممکنه اون گرافیک با چند تا افکتِ اضافه، بشه یه چیزی شبیه CG که شما میگی؟
الان بخواد شبیه CG بشه باید شبیه به این تصویر شه، شما لطف کن یه تصویر مشابه این ولی in-game با اون تنظیماتی که گفتی بزار ما هم فیض ببریم! (به جای گفتن: "البته تعجبی هم نداره که باور نمی کنی چون ندیدید" و تصمیم گیری به جای من که آیا دیدم یا ندیدم، لطف کن یه تصویر مشابه این رو بزار)

اگه تصویر مشابه این گذاشتید، که من حرفتونو قبول میکنم، اگه نه که پس لطف کنید:
1- الکی غلو نکنید!
2- بحثو برای به اثبات رسوندن حرفتون ادامه ندید که تاپیک هم منحرف نشه از مطلب اصلیش!

از دیگر کاربران هم عذر میخوام بابت off-topic پیش آمده :d
اقا ریپلی نکن مگه مجبوری ؟ چیزی ک ندیدی نظر میدی ؟ ای کاش میشد گرافیک ac iv از نزدیک رویه pc نشونت بدم و بت بگم چرا ز یزی ک اطلاع نداری در مورد ش صحبت میکنی ....
کافیه hbao وtxaa تویه این بازی فعال یشه یه حرفه دوسمون پ میبری ک گرافیک طراحی چقد بالاشت...نستی پا کنشول از هیچی خبر ندارس پس دلیل نداره بیخود و بی اطلاع ریپلی کنی...
نکن داداش نگو مجبورت ک نکردن

تصاویر نسخه PC با رزولوشن 4k :

اقا ریپلی نکن مگه مجبوری ؟ چیزی ک ندیدی نظر میدی ؟ ای کاش مید گرافیک ac iv از نزدیک رویه pc نشونت بدم و بت بگم چرا ز یزی کطلاع نداری در پورد صحبت میکنی ....
کافیه hbao وtxaa تویه این بازی فعال یشه یه حرفه دوسمون پ میبری ک گرافیک طراحی چقد بالاشت...نستی پا کنشول از هیچی خبر ندارس پس دلیل نداره بیخود و بی اطلاع ریپلی کنی...
به شما ربطی داره؟
اگه عکسی مشابه اون عکس CG که گذاشتم داری، بزار تا قبول کنم اگه نه پس بیخود اصرار نکنید!

- - -ویرایش - - -

به شما ربطی داره؟
اگه عکسی مشابه اون عکس CG که گذاشتم داری، بزار تا قبول کنم اگه نه پس بیخود اصرار نکنید!

هرچی دوست داری بگی دیگه ...ما هم بییام ی خنده بزنیم و بریم ولی بعی وقتا لازمه جواب میدونم ب این حال بازم درک نمیکنی..
در ضمن به پذیرفتن شما نیست اون تعداد ک میدونن کافیه...مشکل از جایه دیگست دوست من

آخرین ویرایش:
امیداورم این پست های الکی و بسیار چرت در خصوص ac که شروع کننده اش هم جناب mak بود سریعا پاک شه
جناب mak لطفا اینقدر فکت های خوشگل از خودت صادر نکن.

امیداورم این پست های الکی و بسیار چرت در خصوص ac که شروع کننده اش هم جناب mak بود سریعا پاک شه
جناب mak لطفا اینقدر فکت های خوشگل از خودت صادر نکن.

نیازی به توهین شما نیست...ب عنوان مثال قطعا لازم بوده ....ac iv هم ی بازی از یوبی سافت ک دوسمون ب عنوانن مثال ازش استفاده کردند...

ممنون، باز شما یه عکس گذاشتی
ولی مشکل اینجاست که اینا in-game نیستن، نمونشم همون عکس ردیف دوم سمت چپ، با توجه به زاویه دوربین کاملا مشخصه از داخل بازی نیست
اگه میگم in-game به خاطر اینه که از این دست عکسها برای همه بازیها هست
ولی در مجموع اگه حتی اینا رو هم به عنوان in-game بپذیریم بازم در حد و اندازه های CG نیستن، نمونش همون عکسی که Edward زیر آب هست (ردیف دوم، عکس وسط) یکم به بدن Edward دقت کنید، این کجا و CG کجا
ب ولا گرافیکش بیشتر حتی از این رو نهایت تنطیمات
حرف، حرف، حرف ...، خُب یه اسکرین شات بزار
هرچی دوست داری بگی دیگه ...ما هم بییام ی خنده بزنیم و بریم ولی بعی وقتا لازمه جواب میدونم ب این حال بازم درک نمیکنی..
در ضمن به پذیرفتن شما نیست اون تعداد ک میدونن کافیه...مشکل از جایه دیگست دوست من
جُک نگفتم که بخندی، سوال کردم، بیا جواب بده، کار خوبی هم میکنی ولی احترام خودتو نگه دار اگه نمیتونی خونسرد باشی میتونی نظاره گر باشی
موافقم، مشکل از جای دیگس، مشکل اینه که دارید غلو میکنید!

به هر صورت اون عکس از CG رو گذاشتم، اگه عکس in-game و مشابهش رو تونستید پیدا کنید که بزارید اگه نه که این بحث برای من تموم شدست و نتیجشم برای من این بوده که غلو کردید.
البته اینم اضافه کنم که سوء تفاهم پیش نیاد، حرف من این نیست که بگم PC نمیتونه CG اجرا کنه چون این حرف خنده داره، حرفم اینه که هنوز بازیها به اون حد از گرافیک نرسیدن

یه مدتی بحثی تو bcپیش اومده راجبع گرافیک کنسول ها و pc
دوستان گرامی pc سخت افزار قابل ارتقا داره ولی کنسول خیر .سازنده ها میتوند روی pcگرافیکی رو ارایه بدند که همه رو انگشت به دهان بکنند ولی چنین گرافیکی نیازمند یه سخت افزار بسیار قوی که خرج هنگقتی دازه. ولی به دلبل محبوبیت بیشتر کنسول وکسانی که روی pcبازی میکنند بیشتر پایرت هستند سرمایه گذاری روی بخش pcنمکند و نسخه از بازی رو منتشر میکنند که کمی از نسخه کنسولی گرافیک بالاتری داشتخ باشه یا شبیه نسخه کنسولی باشه

ممنون، باز شما یه عکس گذاشتی
ولی مشکل اینجاست که اینا in-game نیستن، نمونشم همون عکس ردیف دوم سمت چپ، با توجه به زاویه دوربین کاملا مشخصه از داخل بازی نیست
اگه میگم in-game به خاطر اینه که از این دست عکسها برای همه بازیها هست
ولی در مجموع اگه حتی اینا رو هم به عنوان in-game بپذیریم بازم در حد و اندازه های CG نیستن، نمونش همون عکسی که Edward زیر آب هست (ردیف دوم، عکس وسط) یکم به بدن Edward دقت کنید، این کجا و CG کجا

حرف، حرف، حرف ...، خُب یه اسکرین شات بزار

جُک نگفتم که بخندی، سوال کردم، بیا جواب بده، کار خوبی هم میکنی ولی احترام خودتو نگه دار اگه نمیتونی خونسرد باشی میتونی نظاره گر باشی
موافقم، مشکل از جای دیگس، مشکل اینه که دارید غلو میکنید!

به هر صورت اون عکس از CG رو گذاشتم، اگه عکس in-game و مشابهش رو تونستید پیدا کنید که بزارید اگه نه که این بحث برای من تموم شدست و نتیجشم برای من این بوده که غلو کردید.
البته اینم اضافه کنم که سوء تفاهم پیش نیاد، حرف من این نیست که بگم PC نمیتونه CG اجرا کنه چون این حرف خنده داره، حرفم اینه که هنوز بازیها به اون حد از گرافیک نرسیدن

خوب اطلاعتتو ب ما نشون دادی از اون جاییی ک گفتی اونا اینگیم نیستن...اتفقن این محیط بازیی درکش یرای شما سخته. من اینارو از نزدیک دیدم مشکل اون تعداد هستند ک مثله شما انحرفو میزنن..چقد سخته ی حرفی رو ب کسی بفهمونی اره ؟ من هرچی بگم شما نمیفمی فکر میکنی ما داریم زرت و پرت میکنیم...کلی باید بهت بگپ سخت در اشتباهی ی چیزایی هست رو ک ندیدی بی خود نیست انویدیا وamd کارتایه قوله بیشتری میزنن...یکم پاشو از پا اون کنسول خیلی چیزایه قویتر ی میتونی ببینی جایه این بجثا...
در ضمن من ک نمیتونم بخاطر اثبات حرفم پاشم برم پرم پا pc واسه شما شات بگیرم ...دوست داری بپذیر دوست داری نپذیر اون تعداد ک دیدن و لذتشو بردن کافیه
بله طراحی محیط در بازی بقدری قوی میشه با فعال کردن txaa و hbao ک فقط اونی ک دیده اینو میفهمه ن شمایی ک رو کنسول بازی رو پلی کردی این حقیقت چه بخوای چ نخوای...
نمیخوام پا کرایسیس 3 رو وسط بکشم چون با تی اکس ای ای هر چی گیمو با فاصله ی زیاد نابود میکنه...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or